Mitt Rom byggdes på en dag

Mamma säger alltid till mig då jag blir ivrig, att Rom inte byggdes på en dag. Men så vill jag att det ska vara. Jag vill att allt ska va klart pang direkt. Eftersom att jag är sådan är min frustration hög då det alltid är projekt igång och saker som aldrig färdigställs. Jag blir tokig!
Nåväl, resultatet blir ju bra men kaoset under tiden kan jag gärna skippa.
Jag sov 1,5 - 2 timme idag, såå skönt. Mina fötter är nu uppsvällda och jag har tagit en härlig dusch. Börjar inte förren kl 15.00 imorrn, skönt.. då jobbar jag mina sista timmar på Bjureg. för ett bra tag framöver. Det kommer nog att vara blandade känslor men mest skönt för jag är så stor och trött (och sur) nu.

Nu ska jag lägga mig och vila benen.
trevlig saturday!

Röksug

Jag ser mig inte själv som en rökare, men det händer ju ibland och vid festliga tillfällen att jag röker en cigg eller två. Har de senaste dagarna haft ett sådant röksug, har till och med drömt om det, att jag ska just röka men kommer på mig själv att jag är gravid och avstår i sista sekunden, MEN tanken slog mig i drömmen att bara ta ett bloss. Det dröjer ju några månader tills det är "tillåtet" igen, det lär inte va gott då. Jag längtar mest efter snus, det är fult och okvinnligt men så undebart. Jag kommer säkert börja snusa igen, men det handlar ju om att jag måste få unna mig något haha. Jag hoppas att jag är smart nog att avstå den dagen jag slutat amma. Men det kliar redan i fingrarna att få köpa den där efterlängtade general white dosan. it really does. Förmodligen kommer jag bli yr och illamående, men härda mig själv tills det är samma underbara känsla igen, va skumt inlägg de här blev, bara nikotin. Men det är de som snurrar i min skalle just nu.

Jag är hemma på timmar, piss delad tur, ha vart tyst idag på jobbet, är inte på humör. Ovanligt va =P
Har vart ute en sväng och dragit Emilia på bobben men de blåste så kallt så vi gick in. Ska faktiskt lägga mig och vila nu ett tag så jag är pigg och alert kl 16.30.
yeey!
  

friday night

Seriöst, jag måste lägga ner mitt dåliga humör. Jag är så sur var eviga dag, inte för att jag vill eller alla gånger har anledning, det bara är så. Men jag tror det kommer gå över snart, drömmer helsjuka drömmar gör jag också, jag är som yr då jag vaknar. Idag har iaf jag, mamma, Emilia & Mikael vart ute och åkt bobb, jag satt även och njöt av solen i några minuter. Längtar till den tiden snön smälter och man får lite färg av att vistas i solen, jag behöver det verkligen är så blek. Skulle nog lägga mig i solarium om jag inte var på tjocken, för jag tror ju inte det är speciellt hälsosamt, det är det ju inte vilket som men ja, jag är ju som rädd för det mesta så.
Iaf, nu har jag bestämt mig för att måla hallen, ska ta mamma till hjälp någon dag så kommer de gå undan, för det är härligt när saker går undan =) Hoppas jag kan hitta en färg som matchar vår snygga fondvägg av träd, typ beige grå tror jag. Nu är väggarna vita, och jag är som mer för färg än helvitt, blir mer hemtrevligt tycker jag.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se Patrik 1,5 som Linda kom förbi med idag, ha vela se den länge så de blir najs. Upp i ottan imorrn för att jobba en härlig delad tur :S
Ny tvättmaskin stå i hallen, oinstallerad.. jag längtar till den står på plats. well byee!

Lycksele

Har nyss kommit hem från Lse, har sett borsans klass Coda show. Coda är en italiensk musikterm som betyder "avslutning" eller "svans" alla Estet treor gör en sådan teater uppvisning och dom hade gjort Dr Jekyll & Mr Hyde, hur bra som helst. Brorsan spelade Simon Stride och Evelina var Lucy. Hann typ ta 2 kort sen gav kamerans batterier upp, men det var ändå sådan London dimma så bilderna vart inte super.
Här är brorsan iaf, längst till vänster:


Det var pappa, mamma, jag & farmor som for.. har haft riktigt trevligt faktiskt.
Är ju nu inne i vecka 34, nu är du preg sa brorsan och gav mig en kram, hehe så söt, preg ha jag ju vare i typ 7 1/2 månad men han mena väl att jag börja bli stor =) här är en bild iaf:


Jag är så jäkla trött och tom i skallen, ska lägga mig och sova nu. Har vart några jobbiga dagar nu känns det som.
Gonatt alla!

Release me

Jag har inte gjort ett skit idag, legat på en madrass, lyssnat på musik, ätit havregrynsgröt, kännt att jag är fattig, sett musse, byggt pussel.
Nu äre dags att rycka upp sig, lite smink och fram me plattången, sen är jag som ny.


I know God, what have we done to each other

Jag känner mig en aning deppad ikväll. Jag vet inte vad jag ska skriva. Att vara besviken är den värsta känsla jag vet, också om någon är besviken på mig. Det känns så mycket mer än om någon är förbannad.
Respekt är viktigt, ändå är alldeles för många respektlösa. Jag hatar det. Jag är jävligt hormonell, och säkert rätt ofta en pain in the ass.


Den här får jag ont i magen av.

Emilia bara hostar och hostar, jag vinner alldeles för många bud på tradera, nu äre stopp ett tag. Hoppas på paket i brevlådan imorrn. Imorrn hoppas jag även blir en kanon dag. Jag ska till Lycksele på kvällen så kvällen kommer absolut bli underhållande. Great!

