Vintern rasar

Och min vikt med den?
när jag var inne på ica för andra gången idag (va inne 3 =P) var det en kvinna som fråga mig om båda barnen va mina- Ja svarade jag då, men grattis säger hon, inte visste jag att du fått ett till barn, jag trodde du va gravid och sneglade på min mage. I just den stunden insåg jag att så som jag kännt mig ända sen Tilde tittade ut - smal är jag då verkligen inte. haha men jag bryr mig inte så hårt om sådant. Över fet är jag ju inte =P
om nån timme, två eller tre blir det grillat hos grannen och sen ser vi brasa.
Idag ha jag bjudit Diana på kladdkaka, vi surra en massa.. de va trevligt. Sen ha jag promenera runt byn och träffa massa glada människor, även en gammal flört? kan man kalla det för det? det kändes som det var hundra år sedan. (100 år=4år=P) Trevligt iaf-
Byn vaknar verkligen till liv då solen skiner. Jag har fått fräknar, gulligt!

Sköna Maj välkommen!

Det låter ju bra..  han ha lyckats med denna, johan palm it is. Emma-Lee

Morgonstund har guld i mun?

Även fast Emilia låg vaken länge igår så vaknade hon före kl 6 imorse. Yiippie! Jag fryser, det är typ kallt här.. va minus grader imorse. Jag vill ha värme, jag behöver värme.
Drömde att Erika fick barn i natt, det var en flicka med rosa kläder hehe =)

Ska städa lite på morgonen, sen baka en kladdkaka och kanske en sockerkaka? .. köpe fika är på tok för dyrt, men behändligt =P Har ingen bil men kände inte för att gå ner till dagis idag.. mamma skulle komma med bilen. thanks! Emilia är så oförsiktig med Tilde och jag får säga till henne hela tiden att va försiktig. Men det är som hon inte förstår att hon är liten. Emilia blir då jätte ledsen .. och då får jag dåligt samvete. Det är jobbigt. Klart att Emilia känner att inte hon har 100 % uppmärksamhet längre, hon bruka säga "sluta bröst"  när jag ammar. söta unge =)

näe dags att göra ett ryck!

mitt huvud är trött

Ja va ha man gjort idag? inte mycket, vart inne på fm sen tog jag och Tilde vagnen och hämtade Emilia på dagis, vi gick till mormor & morfar en stund, satt i solen och njöt av vår vädret =) Nu är det äntligen tyst i mitt hem, ha vart ett välda skrikande ett tag. Emilia är tjurigare än tjurigast just nu och det gör mig trött. Dessutom pratar hon konstant, vilket iof inte är negativt men kan bli tröttsamt för skallen. "Mamma, va gör du?" säger hon ungefär 100 ggr efter varann och jag svarar samma svar varje gång. Tilde har sin vaken period på kvällen så det blir som allt på samma gång. Men nu ligger Emilia iaf, men hon är vaken och läser boken. Tilde ligger i baby gymet och tittar. Jag lyssnar på akon och försöker få en emma minut.

alltså jag har gått och trott att det är röd dag imorrn, för i min almanacka är det minsann röd dag.. dom som gjort den måste ha gjort något fel. Så jag har trott att allt va stängt imorrn och typ inge dagis och så men så är det ju inte fick jag berättat för mig av flera stycken. Det är ju valborgsmässoafton och alla på kommun sluta kl 12, ointressant vetande =P

Fick mess av Diana, hon ska hälsa på mig imorrn. Det blir trevligt =D
näe nu orka jag inte skriv nå mer.
jag ska väl grejja på och sen däcka i sängen.


Mormor, Emilia & Tilde

Morfar & Emilia

hjälper till att kratta

Tilde sussar sött

helloo onsdag

Idag skiner solen och jag har dragit en ragg på byn =P Emilia är på dagis och Tilde sover- ska snart ut på prom med barnen, härligt!

fight

Idag har det regnat och på något vis tyckte jag det var mys imorse. Jag och Emilia hade lite quality time medan Tilde sov. Sen kom Linda och hämta oss och vi for till Malin och fikade och surra. Va trevligt. Sitter nu och väntar på att börja med maten, blir lasange idag. Bli gött. Eftersom det är tisdag är det tv kväll, nämligen AA. Går icket att missa. Enda serie jag följer btw =P
Igårkväll for strömmen och jag blev mörkrädd i min ensamhet, sen förstörde jag duschmunstycket så idag ha vi köpt en ny.. går inte att duscha annars.

har blivit kär i akon tror jag.


känner mig på pissigt humör också. skulle tro de är hormonerna som spökar. tål ingenting.
byee !

