Morsdag

Ikväll blire ett kort inlägg, ha vart ute på baksidan hela dagen. Jag och Emilia ha haft hel mysigt med pizza lunch, bad och lek. Tilde ha mest sovit sen ha vi grattat Jasmine och fått god mat. Emilia hade en morsdagspresent som hon gjort på dagis jag blev jätteglad, till och med rörd. Jag är så fruktansvärt trött, ensam är jag också, ännu en natt solo. Men ikväll ha allt gått som en dans, Emilia somna i vagnen på väg hem från kalaset så det var bara att bära över henne. Ingen ta på krafterna läggning ikväll. Igår gick hon och la sig utan protest och gick inte upp en enda gång, duktiga tjejen. Ska lägga mig och se en film jag länge viljat se men har som aldrig blivit av. kommer nog somna, några bullar ska jag trycka i mig innan också. Imorrn äre måndag och ny vecka och värmen hördes skulle lämna oss, typiskt. Emilia ska på dagis och jag har ingen bil så imorrn blire morgon prommis vort jag vill eller int.

Fin bild på Tilde men inte en så fager red face emma =P

min mor, världens bästa!! =D

Jag glömde ju ta kort på de söta födelsedagsbarnet, jag hade fullt upp att hålla koll på en vild Emilia och se till så Tilde va nöjd och däremellan äta mat och tårta =P men jag lånar en bild från hennes apa.

happy birthday beautiful!

Vilken härlig dag!

Jag är red face alltså, men denna dag ha vart underbar. Klev upp redan kl 7 sen gick vi till lekparken och sen ha vi vart ute mest hela dagen =) så varmt och skönt. Shorts vart det men ingen bikini =P fick en rolig kommentar idag, att det såg ut som jag opererat brösten, sådan skillnad var det visst. Men denne skulle se mig utan bh då tror jag att den personen ändrar uppfattning =P
Har ätit massa glassar och middagen åt vi ute. skräpmat alltså men såå gott.
Nu väntar lite kubbspel, trevligt värre. Imorrn blire lika varmt så dagen ska spenderas ute och brännan ökas =P, Jasmine fylller moppe imorrn också så vi ska dit och gratta.

Lite bilder:

Loke & Emilia äter glass



glad Emilia äter glass =)

leker i sandlådan

mina fina tjejer =)

För hela året har jag väntat på..

Gokväll!! Vi ha haft altan kväll ikväll, lite götta, lite ölkorv, lite grilla pinnbröd. Mys. Ingen öl för mig med det kändes som en alkoholfri hade suttit fint ikväll. Kanske får inhandla imorrn i sommarvärmen som lovas komma, då ska jag gå i shorts för första gången och kanske pula in brösten i min bikini som är i största storlek men ändå för liten. Sola vit magen och äta glass. Det låter härligt och jag hoppas det blir det.
Nu sover båda barnen, Tilde ha haft värsta sovar dagen/kvällen.. kanske blir hon vaken någon fler gång än vanligt i natt- Jag känner mig inte trött.. yey!
Jag älskar sommar, jag vill aldrig det ska bli vinter igen. Får ångest av att tänka på mörka årstider och kyla så därför ger jag fan i det ett tag, för nu kommer juni, juli, augusti vindarna är varmare då och allting verkar mycket lättare då..

Antonia & Jag i Åsele sommaren 2008

Nu grönskar det

Idag ha jag vart rätt effektiv för en gångs skull =P städat på morgonen, gått promenad, hälsat på Linda och fika go kladdkaka och sett deras fina hus =) sen hämtat Emilia på dagis, vart i lekparken, lagat middag och nu ska jag ut på en prommis till. Jag känner mig duktig. Sen bjuds det på tårta och glass med noisette topping i grannkåken. yummy!
Imorrn blire att fara och hälsa på Lina m fam i gräsmyr. Emilia vart överlycklig då jag ska att hon skulle få leka med Elias och Loke =D
känner mig glad idag!
skriv kanske sen nu ska jag och Tilde ut. Emilia åker åkgräsklippare, hon tycker det är väldigt skojjigt.
byee !

hello onsdag!