I'm falling inlove with your favorite song

Det är vackert väder ute och jag och Emilia ha vart ute en stund på förmiddagen, härligt! Åkte lite vagn, lite bobb och skotta lite snö. Nu går tvättmaskin för fullt, jag ska dra fram dammsugarn och sedan baka chokladbollar, är så sugen på nå sött och chokladigt =) jag är en sådan gottegris altlså. Sedan hoppas jag mamma kommer och hälsar på en sväng. Skulle vara trevligt.
Skriver senare.

Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya!

Helluu!!
Dagen ha vart bra, vi tog en promenad ner till lokalen där mamma/barn träffen håller till, hann såklart bli förbannad för att det blåste kallt, men annars va det en fin dag med sol. Pratade med Daniel i telefon och klagade över hur less jag var på ursäkta uttrycket vinter h-vetet och kylan. Ursäktade mitt dåliga humör och han undrade om det berodde på att jag var gravid, funderade över de sen och jag är nog mer irriterad nu, hemskt vore de ju annars. Fast egentligen är jag ganska bra på reta mig på saker och ting. Jag borde sluta låta mig retas och bara tänka glatt och positivt, de ska bli en grej jag ska tänka på. Värt att gå och va less eller små irri så ofta. Jag har det ju så bra. Nej nu äre no more sura miner =D

Iaf ha vi ätit en tok god kycklinggryta och ris till middag. Har även hunnit med en power nap på soffan, det behövde jag. Nu sitter jag och funderar om jag ska göra chokladpudding som jag kan smaska till Andra Avenyn som börjar snart. Ska även smaka min root beer som Lina så snällt köpt till mig från city =)
Min prinsessa vill mest va i famnen hela dagarna och sliter i mig och säger "mamma, mamaaa" "Gåå nee" Hon menar komma upp men har inte kommit på hur man säger det än, sötnos =) Hon har ingen feber men ör förkyld fortfarande. Hon åt då lite till middagen iaf + välling ikväll så det känns ju bra.
Jag älskar att man kan begära föräldrapenning på nätet, de är så drygt att hålla på med alla dessa blanketter.

Imorrn äre onsdag och Linda & W ska hälsa på, kuligt =)
nej nu ska jag bänka mig framför tvn.
Byee!

Gomorron Gomorron =)

Vilken härlig dag och solen skiner, jag känner mig pigg och på bra humör. Inget ska få förstöra denna dag.
Nu ska jag klä mig för att sedan äta.
ha de gött!! =)

sweet music

Jag har kanske inte så mycket positiv energi, men den här dagen ha som vart mer eller mindre upp och ner. Jag har inte vaknat ännu känns de som. Jag längtar till imorrn så jag ska ställa klockan och kliva upp kl 7-8 och sen hinna äta nån vettig mat och fara på mamma/barn träff så Emilia får leka och jag får vara lite social med folk in real. Jag är jävligt social på msn men de kan ju va roligt att se på den man pratar med och kunna se ansiktuttryck, höra då folk ändrar tonläge osv.
Jag ska snart äta lite kakor och krypa ner under täcket, tro jag ska se en film JAG vill se. Som jag velat se länge. En tänkar thriller. Vi ha ju massa vhs nu till min stora lycka =P hm.
Har tvättat babygymmet också, handtvättat i badkaret, de va inte speciellt roligt kan jag ju förtälja för de blev skittungt och drygt att stå på huk, men nu är de väl relativt rent.

Emilia somnade i bra tid ikväll så nu kan vi nog vända tillbaka detta tokiga dygn. Jag skippar golvskrurning ikväll och softar.

Va längesen magbild nu så de är väl dags v. 33 då!





Emilia ser musse och har feber.

Tindra & Emilia äter gottis

nu ska jag tradera lite mer sen hänga tvätt och lämna datorn.
tjoo!

Tradera träsket

Jag som aldrig trodde jag skulle hamna där för jag fattade inte riktigt hur de funka. hehe. Men nu ha jag vunnit en fin body och 2 byxor till bebis =)
denna dag är förövrigt lite sisådär, jag har ont i huvudet och har sovit alldeles för länge och inte hunnit göra något (jag har för många måsten) känner mig tokstressad och ändå är jag fastklistrad vid skärmen. Emilia är fortfarande lite slö men har iaf börja äta lite. Jag ska göra ett race och sen återkomma ikväll. Har inge tålamod idag heller.. en förkylning är på g, åhh nej lägligt då man är ledig.
skriver senare, då ska jag var full av positiv energi ;)
byee!

Timmar

Idag hatar jag samtidigt som jag älskar delad tur. Det var otroligt skönt att få gå hem kl 12 för jag pallade inte mer just då. Men ojoj vad drygt det är att återvända kl. 16.30 dessutom är det mindre än 2 tim till jag måste fara. Middagen/lunch blir knäpp. Man ska hinna med både och inom loppet av 4 1/2 timme. Jag skippade lunchen och ska äta nudlar till middag standard vid delad tur dag. bläähh. Emilia sover och jag borde göra desamma, gick och la mig direkt igår då ja bloggat. Men Emilia ville visst inte sova, och sen när hon och jag äntligen somnat bli man väckt av den som kommer hem, what? why? typiskt karlar sa Carin idag på jobbet, och det tror jag. Själv smyger man för att låta dem man älskar sova. Svor över att ja va tvungen att skrapa rutorna på bilen fast de va typ minus 2 grader. Det var is, tjock is.. morr, nu ha jag värmarn i så jag ska slippa det då jag ska back to work igen.
Jag kommer inte somna innan jobbet så lika bra att lägga ner, kanske ska jag äta en nobless kaka till, dom är såå goda.
Sen ha man ju lite att göra här hemma också. Det är tyst, jag njuter av tystnaden.  Ska iaf lägga mig ner och vila benen som ha värkt bra no mycket idag.

Sen är jag ledig 5 dagar, då ska jag på mamma/barn träff sen ska jag till lse och se brorsan och hans tjej spela teater och sjunga. Grymt! Dom ä grym! Sen ska jag bara ha de bra, sen kommer den efterlängtade löningen!
tjolahopp!

