Tisdag

Detta har varit en bad emma day. Men efter lunch kravlade jag mig ut i de vackra höstvädret. Stötte på lite bekanta och Emilia och jag lekte i parken. Handla lite rostbiff och gick hem igen. Har fortsatt mitt städande och är väl rätt nöjd nu. Så jag inväntar som vanligt idol. Ikväll är det grabbarna som ska sjunga. Blir säkert bra. Emilia har haft lite modevisning för M ikväll. Skulle bestämma kläder inför dopet på söndag. Va svårt att välja bland alla fina klänningar, Emilia va en bra modell.. snurrade runt och sa "pappa, titta" =) Själv få man väl gå i nå gamm jeans. Har ju iof köpt en klänning.. en brun. Men jag vet inte om jag ser tjock ut i den. Vilka problem, det löser sig. Kanske får gå på FS och kolla om ja hitta något. Brukar ju faktiskt aldrig göra det men någon gång ska väl va den första. Imorrn blir det att jobba lång dag 7-16.30, jag har blivit alldels för bekväm med mina 7-12, 7-14 turer =P
istället för mina ord ska jag bjuda på lite bilder, såklart på det viktigaste i mitt liv:

Jag & min älskling

älskling plockar äpplen =)

lill gumman fikar på NK i umeå

hygglig stan

Jag vaknade före Emilia idag, typ för att vara exakt. 10.11 Vilken sovmorgon vi har haft. Nu är jag lagom slö och sitter och funderar vad vi ska hitta på idag. Jag är nyfiken på att se mf´s hus.. annars har jag hört av mig till både Diana & Jessica men ingen hade tid att va me mig & Emilia =P Får väl börja dagen med lite städ och lunch.
Prommis senare kanske..
Jag njuter av min lediga dag.
hejsansvejsan!

hejsan

Jag har jobbat idag. Sen har jag vart till vännäs. Ätit mat hos mamma och kolla på filmer då jag & brorsan va små. Hur roligt som helst. Nu sitter jag och inväntar idol. Är såå trött. Imorrn drar älskling och lämnar mig för några dagar.
Nu ska jag och Emilia se tv. Imorrn är jag ledig och tänker hitta på någe kul me sessan. Typ hälsa på någon jag inte brukar hälsa på så ofta.

Min mamma är bäst! Puss

Personlighetstest

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

Här kan du göra ditt personlighetstest.


Ge mig ett hus

Eller en större lägenhet med uteplats så jag kan vara ute utan att måste leka på asfalt eller grusgång. Utan att folk ska kunna se vad jag gör.. utan att jag ska höra när dom som bor över mig spolar toalett eller springer som en flock elefanter. (sorry johan & maria men de låter så) Jag vill så mycket, men denna kommun begränsar mig en aning. Finns inga bra hus till salu och inga bra lägenheter lediga (okej en då) Jag har kommit på varför jag blir rastlös så lätt.. jo för att de finns inget att göra i denna lägenhet.. den är liten. Och för att gå man ut möts man av toka å blåfåra. (inte alla grannar dock)
jaha nu har jag sagt vad jag vill säga. Nu äre duschen, skulle ha gjort de för läng sen men man är lite av en nörd. datanörd alltså.








keep it cool. i'm allright. just dance.


Finne i pannan

Egentligen flera i pannan, men jag har den senaste kvarten stått och våld klämt en finne som inte är mogen att klämmas, (det här är äckligt jag vet) vilket har resulterat i en svidande panna och läskig känsla i ögat. Jag konstaterade då för mig själv att det stämmer det där om att inte klämma finnar ovanför öronen. Jag är typ yr, skit äckligt- Nog om mina finnar.. när jag kom hem från jobbet hade jag två middags erbjudande antingen palt eller meterpizza, av någon underlig anledning valde jag såklart meter pizzan =P nu är jag sådär lagom halv mätt.. ska ju trycka choklad och bullar senare ikväll. Jag hade inge frosseri igår så jag måste ta igen det ikväll haha.
Försov mig förresten lit imorse, TUR att jag bor så nära jobbet.
Ska jobba även imorrn, fjärde dagen.. känns tungt att kliva upp ännu en morgon. Tur de ä bäst turn 7-12.

Nu ska jag inta soffläge och inte röra en fena på hela kvällen.

