Thank god it's friday

Och jag fick gå hem kl. 13.00 från jobbet idag. Skönt, sen blev de fika på jonte's med Linda & Lina :D
Vi har svullat skräpmat till middag iaf jag & min kära sambo, jag skrov, m pizza och Emilia fick köttbullar och spaghetti.
Har legat framför tvn hela kvällen, känner mig trött och orkeslös. Insåg nyss att jag inte kan hålla på att handla som jag gör. Fick hem en klänning idag som kommer sitta sjukt snyggt då bebis är utanför magen istället för inne i. Va svårt att pröva den då ja ä tjockis, färg- mullvad haha! Jag är som tokig i den färgen.

Imorrn lördag, känns skönt att vi båda är lediga och det är helg, annars jobbar vi mest om varandra. Men inte denna =) Ska nog ha family time. Har vart så mysigt ikväll, Emilia och jag har dansat i klänning, hon ville promt ha på sig en av sina då jag prövade min, sötunge <3
Hoppas hinna med en stadresa ihelgen också, men jag tror inte det kommer ske men. På söndag fyller Mikael 2 år så då blir det kalas iaf.
Såg att effess hade rea 40-70 % ska dit och fynda med mitt presentkort, det är helt okej att handla om man har presentkort ;)

nu ska jag dricka te, sömntuta heter det.. sen somnar jag nog i soffan.
Trevlig fredagkväll =D

oh baby baby , ahh push it

Humöret är sämst och jag börjar tro att det kommer fortsätta såhär ett tag.
Iaf fick jag en liten sovmorgon än om det blev jag som fick göra allt som ska göras på morgonen. Sen gick jag & Emilia ut, åkte lite bobb och lekte i snön, sen in och äta lunch, sen dags för Emilia att sova. Nu ska jag passa på att städa lite, sen bär de av mot jobbet kl. 15.00.
ska iaf köpa skinkcreps så jag får äta nån go middag. Ja det vart ju inge umeå och nu skiter jag i det tills någon annan tycker det är dags att åka in.

Jag ska klippa och färga håret i mars, jag längtar!!



kom tillbaka ork!!

Jag är så jävla trött. Låg på soffan 20 min medan Emilia åt välling och det gjorde mig lite piggare iaf, innan kändes de som jag skulle falla ihop på golvet och bli liggandes kvar till imorrn. Jag for till returglas station (de där lät en aningens seriöst) och kastade massa glasflaskor och så. Bara för att få andas lite, det var skönt att sitta själv i bilen om än i bara några minuter och spela musiken på högsta volym och känna att jag inte behövde tänka på något annat. Känner mig förbannad, irriterad, sur.. ja allt på samma gång.
Kunde inte sova igår heller, för uppstressad förmodligen, somna långt efter tolv. Dagen har iaf vart trevlig.. Linda kom hit och vi åt mat, sen kom Malin och hon åt mat. Vi beställde skrov från pizzan, Varför har du stängt Jonte?
Sen åt jag bullar och vart tjock(are) massa surr, trevligt som alltid =D

Jag kör stenhårt på rutiner nu vad det gäller Emilias sömn, mat och vilotid. Har fungerat kanonbra, hon ha vakna vid 8 och sen lunch vid halv elva och sen sova nån timma eller två. Sen sängående kl 20. Hon tjuras ju och vill inte men jag känner att det är viktigt att det hålls även då de inte är dagis. På tal om dagis måste jag ringa till dagis och meddela tider för nästa vecka. Sen måste jag ringa massa samtal och fixa hit och dit. Jag ska jobba imorrn också, kväll.. känns sjukt jobbigt. Men men.. bara att bita ihop. Jobbar även fredag sen är de mammafika.
Ska till city på förmiddagen innan jag börjar imorrn också. Köpa de sista som behövs till köket. Ang, got to do list igår så har jag kommit fram till att jag skippar golvet i köket och hallen till senare. Känns som att ekonomin säger ifrån och så nödvändigt är det inte, är rätt ok golv. Jag satsar på kökstapet och färg i hallen samt några nya mattor, rusta here i come.

Nu känns det bättre då jag fått skriva lite, har ätit 4 mackor med ost och tomat på samt en djuptallrik med youghurt. Nu är magen glad, dags för lite socker kick.
hejdårå!!

I brazillian wax poetic so empathetically

Öga blö, öga ä rö!! Ja så äre. Käftn blö då int längre iaf. Skönnt och svullnaden har även lagt sig. Emilia somna så sött i sin säng vid 20 tiden. Min ängel. Jag smäller i mig mina bakverk själv och blir förmodligen full av socker och grädde. Imorrn måste jag gå en prom, vart ingen idag, bara ner till svärfars och ni som vet hur långt det är vet att det inte är långt alls  =P
Känner en inre stress och det är inge bra, mamma va förbi me nå dammsugar påsar och gav mig lite coaching. Känner ändå stressen inför de mesta, februari är så fullt upp alltså. Men samtidigt älskar jag att ha fullt upp, men ja är som både och.

