Halo


hellooo

Igår va en härlig dag. Vi for till Mellantjärn och fiskade, men inte ett enda napp, men vad gör det. Fick iaf sola, äta jordgubbar och ha det som bäst. Åkte förbi Åkernäs på hemvägen och kollade läget. Emilia badade och jag blev nästan sugen själv. Yrade till de rejält igår också, hade betalat räkningarna från fel konto så jag va tvungen att fara på banken, tankspridd som jag är så glömde jag solglasöga där, hon ringde till och med och påminde mig om dem, dessa glasögon som jag verka glömma överallt och ingenstans. Mamma säger att jag funder på så mycket annat, det stämmer nog men då jag betala räkningarna bruka jag föröska va koncentrerad iaf =P Måste ringa radiotjänst som jag lyckas beta 2 ggr också, illa. Dom ska då inte få betlningen två gånger eftersom jag tycker den där räkningen är såå onödig. Men de är ju upptaget hela tiden och en jävla telefonsvarare som surr i tio minuter innan ja ens få ton.
sol idag igen, seee sköönt!

Gräsmattan är klippt igen

Jag måste seriöst ha en beundrare ;) eller kanske är det M =P

Svacka

Känner att jag har en, blogglusten är som bortblåst och ja, jag känner ingen pepp helt enkelt. Men de kan ju lika gärna vända imorrn eller om en vecka eller två? Ni ser väl.

rainy fucking day

Nu jävlar är jag less på mitt hår!! Det är lååångt, tjockt och dryyygt =P dags för lite klipp och färg kanske? Näe men just det, jag har ju inga pengar, glömde den lilla detaljen. Men när jag får råd då blir de liite kortare, tunnare och finare =)

Linda har bjudit på kladdkaka, min dag är räddad =D


Sunday night

Har kommit hem och barnen sover. Det är lungt och tyst. Konstaterade att det är hög tid att klippa gräsmattan och ogräset bara väller fram i rabatter och trädgårdsland. Det syns att det har varit en orkeslös tid. Kanske dags att ändra på det. Hoppas den kommande veckan vill bjuda på lite fler soltimmar än den senaste tiden, det blir lixom slött då regnet faller. Jag har inga som helst planer för veckan.. något kanske man skulle ha planerat in.
Är sugen på nå gottis men det fanns inte mycket här inte. Hittade en päronsoda i kylen och det får väl så lov att duga då, är ju socker iaf =P
Helgen ha vart trevlig. Massa god mat har även fått mig en sovmorgon eller två också så det ha vart som bäst. Mamma är bäst!


tjolahopp!

söndag

Thailändare är så trevliga och glada, mötte två minibussar med bärplockare och dom vinkade och va så glada. Jag vinkade tillbaka och blev glad. Det är annat än vi stela svenskar. Ska man fråga någon om vägbeskrivning så kan de gå förbi flera stycken utan att ens titta på en. Va äre som ä fel?

Jag sitter och svettas.. är så varmt, är fortfarande kvar hos mamma o pappa men snat äre dags att bege oss hemåt. Jag är trött och ska ha säng kväll tror jag, lite sex and the city maraton.. eller nåt.

hörs imorrn!

bloggbloggblogg

Jag har ingen ork för bloggande idag. ikväll kanske.

hello rainy weekend

Tiden springer iväg som vanligt, höll på skriva klockan springer iväg men det rör sig ju inte ur fläcken, det hade ju blivit lite fel. Så idag blev de bullbak, bullarna vart gudomliga och jag åt alldeles för många. Jag har lite svårt att sluta då något är så gott. Blev även potatisbakelser men dom vart inte som dom skulle, men ändå godkända. Har fått god mat också, sen ha jag bara slötittat på tv, något jag inte gjort på länge faktiskt. Hemma är det mer datorn som tar min tid då jag har tid lixom.
Mamma & Pappa har gjort om brorsans gamm rum här uppe, det är så fint. Fondvägg ochh nytt golv. Riktigt trivsamt att sitta här. Imorrn kommer nog lill kusin Elly hit, ska bli roligt.. ja även att träffa hennes föräldrar såklart =) det blir så långt mellan gångerna. Är så mycket som blir långt mellan gångerna. Men man har väl som fullt upp med livet och allt som hör till.
Jag kommer nog sova som en prinsessa i natt, hel trött och regnet som piskar mot fönstret.
God natt!