Min lördagkväll

Jag sitter och slö tittar på filmen på smällen.. rätt rolig. Har sett den förut så jag gör lite annat i mellanåt. Min telefon är okontaktbar.. det tog slut på ström tidigare ikväll då ja prata me mamma. Nu får jag inte igång den och de går inte att ladda den. Bruka bli sådär vajsing ibland. Skitdrygt. Jag dricker iskall cola och äter bullar. Började se PS. I love you igår men somnade ifrån ganska fort. Kanske ska duscha och lägga mig och se.. en så bra kan den inte ha vart om ja somnat. blir galen på min tele den vill inte.. nu bli ja grinig hejdå

saturday night

Jag och Emilia myser framför postkodsmiljonären. Har jobbat till 16.30, vi har gjort höstfint på avdelningen. Sen bjöd Bosse på middag, tacos.. Gött! Ikväll bli de film och soffläge. Coca-cola och choklad. Back to work imorrn. 7-16.30.

Just dance

Här sitter jag alldeles svettig efter att ha betalat räkningar. Denna månad sved det mer än vanligt. Har inte fått min månadslön än, bara för de ja jobba i agusti på timtid. Jag måste ringa löner på måndag, dom ha väl glömt mig? Men då jag får den så ska jag inte klaga, dubbla löner är ju aldrig fel. Iaf kvällen ha gått som en dans, höhö det gör den ju iof alltid då jag jobbar. Va skönt att komma hem innan nio. Det är bra att bo nära worket alltså. Jag jobbar jul påminde mina arbetskamrater mig om idag, kväll julafton, kväll juldagen och 8-13 annandagen. Jag snabbade mig och skicka in en ansökan om föräldraledighet den 24e och 25e, annandagen kan jag vackert jobba 5 tim. Hoppas de finns någon vikarie som vill tjäna storhelgsersättning Madde kanske? :D
Jag vill verkligen inte jobba jul, nyår går bra men julen är min högtid och jag vill att Emilia ska få ha sin mamma hemma på jul då hon är liten. Men går det inte så går det ju inte.. det är jag medveten om.

Nu ska jag duscha, mitt hår är fett och långt. Sen ska jag äta bullar och kanske en macka. Dricka te och mysa framför någon film, om de finns någon? Börja 7.30 imorrn så kanske lika bra att sova. Men det är ju såå tråkigt. Innan jag ha gjort allt är de bedtime.
PS: LINA är bra på att uppdatera bloggen DS.





Mitt hjärtegull!

+ i kanten

Jag blir inte gräsänka ihelgen =)

ingen vettig rubrik

Det verkar bara vara jag som uppdaterar bloggen, av alla jag läser. Tråkigt. Jag har vart vaken sen halv sex kanske.. har legat på soffan, är så trött. Nu först har Emilia viljat somna om, men då är jag redan vaken och uppe. Sitter och fikar lite mackor och youghurt. Börja jobba kl. 14.00, ska lämna Emilia halv två.. innan des ska jag förbereda middagen till min familj (det är väldigt snällt av mig)
Jobba bara till 20.30, de är rätt soft ändå.
helt oplanerat ska ja bli gräsänka ihelgen, suck..
Emilia har vaknat och det är full fart igen, hoppas hon somnar en stund innan dagis annars kan det bli tröttsamt.

hejdåå!

ZzZZZzzzZZz

I'm so tired ! ! ! ! I'm allright. Ikväll har jag fikat bullar, kakor, mackor & frukt. Mat är livet- synd att man rullar fram av för mycket av det goda. Nu äre bed time.

ingen rubrik

Har nyss ätit middag.. rödspätta och potatismos, va inte speciellt gott. Det tycket nog inte Emilia heller, hon åt typ två tuggor sen va de bra. Har hälsat på mama en sväng på förmiddagen, hon bjö på go lunch :) sen hälsa ja på mf, sen handlade jag. Jag har inte vart på topp idag. Har hittat ett hus jag vill ha... dessvärre är jag nog själv om att vilja ha det.
Känns jobbigt att jobba helgen.. jag har blivit så bekväm.
Nu ska ja vila lite på soffan hejdåå!