Idag ha vi vart hos Sandra i Rundvik. Hon bjöd på god lunch och rabarberpaj till efterätt. lovely! Antonia & Malin med barn var också där, vi surrade massa och hade trevligt. Ikväll har jag & Emilia sett lite pippi , mys. Det blåser ute och jag hoppas på finare väder imorrn. Imorrn ha jag no plans i guess. Nu har jag massa hushålls sysslor att ta itu med.
Lite bilder från dagen:

Sandra & Tilde

Malin & Nicole

Antonia & Kevin

Jag och mina flickor =)

Efter regn kommer ren luft

Tilde sov 7 timmar i sträck inatt 00-07 jag har en nöjd bebis =) och jag blev såklart nöjd eftersom jag ha vart så trött på senaste. Barnen kände nog på sig att mamma måste få lite längre sömn ;) Vi gick promenad på morgonen sen for vi till mamma och hälsa på. Dop dag för lilla Tilde är nu bestämt så jag har gjort inbjudningar och skrivit adresserna på kuverten, till och med lämna ut dom som bo i bjur city =P fick både lunch, fika och middag hos mamma och pappa, vilken lyx alltså.
Sen har jag även gått en promenad ikväll, jag känner mig duktig. Det doftar ljuvligt ute nu efter regnet, häggen står i blom och jag skulle vilja ha ett hägg träd på min gård.

Har fått rensa tankarna och stressat ner under promenaden så nu mår jag som en prinsessa, hade smått damp innan haha. Nu ska jag hoppa i säng (snart iaf) imorrn ska vi hälsa på Sandra, det ska bli trevligt =D

puss min blomma

trött kväll

Jag gick faktiskt och la mig efter förra blogg inlägget. Sov till kl 11.30 va skönt. Sen va de bara att äta och sedan traska ner och hämta Emilia på dagis. Sedan vart det promenad med Erik och efter promenaden var vi ju värda en mjukglass =P trevligt trevligt.

Har köpt vitaminer så jag hoppas jag blir piggare, ikväll vill jag bara gråta av trötthet, jag orkar inte tjata, jag orkar inte göra någonting..
jag gör ju mitt jävla bästa fatta det någon gång!

Knäckt

Så känner jag mig! Vart en tidig morgon igår och jag steg upp och ut för att gå till lekparken, trodde det skulle va varmt men ack vad jag bedrog mig. Va i lekparken fram till lunch sen fick Emilia sova. Jag såg film, åt sen middag och ut igen, va i lekparken och sen gick vi lång prom jag och barnen, sen bad och sänggående. Emilia ville absolut inte sova och sprang upp mer än hon brukar göra, men magen krånglade som vanligt. Tillslut la jag mig brevid Emilia och hon somnade direkt. Kanske var det det som behövdes. Vart då vääldigt sent.
Imorse väcktes jag av Emilia som slet av mig täcket och sa mamma kliv upp, välling. Ögonen bara föll igen, känns som det har varit några hektiska dagar nu, inte konstigt man är tröttis.
Har lämnat Emilia på dagis för en stund sedan och Tilde sover än. Kanske ska jag lägga mig och vil öga ett tag men när man väl klivit upp är man ju som vaken.
idag blir det prom sen har jag inte mycket mer på göra listan.


Tilde


Bus Emilia

älskade ungar!

En bra dag

Fick besök av Elin & Jonny, vi fika och skratta.. va mycket trevligt =)

haha rolig bild på pappa, elin & jonny..!