Trött och seg

Idag är det segt. Jag är seg. Mamma kom förbi med äppelkaka och palt samt en dosa onico i eftermiddag =) tackar tackar. sen kom pappa förbi och dom höll mig sällskap ett tag. Tänkte ta tag i städ idag medan Emilia va på dagis men istället vet jag inte hur tiden kunnat gå utan att jag gjort ingenting? Känner mig snurrig! Har vart på ica 3 ggr och konsum 1 gång, är alltså inte bara lite glömsk. Höll på glömma mobilen på apoteket och ica kortet på ica. Glömde att jag körde en bil som inte är automat.. jaa listan kan utökas men jag stannar där. Kom på mig själv att sitta utanför apoteket i bilen och messa.. jag lyckas inte med att göra 2 saker samtidigt idag. what? vad är det med mig. Emilia är tjurig och ville absolut inte samarbeta när vi skulle hem från dagis, inte heller ville hon lägga sig ikväll, det var en välda protest. Jag som inte tyckt att det märkts att hon blivit mer trotsig sen lillasyster kom, men tja jag får nog ändra mig lite där.
Tilde är snäll och gråter nästan aldrig, världens snällaste bebis tror jag =) Nu ligger hon här och äter, snart ska jag duscha och sen lägga mig och sussa.

mamma älskar dig <3


Fina Tilde

go kväll!

Freedom

God dag!
Alltid lika kul att betala räkningar. not. Fattig igen, forever fattig. Men fick ju löneförhöjning häromdagen, Man tackar, man tackar. Idag så planerar jag att städa, men det går lite segt att komma igång känner jag. Emilia är på dagis och Tilde sover.
Idag är det typ regn och man känner då inte pressen att gå ut, men nog föredrar jag sol. Dags att besöka forsakringskassan.se sen äre banne mig dags att masa sig från datorn.
later..



soliga dagar

Åh så härligt väder de är och ha vart i helgen. Vi ha vart ute på promenader, grillat och bara haft de bra. Vi har nu även enats om ett namn till lillan, hon heter Tilde =) Lite bilder..

Emilia redo att gå ut

Hasse kom och hälsade på och ville va me på bild =)

promenad till mormor&morfar

roligt att gå i vattnet

brorsan grillar =)

Tilde sover skönt i vagnen

Emilia leker

Kenneth och Emilia

nu ska jag ta tag i lite städ, ha blivit lite av de ihelgen.

snart är snön borta =)

friday!!

Jag är trött. Idag ha jag & Linda suttit i solen och snackat. Börja toklängta till sommarn =D upptäckte att mina rabatter är en mess och jag längtar till jag får plantera blommor och göra fint =) ikväll har vi ätit go sen middag, haft en middags gäst också. Emilia ligger i baby gymmet här nedanför och pratar. Lillan ligger i mitt knä och sover.. jag lyssnar på rix och känner lugnet. Ska snart lägga Emilia, sedan lägga mig under täcket och se en film. Jag har hittat ett namn till lillan nu också, det passar som handen i handsken. Men man måste ju enas.
näe nu äre gokväll. hoppas få träffa brorsan imorrn.

min stora tjej!