Friday i'm inlove!

Idag åker mys byxorna på. Jag är trött och det regnar. Vi åker till mamma och bakar bullar och kakor, äter mat och har de som bäst! Har fått både H&M's och Jotex höstkatalog, det betyder alltså att den inte är så långt borta. Okej hela augusti men man vet aldrig med väder, det känns som höst då de regnar såhär. Hösten är depp samtidigt som mys.

Näe kamma håret, borsta tänderna och ivög kanske.. jag måste va bland de segaste människorna i världen.
hejhej!

Mat är gott, efterätt är ännu smaskigare

Hemma och finally lite lugn. Tilde har somnat och Emilia gör nog det snart. Jag behöver några minuter att andas. Middag hos Annah och det var gott och trevligt. Känner mig lite ur form, trött som bara den så jag var nog inte den mest sociala kanske men ja så är det ibland.
Ska kvälla snart tror jag, imorrn äre fredag. helg. wohoo undra va man ska hitta på???

lilla hjärtat. puss

Emma..

..har visst namnsdag idag, har fått två grattis sms, det är ju alltid trevligt. Malin Näslund fyller även år så jag passar på att säga Grattis till henne på hennes tjugoandra födelsedag.

Morgonstund har guld i mun

Tilde vaknade vid 06 tiden och belive it or not, jag klev upp då. Fast barnen fortfarande sover befinner jag mig inte i sängen. Fick värsta energin som har vart borta väldigt länge nu. Så jag tänkte lika bra att passa på medan man är igång lixom. Har städat undan, startat ett tvätt sorterat alla papper som legat och skräpat här osv.. skönt.

Det var såå trevligt igår, har inte skrattat så mycket sedan bjurdagarna =P Charlotte var också där och henne har jag inte sett på flera år, så de va kul. Antonia kom också och hade kockskola. Vi åt lax och sedan blev de kladdkaka och schwarzwald tårta, kom inte hem förren kl 23.00. =) Emilia fick va hemma, kände att jag ville ha tid att verkligen sitta ner och prata.
Idag fortsätter de dåliga vädret men vad gör det, jag känner mig som glad ändå. Ikväll blir de middag och kubb med världens bästa mammor =D

ska försöka sätta mig ned och framkalla kort, har inte framkallat sedan i januari så de är ju ett x-antal kort :O åhh ! eller så skjuter jag upp de ett tag till =P


Antonia & Tilde

Sara & Lotta

Lotta & Tilde

woohoo

Tänkte jag skulle väga mig efter duschen, glatt överasskad då vågen står på 60 kg , yippiee!! Iof ha ja inte ätit än men ändå de är ju kanon! Jag kan dessutom ha ett par av mina smal jeans =P denna dag är för bra alltså.

mittivecka

Varje dag då Emilia vaknar så säger hon "Emilia dagis" hon längtar nog dit nu, några veckor till sen får hon börja igen och leka med sina kompisar. Det regnar inte men det är inget väder att hurra för. I em ska jag iaf åka in till Umeå och umgås me min Sarat. Det ska bli så roligt =D kanske hinner jag träffa Antonia också, lovely!
Näe en dusch kanske och lite mat i magen sen mår jag nog som en prinsessa.


Idag

Har vart på bvc idag, Tilde fick spruta och jag tyckte de va läskigt. Jag är ju värsta super fegisen har det ju konstaterats =P3,5 månader och väger 5150 g och är 57 cm. Lillan, Emilia va större. Sen åt vi glass på lilla, för idag är de ju perfekt glass väder hehe. Har även hälsat på farmor, det var trevligt =) Hon bjö på fika och glass, glass x 2 är inte illa alltså.
Mitt hår har fått två komplimanger idag, det är tydligen så vackert.. synd att inte jag håller med dem. Fast idag kan jag förstå att dom kanske tycker det för de har regnat på det så det har blivit fina lockar. Jag promenera en kort bit i regnet och tyckte det var härligt. Jag kände mig levande.

nuu mat.
adios!