Min got to do list innan april!
Tapetsera om köket
Fixa listerna, samt spotlights i köket
Städa förrådet
Måla om hallen
Lägga klickgolv i köket och hallen
Sy gardiner och kuddar
Hämta spjälsäng och fixa iordning den
Tvätta bebis kläder samt sortera dem.
Hitta bra syskonvagn

hmm, kan nog göra listan längre men nu kommer jag inte på nå mer. Kom på ikväll att det är dags att tapetsera och fixa golven. Frågan är ju hur rik man är och hur mycket man ska lägga ut, tapet och måla är ju inte dyrt men golven kanske drar iväg? är så mycket jag vill ha.. det går ju inte. Jag som hade köpstopp =P

näe nu äre natti natt.

Fläskläpp

Okej, tror att jag är en av få som lyckas slå fläskläpp på mig själv. Skulle ta ur en dammsugare ur bagaget på bilen och vips då jag skulle ta ut den lossnade alltså själva munstycket och pang me all kraft rakt på tanden och läppen, tror till och med att en liten tandbit flög lös. Jag ska va så klantig jämt. Det gjorde fruktansvärt ont och jag började blöda. Kom ingråtandes över att det gjorde så ont. (Jag var lite halv ledsen redan) fick mig tillsut ändå ett gott skratt.
ananrs så är jag mer eller mindre slut på, blir en tidig kväll för både mig och sessan.
skriver senare med mat i magen och gladare humör.

Arash

Gokväll!!
Då är man solo då, ovanligt onej... men gå som finnt då man är van. Lite egen datanörd tid är ju aldrig fel haha. Emilia lill tjuris sover nu, efter lite skrik och protest. Sitter på apa, fl, msn, sms.. känner mig väldigt social fast jag sitter solo. Rätt roligt ändå. Har lite fika här framför datorn, riktigt trevligt. Borde gå och lägga mig egentligen så jag vaknar pigg någon gång. Sitter och lyssnar på en gammal goding från tiden i LSE, i love the song, SG vart nog ganska less då jag poppa i lägenheten och gamm brunen =P



förresten SG, miss u, vad gör du nuförtiden? inte tror jag du dricker folköl och breddar med brunen, inte jag heller.. inte tror jag du äter pasta och pastasås framför gamla avsnitt av cityakuten vid halv fem-fem, inte jag heller. Inte tror jag du har en sambo som bjuder in folk på natten för att sedan få er vräkta? inte har vi heller nattligt sällskap som förstör grannens sparkar så det blir ett jävla liv. Inte plingar polisen på dörren kl 4-5 på morgonen längre.. haha jag tycker det är så roligt då jag tänker tillbaka på Timmervägen 18C, sjukt kul och vi var galna. Jag tycker vi kan ses sulan, vet inte om du läser min blogg men thanks för allt! Mitt stöd genom gymnasiet, min klippa, min sambo, min vän!!

solade solarium på den tiden man va en fräsching =P

trött och less

Jag känner mig så, ändå sov jag till cirka kl 09 imorse. Ryggen värker, benen värker och jag har ett tryck ner mot härligheten. Och ja, jag har satt mig i den situationen själv, men lite kan jag väl få klaga? Dessutom är Emilia supertjurig. Vi började dagen med att bada, sen blev det lunch och sedan prom med Jessica&Bianca. Hon somnade inte i vagnen, inte heller i sängen, sen kom Mikael hit och han somnade rätt fort, men inte Emilia.. hon skriker och är allmänt tjurig. Nu ser hon tv, vilar lite iaf. Själv har jag en kladdkaka i ugnen som jag ska avnjuta efter middagen =)
blir kycklingwok och nudlar idag, känns smarrigt.
Annars är det vanlig måndag med diverse tvätt, städ, mat, disk, skottning osv osv osv.. jag känner att jag börjar tappa humöret. well, ikväll då jag intar soffläge känns det säkert bättre.
det doftar ljuvligt, jag har verkligen fått dille på kladdkaka och grädde, hur gott är inte det mmmm..

denna vecka är egentligen ganska oplanerad, almanackan är blank mån-ons sen står det jobb tors och fre. ganska skönt, men det finns som ändå alltid saker att göra. Mikael blir 2 år på söndag, shit tiden går fort. Nu rullar alla födelsedagar igång, februari verkar vara en poppis månad att vara född i.
later.

bloggen.se

Jag skrev det istället för blogg.se jag är trött ohyes.
Halsbränna, vad kan man göra åt saken?
nu är det lite blocket.se sen duschen sen sängen. Emilia var vaken då jag kom hem, till min lycka, då fick jag krama henne gonatt =)
imorrn äre måndag, känns bra att vara ledig, jag är sliten.
va värt inlägg detta var, ska drick nalta kall vattn nu. hanä gött!!

hellu sista arbetspasset denna helg

Snart, snart får jag ta bilen och åka hem från jobbet. Då är denna arbetshelg gjord, bara 2 kvar innan HP om den går igenom vill säga men det tar jag som för givet, kanske är det dumt?
Sitter och har halsbränna, ovanligt, näe. Jag kollar runt på blocket, har hittat värsta fina sittvagnen, babyblå emmaljunga scooter, jag har en grå/röd nu men jag skulle gärna ha en blå, eller hel rosa.. kanske ska sälja min nu och köpa en ny senare? fast då förlorar jag bara pengar iof. Jag känner att jag har blivit tokig i barnvagnar.
Nu kommer natten.
på återhörande/E

Saturday i'm so tired

Delad tur idag, jag har inte vart såhär trött sedan Emilia var lill bebis. Jag somnade sittandes i soffan på jobbet, de va typ bara några min men ändå... nu ska jag kvälla, det ska bli såå skönt. Inatt kommer älskling hem, ska även jobba imorrn. 15-21.30 alltid är jag halv tia.
Idag på mina timmar gick jag en prom med Linda =) tryckte även i mig en hel kladdkaka nästan. Nu börjar jag vara hungrig jämt. Hittade lill bebis overall, åhh vad jag längtar efter min bebis!!

nu ska Erika ringa, gonatt!!