Lillan 2 veckor idag

Har nyss vart nere på Bvc, lillan väger nu 3280 g. Har inte gått upp så mycket? Det var ingen bvc sköterska där. Jag måste faktiskt få klaga lite. Är det bvc tid så ska det finnas en bvc sköterska där. Nåväl.
Nu blir det lunch för Emilia, sen kommer Linda hit, trevligt. Tur jag bakade en kladdkaka igår annars äre som fattigt på fikabröd :P

later..

solig torsdag

Hallåå världen!
Emilia vaknade kl 7 imorse. Jag va ändå inte alltför trött, lill gumman är bra på sova på natten. Vi såg lite tellitubbies i sängen medan hon åt välling. Första morgonen jag är själv med töserna. Men det har flytit på ba bra. For ner på dagis och Emilia fick visa upp lillasyster. Nu sover lillan och jag äter frukost framför datorn, det är soft. Solen skiner även idag, blir nog en prom lite senare. Nu ska jag roa mig med lite tvätt.
Ikväll blire tupperwere party hos Linda. Blir trevligt de =)

lite pics..

Emilia har fotbad =)

lillan

Emilia håller i lillasyster <3

ha en bra dag!

Underbar dag

Solen har strålat och det har även jag, jeansen får jag på mig igen, yes!! =) och idag åkte skinnjackan på. Fattas bara ett par solbrillor.. måste införskaffa. Emilia har vart på dagis idag och jag städade lite på fm sen tog jag och lillan prom till mormor och glassade sedan i solen tills de var dags att hämta Emilia.
Fick middag och gammelfarmor kom och åt med oss. Känner mig pigg, kors i taket. Men ska ändå kvälla nu. Imorrn får ni pics.
gonatt!

trött tisdag

Jag är såå trött. Lillan tyckte att vi skulle va vaken till kl 03 i natt. Men fick iaf ligga kvar imorse då Emilia vaknade. Sen blev det lunch på gamm jonte's me mammorna.. har så svårt för att säga lilla skafferiet alltså, men det kommer väl. Sedan for jag & Lina ner på jobbet med bebisarna. Kändes som värsta uppvisnings rundan, va på alla avdelningar.. men det var som trevligt.. =) blev fil och flingor middag idag. yeey!
ikväll är det andra avenyn, yes!!
lite pics...

Emilia cyklar =)

Gammelfarmor & lillan <3

Lina, Elias & Tyr

Linda & min prinsessa

näe nu är det bed time för min stora tjej.
hejhej!

Lilla gumman


10 dagar gammal sötnos <3


Beautiful

Då var det måndag igen, känns alltid skönt att det är ny vecka.. jag brukar slöa ihop totalt på söndagar. Har lämnat Emilia på dagis till hennes lycka, hon tyckte verkligen det skulle bli kul att få fara och leka med barna. Lillan sover, är lugnt och stilla här hemma och jag ska äta frukost.
Såg en bra film igår, My best friends girl, vart småkär i Dan Cook som spelar Tank. Det är ännu för mig en gåta varför tjejer (oftast?, jag?) faller för killar som är lite bad/svin. Snälla killar går lixom bort.. eller alltså, ja typ som han i filmen - Dustin. Sådär överdrivet snäll och typ jobbig =P
Här får ni en bild på läckerbiten:


idag har jag inga planer, hade tänkt lägga mig och sova men det är ju så fint väder.. då känns det skadligt att lägga sig i sängen. Men jag skulle nog behöva det. Vart sent igår eftersom jag såg massa film. Jag har helt släppt städmanin förresten kors i taket. Men jag orkar helt enkelt inte. Hade glömt bort hur trött man blir av att amma. Jag vill vara pigg!! Måste börja gå och lägga mig tidigt alltså.
Tycker det suger att Lina har flyttat till gräsmyr förresten.. haha! Kul för henne med tråkigt för mig. Funderar seriöst på att köpa en egen bil. Så jag kan fara var jag vill, när jag vill. Jag är rastlös!!

aja näe om man skull göra sig iordning och fånga dagen =P
adios amigos y amigas!

sleepy sunday

Har haft så ont i huvudet i flera dagar, men idag känns det bättre. Fick sova mycket i natt och har även sovit en stund idag. Känns som jag gärna skulle somna nu men det går inte. Emilia ritar och dom andra sover.. kanske dags att göra nå middag. Har vart en väldigt slö dag, har mest legat i sängen. På em kom pappa förbi, även Mårten, Johanna och Robert. Trevligt.
Ska försöka lägga upp nå bilder sen. Imorrn äre ny vecka, oplanerad förutom tupperwere party hos Linda =)
måste försöka komma mig ut, om de bara kunde slut å blås nångång.
tjolahopp

Barnen sover..