Sen blev det fullt upp att förebereda middagen, va jätte trevligt och fick jätte fina presenter, tack =) roligt att få kläder måste jag säga för det va minsann länge sen jag köpte något åt mig själv. Jag är så glad att jag har så fina vänner.
Nu har Tilde just somnat och dags för min lilla data stund. Jag borde sova egentligen men.. känns så tomt i sängen. Har nu prövat på hur det är att vara ensamstående mamma i några dagar, och ni som är det på heltid gör det verkligen bra. Nu längtar jag efter min karl. Jag vill kramas. Har nästan ont i magen av all mat och fika. Men ändå sitter jag här och funderar på ta en bulle till. Antonia sa något bra, hon sa att man behöver faktiskt inte bry sig om vikten (hon tycker jag pratar mycket om den i bloggen) efter man fött barn, och egentligen.. så sant. Men nu är sommarn här och jag skulle vilja vara fin i tajta kläder.. men vad spelar det för roll egentligen? ingen.
Nu blire några bilder från dagarna:

jag öppnar paket

Emilia fick också paket

det var ett munspel =)

tårtan

Sara & Tilde

Tässan & Sara

Malin

Antonia & Kevin

Emilia

nu har jag ätit en bulle och unnat mig en onico. Dags för lite bloggläsning och sen sängen. Imorrn hördes de skull bli fitn väder, då ska jag bli brun.
gonatt!

Happy birthday!

Är snart förbi, 6 minuter i skrivandets stund. Då va man alltså 22 år och ännu klokare än förra året. Har hänt en massa detta år som gått. Ha vart ett väldigt bra år. Farmor tycker jag är ung, Lina skrev grattis gamling.. jag tror jag känner mig mitt emellan =P Känner att jag har lite att jobba på innan jag kan känna mig helt vuxen, jag är fortfarande alltför blyg och inte så framåt som jag skulle vilja vara. Men jag jobbar på det.

Dagen då?
Mulet var det då jag vaknade men Erik fick mig att hoppas då solen tydligen hade strålat över västanfjället, och mycket riktigt, några minuter senare bröt den fram och jag fick sol på min dag, vart happy! Åt lunch och traskade ner på byn för att inhandla lite grejs till middagen. Vart helt slut efter att ha besökt både ICA och Konsum med syskonvagnen, för det första är det så trångt så jag inte kommer fram typ, kommer nästan inte ens in i affärn. När jag äntligen kom in fick jag gå i snigel fart för jag kunde ju inte direkt köra förbi någon, väl ute drog jag en lättnads suck och traska uppför backen. Sola lite, sen på em kom mamma, pappa & farmor upp, vi åt go middag och sen kom Pia, Bosse, Kenneth, Sigrid, Erika, Måke, Mikael & Jonna, fika tårta och öppna paket. Vart ju en toppen födelsedag. Jag fick en filmkamera av mina kära föräldrar så nu kan jag filma mina små prinsessor och deras framsteg =D

Nu är jag väldigt trött, har diskat undan och plockat bort och Tilde har nyss somnat, Emilia va vaken rätt länge (för länge egentligen) men det är ju kalas. Så ev blir det en liten sovmorgon imorgon. Inte för jag har tid med det egentligen.. Min kusin Elin och hennes Jonny ska hälsa på och sedan ska jag ha middag för mina vänner sedan barnsben/skoltid. Ska bli så roligt att träffas och prata dåtid, nutid och framtid. Jag riktigt längtar. Tråkigt att du inte kan komma Sandra! Får ses snart ändå =)

Näee nu äre sängen om jag ska orka med morgondagen.
Tack för alla grattis sms!
LOVE

jag har solsken hos mig

Gokväll!! Jag fick sovmorgon imorse, kring 9 vaknade Emilia och kom i vanlig ordning och väckte mig och ville ha välling, sötnosen min. Blev förvånad över att klockan va så mycket men kände mig inte utvilad ändå, men det gör man nog aldrig riktigt i amningstider. Men det var otroligt skönt att få några timmars sammanhängande sömn. Så idag har jag bakat tårtbotten och städat, vart ute en sväng och sen for vi hem till mamma & pappa som bjöd på plättar med grädde och sylt, där bakade vi även bullar så nu ha jag lite att bjuda på om någon kommer och hälsar på. Efter middagen for vi hem och jag har fyllt tårtan som nu står och väntar på att bli uppäten.
Nu äre ba å piss å gå å lägg sä, imorrn har jag inga som helst måsten på min planering, möjligtvis handla men det är det enda. imorrn ska jag softa fett, om någon dag så passar det ypperligt imorrn. Min dag!

