h0h0

Måndag igen, igår fick jag hem barnen. Kändes bra! Helgen ha vart trevlig. Jag känner mig trött, lämnade Emilia på dagis kl 9, hade tänkt somna om men det var så ljust så de gick dåligt. Linda & Wilhelm kom istället förbi och nu ha dom just farit. Tilde sussar och jag ska väl kör igång tvättmaskin, sen har jag inte planerat att göra så mycket idag, lite och ingenting, och det känns skönt. Jag är inte lika rastlös längre. Måste få i mig nån mat, är som dålig på det då det bara är jag som ska äta. Men en fil tallrik eller en pan pizza vore ju inte helt fel =P
Kanske en dusch så jag vaknar till liv. Jag känner i halsen att en förkylning kan vara på väg, hoppas jag slipper.. som om jag inte är nog sleeten redan.
later!

Barnfri

Först vill jag tacka för de fina kommentarerna, alla er anonyma =)

Här sitter jag helt solo, känns weird för det var längsen. Vet inte rikitgt va jag ska göra, ska iof fixa akvariet så vattnet få stå några dagar så vi kan köpa fiskar sen. Passa på att städa, eller sova? åh jag vet inte. Men ändå skönt med lite egen tid, är inte alltför ofta.
Igår då jag skulle sova hörde jag värsta läskiga ljudet, lät som de skrapa på väggen och som någon gick på taket och på min balkong, blodet frös till is. Sen hörde jag röster, "det kommer en bil" jag far hitåt" "är det polisen?" haha jag hörde ju att det var pojkar i tonåren så dom skrämmer mig inte speciellt men ändå läskigt, våga inte titta ut. Tror dock inte nån va på balkongen för det är rätt högt men jag få ju för mig så mycket. Kan ha vart blåsten och regnet som spelade mig ett spratt.

näe om jag skulle göra ett ryck kanske.

later..

was? nie? stefani?

Dagen ha vart slö, vi har tittat på tv och haft soff dag. Är inte så ofta det händer, men vädret ha vart dåligt och både huvud och kropp ha vart trött. Emilia & Jag har haft mys middag med makaroner, korv och loka citron. Sen blev det godis och hitta nemo. Nu sitter jag och känner lugnet, kollar lite på smallville. Verkar inte va nå bra på tv ikväll såå kanske blir de att se lite sex and the city.. är inne på säsong 5 nu.

Känner mig rätt knäckt!!
hujj!

Always the bad one!

Det är alltid jag som är den som gör fel, sårar och förstör. Jag tycker det känns orättvist att det ska vara så. För det finns alltid två versioner av allt. Folk är så snabba på döma. Jag blir så ledsen.
Men samtidigt så är det ju lika bra att skita i, för jag och dom som bryr sig om mig vet ju hur allt ha varit och är.

psykbryt

Jag håller på bli tokig, försöker installera ett säkerhets program så jag kan börja använda internet banken, men det jävlas ju, såklart! Varför kan ingenting gå smidigt och enkelt nån gång då de gäller mig för? Börjar bli less på allt oflyt hela tiden, nu ska det banne mig börja gå enkelt snart för annars så vet jag inte va jag gör. Brorsan var är du jag har dåligt tålamod!!!
Haha han sa till mig då jag inte lyckades få igång dvd, alltså emma det är pinsamt, det är snart 2010 och du vet inte ens hur man få igång en dvd jävel.. haha så sant, jag är så oteknisk man kan bli. Bruka också få höra att jag är amish, yeey inte riktigt men =P
Måste betala hyran så jag ser hur mycke pengar jag kan handla upp idag för att sen vara fattig en månad till.
Ha gått prom me Malin & Linda, de va najs,, då jag börjar sova normalt igen ska jag kliva upp kl 7 varje morgon har jag bestämt, för här blir det inte mycket gjort minsann. Jag hatar att va less på mig själv för då vet jag att det bara är jag som kan göra något åt saker.
Dagis till kl 12 idag så jag måste väl he mig iväg och hämta lill gumman, hon kommer va trött så jag hoppas hon kan sova en stund innan city.

nee måste kila! tidsoptimist, javisst!

GRATTIS!!

Stort grattis till Daniel som fyller 30 år idag!!! =D

Hann träffa han tvärt och ge han en grattis kram och se lilla Theodor idag, så söt!

Tisdag!