..Jag sitter och försöker hitta ett passande namn åt lillan. Listan blev lång, nu gäller det bara att enas om ett namn vilket är lättare sagt än gjort. Blir svårare ju längre det går känns de som. Känns konstigt att hon inte har ett namn, Emilia fick ju sitt direkt.

Vågen står på 67,5 kg. Alla verkar ju tappa hur många kilon som helst direkt efter förlossningen, på en vecka och en dag har jag bara gått ner 5,5 kg. Innan jag blev gravid vägde jag 55 kg men det är ju lite för smalt kanske men om vi säger 58 skulle va passande. Då har jag alltså 9,5 kg att gå ner innan sommarn. Jag och E har ju en liten tävling.. förlorarn bjuder på hemlagad middag.. känner på mig att det kommer bli jag. Nej nu ska jag minsann ut och promenera varje dag. Äta inge godis och bra mat. Kommer bli såå svårt.. jag är en sådan gottegris. Jag får helt enkelt fortsätta med nikotinfri snus.. ska föra över 4 kr till mitt konto så jag kan köpa en dosa. Ja så fattig är jag. Men på måndag äre den 20e =)

saturday

Hej och hallå bloggen!!
Jag är inte bra på att uppdatera nuförtiden men jag har som fullt upp, även om lillan är hur snäll som helst och äter och sover =) så är det altid saker som ska göras. i veckan har vi åkt fram och tillbaka till stan för bilirubin prov på lillan, igår var vi även på ögon för att kolla ögonen. Allt såg bra ut och nu behöver vi inte åka in för fler prover om hon inte blir gulare. Skönt!

Sen bjöd Linda på gofika, trevligt var det. Mamma bjöd på middag, och där var farmor som ville träffa lillasyster =)
Lördag idag, solen skiner.. härligt. Blir nog en prom i det vackra vädret skulle jag tro. Det ringde från blåklockan imorse och undrade om jag kunde jobba delad tur idag, hon som ringde måste nog glömt att jag är mamma ledig. Jag var så trött så jag svarade bara att jag inte kunde.
Just det, ska tacka mina kollegor för den fina hälsningen i vk =D

näe om man skulle ha gjort ett ryck här hemma kanske.
trevlig lördag!

Förlossnings berättelse

Vaknar rätt tidigt på fredag morgon den 10 april - Långfredagen av värkar. Kliver upp och börjar klocka dem. Är cirka 6-8 min emellan. Men kring 12 tiden avtar dom och kommer mer sällan. Bestämmer mig för att ta ett bad för att se om de sätter igång igen, vilket det gör.. vid 14 tiden har jag regelbundna värkar med cirka 5 minuters mellan rum. Yrar på här hemma med att packa bb väskan, en väska som Emilia ska ha med sig osv. Ringer till Marcus och säger att det är nog dags att komma hem. kl 15.00 lämnar vi Emilia hos farmor & farfar för att sedan åka in mot umeå. Stannar av på lilla skafferiet och inhandlar lite (några) chokladkakor som jag smäller i mig på vägen in. Värkarna kommer tätare då vi sitter i bilen in och jag messar med Lina som också är på väg till förlossningen =P men dom till lycksele.

Vi är inne på förlossningen kl 16.00 och å sätter dom ctg. Kl 17.00 kollar en barnmorske student från belgien hur mycket jag är öppen. Hade sagt till Marcus innan att säger dom att jag är öppen 3 cm börj jag på grin. För jag minns hur lång tid det tog med Emilia att öppna mig 10 cm.

Well, hon pratar engelska och jag var ingen king på det språket med värkar kan jag lova =P men hon konstaterar iaf att jag är öppen 3 cm, åhh nej tänker jag detta kommer bli utdraget. Hon säger att vi kan fara ut på stan och promenera och kanske äta lite. Vi var vrålhungriga så det passade ju bra. Frågar henne hur lång tid hon trodde det skulle ta och hon sa att det var så olika kunde ta några timmar.