nu some pics:

Glad Tilde =)


Glad Emilia badar =)



fikar på altanen

Emilia och hennes kompisar

sötnos hjälper till med bulldegen


äta deg är gott

nu känner jag minsann att man ha vart igång en hel dag. kommer sova gött i natt. Hoppas på sol imorrn så vi kan vara ute och leka. Mina fina trollungar vad jag älskar er.
gonatt!

ella elle la

Jag fick en flashback från förra sommarn, förra sommarn va som kul. åh jag saknar Rödklövern. Vi hade så roligt!!
Mamma och pappa kom förbi och hälsa på ikväll, hade med sig utemöblerna vi skulle få.
Nu sover mina tjejer och jag är solo. Jag poppar musik och har det bra. Ska nog lägga mig snart, kan tänkas att Emilia vaknar kl 5 även imorrn bitti, i hope not. För imorrn är jag själv vilket betyder att jag måste kliva upp när tjejerna tycker det är morgon. Hoppas på fint väder så jag kan gå morgon prommis. smhi sa regn jag hoppas dom ha fel.

Idag ha vart en trevlig dag, jag lina linda och malin ha haft litet knytkalas i solen, grillad kyckling, vitlöks baguetter, sallad, pizza och tortilla paj, mums. Jag har även fått färg =D och massa motion, ha gått uppför backen ett x-antal ggr idag. Kanon!! Jag ska bli smal tralalalaaaa!! =P

Ha även vart på bvc idag, 6 v läkarbesök. Allt va bra och Tilde väger nu 3960 g och är 54 cm. Näe nu äre dags att lämna datorn, imorrn blire tårtbak och bullbak? jag är en sådan gottegris, illa! kilona kommer nog stanna ett tag om jag fortsätter i denna takt.

lite bilder från förra picknicken:

Diana, Tindra, Tim & Niki

Malin


Linda


Lina

barnen gungar

Elias & Emilia


trött och glad säger jag over and out!!

i wanna be pretty

Idag har det vart en mulen dag, passade ypperligt för jag va väldigt tröttis imorse. Låg i sängen till kl 11 =) även fast jag inte direkt sov djupt så var det skönt. Sen passa jag på att städa, är inte riktigt klar med det, tog en paus för att fara ut och handla och greja, sen vart det middag och bak så nu ska jag torka golven och sen känner jag mig rätt färdig med städ för denna veckan.
Emilia gick och la sig frivilligt i sin säng ikväll, kors i taket. Nog för att hon kommit upp några ggr med det är magen som krånglar. Hon är så duktig min stora tjej. Min lilla tös ligger också och sover nu. Hoppas hon vaknar en stund så hon inte bestämmer sig för att va vaken i natt istället. Känns som att det skulle va skönt att sova, för det verkar inte bättre än att jag blir gräsänka resten av veckan.

Just det, i söndags ringde farmor och sa att jag va tvungen att se reprisen av eurovision song contest, för hon som sjöng bidrag nummer 11 - azerbadjan skulle tydligen vara så lik mig. Vart såklart nyfiken och var tvungen att kolla.. här är hon Aysel:




Tack farmor, det var snällt!! <3 men jag är inte i närheten lik denna vackra kvinna. haha!
Låten va bland det bättre. jag gillar arash! ;)

nu vaknar Tilde, got to go!

Trött..