Utmanad

Eftersom jag blivit utmanad av flera stycken är det väl kanske på tiden jag gör denna utmaning då.

Gör så här:
- Länka till den som utmanat. Jag blev utmanad av Lina, Madde & Therese
- Berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de 7 personernas blogg så de vet om inlägget.

1. När jag är arg händer det att jag tar bilen och kör iväg, har volymen på max och skriker ut min ilska.
2. Jag är väldigt pedant och städar alldeles för ofta.
3. Jag är väldigt fumlig, jag slår ut vatten glas, bränner mig på heta kastruller, snubblar över allt som går att snubbla på, spiller jämt på mig själv, osv osv. Mamma tror det beror på att jag funderar på så mycket annat och är så okoncentrerad men jag kan till och med tänka, slå inte ut de glaset.. 2 sekunder senare är det vatten fulla bordet.
4. Jag är av väldigt rastlös natur och kan få damp anfall om jag inte har något att sysselsätta mig med.
5. Jag älskar att skrämmas och luras, det är så kul att se folks miner när jag tex. säger att shiiet bussen gå om en minut och folk börjar tokspringa eller när jag kryper på golvet för att sedan hoppa upp och skrämma någon som bli skit rädd, helst brorsan hehe
6. Jag har väldigt svårt för att bestämma mig för en sak, alltså jag kan stå och välja mellan en brun eller vit tröja i flera timmar, detta är såklart väldigt jobbigt men har följt mig hela livet och det beror nog mest troligt på att jag är född i tvillingarnas tecken.
7. Jag har väldigt lätt till tårar, behövs bara en fin tanke, eller en sorglig film/dokumentär så trillar tårarna längs min kind.


Jag vet inte om det är lönt att utmana någon för alla är ju redan utmanade =P men ni som vill få göra den. 

sleepyy

Diana hade lagat go mat. Kyckling och ris med någon smarrig sås till =) Hon är så söt och har så fina barn. Emilia va dock lite slö men. Nu ska hon och jag sova, javisst jag kommer faktiskt gå och lägga mig nu efter att jag har skrivit detta inlägg. För jag är så jäkla trött man kan va, sen ska jag jobba 10 timmar imorrn. LOVELY!!!! hm, not. Inger ringde och frågade om jag skulle jobba imorrn, blev lite konfunderad men kom på att hon läst min klago blogg =P hihihi!

Jag längtar till våren, ohh vad jag längtar till sol och värme, nu blåser de snålblåst och jävlas me kyla. idag va de inte så kallt ok men ändå. Ni fattar!!
Nu ska jag sussa, jag kommer sova skönt =) gonatt alla!!

Saturday

igårkväll va min prinsessa inge kry =( .. hade 39,7 i feber och ville inte äta. Hon drack iaf och åt glass=) idag är hon mycket piggare och springer runt och leker. Nu sover hon så sött. Jag dricker te och känner lugnet, verkligen. Härligt. Har legat och vilat och sen duschat. Ingen stress, nu har jag hittat det inre som jag letat efter ett tag. Vi ska fara och hälsa på Ante, Diana, Tindra och Tim lite senare, ska bli trevligt =D

Idag fyller även Lina & Bosse år!! Grattis till er båda! =D

Fredag =)

Känns som fredagar är bra dagar, nästan den bästa dagen på hela veckan till och med. Men den började med att jag sov så gott, ville verkligen inte kliva upp då klockan ringde 05.50. Jag stängde till och med av klockan och fortsatte blunda, det är ju livsfarligt. Men någonstans visste jag nog att det var dags att kliva upp så 06.17 öppnade jag ögonen igen. Har jobbat till 13.30, när vi kom hem så åt vi glass jag och Emilia och jag mumsar på bakverk som är kvar sedan gårdagens kalas, har inte ätit någon lunch så det är extra gott. Är inte lönt att äta denna tid, är ju middag om inte alltföt länge hoppas jag. kött blir det, jag har tänkt få slippa laga mat idag, vi får väl an si.

Jag skrev ju så glatt att det kommer gå så bra att jobba på söndag, det känns skit tungt. Men det var väl ganska väntat egentligen. Man är ju smart ibland alltså.

lite bilder från gårdagen tänkte jag ju bjuda på:

Emilia öppnar paket på morgonen =)

mera paket

Lina&Elias



tårtan, inte lika snygg som förra årets men.





Robert, Wille & Lina


Linda & wille


Malin & Nicole


gammelfarmor & Emilia


Mormor&Emilia


öppna paket


blåsa ut ljusen


Christer&Ingrid

Fick en cykel av mormor&morfar =)

gladis=)

Ingrid&morfar


Farmor&Farfar


Måke, Erika, M, Mikael

Lina jag har normala bilder på dig =)
nu ska jag äta lite gottis tro ja. trevlig fredag kväll!!

Grattis gumman!!

Min älskade prinsessa är med i vk idag. 2 bilder till och med. Farmor & farfar hade visst skickat in också =)




Gästerna har nyss farit så nu blir det att stöka undan och köra igång en diskmaskin innan familjen kommer ikväll. Man blir som slut på, Emilia är också trött så jag hoppas hon sover en stund innan det är dags för mer tårta och paket. Hon har fått jätte fina grjejer. Tack alla!
Insåg just att jag jobbar 7-13.30 imorrn, jobbigt värre ju.
Bilder och mer text kommer sen.
adios!!