my head is spinning

Att det ska vara så typiskt att då man för en gångs skull lagt sig tidigt och har tänkt somna i vettig tid så håller barnen igång istället. Emilia somnade kanske vid 19 tiden och vaknade igen vid 22 och var sedan vaken i typ 3 timmar. Hade hyrt wallander som jag fick pausa typ 100 ggr men. Jag blir inte klok på det här med sömn och rutiner. Varför fungerar det inte? Någon som har någon erfarenhet av detta. Hon sover inget på dagarna nu men ändå orkar hon vara vaken sådär på kvällen/natten. Kl. 10.10 ska vi infinna oss på vc. Tilde ska på 3 månaders kontroll som blev 3,5 månaders kontroll eftersom de var semester då vi egentligen skulle dit. Tror Tilde är mindre än Emilia va då hon va lillis.
Näe klä sig kanske. Att det ska va så dryyygt =P
haha hujj!

bus ungen min =)

Bilder från helgen


Sofia & Emilia i åsele

Söt Tilde i söt klänning =)

Vi spelade mini-golf på campingen. Vi bodde i trätält, de säger ju en hel del.. =P men en natt funkade de ju.

Emilia spelade också såklart =) Kan ju tillägga att jag ägde i mini-golf och vann.. men man ha ju lite golf gener i släkten hahaha!


Frukost

Dagen därpå blev de djurparken, lse är bättre men tigrar och lejon ser man ju inte varje dag så de va fränt. Här är Emilia med en bäbis get =)

Vita lejon

Vit tiger



Björnen Loke

Dom hade ett litet lekland där

Emilia åkte karusell

idag har jag städdag! byee!

Söndag

Jag är helt matt i kroppen ha gått en prom me Linda, trevligt =)
Har 3 kartonger med flick kläder i hallen som jag fått av Anita, Davids mamma. Ska bli så roligt att gå igenom dem, tack så mycket, har ju även fått en påse kläder av Lina. Det är hur bra som helst! =) Emilia sover så sött och Tilde ligger nöjd i babygymet.. jag har en tvätt som väntar på att bli upphängd och massa annat städ tjafs, men jag pallar inte. Har fått goo middag hos kära mor & far så jag är mätt och belåten. Ser ut att bli dåligt väder i morrn, jahapp.. va ska man då hitta på? Något iaf, här kan jag inte sitta.

hejsvejs!

home again

Vi kom hem igårkväll, väldigt trötta. Men de ha vart trevligt. Bilder får ni sen. Orkar inte nu, måste ut med Emilia hon är såå rastlös.
hejsvejs!

Minisemester

Idag drar vi till åsele och går på marknad, sen vidare till junsele och sover där, sen blir de djurpark imorrn. Trevligt, och tur med vädret =) igår va de värsta åskvädret, ja va rädd haha =P
Vi hörs, trevlig helg!

Bilder

Här kommer bilder från paradisbadet och lycksele djurpark:

Emilia med mormor

Jag & min prinsessa



Emilia va så duktig och ville simma själv, fick inte hålla i henne, ja va mer nervös än hon haha

Tilde gumman sov snällt på badet

Leklandet

Trampbåt =)

Mikael & Emilia

Lunch i de gröna

klappa geten

åka karusell va skoj =)

hehe Erika & Jag fick också åka =P ja va mer nervös än Emilia

Emilia med farmor & Mikael

de här va roligt (jag lyckades hålla ihop benen, haha)

mera karusell

tittar på björnar

sötnosar

glaaadis!! =)

såå de tog typ hundra år att ladda upp dessa bilder men. Idag bli de mama träff på hembygdsgården ev hos linda om de bli regn.
skriver senare, hujj!

såå roooligt!!

Jag har haft 2 hel härliga dagar. Har fått vara barn på nytt igen, åkt massa vatten rutschkanor, ehh stavning? tittat på djur och lekt i leklandet. Hur roligt som helst. Har sluppit tänka på städ, mat, tvätt osv. Lovely!!
Så tack för roliga dagar alla som var med och förgyllde dem.
Imorrn får ni massa bilder =)
nu känns sängen rätt lockande, är helt matt.

Tack!!

Igår då jag vakna var det någon vänlig själ som vart här och klippt gräsmattan?
Tack så mycket vem du nu än är som vart här och klippt!! =D

fklsdklkgnj

Idag drar jag och flickorna till Lycksele Djurpark med farmor & farfar, thats all i have to say for today.
ohh jag är trött!

kmgldfjgklnsdkl

Idag far jag och flickorna på paradisbadet med mormor & morfar. Thats all i have to say for today.

det regnar och regnar

Seriöst kan det inte sluta snart? Jag & Emilia som skulle följa mormor&morfar och fiska idag. Kanske kan vi hitta på nå annat. Ja det måste vi, blir galen efter en vecka inomhus. Än om det vart himla trevligt och mys på alla sätt.
Ha lega i sängen länge som vanligt, sett sex and the city och funderat över livet.


känner att bloggen är tråkig men aja, later. adios!!

