play that song

Dagen har rullat på, jag är trött.. Det är Emilia också. Hon är gnällig och kan inte sitta still en minut. Men det är lite väl tidigt att sova nu, klockan är ju bara 18. Ha vart i angsjön med jobbet idag, åt en utsökt lunch. Kyckling toast!
Är mätt än och blir ingen middag för min del. Jag håller på att städa men fy vad det tar emot. Det går sakta men säkert. Ikväll måste det bli en tidig kväll.. jag är ledig imorrn =) hoppas på vackert väder.
Hon som jag skulle byta tur med är med på noterna och det är likamed party på lördag likamed kul för det var läängsen. Evvan -  http://evesve.blogg.se/  kommer hem och jag hoppas hon vill dricka en öl eller två med mig ? =) och LINA! - http://neithotep.blogg.se/     Vi har aldrig festat med varann under hela våran vänskap.  Det vill säga 2 år. Någon av hos har antingen vart gravid eller ammat för tillfället. Men nu får vi ett iaf! =)

Emilia vill oxå knappa på tangentbordet, nu är det dags att lämna datorn.
På återseende!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Ja kanske det, vi får besök av nå fastrar å kusiner som ska sova hos oss å så.. Så jag får se! Kanske :) Men vi kan väl sammanstråla och gå en sväng på marknaden tillsammans på lördag?

2008-07-02 @ 18:32:53
URL: http://evesve.blogg.se/
Postat av: Lina

Nog blir det fler än två!! Peppar redan! =D

Vi ska grilla hos Cardan först sedan pratade Lena om att det kanske blir ngt där också.. vad hade du tänkt?

2008-07-03 @ 14:36:42
URL: http://neithotep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0