.. är bara förnamnet. Tilde va vaken länge i natt och det tar på krafterna, jag somnade sittandes i sängen. Men nu sover hon och jag ska göra desamma. Dagen ha vart solig och fin, har spenderat den med fina vänner, jag stekte vit kroppen och är nu lite röd-färgad, väry säxy! men man är ju som tokig, vill så gärna få lite färg under de få soltimmar som ges.
Har promenerat idag också, yeey.. 65 kilo står vågen på nu, minus 7 to go! sista juni ska dom va borta, wish me luck för jag lär behöva det haha.

näe ni måste jag sova, imorrn måste jag planera veckan, baka och greja med diverse.. är nämligen någon som fyller 22 år i dagarna.

Sol ute, sol inne, sol i sinne!

Det är såå härligt väder idag. Jag låg ändå länge i sängen för de senaste 2 dygnen ha jag inte fått mycket sömn. Natten mot lördag hade Tilde magknip och grät större delen av kvällen och somnade kring 1-2 väckarn ringde 05.30 på lördagmorgon. 7 åkte vi på IKEA och var där hela långa dagen och igårkväll va Tilde vaken till 1.30 så jag va rätt mör imorse kl 7 då Emilia stod vid min sängkant. Som tur va ville hon somna om med mig ett tag =)
Köpte en säng till Emilia samt massa små grejs. Hade en jätte trevlig dag =) Så igår sov hon i sängen för första gången. Hon sprang upp några ggr innan hon väl somna men sov sedan gott hela natten, blir spännande att se hur det går ikväll =)

Idag har Robin & Sofia hälsat på, har mest suttit i solen och haft det bra. Nu vilar mina sessor.. ska greja lite här inne och sen blir det middag, inte så lyxig söndagsmiddag men de funkar. åh jag blir så glad när solen skiner.

Här får ni bild på ny sängen:

köpte sänghimmel också, vart himla mys.

trevlig söndagkväll!

Picknick i parken

Yes, idag började morgonen tidigt. Hann städa och baka sockerkaka samt chokladbollar att ha med på picknicken. Va på grönalunds lekparken med mammor och barn. Alltid lika trevligt =) blåste nordanvindar som vanligt men annars vare fint väder. Vi blev bjudna på middag idag så en sak mindre att tänka på. Imorrn drar jag och mina prinsessor ner till Ikea med mormor&morfar. Det ser jag fram emot =D
Otroligt vad Tilde sover mycket, men nu äre nog matdags snart.


sötnos

Trevlig fredagkväll!

Familjen


BB bild



Förövrigt är jag väldigt trött idag, ha sovit en timme nu på fm. Men nu äre dags för dusch.
later..

forever young

Brorsan konsert igår va hur bra som helst, jag är så stolt över min bror och ännu stoltare blir man ju då hans lärare kommer fram och säger att han är typ den bästa gittaristen någonsin på skolan =D sen frågade han om jag också spelade men tyvärr har jag inte fått samma talang som min broder vad det gäller musik =P Hans tjej Evelina är hur bra som helst på sjunga, så dom sjöng en låt tillsammans cher & meat loaf - dead ringer for love =)
Jag önskar att jag hade en filmkamera så jag hade kunnat visa er.
Vart inte så många kort eftersom Tilde vakna och ville äta och vaggas, så jag var mest i bakgrunden men såg och hörde allt ändå- Va verkligen en trevlig kväll, jag & Tilde, mamma o pappa och farmor for iväg =)

mörk och dålig bild, men de är iaf brushaan.




Idag ha vart en bra dag, vi har haft trägårdsdag och klippt gräset, krattat och grejat. Sen har jag ätit årets första mjukglass fick den nästan gratis för janne va ovan maskin ;P
till middag vart det kroppkakor och stekt fläske, gött. Har gjort lite dipp och skurit upp morötter och gurka så jag ska softa i soffan framför en film ikväll hade jag tänkt.