Onsdag 18 feb

Har vart på klädvisning ikväll, blingo.se hos Linda
Jag köpte inget och är egentligen glad för det för plånboken tillåter verkligen inte. Men trevligt vare, roliga människor och fika, perfect!! Sen har jag ävenn hunnit baka kärleksmums ikväll, idag bakade jag tårtbotten, nobless/dumle kakor och chokladbollar. Så när jag kom hem fyllde jag tårtan med det goeste, banan, choklad och marsan =) fast egentligen är nog inte Emilia så förtjust i grädde och tårta, konstigt, det som är så gött. Har även hängt upp mina fina gardiner jag beställt från jotex. Mamma va snäll och sydde dom åt mig, min fina mamma, världens bästa!




köket är inte klart än men seriöst har jag gett upp hoppet om att få de helt färdigt någongång, sen där listan jag skrev för ett tag sen om allt som skulle göras innan bebis kommer, kommer inte hinnas =P haha förrådet har jag städat och vagn har jag köpt:

Emilia prov sitter =)

babygymmet ska tvättas, ny skötdyna ska inhandlas, spjälsängen hämtas, bebis kläderna tvättas och handla några nya som bebis kan ha på bb. Sen skriver jag inte upp något mer. För nu ska jag njuta och vila sista tiden =P vi ser hur det går, blommorna ska ju iof sättas om också, det gör jag då jag går på ledighet tror jag. Sen är det ju alltid fix i hemmet. men nu chillar jag ett tag.
Jag och Rödklövern har samma gardinsmak har jag upptäckt, både jul och nu =) miss you all förresten.

Imorrn äre min prinsessas 2-års dag, jag blir såklart nostaligisk. I natt kl 03.09 för 2 år sedan tittade hon ut med sina 3365 g och 48 cm. Min skatt!! =D
om mindre än 2 månader tittar hennes lillasyskon ut. Jag ska få vara med om det häftigaste jag någonsin vart med om igen. Vilken gåva.




Nu ska jag lägga mig och vil bena en stunn, sen sussa. Gonatt!!

Love lift us up where we belong

Hjärnan är en gröt och det luktar nybakat i huset. Golvet är fortfarande oskurat och jag tror att det är dags nu. Min älskade gumma sover, hon är en solstråle.. jämt, underbara unge.
Idag kom beskedet från försäkringskassan på min årsinkomst. Jag är värd varenda spänn!! Jag har jobbat och slitit hur mycket som helst innan jag fick min tjänst, och haft viljan att jobba och försörja mig själv. Det värsta jag vet är dom som rycker på axlarna och tror att allt ordnar sig och har inställningen att man kan ju inte jobba med vad som helst. What?! Dom borde fan inte få kalla sig själva arbetslösa och absolut inte få bidrag.

näe dags att göra någon vettigt. Godis är gott, hejdå!

cause it ain't the first time that I go insane

You should be sorry for the times that you made me scream for the times that you killed my dreams for the times that you made my whole world rumble for the times that you made me cry for the times that you told me lies for the times that you watched and let me stumble

You should be sorry for the times that you didn't come home
left me lyin' in that bed alone you was flyin' high in the sky when I needed your shoulder



Emilia vill inte äta mat och verkar lite slö, hon och jag har vart och handlat och ska nu baka tårta och kaka.
later..

"Ps mjukisbrallor som sitter illa är inte sexigt"

Låg och läste familjeliv.se tidningen igårkväll och läser då något som heter medarbetarna svarar, frågan löd hur håller du kärleken vid liv? ja de va massa svar och sen hade killen i panelen lagt till som rubriken ovan "Ps! mjukisbrallor som sitter illa är inte sexigt" vet inte vad men jag kände mig så träffad där jag låg i sängen iförd, självklart mjukisbrallor som sitter illa. Nu skulle jag ju inte vara sexig för någon men det kändes verkligen som jag- alltid fula mjukis. Men det är faktiskt bekvämt, jag kommer bara i mamma jeans och ja, jag är ingen mode människ.

Dagen då? Den jag trodde skulle bli den mest stressande någonsin, nu tog jag ju i men jag hade ont om tid. Den börjar med att jag inte har någon bil, ovanligt näe. Lämnar Emilia på dagis kl 09.00 sen hade jag turen att åka med mamma in till stan. Först barnens hus och handla present till min princess som blir 2 år på tors. Sen till tomtebo, jag hitta direkt (hrmpf mamma) kolla på vagn och köpa den =) wiihoo. Sen på nus för att hälsa på morfar som är sjuk =( kändes så konstigt att se honom så liten och trött. Mojfaj som brorsan alltid sa..=D minnen är så fina. Jag vill inte att folk ska lämna mig. Jag vill att alla jag tycker om ska finnas vid min sida för alltid. Det går ju inte. Det är så svårt att acceptera.
Efter besöket så va det raka spåret till vännäs för att fara till barnmorskan kl 13.00, alla värden bra och jag ligger tydligen precis på normalkurvan, ett exempel som nästan inte ens finns i skolboken som hon uttryckte det.

HB 140
Vikt 70 kg
Sf-mått 29-30
Hjärtljud 134-140

Sen köpa pizza på la gondola för att ta med hem och sen hämta sessan på dagis kl 14.00. Hann otroligt mycket på kort tid men ibland gäller det att vara effektiv, men utan mamma hade jag nog stått kvar på barnens hus än =P man är ju lite halv seg.
När jag kom hem hade jag fått brev, min havandeskapspennign är beviljad =D yes, så 5 arbetspass kvar nu då. Nedräkning.