Vet din mamma att du super?

Vi hann iaf ut en sväng innan regnet kom. Emilia fick cykla och leka med Mikael en stund. Nu har hon somnat på soffan och jag passa på med lite datanördning. Lyssnar på youtube och tar det chill.

När jag är ute på mina promenader så får jag se lite grejer, alltså tjuvrökning och supning och sådär om jag är ute på kvällstid alltså och jag kommer på vilken gamm kärring jag känner mig som går och muttrar för mig själv, jaha undra om mamma & pappa din vet va du gör nu och ännu värre om jag känner föräldrarna så slår tanken mig att undra om jag ska berätta för dom eller inte, men sen så tänker jag efter och jag började tjuvröka då ja va 13-14 år och hade min första fylla då jag va 13 år. Jag tror det är något många går igenom. Men jag kommer aldrig glömma mammas besvikna blick då jag kom hem och berättade att jag rökte då jag gick i 8:an. Hade blivit påkommen av lärarna på skolan annars hade jag ju inte berättat =P Fick utegångsförbud och slutade röka ett tag men sen börja jag igen =P så jag vet inte om de hjälper, men jag tycker alltid att man som förälder ska visa att det inte är okej. Jag skulle nog aldrig heller låta mina barn röka hemma om de va i 13-14 års ålder alltså. Men svårt att säga innan man är där.


näe nog om detta. adios!

weird dreams

Jag drömde att jag gifte mig inatt. Med Jonas Nording min klasskompis och första kärlek när jag gick hos dagmamman haha! Det var den snurriga prästen som döpte Tilde som skulle viga oss och jag fick paniken då jag insåg att jag var gift och med en kille jag inte ens har sådana känslor för. Men han hade glömt att dra de där tager du Emma --- till din äkta maka att älska i nöd och lust så vi hade ju inte sagt ja och jag kunde dra en lättnads suck =P Då va de bra med en snurrig präst. Hur kommer de sig att man drömmer så strange egentligen? dagen ha rullat på, Robin & Sofia ha hälsa på och sen blev de middag hos Robert & Linda. Trevligt och framför allt gött.
Nu är jag mest trött och mina barn vill inte sova.
Imorrn äre söndag och... bättre väder?

Jag känner att jag är i behov av en kram.
Gonatt!

Trying to get through this, don't know how ill do this

Fredag och regnet bara öser ner. Opepp på att gå ut och opepp på göra nåt överhuvudtaget. Emilia är världens goaste, hon ha sove breve jag inatt. Nu ser hon djungeldjuret, som ja ha jävlas me dvdn, antingen äre tyska, danska eller så gå fanskapet inte ens igång men nu ha jag fixa den andra =)
Vet inte vad som händer ihelgen, inte mycket skulle jag tro. Kanske kan de bli finare väder?  Tilde är 3 månader idag, stora tjejen =) skulle egentligen på 3 månaders besök på bvc idag men dom ringde och ändrade tid för dom som ha hand om bvc hade visst semester. Egentligen va de bra för det spöregnar och jag har ingen bil men de hade nog löst sig men ändå, soft att ta de piano så här på morron.
later.

En gammal goding


Bilder


Brorsan & Emilia i angsjön

Emilia & Wilhelm på lilla

Anna & Linde

Coolingen Ola =)

Emilia & Mikael =)

älskade älskling

Bara för att..

.. Jag va så optimistisk är det tjurigheternas afton. suck.

But that doesnt help to ease the pain

När jag kom hem från byn hade partytälten blåst åt helvete, låg ända mot husväggen och mot fönstren, tur inte något gick sönder. Skit väder, nu kan man inte ens ha ett tält uppsatt men det var väl på tiden att ta ner dom iof.
Jag har ont i ryggen, känner det då jag lyfter Emilia. Det var mindre bra.
Något bra var att jag har ätit värsta go middan. Emilia vaknade kl 08 och har inte sovit något idag vilket betyder att hon kanske inte behöver sova på dagarna mera. För hon är lagom trött nu. Det vore ju bra om vi hittade en bra dyngsrytm nu.