Emilia åker gräsklippar traktor med pappa


Jag känner mig så tillfreds med livet idag, jag vart lite känslosam när jag stod och kratta idag, jag saknar mormor & morfar. Tiden går så fort. Man måste verkligen ta tillvara på tiden. Så jag bestämde mig mitt i krattningen för att jag ska bli en gladare människa, en bättre människa, en positivare människa samt leva mer i nuet.


Love E

Tjolahoppsanhejsan!!

Denna morgon kan jag säga att jag vaknade på fel sida. Usch så sur jag ha vart. Studsade upp ur sängen vid 8-tiden för tydligen skulle nån snubbe komma hit och göra en energi deklaration kl. 9, men ingen kom kl 9.. så jag hade alltså kunnat ligga längre. Men vad gör det om hundra år. Han kom typ vid 12. Jag och Emilia åt lunch och sen gick vi ut i blåsvädret, om jag inte visste att det var maj månad skulle jag chansa på höst. Men iof är det bra att värmen väntar med att komma ett tag, för är maj varm blir ju sommarn skit. Tycker vi är värda en låång varm fin sommar nu efter massa år av kyla och regn, endast några soldagar. Passar ju bra då jag är ledig hela sommarn istället för att jobba hela sommarn =P

Jag är så yr nuförtiden, säger orden i fel ordning hela tiden, tex: ha tutte tyr, ska ju va ha tyr tutte. och dom skulle kolla och  komma, dom skulle komma och kolla.. bara några exempel hur jag väder orden. Dessutom river jag ner allt som står i min väg och snubblar över minsta sten. Mamma tro jag funder för mycket istället för att koncentrera mig på vad jag gör haha! kul för dem i min omgivning iaf.

Vi va i lekparken här uppe på kvarteret, Emilia prövade alla gungor som fanns och när hon gungat en stund sa hon en annan, så vi bytta gunga ett x-antal ggr. Men huvudsaken hon har kul min prinsessa. Kändes bra att få ha lite emma & emilia tid. Tilde sov så gött i vagnen medans vi lekte. Nu är det sova sova sova för alla i huset utom jag, jag ska dra fram dammsugarn, är jord och lera överallt. Snart vaknar nog Tilde och vill äta så det gäller att passa på då tillfälle ges så att säga.

Tror de bli lse ikväll.. känner att jag måste hitta på någe. Jag blir så rastlös av att bara gå hemma. Jag tar Tilde och hörselskydden med mig, sen drar vi och kollar på världens bästa brorsa och evelina med flera som kommer bjuda på vacker sång och musik.

Lite bilder:

Tilde 1 månad

mina fina döttrar <3

Emilia testar stå-brädan vi fick låna av Lina =)

i lekparken

Emilia gungar

leker i sandlådan på bakgården.

nu dags för städ, hejsvejs!


monday night

Jag känner att jag är dålig på uppdatera. Tycker dom flesta är dålig på uppdatera nuförtin, men det är ju inte riktigt datorns årstid om man säger så. Vi försöker va ute så mycket som möjligt, men det blås ju så jävulst. Värme tack!
Jag är solokvist hemma, Emilia sover och Tilde är nöjd i babygymmet. Idag ha vi vart på kalas hos Nicole som fyller 1 år. Va massa mammor och barn där, skulle ha tagit massa kort om inte kameran befinner sig i ett annat land för tillfället. Möjligtvis snart i Sverige igen. Nåväl. Fick träffa min Tässan som jag inte träffa på jätte länge, va skojjsigt.