Friday i'm inlove

Den här dagen ha vart bra. Den började med sovmorgon som jag verkligen behövde. Sen har jag städat, duschat, bakat, letat fram bebiskläder och längtat. Hittar inte bebis overall samt de minsta plaggen. Måste leta lite till tror jag. Bakade kladdkaka och chokladbollar, vart så sugen. Mamma bjöd på underbart god middag, kyckling dinkelris, avokado med mera, med mera. Nu är jag mest trött, blir en lugn kväll.. ska jobba imorrn. Delad tur, sen kväll på sön. Det är alltid lika roligt att jobba helg, not. Har då änteligen skickat in min hp. Nu är det nedräkning =P
Är nu i vecka 29 så det är ju dags för magbild:


and some other pics..


Emilia äter kladdkaks smet =)


baka chokladbollar

Emilia tog hand om disken =)

nu kanske det är nå bra på tv.
aDios amigos y amigas!!

hard work work

Ha varit hel trött på jobbet ikväll. Ska snart lägga mig och sova kommer vara gudomligt. Iaf så skickade jag iväg en beställning från jotex idag. Gardinerna som jag skulle köpa var slutsålda så jag har köpt metervara, jag ska alltså sy!! Får se hur bra det går, om jag har tur får jag lite hjälp av mamma ;) har även beställt tyg för att sy kuddfodral. Vart för snål för att lägga ut över 200 spänn för 4 st. Det har jag faktiskt gjort en gång förut, skulle sy 4 st och alla vart olika, måste fundera lite mer denna gång. Det kommer bli så vår/sommar fint i mitt hus.
Fick ändå plocka bort massa saker jag hade tänkt köpa för det vart så dyrt. Fönsterlamporna jag ville ha var också slut. suck. men det behövs inga lampor på sommarn då de är ljust =) jag har blivit värsta shopoholic.. jag som varit så ekonomisk beställer nu kläder, inredningsgrejer osv. Tror jag håller på "boa" för kommande bebis. Har två namn nu som känns rätt, men skriver dom inte här så någon kan sno dem ;P hoppas bara att jag får god respons. Är lite svårt då man är två om saken, men tillslut ska vi nog kunna enas.
v. 29  nu!

Näe nu äre dags att sova. Imorrn kommer brorsan hem till bjur de ska bli kul. det rimmade tilloch med. hahha hujjj!!!

Dagen då

Gokväll bjur!!
Jag sitter och fikar framför datorn, är såå gott. Youghurt och mackor. Har varit i Rundvik idag och våldgästat Sandra som alltid bjuder på go mat och efterätt. Tack gumman =)
Sen bjöd mami på middag och jag somnade i soffan 30 min, det gjorde susen för jag var verkligen trött. Malin & Nicole ha vart här. Vi har surrat, det var som längesen så det var kul =)

Imorrn äre torsdag och work day, va 5 dagar sen jag jobbade nu. Så det ska bli trevligt, hoppas hoppas chefen har skickat blanketten till mig annars blir jag pissed off, måste skicka in havandeskapspenningen nu. Är ju snart bara en månad kvar till det är dags. Om den går igenom vill säga.. men det tycker jag den borde. Tiden går så fort, sitter på blocket och kikar efter en växa säng till Emilia, kanske inte är dags rikgtigt än men skulle vara kul att pröva. Tror dock att hon kommer springa upp men, ja.. kolla kan man ju ;)

Nu blir sova så jag är pigg imorrn.
Some pics:

Malin


ST


Kevin :)


Emilia


Antonia&Kev

gumman äter gottis


Sandra me kevin :)


Emilia & Nicole leker

sooo tired

Somnade sent igår, Antonia, Simon och Kevin va till kl. 01 tror jag, men det var bara trevligt =D men då va det godmorgon mamma kl 07.00 vi tog det chill på soffan framför musses klubbhus. Sen åt vi pannkaka och sen kom Linda, vi promenerade ut till nyåsv. där det var mammaträff, goa bullar och trevligt sällskap som vanligt =) sen även prom hem, + simning ikväll.. jag känner mig duktig =) Emilia ville dock inte sova på ditvägen men på hemvägen somnade hon gott. Jag är så trött att det är som en gröt i skallen. Jag känner mig stressad men det finns inget att vara stressad över. tror bara jag behöver sömn. därför brode jag sova nu istället för att va shopoholic. Jag måste ge mig, jag är inte gjord av pening även om jag verkar tro det emellanåt. Nu letar jag syskonvagn, har bestämt att jag ska köpa en, sen ska jag beställa gardiner från jotex och sen ska jag beställa nå grejer med antis som ska på ikea ihelgen. ohh de är så roligt att handla och göra fint.
Pappa va här ikväll och fixa min gnissel dörr och lampa över diskbänken. tack pappa =) mamma var även snäll att ta hand om Emilia medan jag simmade. Vad skulle jag göra utan er? puss

nu måste jag sova gonattis

kärlek

När Emilia hade sovit klart tog vi bobben ner på byn för att skicka iväg ett paket samt handla lasangeplattor. Vi har tagit det väldigt piano idag och det har vart skönt. Blev lite piggare av promenaden, gjorde mat och sen blev det bad och sedan vindruvor framför playhouse disney. Nu är det vällingen kvar sedan är det sängen som gäller för mitt lilla hjärta. Bebis är vild i magen idag.
Ikväll kanske min Antonia ska komma <3
Some pics på mitt allt:

Lill älskling provar sommarkläder från H&M =D söt som socker.

hjärtat ser tv och äter vindruvor.

Emilia är så gullig och så duktig, kan räkna till 10 nu =)

nu ännu en tvätt, lite mess och sen ska jag städa gval skåpe tro ja.
gokväll!

Fortfarande pyjamas

Jag sitter fortfarande i pyjamas och okammat hår. Har en bad day idag känner jag. Den börja inge bra och fortsatte vara mindre bra. Har vart ute och skottat och tagit bort adventsgranen, det var på tiden nu. Emilia sover och jag ska väl sätta igång en tvätt och pyssla med diverse städ. Jag känner mig fattig och inge bättre blir det. Jag skulle fått en högre tjänst så jag kan dra in lite pengar till detta hushåll. Samtidigt vill jag inte jobba mer än 50 % medan barnen är små fast typ 65 % skulle va perfa. Kanske dags att börja tänka på utbildning, men det är ändå långt bort för jag ska ju vara mammaledig först. Jag känner att jag har massa saker att tänka på och fixa.
Jag hade sammadragningar imorse då jag låg i sängen, hade inte ens ansträngt mig. De gjorde lite ont.

blääääääääääääää för denna pissdag!

Around the world

Jag känner mig duktig, har städat och tvättat, sorterat och rensat hela dagen. Känns bra! Per-Anders bjö på pizza till middag, tackar tackar =) Nu har jag lagt min princess och ska ta tag i min garderob, thank u energi! =)
Är nu i  vecka 28, så här kommer magbild.


och en med Emilia i magen


Vecka 28 med Emilia.

Ska även bjuda på lite bilder från gårkvällen:

Glada Linda & Robert =)

Cardan kom lagom till efterätten

Grabbarna kollar in krypgrunden hahahahhaahahhaa!!!

Nu ska jag greja vidare, måndag imorrn men en annan är ju ledig ;)

One word

Gårkvällen va kanon trevlig =D många skratt och historier från förr. Vart nog några öl för mycket för herrarna men. Imorse va jag desto segare, Emilia vaknade vid kl. 08.30 och sen dess har vi legat i soffan till det var dags för lunch. Nu ska Emilia vila och jag ska dra fram dammsugarn, skurmoppen, tvätta, byta sängkläder osv.. känner att jag har en väldans energi och det är kul. Nu är jag ledig till på torsdag, soft! Känner mig fattig.. lönen är efterlängtad. Tur man ha så fet lön =P Måste byta lite storlekar på kläderna från H&M också, dock inte till mig utan till resterande familjen. I'm still a S.

Näe nu är det dags att sätta igång, härliga söndag!

Snus!

Jag har inte snusat sedan dagen jag fick reda på att jag var gravid. Alltså typ 6 månader utan snus. Har inte saknat det alls faktiskt, förren igår.. och idag. Konstigt att längta efter något helt plötsligt sådär.. kommer ju absolut inte att ta en snus för det är ju inge bra för bebis. Så självisk skulle jag inte vara!
Jag har nu förberett lite inför middagen, Emilia sover och jag tänkte dammsuga och sen duscha. Kläderna var underbara =) nu blir det att lägga undan för att sedan ta fram då man är smal igen =P haha!
Have a nice saturday ey!

Fredag

Jag är trött, den här dagen har som sugit musten ur mig känner jag. Den började klockan 06.00 och termometern visade -28 grader. Jahapp! Tur värmarn va i. Väckte min prinsessa som skulle på dagis. Sen jobbade jag till kl. 13.30. Fick då ett samtal av min kära sambo som undrade om jag satt i värmarn på jobbet, det hade jag inte.. han tyckte det var oerhört korkat av mig att inte ta med mig motorvärmar kabeln (han hade iof rätt) bilen skulle aldrig starta. Har inte betalt för någon motorvärmar plats men idag var jag tvungen att tjuvlåna. Fick då ringa runt och tillslut kom pappa ner med kabeln + en skarvkabel för det fanns ingen stolpe där just jag stod. Men vad pappa hade glömt var att ställa in timern sådå jag kom ut kl. 13.30 glad ihågen skulle hem så vad märker jag.. jo bilen startar inte. FET SUCK!! Ing-Britt hjälper mig ställa in timern sen ringer jag och skäller på pappa som får hämta mig och Emilia. Pappa var ju ändå snäll, tack pappa! =)

Kommer hem och får en otrevligt telefonsamtal ang en krock som inträffat.. jag blir som förstelnad och vet inte vad jag ska göra riktigt. Skulle egentligen göra mig iordning men istället springer jag runt och gör ingenting vettigt. Vet inte om jag ska idas fara till stan. Far och hämtar Mikael på dagis, mamma kommer hit och sen gör jag mig klar då jag hör att det kommer gå bra med de inblandade. Hade såklart målat upp värsta skräcksenariet. Tack och lov att allt gick bra! Sen hämtar Malin & Sara mig och vi åker in till stan för att äta mat på droskan med Antonia, Sandra & Tässan. God mat och trevligt sällskap. Jag är dock så trött så jag är en aning tyst ikväll.