Vi åker upp på Mc Donald's på ersboda och köper mat på drive in. Åker sedan till Marcus kusin Mårten på haga och äter där. Men nu börjar det göra riktigt ont.. Jag står och skriker mellan tuggorna av min mc feast, dunkar näven i bänkskivan och Mårten ser minst sagt förskräckt ut. Klockan är nu strax efter kl 18.00 och jag känner ett normt tryck nedåt. Känns även som fostervatten börja rinna ut. Skriker till Marcus att nu måste vi åka in.. han försöker snabbt äta upp sin mat men han får ta med den i bilen. Jag kan inte sitta still i bilen så jag ålar mig fram och tillbaka i sätet. Rödljusen känns som en evighet och jag skriker åt Marcus att gasa!!! Kommer till en punkt då jag vill börja krysta, men Marcus säger åt mig att andas. Jag ber Marcus att köra ända fram till dörren för här har vi minsann inte tid att hitta parkering. Ringer på dörren till förlossningen och det känns som flera minuter passerar innan någon kommer och låser upp. Jag skriker och viker mig dubbel.

En underbar uska vid namn Margareta kommer och tar emot mig och snabbt kommer en barnmorska och jag får ett rum. I korridoren möter vi den unga belgiskan som sa vi kunde fara ut. Hon står bara och gapar. Jag for ju nyss därifrån.. Dom hjälper mig av med kläderna och lägger mig på sängen, barnmorksna kollar och jag är då öppen 7 cm. Dom ger mig lustgasmasken och är sedan på väg ut, Men vad gör ni säger jag.. ska ni gå nu?? Får till svar att dom bara är utanför och att jag ska ringa på klockan. Hon hämtar en piggelin till mig och jag tänker att ni fattar ju ingenting jag ska ju föda barn nu. Marcus matar mig med piggelinen, för jag orkar inte ens öppna ögonen, är i stort sett okontaktbar och det enda jag frågar är vilket håll som är rätt på masken.

Det går några minuter och sen kommer en läkarstudent och börja fråga mig frågor om när värkarna startade, jag bara skriker att hon ska hämta någon för nu ska jag börja krysta, var inte riktigt rätt tillfälle för frågestund. Barnmorskan och undersköterskan kommer in och dom klipper upp nätbyxorna och huvudet är redan på väg ut, snabbt sätter dom band runt min arm och 3 krystvärkar senare hör jag skrik, får upp bebisen på magen och jag börjar gråta. Visst är det en tjej säger jag till Marcus, jag kände det på mig och visst var det det =)
Hon hade brottom ut vår lilla prinsessa. Kl 18.48 föddes hon, 3210 gram och 48 cm. Helt perfekt och alldeles underbar =D

Minns att jag vid ett tillfälle under värkarna tänkte att jag ska aldrig mera föda barn, men i efterhand så känner jag att fort vare ju gjort och det gick ju så bra. Kan nog tänka mig att göra om det en gång eller två eller tre =P För det finns väl ingen mer underbar känsla än att få upp sitt barn på bröstet efter sådan lång väntan och sådan intensiv smärta. Jag grät länge av lycka. Var hur pigg som helst eftråt. Sprack ingenting heller. Toppen förlossning och toppen personal. Äntligen har lillasyster kommit =D


Första mötet, välkommen till världen älskling <3

onsdag den 15e

Idag var jag beräknad, tur prinsessan valde att titta ut 5 dagar tidigare =)
Natten ha vart bra, lillan ha bara vaknat och vilja äta några ggr så jag var inte så trött som jag trodde imorse. Hon var nämligen vaken betydligt mera föregående natt. For ner med Emilia på dagis och hade utvecklingssamtal. Sen hem igen för att göra lite och ingenting ett tag. Gled runt på byn och gjorde diverse ärenden. For förbi malin & pe och lämna igen bilstolen. Premiär va ute och gick med syskonvagnen efter att jag hämtat Emilia, såå härligt väder idag vårkänslorna bara flödar. På tal om flöda så flödar min bröstmjölk och brösten spänner och ömmar aj aj aj. Har även fått sår men jag härdar. Det går över. Gick förbi mormor&morfar och fick middag där =) sen prom hem .. härligt. Oj ser att klockan är mycket. Ska sätta mig och skriva förlossnings berättelse sen ikväll tror jag för er som vill läsa.
nu ska jag lägga min stora prinsessa.
later..