Jag känner mig trött, men ingen rast och ingen vila. Ska torka golven i tvrummet samt slå in presenter då Emilia somnat. Emilia är förtjust i den nya vagnen, hon har prov suttit och säger bebis bebis och pekar på platsen brevid henne, så söt =) Tänk att det är mindre än 8 veckor kvar tills bebis kommer.
Nu ska jag göra ett ryck i hemmets sysslor.

söt bebis Wilhelm



sötnosar Emilia & Nicole


vill inte klippa av mitt hår, men jag lär ju göra det, en bit iaf!! =) Brukar lura folk att jag ska klippa av allt och man ser deras förstörda ansiktsuttryck, vilken lättnad då jag säger att jag skämtar hahahahaha. Jag har faktiskt vart kortklippt en gång, never igen.

du är artig, du är glad och du har tränat bort din dumma dialekt

Ja det är Måndag, och dags för uppdate. Jag har vart slö på bloggfronten i helgen men det beror på mitt oerhört händelserika liv =P Iaf dop i lördags, på alla hjärtans dag, jätte fint och jätte god mat. Elly Iris, Iris efter min kära mormor.
Blev en rätt sen kväll för trötta mig. Ingen ros och inga godishjärtan, men jag överlevde ändå ;)

Magnus, Malin & Elly

lill kusin

Söndagen blev det grillning på ottervattnet, va ett jäkla sjå innan vi väl tog oss dit men tillsut så. Var trevligt, men kallt, så jag väntar nog gott till mars då solen värmer bättre innan jag ger mig ut igen.

Linda, Emilia & Nicole

älskling tyckte de va gott me korv =)

Jag har jobbat 7-12 idag, har längtat hela morgonen till att komma hem till en göra inget eftermiddag men istället kommer jag hem till ett hus fullt av måsten. Egentligen skulle jag och Emilia följa med Linda, hennes syrra och deras bebisar på badet men Emilia måste få sova eftersom de blev lite sent då vi var och grattade pappa som fyllde 56 år igår.

Är nu inne i v. 32 och dags för magbild, javisst!



kulan

happ, har massa bilder, men kan ju inte tok lägga ut bilder på en gång. Blir en städdag/kväll.. Emilia sover, min söt gumma, tro vi ska äta stuvade makaroner och korv till middag. Känner mig fattig och måste fylla på telefon för jag måste ringa dagis och meddela tid för imorrn, imorrn ska jag till barnmorskan. Jag börjar tro det ligger en pojke i min mage, det går ju inte att veta, men jag som har trott på tjej hela tiden är inte so sure anymore. Vi ser väl helt enkelt =) och för er som undrar så HOPPAS jag inte på något speciellt kön, jag hoppas på en frisk bebis så sluta hoppas på kön åt mig.

ahh sådär nu har jag stillat mitt blogg begär =P


byee!

Fredag work evening, yiippiieeyyy

Ja, de känns lite små drygt att snart måsta bege sig till jobbet, men och andra sidan slutar jag 20.30 så de är ju som soft. Idag ha vi inte hunne göra så mycket, bara vart hemma och inne, helgstädat lite och så. Emilia ligger nu och ska vila. Jag äter lite kladdkak som ja gjorde igår. Sitter och funderar över ekonomi. Det är drygt och tar på krafterna =P
Imorrn har jag tagit semester och vi ska på dop i big city. Blir trevligt =D måste komma ihåg att köpa batterier till kameran. Har fått hem alla bilder jag framkalla idag också. Men dom sparar jag till ikväll. Det är ju ingen överasskning direkt, de va som roligare förr då man skicka in en rulle och inte hade någon aning om vad som fanns på den.
nu ska jag göra mig iordning.
lite bilder från mamma träffen:

Emilia & Jesper

sötnos

Diana & Tim =)

Jessica, Linda & Wille =)

Diana, Tim, Lina & Emma

Emilia & Jesper ritar.

trevlig fredag!!  

so hot i'm on fire..

inte riktigt kanske haha. känner mig sleeten, men jag sitter vid datorn och har roligt istället för att sova som jag skulle uppskatta imorrn bitti. Jag håller på beställa kort, min ekonomiska vän Antonia tipsade mig om ett erbjudande från fujidirekt, få 100 bilder gratis, klart jag måste ta det erbjudandet =) är bara så segt att ladda upp alla bilder. Har inte framkallta sen i höstas tro jag minsann. Har även försökt få en bra bild på sessan som jag kan skicka in till tidningen då hon fyller år, men hur lätt är det då på en skala? då hon inte tycker de är så roligt att sitta still, le och titta in i kameran någon längre stund, dessutom ha man ju sämsta kameran också, så den klickar ju inte direkt utan har en liten fördröjning, innan nästa bebis måste vi inhandla en ny för alla pengar vi har =P

imorrn tors, ledig skönnt. Ska nog in till vännäs en snabbis och handla dopresent till min lilla kusin Elly som döps på lördag, har inte sett henne sen hon va nyfödd, jisses va tiden går.
nu kommer lite pics på mitt hjärta

sötnos

hihi tittut

whiteface och lååånghår, undra om man ska klippa av det? känns ändå som de skulle va soft att slippa ha den här manen till hår, ändå soft me långt för att då slipp ja platta de jämt som ja måste om ja ha kort för annars se ja ju ut som en ja, pudel.


nu peppar jag husvagnscamping i sommar =D
just nu känns sommarn far away eftersom de är hur mycke snö som helst och massa minusgrader, men vinter är ändå vackert på nå sätt, iaf då solen skiner och snön glittrar.



nu ska jag äta lite bullar tror jag, samt planera lite, upptäckte att jag har kurs på tis nästa vecka då ska jag ju till bm, hum. gonatt!!

onsdag

Jahapp, vädret har vart på topp även idag, men såklart iskallt, va -20 då jag slog upp ögonen vid åtta snåret imorse. Magen är stor nu, och jag är otroligt hormonell. Jag kommer bli tokig om jag ska vara det i 8 veckor till, för då lär jag ha gått någon på nerverna för länge sedan samt fått minst 100 utbrott över småsaker samt gåtit ut alla tårar som finns. TYP!! Det känns så iaf, känner mig små irriterad hela tiden och det är som drygt att måsta vara det.