Imorrn blire ev. lse, brorsan ha någon konsert. skulle va roligt att se.. !! Min lilla bror som nu ha blive stor, (vass på rimma) =P tar studenten gör han i år. Själv stod jag inte på nå lastbilsflak å skrek fy fan vad jag är bra. Jag satt hemma med en 3,5 månaders bebis, vilket var 1000 ggr bättre men jag skulle ändå vilja uppleva känslan, minns ju aldrig mer 9B känslan, man trodde man va stor och fick flytta hemifrån (som sedan visade sig inte vara någon större hit) men man ville ju inte bo i bjur. där hände ju inget hallåå. hahaha!
Men jag har ändå gått ut gymnasiet med fullständigt betyg, men utan vit mössa och fylla =P

Blir snart en ikea resa för mig, har hittat massa grejer jag vill köpa.. tur man är rik, host host. Ögonshoppa kan man ju. Men ska iaf inhanda lite grejer till mina prinsessor.
Skulle vilja bju på lite pics, men som ovan nämt, no camera. På tal om kamera så vill jag ha en ny.. just de, skulle kunna önska mig i födelsedags present, för jag fyller ju nämligen år denna månad. Trevligt med födelsedag.
Nu äre svammel känn jag, har en tvätt som väntar på att bli upphängd, känns drygt men vad göra.


sen äre bed time.
gonatt!

Tyst och stilla

Nu sover flickorna och jag är minsann lite trött efter en hel dag med arbete. Vi håller på göra potatis/grönsaksland och ha vart och hämtat matjord- nämligen 3 släpvagns lass som vi för hand fyllt. Ja, det känns i kroppen. Ha grillat och ätit värsta goo maten. Nu ska jag plocka undan lite och sen se film tror jag. Fick ju lång sovmorgon imorse, Emilia sov länge. Nu har jag tänkt och jag tror det är dags för en vanlig säng för henne, en sådan växa-säng. Jag anar ju att hon kommer springa upp ett x-antal ggr per kväll men jag tror ändå det är bra. Hur länge sover barn i spjälsäng egentligen? det är väl individuellt som allt annat men någon med erfarenhet? har de funkat bra att byta från spjälsäng till vanlig säng? Vid vilken ålder bytte ni?

Nu ska jag fortsätta leta barnoljan som är helt spårlöst försvunnen. knepigt.
gokväll!

helloo

Det är hur många som helst som läser min blogg, har typ ökat med 50 % kul är ju det =)
Idag fick jag sova till kl 09, tack och bock jag behövde verkligen det. Var så yr igårkväll på tw partyt.
Idag ha vi vart på bvc och vägt Tilde, hon väger nu 3650 g och är 52 cm lång. Växer på bra min lilla tös. Sen gick vi förbi mormor en sväng och fick oss lunch, sen hem och plantera blommor i rabatterna. Fint=)
nu väntar jag på love som är på väg hem. Blir grillat ikväll =) mums. Sen är det även hockey semi-final sverige - canada. Måste besöka någon med kanal 6 kl 20.00 ikväll tror jag bestätm ;) är så irri att vi inte ha 6an ha typ alla kanaler utom den, bad.
Emilia och Tilde har ju fått en kusin också, i onsdags.. Grattis Erika =D

trevlig fredag kväll!!

zzzzz

Tilde somna inte förren kl 01.00 i natt, Emilia vaknade 04.30 och tyckte det var morgon, samtidigt vaknade Tilde och skulle äta.. bara att kliva upp och vänta på att kl skulle bli 06 så nå vettigt på tvn börja.. jag är med andra ord inte piggast just nu. Men solen skiner, Emilia är på dagis och jag ska ut och rensa rabatterna och kanske få lite färg. Ikväll blir det tupperwere party och hockey , kavrtsfinal!!!! =D hoppas jag orkar va vaken.

återkommer..

shoo

Jahapp då va man trött igen. Ha ba vart hemma på fm, ha ju regnat. Sen kom Linda hit med en present till Tilde. Gick sen liten prom och hämta Emilia på dagis. Träffa farmora och fick rågbulla hon hadd baka, så snäll=) Nu ska jag hänga en tvätt och sen göra middag, idag blire biff och pären. Gött!! Ska passa på och vila en stund. Mamma kom förbi och gick till lekparken med Emilia.
later..

Några bilder..