Hej bloggen, bebis är här nu!!!

Ja alltså, internet slutade fungera i fredags och har vart borta till idag. Bebis kom i fredags.
Den 10 April kl 18.48 föddes vår dotter 3210 g och 48 cm kort. Underbar såklart, och lik storasyster =)
Brottom ut hade hon, får skriva en liten berättelse sen.
Vi åkte hem från bb i lördags kväll, så vi har vart hemma och myst i helgen. Emilia är jätte duktig och glad över lillasyster. Vi har inget namn ännu. Tycker det är svårt. Men en bild ska ni få:

nykläckt


lill gumman <3

still 6 days to go

Okej nu är jag göralös och less. Känns som jag går runt och bara väntar på bebis. Kom på nu då vi satt och åt middag att vi inte har handlat inför påskhelgen. Är det stängt imorrn måntro? förmodligen. Det gapar tomt i kylen men ha väl nå pytt i frysen samt nå kött så det ska väl inte gå någon nöd på oss. Jag har ju som planerat att föda barn i helgen, men jag vet inte om bebis har samma plan som jag. åhhåå..
Känns ändå trist att inte ha några planer för påsken, inte för att vi bruka göra nå speciellt egentligen men. Ja just det, Antonia skulle ju till bjur.. det är ju kul =D
näe lite tv kanske och lite sova.
adios!!

6 days to go!

Begravningen igår var fin. Sen blev det middag hos mamma & pappa. Idag är jag trött, kunde inte sova igårkväll. Ska snart iväg till Malin på lunch med tjejorna, trevligt.
Emilia gumman är på dagis. Det regnar och jag vill föda bebis nu =)

7 days to go!

Jag känner att jag skulle vilja gå på bio. Det var längesen. Men då gäller det ju typ att göra det innan bebis kommer, sen blir det inte tvär enkelt att ta sig iväg någonstans de första månaderna. Jag håller på koka ägg, så de blir lite frukost, sen lämna av lill sessan på dagis.
skriver mer sen, inga värkar denna natt så bebis har lyssnat på mig och tänker stanna i magen ett tag.

Kanon dag

Jag har verkligen haft trevligt idag. Vad mina vänner gör mig på bra humör. Pratade förlossning och kändes bra att få höra om allas olika förlossningar, vissa snabba, vissa utdragna, vissa oerhört smärtsamma osv. Det är snart dags alltså.. jag kan inte fatta att tiden gått så fort. Tycker inte det var så längesen jag stod utanför dagis med Malin och ett gravtest i handen med ett jätte jätte svagt plus som vi försökte tyda, var det spökstreck eller var jag gravid. Några dagar senare fick jag ett starkt plus på stickan och blev såklart överlycklig. Hade ju försökt och hoppats några månader innan. Månaderna sprang iväg och vips sitter jag med en kanonkula på magen och har bf om 8 dagar. Eftersom jag hade värkar i natt så känns det som ännu mer nära. Det kommer göra förbaskat ont men belöningen man får är värd all smärta i världen. Men jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös, jag är skit nervös.. just för att jag vet vad som väntar. Förra gången hade man ju ingen aning.. men det gick ju bra, så det känns ju bra =)

Sen är det ju så spännande att få se vem som bor i min mage, är det en till prinsessa eller är det en prins? folk gissar och det är väl cirka 50/50 vad folk tror. Själv har jag ingen aning faktiskt, kanske lillasyster.. blir spännande =)
Näe om jag skulle ha fixat naglarna och sedan lagt mig, kläderna är strukna och hänger nu och väntar på att få bäras, för imorrn tar jag förväl av min kära morfar. Tack för alla fina stunder morfar, vila i frid!

8 days to go!

Pain!! Natten ha vart vaken, iaf halva. Nej bebis du får gott stanna inne i magen till imorrn kväll. Ska på begravning imorrn, därför. Annars får du såklart komma ut så fort som möjligt.
Ska göra mig iordning och äta lite, sen fara till Annah på träff.