Iaf, efter att ha lämnat Emilia på dagis så passade jag på att storstäda hennes rum. Även vårt sovrum, så jag fick ont i svanken, great! men jag kan seriöst inte ligga still den tiden på dagen. Sen va de personalmöte där det bjöds på semlor, mums min första i år, synd bara att jag inte är förtjust i mandelmassa men jag ignorerade den och njöt av grädden och brödet =P
sen gick jag och hämtade lillis på dagis och vi fick oss en promenad i de vackra vintervädret. Nu sitter jag och väntar på att tortelinin ska bli klar så vi kan äta den. Hoppas Emilia tycker om det, tror aldrig vi har ätit de förut? :o känns som de skulle va skönt att äta framför tvn idag, det är typ första gången på länge jag känner det, tro vi ska göra det, hihi.. inte så bra att lära Emilia det men vadå liksom en gång ibland gör inget, minns när vi va små fick vi äta i tv rummet då bara pappa va hemma, aldrig för mamma =P

jag skriver senare, ska kanske till malin ikväll och surra lite. får se. adios!

Försäkringskassan i love, love, love u!

Vi vaknade sent imorse, 09.30 solen sken och det spred sig en härlig känsla i min kropp. Fick ändå lite halv panik för kl. 11 skulle Linda & W komma så skulle vi traska mot kyrkstugan. Jag kokar gröt som kokar över och bränner fast på hela spisen, men jag tänkte att dumt vore de väl om de skulle få mig att tappa humöret, massa äppelmos och mackor, njalla.. haha S.T jag tänker på dig när jag äter njalla. Då ringer telefonen, privat nummer.. försäkringskassan och en trevlig, man såklart =) pratar lite om min inkomständring och det ser ljust ut. =D jag blev så glad. Sen kom Linda & W och vi traskade ner på ica för att köpa fika, sen låsa upp stugan för att invänta alla mammor o barn. Va jätte trevligt, fick träffa Dianas lille Tim =) mys bebis.
Nu är man hemma igen, gården är skottad (äntligen) och inte av mig ;P jag planerar stuvade makaroner och bacon till middag. Sen planerar jag Andra Avenyn kl 21.
sen ha man ju hunnit slänga in en tvätt och dammsuga hallen o köket. ska handtvätta babygymmet tror jag, känns dock lite små drygt.
Inger ringde från jobbet och ville byta en dag med mig, så min tunga helg på 4 dagar ha nu minskat ner till 2 eftersom jag ska ha sem på lör. men då jobba jag ju nästa sön istället, delad.. men de gå nog bra =)

känner mig lite positiv i all röra, det är så mycket att tänka på att jag inte hinner med.. kanske bjuder jag på lite kort ikväll, annars skriver jag nog med största sannolikhet en rad eller två. so long!

moments of gold and flashes of light

Jag har spräckt jackan förresten, nu är jag för tjock för den. Men jag vägrar i sten att ta fram scanian :P Hittade inte Emilias skor imorse då vi skulle på dagis, ha letat hela dagen och tillslut hitta jag dom bakom en gardin, sötnos ha gömt dom =)
jag sitter och smaksar mariekex nu, mums, sen ska jag sussa.. ska bli skönt. Imorrn äre mammaträff, det blir kul. Mina fina.
puss

ingen bra rubrik

Jag är så jävla besviken, så jävla knäckt. fy fan

Försäkringskassan i lööv u, not!

Happ, hemma efter ett kort arbetspass.. gick bra, idag tog jag det lugnt så kroppen känns helt ok. Ha vare och hämta nå möbler från de pappa kallar "boa" till Måke & Erika, lite snö då, typ upp till midjan :o sen har jag ringt till försökringskassan och väntat, känns ju ruskigt kul då hon säger man är 160 något i kön, men ändå måste jag säga att det tog kanske bara 10 min eller någe. Sen fick jag prata med en trevlig handläggare (manlig såklart) kvinnfolke ä så sur då ja ring. Well, som vanligt ha man ju gjort fel så min inkomständring har dom inte tage tag i än, varför? jo för att ja begärt lägstanivå dagar istället för sjukpenningnivå, jaja jag skickade iväg en anmälan så nu tredej gången eller om de är fjärde gången gillt så ska de jäklar i mig handläggas och ändras så man få en fet årsinkomst istället för noll haha. vi ser väl om den saken. Sen frågade jag om min havandeskapspenning gått igenom och det skulle jag få veta om 2 dagar.

så, imorse... det är fortfarande ingen som skottat utanför vårt hus, jag kan inte förstå detta =P svor lite lagom, för att sen komma fram till dagis som ingen ha skottat på hela helgen så ni kan ju tänka er. Då brann det av, jag tänkte ringa kommun och fråga va de va för ärthjärnor som inte kunde skotta innan folke ska på arbete. Plumsa i snö upp till midjan och det var då helt omöjligt för små barn att gå själva. Men tur för dom att dom va på plats då jag klev ut från dagis och hade lämnat min princess. Men redan mumlade jag då en kommun snubbe snällt öppnade grinden åt mig. På jobbe va de då iaf skottat. Så nu i ren ilska ska ja ut å skotta gårn, för de är ju ingen som lär göra det åt mig.
Emilia sover och städ finns det gott om så min eftermiddag är räddad, oh yes! Höres!

En Dotter

Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.

Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror.




7 år sedan..

Jag skrev ett par rader i min vän Saras kollegieblock på Degernäs där jag spenderade många nätter. haha Det är så roligt, ni kan läsa om ni vill här
Jag har ätit kyckling o ris och jordnötsas till middag. Jag är som trött, kanske SKA jag sova tidigt ikväll, hard work work imaran. 

who knew

Det bästa jag kan göra då jag är sur är att städa, hej va de går och känns bra. Är som att min irritation eller ilska tas ut på dammsugarn eller skurmoppen. Sitter och skriver inhandlingslista. Men kommer som vanligt inte ihåg hälften. Skulle ha fått fara in på maxi, det skulle kännas bra, hade blivit billigare då. Här i bjur handla man 2 kassar är man ju fan uppe i 500 spänn, näe tacka vetja nice prices.
Nu sover min princess och man är solo.. ska snart fara ner till Antonia och hämta lamporna hon har köpt till mig på ikea =D Emilia rev ju ner dom 2 andra jag hade, busunge!! =P
Jag tror det blir skräpmat till middag, jag är sugen på pizza, vännäs pizza hade suttit fint. En bra film och massa götta. Nej nu ska jag hänga tvätt och ha roligt.