Nu har jag kommit hem och sitter och skriver handlingslista inför morgondagen. Vi ska bjuda Linda & Robert på middag, blir trevligt =D ska stiga upp imorrn och göra efterätten som ska stå i frysen hela dagen. Just det, mitt H&M paket har kommit, ska hänga på låset imorrn då nian öppnar, haha! =)
Trevlig helg!

Tjolahoppsanhejsan!!

Har sett ghost rider och ätit kyckling mackor som love gjort. Ska upp och arbet imaran så om 6 tim ring väckarn, dryygt. Sen äre helg och middag på droskan imorrnkväll, trevligt.
gonattis

Torsdag

Idag efter lunch kom Linda och Wilhelm hit, vi satt och pratade, fikade och sen trotsade vi kylan och gick ut på promenad. Va härligt samtigt som det faktiskt var iskallt. Men det var skönt med lite frisk luft =)
Nu sitter jag och grubblar på middagen, vill ha något som går fort, är lätt och gott. Har noll ork till matlagning nu känner jag, går runt och är på bad mode. My man är nog less på mig men så äre så blire först klåe sen svie.
Ska fara och simma efter maten, ska bli skönt. Jobbar de 2 nästkommande torsdagarna så det lär inte bli sim på ett tag skulle jag tro. Fast man kan ju fara tis också iof. Men det är lite krångligare.
kanske skriver jag senare.

Så fruktansvärt irriterad!!

Att folk ska måsta bete sig som dom är 13 år, jag är måttligt less! Vad är problemet?
Ikväll är jag på krigstigen jävlar i min låda. Nu ska jag tvätta bort mascaran och sen lägga mig och sova.
Emilia är bäst, vi har haft så roligt idag. Jag är nog lika trött som henne, det känns som jag också bara skulle vilja vara grinig.

Tack för gott fika Linda, du är som en solstråle =)

Leos Lekland

Oj vad Emilia tyckte det var roligt, jag med för den delen =) tror jag var mer rädd än Emilia hon är inte rädd för fem öre. Det är bra!  jag va alltid rädd då jag var liten =P
Kom dit vid 10 och åkte hem kl 14, man känner sig en aning slut, för jag är inte den smidigaste direkt. Men träning fick jag då iaf ;)
Nu hoppas jag Emilia vill sova en stund innan det bär iväg till Linda. Det är musse på tv så hon sitter som fastklistrad nu.
Här kommer lite bilder från dagen:

åka=)



hoppa studsmatta =)


Loke i bollhavet


Lina & Elias spelar






cykla


sötnos i bollhavet =)




Adios amigos y amigas!

tisdag kväll

Hej och hallåå bloggen!
Kan säga som så att igår efter M's kalas var jag hel slut, var så trött att jag inte ens orkade prata då jag lagt mig i sängen. Var 14 pers här igår och åt tårta. Imorse fick jag efterlängtad och välbehövlig sovmorgon till kl. 10.00. Sen har jag bara grejat på här hemma, sen blev det dagis för Emilia som tyckte det var såå kul Hon är ju aldrig där nuförtiden nästan. Jag for in till Vännäs för att besöka barnmorskan. Svängde förbi ICA först hade en halvtimma till godo, upptäckte att det skiljer sjukt mycket vad det gäller blöjpriser, använde min 30 kr rabatt jag fått från libero och vips vart det typ 60 kr, ja va helnöjd =P Sen träffade jag på Linda i kassan, surra me hon en stund sen vart det grav. koll.
Alla värden superbra, vikt 66 kg, kan säga att med Emilia vägde jag 74 kg i denna vecka. Jag går och inbillar mig att jag ska vara en bejb i sommar haha, vi får väl se hur det blir med den saken =P
sf mått 24, normal stor mage för tiden enligt bm. Låg precis på normalkurvan. Bebis hjärta slog med 144 slag/minuten. Lika härligt att höra varje gång.

Nu sover min princess och jag äter smörgåstårta och har det bra. Håller på städa lite också, ovanligt näe.
Har fastnat för en tjejs blogg och jag kan inte sluta läsa, tycker hon är så stark och gör det så bra. Rolig läsning om livet som ensamstående 2-barnsmamma. Jag älskar bloggar där folk kan skriva att det är jobbigt samtidigt som det kan skriva om hur lyckliga de är. Är så genomskinligt när folk skriver att allt är en dans på rosor hela tiden. Dessutom är det roligare då man kan känna igen sig i saker och ting.
Imorrn blir det Leos lekland med Lina, Emma och Sara kanske.. blir trevligt, Emilia kommer nog tycka det är skojjigt =D Sen på kvällen blir det att hälsa på Linda.