Söt Tilde





Söt Antonia

hej tisdag

Idag är det en trött tisdag. Tilde verkar ha haft för sig samma sak som Tyr inatt, alltså att vakna typ 1 gång i timmen. Jag var såå trött imorse men tvingade upp mig för att platta hår och sminka mig. Hoppas bilden vart bra, jag minns inte längre hur den ser ut =P
vi for direkt hem efter fotograferingen i brist på ekonomi. Har sedan legat på soffan och sovit medans barnen sov. Det behövde jag. Har städat garderoben och prövat kläder.. känner mig så fet!! få inte på mig något typ.. de tar väl sin tid.
happ imorrn kanske man skulle ta sig an rabatterna ute.

just det, va ju säsongsavslutning på AA förra veckan, hur ska jag klara mig hela sommarn utan AA??!! hehehe!!

later.. nu äre bed time, skrikigaste stunden på dagen.
gokväll!

hoppsan hejsan

Va ha jag gjort idag då?
Lämnade Emilia på dagis imorse, for hem och rebäddade alla sängar och städa lite. For och skrev faderskaps bekräftelsen och sen gick jag förbi Antonia och fick kladdkaka som Bodil hade bakat, mumsigt. sen hem till mamma som bjöd på middag, så snäll min mamma =)
sen for jag och Tilde och hälsade på Malin vilket var trevligt =) Emilia fick vara med mormor en stund.. sen hem för att lägga barnen. Nu ska jag passa på att duscha, måste ju göra mig fin inför fotograferingen imorrn, tur man är fotogenisk =P eller hur de nu var. nu väntar en tvätt på att få hängas upp.
gokväll!

Lalalala

Idag är det söndag och soft dag, ha vart rätt fint väder men blåste ute så vi va ba ute en stund. Antonia, Patricia och Kevin kom förbi och förgyllde min dag =) Sen for vi på ica hela familjen och middag blev pizza, inte från mannes utan ica då, känns inte lika onyttigt men förmodligen är det det =P
Ikväll har jag städat lite och sen blir det film och nå gött. Ha köpt päronhalvor, glass och choklad.
Imorrn är det måndag och ny vecka efter lång helgen, inte mig emot.. men det känns säkert drygt för dem som ha vart ledig och ska back to work så att säga.
Emilia ska på dagis och jag ska dra igång med promenader i rask takt.
trevlig söndagkväll!

saturday night, the feeling is right!

Helloo! Solen kom fram typ vid 15 tiden men då vare ju se dags. Farmor har bjudit på middag så vi har nästan nyss kommit därifrån. Fick massa kläder av Magnus&Malin som Elly haft och inte haft så nu har Tilde en massa kläder =)
Annars ha de vare en rätt slapp dag, skönt. Nu ska jag lägga min stora prinsessa och sen bli det nog tv, SKA göra tidig kväll ikväll, är tired!

princess <3

trött Tilde <3

Grattis till Annah som fått en grabb i natt =)

I really like it, but i'm losing control

God morgon! Fast jag ha vart vaken ganska länge redan.. Idag lyser solen med sin frånvaro? eller bakom molenen. Piss, jag som hade planerat att öka på rödheten i ansiktet. Den kanske dyker upp i em. Ska nu ställa mig vid spisen ett tag, även baka en kaka. Det vankas besök, min morbor och lill kusin. Trevligt.
Jag är ju trött som vanligt, måste typ lägga mig tidigt nån dag men det är svårt då man ä kvällsmännisk och det är ljust så länge.
jag återkommer..
trevlig saturday ey!

so hot so hot

Idag har vi i stort sett vart ute hela dagen, vilken lovely väder. Linda komme förbi och vi satt och pressa vid husväggen =P
Jag är red face, men helnöjd att jag fått färg och inte är blek =D
annars ha jag ont i huvudet och är såå trött. Emilia är också trött så ska lägga henne nu, hoppas vi får in rätt dygnsrytm nu!! Hoppas på sol imorrn med, yeey.
gokväll!

RSS 2.0