Nedstämd

Alldeles för lite sömn som vanligt och halsen gör ont. Inge mat hemma och jag känner mig less. Det snöar än typ 5e dagen i rad eller något. Alkohol gör människor dum i huvudet..
jag tror jag kan hitt åt nå gamm nudlar i skafferiet, yes.. affärn öppna ändå int förren kl 12 och biln är inte hemma och säkert översnöad. det är minus 15 fucking grader. Jag kommer ju bli insnöad. Imorrn är det jobb igen, jag orkar egentligen inte. Men easy jag kommer jobba. Farmor ha ringt till mamma och tycker jag ska sluta jobba nu, hon är så söt. Hon har själv jobbat på bjureg i ett x-antal år. Jag vet nog hur det är säger hon =)

Linda hade iaf gjort jättegod middag igår =) och det var trevligt, den där festen sög dock, jag är glad att jag har kommit ett par steg i mognad. haha bjur kommer alltid va bjur, på gott och ont.
Jag känner jag är på krigstigen idag.
Emilia är iaf sötast och hon ska snart vila, då ska ag också vila.
söndag, oh happy day?

Lazy day

Jag har fortfarande inte fått på mig kläder och klockan är 14.56 i skrivandets stund. whatevvaaa!! nu ska jag nog hoppa in i duschen och göra mig snygg.. tur de finns smink för annars skulle ja va likblek slash red face, och det är ju vackert, not.
Men hur som haver så sover min princess.. hon ha vare på strålande humör hela dagen =)
Antonia ha nyss farit och man är solo hemma, solo vaken.
Är så sugen på nå sött, bli galen att vi inte ha nå hemme.. storhandla snart kanske vore idé-
trevlig lördag alla!! =D

Friday night the feeling is...

not so right men helt okey.
Malin bjöd på middag, älggryta och pären gött och tårta till efterätt. Jag känner mig trött och less.. sov mellan kl 15-16.30 de behövdes verkligen. host host. det är -17 ute och jag blir bara förbannad, är less på kylan och snön som förövrigt har vräkt ner i flera dagar. Jag vill ha sommar och sol och mindre kläder.
jag vet inte vad jag ska skriva är som tom i huvudet, tur msn finns så man ha nån å surr me.
lite bilder..


vecka 31 nu då


Emilia leker med kisse

Linda & Wilhelm

Antonia & Kevin

jag älskar dig mest i hela världen

niki


close up på kulan

fick tyvärr ingen bild på sandra o malin :(

imorrn äre lördag, då är det visst nå tjosan på isbanan, hoppas vädret tillåter, sen bjuder Linda & Robert på middag.. trevligt =)
gonattis!

sick and tired

Jag sjukskrev mig imorse, av många anledningar. Ett, jag är förkyld, två, Emilia vaknade vid tolv och kom inte till ro förren vid halv tre, tre, jag hade sammandragningar i natt, magen var stenhård, sen kändes det som jag skulle spy till råga på allt, men det berodde nog på trötthet och massvis med sura uppstötningar. När klockan ringde vid 6 tiden satt jag länge och övervägde om jag skulle jobba eller inte, men jag kom fram till att jag inte skulle palla. Jag känner mig alltid dum då jag sjukskriver mig av någon konstig anledning. Det är ju inte så att jag gör det ofta men det känns bara dumt. Förut jobbade jag no matter what men nu känner jag att jag måste tänka på mig själv och bebis. Blev ju inge dagis för Emilia heller, hon är förkyld och hostig. Hade inte hjärta att väcka henne imorse, så vi sov till cirka 9 och då mådde jag mycke bättre.
Nu ska jag fixa lite käk, eller käk och käk, typ youghyrt blir bra och te kanske en macka eller två.
trevlig fredag!

Ingen vanlig dag

För det är brorsans 19 års dag hurra hurra hurra!!


Mamma hade gjort underbar god mat som vanligt =) jag har blivit ännu mer förkyld, skit också. Känns skitdrygt att jobba imorrn men jag lär ju göra det ändå. Sen ska jag ut på byn och göra diverse ärenden. Sen blir det middag hos Malin som fyller 22 år på söndag. Blir trevligt! Träffa mina fina vänner.
nu ska jag koka te och sen lägga mig och lösa korsord som farmor kom med till mig =)

Bad day

Idag är jag sur, riktigt på dåligt humör. Dagen började alldeles för tidigt nämligen 05.45. Lämna sessan på dagis och sen va det work. Fick jobba häcken av mig, är alltid lika kul. Imorrn ska jag ta upp 2 st sen softa runt med diverse onödiga saker. Har nu både värk i ben och rygg. Inte blir det bättre av att snön bara vräker ner heller. Fick skotta fram bilen i stort sett imorse och den va lika övertäckt då jag for från jobbet. Fick skotta gårn då ja komme hem och det gjorde ju bara att kroppen skrek ännu mer av värk. Kommer hem och det finns såklart hundra saker att göra, men det skiter jag i, skulle helst bara vilja sova. förkyld är jag också. blää! Snart ska vi fara och äta middag och gratta brorsan samt svulla tårta! Hoppas kvällen blir bättre än dagen iaf =)
hejdå!
 