Ha vare dåligt med bilder nu på slutet men jag har inte haft ork till någe. Har knappt orka plocka ur diskmaskin idag. whats wrong with me?? haha
Happp näe men just de, höres!

Going crazy, i cant sleep at all

Jag låg vaken lääng igår, kunde inte sova. Pissvädret fortsätter och det är tråkigt. Har funderat på det att allt är verkligen vad man gör det till, det har alltid mamma sagt till mig och det sa även Lina till mig ihelgen då jag höll på falla in i deppen.
Det vore ju för synd om man tittade tillbaka på sitt liv och tänker att varför gjorde jag inte det, varför tillät jag mig själv att ha tråkigt osv.. nu kommer jag inte på vad filmen heter men hon får reda på att hon har en dödlig sjukdom och sen gör hon allt hon vill göra för hon tror att hon ska dö snart, men hon hade inte sjukdommen och de blir värsta happy ending, men den har ett bra budskap. de här kanske vart yrt. Jag borde klä på mig och kanske äta någe.
later maybe..

Just de..

nå roligt, jag har gått ner 3 kg på bara några dagar. Vet inte hur jag burit mig åt men nu är dom borta. YES!

will you be there

Jag har huvudvärk. Jag hoppas inte jag blir sick nu. Men som jag sprang runt utan jacka på lördagskvällen är det inte konstigt. Men jag frös ju inte! Sitter och lyssnar på michael jackson.
Annars känner jag mig lite glad.
Barnen sover och jag ska tvätta.
Sen kvälla, kanske sex and the city. hoppas på bättre väder så vi kan vara ute mer. Idag gick jag faktiskt prom iaf =)
puss

You find that light for me

Jag skulle skruva upp värmen igår men jag måste ha gjort nå fel för de är fortfarande svinigt kallt här.. ska duscha i het vatten snart och tina upp min frusna kropp. Har eggat lite sex and the city på morron också. Emilia är min bästa vän, vi har haft så trevliga inne dagar nu. Men idag tror jag det är dags att rycka upp mig och kamma håret, ta på mig nå vettiga kläder och gå ut på en prom. Eller så sitter vi inne hela dagen, ser film och myser. Fast jag skulle nog må bra av att röra på mig. Kanske.
Kanske drar jag hem till mamma och softar. Har inga pengar så jag kan inte köpa nå roligt heller. Emilia tycker jag har kalla händer, hon säger oh kallt, isglass!! sötunge.

Ni få en sång från bäst filmen.
/>

ähh hujj!

Wish i could stop by, and maybe say hi

Igårkväll bädda jag ner mig själv tillsammans med dumle kakorna och hade mys framför sex and the city =) låg kvar i sängen lääng idag, det är 17 grader här så jag håller på frysa arslet av mig. Inte mys. Tilde sover och Emilia är mysig. Har lovat henne att skruva ihop en gunghäst, får se hur de går, jag är inte så bra på sådant och har inge tålamod. Regnet öser ner!! Vet inte om jag ska tycka om det eller inte. Kan vara skönt att bara vara samtidigt som man skulle vilja kunna gå ut. Tricky! Men lite varmare än 5 grader kan de ju få va ute iaf. Skulle visst bli regn hela veckan. Lina ska komma föbi idag, de blir trevligt. Vi ska trotsa vädret och gå ut de tycker jag låter som en bra idé. Jag kan behöva lite luft och nån å surr me =)

later..

Sötnos


Älskade Tilde!

jag har bara regn hos mig

Vi tar det chill idag. Jag, Emilia & Tilde.. även Akon.

Bjur saturday

Jag har nu ungefär vaknat till liv efter lördagkvällen. Igår va bland de längsta dagar i mitt liv tror jag. Men åter till the night, jag hade jätte trevligt och jag var jättefull. Gick mest runt med ett stort leende på läpparna hela kvällen och hade puss och kramkalas med hela bjur, men de bju ja väl på då. Vart sent, hum va kl. 4 kanske?
Roligt att träffa alla som man inte träffar alltför ofta. Hade höög besöksstatistik igår, alla var väl oerhört nyfikna på hur jag hade det haha. Men nu kommer iaf  lite bilder från kvällen, av någon anledning lyckas jag va med på de flesta, vem höll i kameran egentligen?=P

balkong förfest


Daniel & Lina

Erik

Jag & Mia

Linda & hennes syrra, lika =)

Sara, Jag & Frida

Anders & Sarat

Jag & Evvan

Jezzibabe och Sarat

Mia & Marielle

Glad Daniel =)

Glad Emma =P



fyllan

Kvällens bästa va när Sarat snodde tillbaka öl och cider som vakterna snodde av mig =P haha!