Hej och hallå bloggen!
Jag vet att jag är kass på uppdadatera men de ska förmodligen bli bättre då jag kommer in i mera rutin. Nu sover mina sessor sött och jag sitter här vid min nya bärbara dator. Internet sladden är glapp och gör att jag blir på mindre bra humör, men nu tror jag det ska funka en stund. Tvättmaskinen lever om och det plingade just till i telen, va Lina som skrev att det är en bra serie på 1an, great!

Imorrn ska jag in till cityt och handla lite, yes 27e, va ja ha längta. Fick låna 4 spänn av Malin idag, det säger ju en hel del.
Idag va de mamma träff som blev Emma & Lina + barn träff, vi åt go mat och surra trevligt =)
Igår va Sara & Evvan och hälsa på, va skoj!

lite tv nu då!
gokväll!

Rullar på

Ja de göre!!!

Ta in mer män

Evelina sjunger =)

Någon som du

Äntligen finns den på youtube!!! =) brorsans tjej Evelina sjunger på deras avslutnings musikal Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Underbar!! Hon är så duktig!

Emma tid

Endast pasta, broccoli med lite persilade krydda på samt ett glas mjölk. Vilken festlig lördags måltid. Men det duger åt mig. Tilde sover och Emilia är med M. Jag känner lugnet, jag är så trött så jag hoppas på tidig kväll ikväll om Emilia vill somna i någon vettig tid vill säga. Ska nog lägga mig och se en film. Va nära att somna på soffan men kände att jag måste ju äta något annat än bara godsaker idag. Jag ska bli bättre på det här med mat och sömn har jag bestämt, det är så viktigt för att jag ska orka va människa.

Besviken

Tänk att vissa människor talar först och tänker sen, snacka om osmidighet. Men lönt att slösa energi på. Nej!
Lördag, Loke fyller 2 år och vi ska på kalas, Emilia väljer klänning och jag har duschat. Tilde sover sött och kanske är det dags för lite fukost/lunch. Åh vad jag känner mig seg. Är så trött, tänk om jag kunde få en lång sovmorgon. Detta tar på krafterna på alla sätt och vis!


Nu kan jag ha alla jeans!

Yes! Känns ju great! Sol idag och jag är så pigg, 21.15 låg jag i sängen igår. Låg väl och fundera ett tag men jag somnade säkerligen vid 22 tiden. Sov till kl 8 och jag känner att sömn är så viktigt för att jag ska va människ! Barnen sover än, så jag passar på att platta håret. Ska till Jessica i vännäs idag. Trevligt!
Igår va Emma & Jesper förbi, trevligt för det var längsen.
later..

oh va glad jag blev av denna låt!


Lördagen i bilder!


Anna & Roberts Bröllop =)


Såå fina


Puss!


Middag i mellantjärn


Lillgumman


Jonny, Elin, Magnus & Malin

Christer & Emilia dansar =P

Brorsan & Jonny dricker whiskey

spelar spel

jag va mest trött, hungrig och tyst, men så äre ibland.
Nu skulle jag vilja sova. Ha ätit alldeles för mycke kladdkaka hos Linda, men hon gör dom godaste ;)

Hår!


!!!&&&(((¤#""#"##""#¤


God knows it ain't easy to behave in this spotlight!!

Solen skiner och det är lagom kallt ute. Idag ska Anna & Robert gifta sig och jag & Lina ska dit å kika. Va så längsen jag va på bröllop, tror jag bara vart på tre och då ha jag inte vare stor. Jag har sovit som en prinsessa i natt och barnen vaknade vid nio. Känner mig pepp på en prom. Idag ha mammas syskon m respektive golftävling, så kallade Nygrens mästerskapet. Alla utom jag, kennan & siggan spelar. Men jag ska iaf va me på maten ;) kan man ju inte missa.
Igår hade jag en soft kväll, låg i soffan och ba kände lugne, ä ju int varje dag direkt.



Trevlig helg!!

I look so fucking good!

Jag har en låt på hjärnar, i'm a hipphopper yes i am.. haha! Jag är ju långt ifrån hipphopper. I don't look so fucking good, men mitt hår gör nu iaf. Min älskade vän Antonia har klippt mig idag och det blev såå fint. Hon tog bort säkert bort två tredjedelar av mitt hår, jag har enormt tjockt och ruffsigt hår. Nu är det tunt, blankt, rakt och fint =D Det enda hon ville ha för att hon gjorde det var en kram, hon är för gullig. Hon borde extra knäcka som frisör för det var längsen jag blev så nöjd med en klippning. Tusen tack gullet!
Va ju tvungen att ta kort på den enorma hår högen:


kanske är svårt att se på bilderna men. Hade tänkt ta before och after picture men jag ser så sliten ut så de är inte lönt =P ni få en då jag är piggare och snyggare haha

Har vart på prom med Malin & Niki idag, va jätte trevligt. Vi stannade till på lekparken så kidsen fick leka lite. Antonia & kev kom också =)

älskade Emilia

bejbs <3

Emilia & Niki leker

söt Kevin

hjärtat gungar.