Onsdag

Fick mig en sovmorgon till 10.30. Det behövde jag verkligen. Så nu är man lite mer människ så att säga. Idag ha vi bara vart hemma, känner mig lite krasslig. Ont i halsen. Har ritat, byggt pyssel och så. Tror nog att jag tyckte det var roligare än Emilia, va så längensen jag ritade =P Blev kycklinggryta och ris till middag, va gött. Sen blev de bad för Emilia som nu ligger i soffan och ser tv. Snart är det sängdags för imorrn är det dagis som gäller och jobb för min del. 7-14, kommer känna av min kropp imorrn skulle jag tippa. Men det går nog bra. Har rengjort ungnen också, vart ju lite london dimma i köket igår då vi skulle göra varma mackor =P
Ikväll ska jag bara känna lugnet och göra en tidig kväll, vart ju inte det igår trots allt.
Imorrn fyller Anders 19 år så då blir det tårta =)

Några bilder på den bästa som finns <3



nybadad älskling


Emilia dansar =)

Emilias hår har förresten börjat växa på längden lite, roligt =) men mitt växte inte på längden förren typ 3 år, jag hade en boll jag med =P

Liten Emma =)



Nicole & Emilia

Build me up

Idag har jag mest gråtit, av utmattning skulle jag tro. Jag får mina psykbryt då jag har noll ork kvar. Jag har fruktansvärt ont i huvudet också. Kom på att min trötthet måste komma efteråt, va ju vaken länge i lördags och sen upp och jobba igår. Skärpning om jag ska orka med livet och vad det innebär. Men nu börjar ju klockan dra ihop sig mot sovtid. Tänker diska undan all, ursäkta uttrycket, jävla disk. Har gjort älgbiffar med kapris och senapsås och kokt pären, alla åt med god aptit, vi hade 2 matgäster nämligen. Ska inte avslöja vilka, inte för att det är superhemligt men jag har fått höra att vissa, någon, kanske en inte gillar att utelämna livet. Jag får acceptera det, även om det är svårt.
Iaf hade jag bakat en kladdkaka till efterätt som åts med grädde, mums.
Imorrn är det ännu en ledig dag och den behöver jag verkligen, ser ut som hej kom och hjälp mig. Svullna ögon och likblek, hello hottie, not. well, imorrn SKA jag få sovmorgon och sen känner jag mig fit for fight igen.
Ska kolla på en barnvagn imorrn, en syskonvagn, ska bli spännande. Hoppas jag/vi gillar den. Va ju bra pris, man är ju inte rikast känner jag.

Näe kanske ska fixa de sista i hushållet innan sängen, mamma tyckte jag skulle unna mig en tidig kväll, det borde jag.
Ha massa kort jag måste framkalla, men de få bli i mars? då jag har råd att ta på mig spenderbyxen igen, gonatt!!!



Jobb, BM, Power nap ..

Måndag, dagen började kl 05.50 då väckarn ringde. -18 ute. Väckte Emilia som ville sova, så söt. Efter välling och musse tog vi på oss och åkte bobb ner på dagis. Sen traskade jag med tunga steg på jobbet och tänkte att detta är inte min dag. Men det visade sig att så var det ändå på någe vis. Gick som hejsan att jobba och har haft trevligt men trötta ben och rygg, har inte suttit still många minuter idag. Slutade kl. 14.00 då va de raka spåret in till vännäs för att fara till barnmorskan. Alla värden bra.
Är nu i vecka 30
Hb 131
Vikt 69
Sf-mått 28-29
Hjärtljud 132/137

tjockis :P

Hem och laga snabb middag, sen power napa jag på soffan sisådär 15 min kanske. Har lagt min princess som va så tröttis efter en hel dag med lek.
Jag ska plocka undan lite och hänga en tvätt, sen skulle jag tippa på att det blir sängen, för jag är såå trött. Är visst en dokumentär på 4an nu om en familj med massa massa barn, tro jag ska kik och titt lite på den.

Lite bilder från helgen..

sötnosar =)

Mikael & Emilia äter banan =)

Imorrn är jag ledig, hoppas på lika fint väder med sol som idag, då ska jag & Emilia ut och promenera och leka =)
hanä!

sleeepyy sunday

Det blir tyvärr inga bilder, för kameran ligger i bilen som är i tvärålund? nu, typ.
happ, så va det med det.
Imorrn är det jobb 7-14 och eftersom jag sovit drygt 4 tim inatt är jag en aningens trött. Så nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i min sköna säng. Sen är det även barnmorske besök imorrn närmare bestämt 14.30 så de bli typ att fara direkt från jobbet, jag har ingen bil än så det är ju lite av ett problem. Men ska ringa mi madre och fråga om hon ska ha den imorrn.
Ni får bilder imorrn istället. Den som väntar på något gott ;P

Läste nyss på vk om en yxman i bjur, seriöst? jag vart typ rädd och låste dörren. Va äre frågan om?
Yxman

näe nu äre gonatt asså

Ingen vanlig dag

För det är Mikaels 2-års dag! Hurra Hurra Hurra!! Nu var det hela 2 dagar sen jag skrev, så jag antar det är dags ;)
Gårdagen blev de prom med Linda, och shopping på lilla garderoben och effes =)
Sen på kvällen hade vi lite middag me Hasse o Pa, sen kom Linda, Wilhelm & Robert hit och grabbarna drack öl och begav sig till ölträsket, va visst nå trubadur där.
Vi låg i soffan och surra halva natten, va trevligt =) så jag somna kanske vid 3-4 tiden, Emilia va också vaken ett tag där så idag ha jag vart lite tröttis, men ändå ha de som gått bra. Har dammsugat och skurat köket, ätit gröt, duschat, sett lite tv, tvättat osv. Nu väntar jag på att sessan ska vakna så vi kan fara och gratta Mikael, skulle visst få mat hos svärfars också, gött gött.
Ska slänga upp lite bilder ikväll, är ju även dags för magbild. Är nu i v. 30.
hörs!! =)

RSS 2.0