Här Lina får du se vad du missade idag, smörgåstårtan =)



Emilia leker med bollen =)

happy birthday love

Nu ska jag hugga in på andra biten tårta, sen blire dusch och sängen.
Imöran ring väckarn kl halv åtta.
Höres!

tisdag

Nu bär det av till barnmorskan.
det är halkigt ute, huvva!

Grattis Marcus 24 år!

Ja idag är det ingen vanlig dag för det är Mr. M's födelsedag. Jag har jobbat 7-12 idag, sen har jag roat mig med att göra smörgåstårta. Nu är snart gästerna här så jag borde kanske byta om från mina otroligt fula grå mjukisbyxor till något trevligare.
adios!

Intrigen tätnar

Jag har 1000 saker som snurrar i mitt huvud just nu, har duschat varmt och tagit på mig pyjamas. Tårarna har bränt bakom ögonen hela dagen, för att jag är utslut, för att jag har jobbat låånga pass och vilat lite och ingenting.. till saken hör väl att jag är på tjocken också. Pallar inte trycket känner jag. Ska jag palla till 4e mars? ska jag palla en v 5 helg till? Tjurskall som jag är kommer jag förmodligen göra det.

Mitt tålamod idag har inte vart bra och jag har haft dåligt samvete för att jag inte är goa glada jag.. det är jobbigt. Då känner jag att jag inte gjort det bästa. Kände idag att det inte är speciellt lätt att jobba med 9 andra kvinnor, hade inte varit dumt med ett par män i arbetslaget. Dom är som enklare att ha att göra med, inte lika mycket intriger.. vi kvinnor är proffs på att ta saker och ting fel och ta åt oss, snacka skit om varandra .. ja listan kan göras lång.

Emilia har varit på julgransplundring med mormor&morfar idag, hon hade jättekul :) somnade utan minsta lilla gnäll ikväll, hon var nog trött hon med lilla hjärtat. Fick hemmagjord pizza hos bosse så hon hann busa med mikael en stund också. Nu har Antonia, Simon och Kevin nyss farit hem.. därför jag är vaken så länge. Ville så gärna träffa dem! Kevin har blivit så stor och jag har kommit på ett killnamn om det bor en pojke i min mage.

Tårarna kom lagom till kvällen, och visst känns det skönt, va som längensen sist nu.
Man måste få tömma kanalerna ibland.

Oj vad det här vart straight from the heart.. jag har gått upp 2 kilo sen sist hos bm. Denna vecka är som vanligt fullt upp och alldeles för lite tid. Jag skulle vilja sitta ner i lugn och ro och umgås med mina fina vänner och känna att jag har all ork och tid i världen. Januari rusar..
Jag längtar till leos lekland och lindas goa fika.
Näee nu äre gonatt emma, gonatt bloggen, gonatt folket!

Fullmåne

Det är fullmåne ute, jag kommer förmodligen att ha svårt att sova i natt då. Brukar ha det. Eller är det som jag inbillar mig? Ändå är jag super trött.. så snart ska jag kvälla, för man ska ju upp ännu en morgon för att gladeligen stämpla in sig kl. 07.00 förhoppningsvis blir det kl. 07.00 och inte 07.20 som jag  brukar vara expert på, helst på helgen.. det tar lixom emot mer att fara iväg då det är helg och hela bjur sover som stockar. Imorrn ska jag gå kors i taket, så det betyder att det inte blir någon kissa - borsta tänder - skrapa ruta och iväg rutin. Nej det får bli mer planerat, klä på sig traska genom sleeping village and so on. Går säkert fint det med. Borde ju bli pigg av lite frisk luft om inte annat och sen är jag ingen miljöbov som kör bil onödigt korta sträckor.

När jag skjussade hem farmora ikväll så såg jag massa ungdomar ute på byn och tänkte direkt men värt att dricka is öl och frysa arslet av sig en fre-lör kväll, party ute på byn what? sen med lite eftertanke så var jag oxå på byn då jag var 13-14, för de va ju fräänt. Det var ju tider, då man frös så fingrarna var blå ändå skulle man tvunget röka, man rumlade runt på byn till kl 00-01 sen va de hem och lägga sig, vilken toppenkväll eller inte.

Just det ja, det var det.. imorrn äre söndag och näst sista arbetspasset innan ledighet, det innebär också att min kära sambo kommer hem, blir nog en bra dag.
Gonatt bloggen och folket!


welcome lovely work weekend

Yes!! kl 14.00 börjar min arbetshelg på 4 härliga dagar. Känss tungt minsann, men tur jag har roliga människor omkring mig. Ska lämna lillgumman på dagis 13.30 så de är väl bäst jag gör mig iordning för jag sitter bara i pyjamasen än.
Höres väl kanske ikväll, men jag säger trevlig början på helgen ändå!

Må som bäst

Hemma från simmet, va härligt.. simmade faktiskt mer än vanligt =P När jag kom hem stod mamma & Emilia och gjorde varma mackor till mig, så snällt =) och gött! Sen har jag hunnit trycka lite kladdkaka som va kvar sen igår. Nu ska jag krypa ner i mina sköna säng. Ringa my love och sen somna gott.
Har lite tjockisbilder för er som är intresserade också. Welcome vecka 27



Tjock!!!