Känns skönt att det är måndag men det regnar och det gör en ju inte på speciellt bra humör. Jag har tvättstugan full med tvätt och massa städ eftersom jag skitit i det ett längre tag nu. Så jag har väl det jag gör.
återkommer..

Parteeeeyyyy!!!

Jag, Lina & Erik ha väääärssstaa FÄÄÄSTN!!!!! Göres? Synes!!! HUJJ!! ;)

woohoo

Peppa party imorrn!! ;) Nu ska jag söva, gonatt !!

wish we never grow up

God morgon! Känns som jag nyss vaknat till liv fast ja ha vare vaken flera timmar redan. Stack ut skallen genom dörren och kände att det blivit kallare luft ute. Trist om de ska bli kallt nu under marknads helgen. Men så länge de inte regnar är jag nöjd. Emilia ha vart vaken inatt och jag håll seriöst på bryt ihop snart.. det finns verkligen inge tålamod den tiden på dygnet. Dessutom gnäller hon hela tiden. Gnälligheten måste ju bero på för lite sömn så de bli som en ond cirkel. Måste ut och aktivera oss lite tror jag, en promenad iaf. Städa även kanske... suck.
later..

today ey

Idag har jag promenerat med Linda i värmen, handlat alkohol, ätit glass med Annah, Linda och barnen. Suttit och hängt på lilla skaff. stor del av dagen, ätit morotskaka hos Elin, handlat på trång konsum, jag blir tokig fick typ möblera om halva butiken för att komma fram till kassan. Det var tungt att dra en fullastad syskonvagn uppför backen i hetan, jag vill bada i iskallt vatten känns det som.  Jag borde städa men kanske ger fan i det ett tag till.. =P
Måste nog se så som i himmelen snart, den är så fin.

The summer is magic.
puss


...

Kärlek och respekt, att det ska vara så jävla svårt!

hot hot hot

Idag ha jag och barnen vart i Angsjön med brorsan =) .. jag ringde och väckte upp han och peppade han på att följa med oss. Kände inte peppen att fara solo med barnen då jag måste hålla ett öga på Emilia precis hela tiden och samtidigt amma Tilde osv. Brorsan är snäll han. Dessutom har jag ingen bil (som vanligt) well well.. kanske till och med ska köpa en EGEN bil, vore fett najs att kunna fara vart jag vill när jag vill. Tror på den idén faktiskt.
Va då hel knepigt väder, sol, moln, regn, hetta om vartannat.. mullrade lite också. Men nu lyser solen igen och jag ber till vädergudarna att dom ska ha sol på lördag. (ser så ut enligt vf)

Igårkväll gick jag runt och kände mig smal ett tag så jag tänkte jag skulle pröva mina "smal jeans" Jag tänkte inte på att jag var lite solbränd, nyduschad och nyinsmord med hud lotion vilket gjorde de hela en aning svårare, gick ju fan inte att få upp byxorna, det sved och klibbade fast, dessutom är de bastu hetta här inne så innan jag va klar och äntligen kunde knäppa knappen och känna mig som en packad sill som inte kan andas va jag sjöblöt av svett, och "smal jeansen" slängde jag längst in i garderoben och tar inte fram förren några fler månader har gått. punkt. Får bli några andra, fortfarande lite väl tight kanske men whatever.. jag kan ju inte ha mjukisbyxor på mig om jag ska ut, nej si de gå icket.

Det är sååå hett här inne, tror jag ska sätta mig på altan och njuta för mig själv, tystnad. Emilia sover, hoppas hon inte vaknar kl 23.30 som igårkväll och va vaken till typ kl 02.30 jag ville grin av trötthet, trodde jag skulle få sovmorgon imorse men icket, never sovmorgon för jag. På söndag.. då jäklar ska jag sööööva!

RSS 2.0