älskling på badet igår




magen v. 39


skriv sen, kanske.

9 days to go!

Måndag - ny vecka. Emilia fick vara hemma från dagis idag. Vi for och badade med mormor istället och vad hon tyckte de va skoj =D riktigt duktig är hon också. Far iväg själv med simmkuddar på förståss och är inte det minsta rädd för vatten. Är bra att hon inte är rädd, för en annan har ju haft diverse problem på badet genom åren haha helst dykningen, oj vilken skräck och dessa badtanter som inte var speciallt pedagogiska. När man kom upp i 12-13 års ålder kunde man ju dra den där att man hade lingonveckan och inte kunde bada. Men då fick man minsann höra att man kunde ju faktiskt använda tampong, men onej det hade man ju inte börjat med då. Så jag hade väl mens varje gång det var bad i högstadiet typ haha.

Annars är det här en dag jag helst bara vill vara för mig själv. Dåligt samvete väller över mig och plågar mig. Jag känner mig på dåligt humör även fast jag har spenderat 12 timmar i sängen. Däckade kring 21 tiden igårkväll och steg upp vid 09 tiden imorse. Va vaken ett tag kring 4 och var pigg men somnade om efter någon timme eller två.
Imorrn äre tisdag och mamma träff hos Annah, det känns roligt.

Har blivit bjudna på middag ikväll hos grannen, vilket lyx vi har. Var i fredags jag lagade middag sist.
later..

Efter regn kommer solsken

Det tycker jag är så himla bra.

Richard var förbi och i allt elände satt jag på golvet i skräddarställning och sorterade saker. (som tidigare yrt runt) Richard tyckte det såg ut som jag städade flickrummet och var på väg att flytta- haha. Ja kanske, jag lyckades bjuda på mig själv och berätta vad som hänt och det är nog bra att kunna skratta åt eländet, för såhär i efterhand så skulle jag vilja ha haft en filmkamera. Man säger så mycket i stridens hetta, onödigt. Men det känns verkligen som man menar det då. Men det gör man ju inte alls.. men man blir så frustrerad.
äsch nu blickar jag framåt, mamma ringde och bjöd på middag.. då vart jag glad för jag orkar inget just nu. Jag tror hon känner på sig när det inte riktigt står rätt till.
Vi är helt slut alla i dag känns det som, Emilia kämpar med magen och jag känner mig totalt hjälplös.
imorrn äre ny vecka, äntligen!
söndagar är skit (oftast)
tack och bock!

10 days to go!

Det här är seriöst den värsta dagen på detta år. Fy fan!

Vid din sida

Eller stepmom som den heter på engelska. Det är en sådan fin film och jag har suttit och gråtit halva filmen.

Nu är jag såå trött och ska lägga mig och sova. Har förvärkar ikväll, lite kraftigare än vanligt faktiskt men dom kommer avta i guess.
Har även fått middag hos grannen, brännt kötte, haha .. sa till hasse att jag ville ha very well done, men inte kölbulla =P va gött ändå.

Jag skulle vilja gå in och väcka Emilia för att berätta att jag älskar henne mest i hela världen och krama och pussa henne. Men jag låter henne sova, jag sa det innan hon somnade, men man kan aldrig säga att man älskar någon för mycket. Eller skämma bort någon med kärlek. Min fina dotter, mitt allt.







mamma älskar dig mest i hela världen!

11 days to go!

Lördag morgon och jag känner mig pigg och alert. Har ätit frukost och nu ska jag och Emilia fara och hälsa på mormor&morfar. Det ska bli trevligt =)
later..

helloooo afternooon

Så, då har jag bakat en sockerkaka. Smällt i mig några bitar, dammsugit lite. Tvättat en maskin, deklarerat. Pappa kom förbi och erbjöd sig skotta altanen, jätte snällt verkligen =)
Palt till middag, ska bli så gött. Ska på någon halvtimme eller två börja med det. Nu sitter jag och känner lugnet, Emilia har nyss vaknat så nu ska vi äta banan och mysa. Ikväll blire nog bara soft med tv typ..
Magbild:

v. 39

v. 39 med Emilia, 5 dagar innan hon kom.


bättre bild =)

sötnos igår.