Imorrn blire city med Malin, Lina, linas syrra och Antonia och alla barnen. Vi ska på äventyrslekpark, blir trevligt.
jag är så sjukt trött, mina änglar till döttrar sover så sött så jag borde göra desamma.

en låt också..


Gonatt!

mitt-i-vecka

Gick nyss ut och kände på vädret, luften va kall och det blåser. Äre inte höst så säg. Idag ska jag ut på prom me Malin. Sen ha jag inga större planer. Tjolahopp!

Tisdag 11 augusti

Det har vart dåligt med uppdatering från min sida, men det har sina anledningar. Idag klev jag upp rätt tidigt, duschade och ställde mig på vågen, 59 kg. Under 60 känns bra. Men jag är då lix så otränad, är ingen idé att jag säger att jag ska börja för det kommer aldrig hända. Promenader är så långt jag kan sträcka mig.
Igår blev Tilde 4 månader, stora tjejen! Igår blev Emilia sjuk, hon kräktes 2 ggr och hade hög feber, blev varmt i sängen i natt kan jag lova. Idag är hon inte helt pigg heller, fortfarande varm och slö. Så idag är vi inne. i think, fast det är rätt bra väder.

Ikväll blire Meandi visning hos Lina i Gräsmyr, de bli trevligt.
Nu some pics.

Jag & lill gumman

Evelina & Anders

Mormor & Tilde

Morfar & Tilde

Sandra & Tilde på födelsedags middag i city =)

Malin & Nicole

Hade bara mörka bilder på Antonia & Kevin :/


Tilde provsitter stolen =)

näe göra ett ryck kanske. Tack ska ni haaa, hejdaaa!

Bilder

Har vart dålig på visa bilder på slutet, här får ni några från de senaste veckorna.


Emilia fiskar med mormor&morfar


badar fötterna


träff hos Malin




Emilia & Nicole


Jag var barnvakt åt Jonna (Emilia & Tildes kusin) en dag, ganska lika stora fast Tilde är en månad äldre.


Emilia blev ledsen och ville också va med på kort


Okej då =)


Sen va vi på lekparken en dag


Emilia gungar med Alfred


Sen blev det leos lekland en dag




Alla barnen undrade om Emilia hade pyjamas på sig haha, dåligt klädval av mig =P
mormor var också med


Tilde sussa sött medan vi lekte


åka wiieeee


Märkte vilken skillnad de va för ett halvår sen fick jag följa med Emilia överallt nu klättra hon själv =)
var också skillnad för mig, inte höggravid denna gång, oj vad jag kände mig smidig =P

idag skiner solen och det blir lekpark. Nolia va på förslag men jag kände att orken inte fanns.
adios!

Idag äre ingen bra dag

Jag mår illa, fryser och svettas om vartannat. Inte mysig alltså. Därför orkar jag inte blogga. hejdå!

solen försvann..

Vi drar på leos istället.

4 augusti

Jag hade en datorfri afton igår, oj vad jag hann mycket =) fick värsta städ ilet, ett sådant har jag inte haft på flera månader. Emilia somnade gråtandes och vaknade skrattandes hehe.. lät så gulligt, ja skrattet alltså. Hela gårdagen spenderade vi i lekparken och hos Alfred & Alicia .. Emilia hade så roligt och det var roligt att se henne leka och vara så glad =D idag skiner solen och vi ska bada. Kanske bli man lite brun, men va gör det då hösten är nära och kroppen täcks me kläder igen =P



nyfödd liten Tilde

cooling

mamman

1 augusti

Är det höst nu? Nej tydligen räknas augusti som sommar månad. Men det känns att den är på väg. Det blir bara mörkare och mörkare. Det känns i sinnet också. Det känns alltid tungt då hösten kommer, känns som det är slut på något man längtat efter hela året. Sommar, sol och värme. Men hösten brukar också vara början på något nytt. Folk börjar nya skolor, flyttar, börjar jobba osv. Allt går som back to normal och ibland kan back to normal va skönt. Men inte i mitt fall. Nej jag kommer vara hemma hela hösten, så jag kommer bli en aning rastlös. Men och andra sidan, allt är vad man gör det till...

RSS 2.0