Tjock, rödblommig och varm.. så känner jag mig!
Dagen har spenderats i Mariebäck med Linda & Wilhelm, fast han sov större delen av tiden men ;) Jättetrevligt och jättegott fika =D
Emilia har rejsat runt mest hela dagen så hon somnade i bilen, vaknade inte ens då jag bar in henne.. så nu ligger hon på min säng och sussar. Jag håller på med maten, blir så enkelt som pasta, broccoli och pastasås. Känner mig inte alltför hungrig. Sen kommer mamma hit en stund medans jag far och simmar med Linda & Malin blir skönnt.
skriver sen ikväll.
pusshej

ons

Jahapp då va de snart dags för sängen. Är så skönt att gå och lägga sig i tid alltså. Att jag inte kommit på det tidigare ;) det är ju lätt värt att vara pigg under dagen. Så snart ska jag krypa ner brevid min prinsessa. Kolla i nån tidning och sen bara sova. Dagen ha vart kul på nå sätt. Trevligt på p-mötet va de också. Sen åt vi lax med mami. Har tryckt lite kladdkaka me grädde ikväll också. mums. Är seg på blogga nuförtin känns de som, men jag har som det jag gör. Pratade med älskling nyss och vi konstaterade att det inte är länge tills bebis kommer. En lillasyster tror jag att det blir, spännande att inte veta ändå.
Skriver imorrn.
gonatt!

Tänk vad lite sömn kan göra..

Jag känner mig som en ny människ. Somnade kanske vid 23 tiden igår och vaknade upp strax före nio utvilad och pigg. Iof har jag vaknat flera ggr inatt för att det kändes som blåsan skulle sprängas men gud så bra jag mår nu. Har lämnat lill gumman på dagis och ätit skink creps framför datorn, ska göra mig iordning och sen fara på personalmöte som börjar halv ett. lite plattång och mascara först =)
ha en bra dag!

några glassar senare..

Är jag faktiskt på bättre humör. Har ägnat dagen åt att storstäda och byta gardiner och det känns så bra nu i efterhand och det luktar gott i hela huset.
Vi fick go mat hos mamma & pappa också, räk/kräft förätt och sen kött, pären och go sås och glass till efterätt. Tack och bock! Nu sover Emilia och jag tror jag lyckas få tillbaka dyngsrytmen nu. Kanon! Imorrn blir de dagis för lillgumman och personalmöte för mig. Nu var det längesen hon var på dagis så de tycker hon säkert blir roligt.
Jag blir tjockare och tjockare.. är nu i v. 26


kan visa en bild i v.26 med Emilia


ganska lik tror jag?!


Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag ska unna mig att sova. För detta år har verkligen börjat en aning orkeslöst samt magsjuka som pricken över i:et.
Någon som kan tipsa om en bra bok? Jag tror kvällsläsning skulle få mig att varva ner lite.
Gonatt!

all ork som bortblåst

Så känns det. När jag slår upp ögonen på morgonen vill jag bara blunda och somna om. Jag orkar knappt klä mig eller göra nå vettigt. Har ingen matlust, är på dåligt humör.. ja listan kan göras lång. Min darling har farit til Holland igen efter två veckors ledighet. Som tur är har jag en underbar mamma som kommer och skottar min min uppfart och tar ut Emilia så hon får leka. Emilia älskling är så söt, hon börjar verkligen bli stor nu. Jag ska ta tag i saker jag har skjutit upp i flera dagar nu. Det blir bra, kanske en päronsplit och lite Emma tid senare är jag tipp topp. En tandborstning också. Ikväll eller imorrn får ni magbild..
till dess.. hanä!

Seg Måndag

Jag har jobbat men det har gått i snigel fart allt jag har gjort. Mår mycket bättre men inte helt hundra. Slutade kl. 12 sen hem för att sedan klä oss och gå ut på prommis me Malin & Nicole. Trevligt. Sen blev de fishfingers och soffa.. jag har legat hela kvällen. Har hunnit prata en timma me Antis också. Funderar på att dra fram dammsugarn eller gå och duscha och sedan lägga mig. Är så slut på, har vart och slängt skräp i grannens soptunna haha... fast det bor ingen där så de är väl lugnt, vår är ju smockfull och imorrn kommer sopbilen. yes!!
Jag tror på sängen alltså.
gonatt!

Seg söndag

Angående inlägget igår så är ju alla mina vänner fortfarande. Det jag menar är ju att vän relationer förändras. Nu har jag gjort det klart iaf kanske var lite dålig att uttrycka mig den tidpunkten på dygnet  =)

Idag är jag trött, sur och less.. det ser ut här och jag orkar inte ta tag i något. Mamma tyckte jag såg sliten ut. Men jag har inte kammat håret eller tvättat bort gårdagens mascara så det kan nog bero på det. Antingen blir det att rycka upp mig nu eller så lägger jag mig och sover medan Emilia gör det. Imorrn är det back to work, back to normal, känns bra. Jag behöver lite rutin samt komma ut från detta hus en stund. Det är svinkallt fortfarande -24 då jag kollade på termometern imorse. Tacka den som uppfann kupévärmarn.

sentimentala timmen

Jag mår bättre, har ätit lasange till middag mums med riktig mat och inte nyposoppa eller fil. Johnny & Isabel ha vart och hälsat på, dom åt mat med oss. Sen kom dom med en paradis ask som jag nu mumsar i mig =D har bytt gardiner och grejat hela dagen, Emilia vill inte sova.. hon bara gråter. Jag är solo, ovanligt. Är lika bra att sova nu tror jag. Söndag imorrn, måste hitta på något innan jag blir tokig.