Trevlig fredag!!

...

Jag ska inte klaga ett skit. Jag har det ju så bra, jag får vara frisk, må bra, har fått gåvan att kunna få barn. Har världens finaste vänner, familj, hus, jobb..  Va klagar jag över?? skämmes Emma!


12 days to go!

Jag har vaknat på fel sida idag. För att någon väckte mig och Emilia.. jag som vill sova. Är sur som citron och jag vill inte vara det. Emilia hade tappat en grej under sängen så jag lägger mig ner på sidan för att försöka sträcka mig, jag lägger mig då på mitt bröst och klämmer bröstvårtan, man är ju inte lättast. Jag vill grina. Denna dag måste bli bättre snart känner jag. Nu vill jag föda barn, ihelgen vore väl perfekt? Eller hur bebis.. kanske ska jag ut och gå låångt och hitta en trappa att springa upp och ner i. Eller äta konstiga saker som sägs sätta igång förlossningen. Näe bebis kommer säkert stanna på övertid bara för att jag är otålig nu.
ni ska väl få en tjockis bild snart också, är ju faktiskt v. 39 nu.


13 days to go!

Det vart inge gomorron kl 06 imorse, det vart 08.30 istället och det behövdes verkligen. Jag känner mig rätt utvilad. Ha lämnat Emilia på dagis och sitter och väntar på Lina som ska hämta upp mig. Jag är för lat för att gå ner på kiosken ni som vet var jag bor vet att det inte är långt haha. Jag säger fortfarande kiosken, det där stället har ju bytt namn mer än en gång så kiosken då vet alla. Vi ska äta lunch, det ska bli gött. Jag har inte ätit där sedan före jul tro jag. Jag är inte rikast men detta unnar jag mig. Jag måste få göra nå socialt. Kan ju inte glo in i datorn eller husets väggar hela tiden juee.
Happ, annars blire nog rätt soft dag.

Igår då jag va hos Linda så hade Elin nikotinfri snus, och vad gör jag.. jo jag ber att få en, vilken underbar känsla att få ha något under läppen, dessutom skadar det ju varken bebis eller mig så det känns ju som okej. Kan ju säga att jag tjuvköpte en dosa och tjuvsnusar låtsas snus, haha men det är ju som onödigt. Men ack så njutbart.
later..

vår väder

Dagen ha vare lång och jag har hunnit mycket, städade hela huset på förmiddagen så nu är det rent och fint. Sen efter kl 14 då jag hämtat min prinsessa på dagis så bjöd Linda på fika, trevligt =) sen hem och äta revbenspjäll och potatissallad. Va riktigt gött. Hade middagsgäster också. Alltid trevligt. Vilken härlig vår dag det har varit, varmt och soligt och snön har smält. Lovely!!
Nu är jag lagom slö efter att ha vart vaken och igång hela dagen, äter goo youghurt med chokladkross i. Är som glass nästan. Mums! Näe däcka i soffan för att möta en ny dag kl 06.00 ;)
imorrn blire visst lunch på lill skafferiet som numera gamm jonte's heter. Det blir trevligt värre ju. Fina vänner.
gokväll!!

14 days to go!

Och även ny månad, bebis månad. Om alla bebisar tänker komma ut då och inte i början av maj vill säga =)
1 April och man får luras, skulle va kul om man hade nå bra lur.
Dagen började klockan 6 imorse då Emilia tyckte de var dags att kliva upp, och jag var hör och häpna pigg. Hela familjen var uppe vid 7 och det hör verkligen till ovanligheten, någon av oss brukar alltid ligga lite längre än den andra. Så nu har vi ätit frukost och snart är det dags för Emilia att fara på dagis. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag förutom att dammsuga och tvätta lite. Jag hade tänkt ha en vil dag idag men jag är ju som pigg, måste va ljuset som skiner in genom fönstren.
Jag skriver säkert senare.
Trevlig onsdag!

RSS 2.0