Sitter och funderar på relationer, rätt lustigt hur saker och ting förändras... människor förändras och går åt olika håll i livet. Vänskap som var så stark är inte lika stark längre och man träffas ytligt någon gång ibland. Vänskap som man inte trodde skulle uppstå, uppstår och varar. Vänskap man hoppats skulle finnas föralltid finns inte längre. Mest är jag ledsen, över vissa jag har förlorat, vänner sen barnsben.. vänner som man delade allt med som man hade så kul med. Grejen är att alla har sina liv nu, sina barn, sin pojkvän, sitt hus, sitt jobb, sin utbildning osv.. Man har inte samma tid. Eller tar man sig inte tid? Växer man ifrån varandra? Fortfarande i denna vuxna ålder? Såklart kan inget va som förr då man gick i skolan och hittade på grejer tillsammans varje helg. Men ja, jag vet inte vad som händer. Jag känner mig bara sentimental.


















tack för allt, alla skratt, alla tårar, alla misstag, alla bråk, alla försoningar, alla år, dagar, timmar, sekunder av glädje ni givit mig, allt stöd, all värme och kärlek.

Surkärring

Ja så känner jag mig, går runt och muttrar för mig själv. Mår fortfarande dåligt och kan inte äta mycket annat än flytande. Håller på plocka bort julen och sätta upp nya gardiner, det blir så fint. Helst köket =) Blir mycket svart men jag gillar svart. Det är som stilrent. Va tvungen att ta en paus i allt göra för det tar emot varje steg jag tar men det känns jobbigt att ligga ned också, det är jag för rastlös för. Emilia har somnat på soffan, är väl snart dags att börja med middagen, känns drygt det med allt känns drygt och jag tycker egentligen synd om M som får ta all skit från mig just nu, jag bara vräker ur mig och går runt som en annan hormonkossa och får utbrott över små saker. Men det går väl över.. efter helgen måste jag va tipp topp utvilad, för det känns som jag bara sover och sover, vilar och vilar. Jag tror jag fick denna magsjuka för min kropp var totalt utslut och väldigt motaglig för det mesta. Det är lördag och ikväll hoppas jag kunna äta dipp till mina chips.
have a nice saturday ey!

Helg ju

Hade totalt missat att det var fredag=helg! Men lätt att bli dagavill när det är helg mitt i veckan mest hela tiden.
Jag är solokvist. Känns surt, men spela roll då man ändå mår illa. Emilia är så gullig, gick in i datarummet och sa "dans, dans" igår hade vi lite disco här.. men ikväll var jag inte riktigt lika laddad haha!! Hon har varit så snäll med mig ikväll, märker att jag inte är på topp. Nu ska hon sussa, och jag inta soffläge. Hoppas på en bra film. Ska försöka mumsa lite chirre.. och dricka kallt te, skulle visst va bra.
Kan ju bjuda på lite bilder från nyårsafton, ångrade att jag inte tog kort på maten, älskling hade gjort såå fint =)

Marcus & Robin

Emilia är redo för raketskjutningen =)

somnade i sin fotölj på nyårsdagen =)

är i ny grav vecka också, 26, men nu är jag verkligen ingen skönhet på bild. Ni får en en annan dag.
Trevlig fredagkväll!!

Magsjuka

Jag vet att jag vid något tillfälle sa att "jag har hellre magsjuka än är förkyld" brukar ha så besvärliga förkylningar och lindrig magsjuka, MEN det tar jag nu tillbaka big time. Jag kallsvettas och gör allt annat äckligt man gör när man har mag/kräk sjuka. Marcus & Emilia har flytt fältet och jag är ensam och ledsen, kan inte äta.. men förösker, Men det kommer lix upp eller ut med jämna mellanrum. Känns som jag mer eller minre bosatt mig på dass.
Ska försöka få i mig lite fil samt nyponsoppa. Se Fanny & Alexander och bli rädd, tur det är dag.
krya på mig, ja tack!

2 timmars sömn senare..

Nämen hoppsan jag och Emilia somnade på soffan, nu kokar potatisen och snart ligger köttet i stekpannan, jag är såå hungrig. verkar som jag orkar vara vaken ett tag till ikväll alltså.

Trött 2009

Inte så konstigt med tanke på att jag sovit 3 tim inatt. Gick och la mig kl 02 efter lite skål, raketer och prat me love och robin. Kl. 05 vaknar Emilia och rejsar runt i våran säng..sparkas, skallas och tror att det är godmorgon, hon somnar om igen kl 06 men då ska jag lix kliva upp för jag börjar jobba kl. 07.. jobbade till kl. 14 hur trött som helst. När jag kom hem va mamma o pappa och hälsa på, sen kom pia och senare robin. Vill bara sova men nu äre dags att skala potatisen för vi måste ju äta middag också, sen ska jag sova sova sova. Eller kanske pyssla lite med gardinbyte, nej nej få bli imöran. ska upp igen och jobba 7 imorrn. sen helg.
adios

RSS 2.0