to the dancefloor

Jag är trött, Emilia ville visst inte sova så länge idag. Jag har ingen mat och är hungrig, idag måste jag handla. suck. Varför är de ingen som handlar om inte jag gör det? Är så less på den här lägenheten att jag vill spy. det är trångt och dåligt läge. Det här verkar inte bli min dag.
aja vi ser väl.. kan ju ändra sig.

okej då..

den va rätt bra! =)

take my body close

Helt plöstligt känns det som Emilia är en sisådär 2 månader igen, hon gråter och gråter..  blir skit sur om hon inte får som hon vill. Jag blir galen! Klockan är snart halv tio och hon har vägrat sova.. nu somnar hon nog snart av övertrötthet.. men hur länge ska detta fortsätta?? Jag är för matt för att se nå skit program.. har på känn att den där mikael persbrandt serien är i klass med typ, va tusan hette den.. ja iaf den där filmen han sitter i en bil hela filmen. han ska ju va stenhård snut, ingen mes drama skådis. sorry micke! ja ska inte måla f*n på väggen än, den kan ju arta sig till de bättre.
nu lite pyssel me kort framför televisionen.

jag är fortfarande hungrig, är sugen på nybakta bullar.

kväll

Idag ha vart en trevlig dag. Först lunch me Lina sen kurs. Jag började gråta då de läste upp en dikt som en tant hade skrivit före sin död.
Nu sitter jag och väntar på idol, sen den där nya serien oskyldigt dömd me mikale persbrandt. En till man i listan över heta män. Jag är vrålhungrig fast jag har ätit middag.. håller på göra varma koppen och hårdbrömackor. Finns inge roligt i vårt skafferi. Emilia gråter och vill inte sova, så hon få väl va uppe me mig då. Vi har lite fika mys i soffan. Jag klarar inte av att låta henne gråta till sömns- after all kanske hon inte ens är trött.. nog för att de verkar så. Har typ gnällt och gnuggat sig i ögen hela kvällen. Hon är då glad nu.. vill såklart va uppe me mamma.


börja se en film igår, spännande måste se klart den ikväll. nu börjar idol hejdå


city day ey

Har nyss kommit hem från city. Det var jobbigt att se morfar så sjuk & hjälplös, det gjorde inte saken bättre att Emilia var mer vild än tam och sprang in i massa andra salar och skrek. Det blev inte ett alltför långt besök. Sen for vi ner på stan och fika på nk. Gott men ack så dyrt för lite fika. Sen inhandlade jag en mysig halsduk, ett par mysiga mjukisbyxor, en t-shirt, en klänning samt örhängen och doppresent till Nicole. Va less rätt snabbt på att gå runt runt på city så vi for och hälsa på magnus&malin i ersmark. Fika lite till och prata bebis, snart kommer den =) Sen blev de då max och skrov, jag är nu proppmätt och känner mig fet. Inte för att vi hade vidare matro, de va fullt av folk och Emilia spillde en hel dricka över mig och ville inte sitta still, men så är det. Hon är verkligen en busunge... jag undrar om det är vår uppfostran det beror på eller om det helt enkelt är en liten trots ålder? Jag hoppas såklart på det sistnämda. Just de, hon slet av sig blöjan och satt sig på malin o magnus vita tygklädda trappa.. hon hade visst bajsat lite, hahaha ja ville bara sjunka genom golvet. Deras fina vita hem var nu nersmutsat. Men snart får som barn också.. då är de nog inte lika fläckfritt längre ;) så va det med mitt oxå =P
Nu har jag 2 timmars bra tv framför mig, först idol sen Maria Wern. Imorrn kommer Lina och det är kurs för oss på Bjureg. Nice.

Senare..

Jag har bakat blåbärspaj och scones ikväll.. blåbärspajen till min älskade och sconesen till hungriga mig, har även druckit te och haft ost och marmelad på, kind of english style ey! Måste ju tillägga att det var väldigt gott.
Nu är jag i det läget att jag skulle kunna somna på soffan. Är precis vad jag tänker göra, det är så skönt att somna på soffan.. då är man verkligen trött. Fast just det ja, det är ju i ditt ansikte ikväll med Magnus Betnér.. han är som het på nå sätt.

Hittade en intervju med honom i alltombarn
"Livet blir ett helvete då man får barn"

Men det var ju ändå att ta i, visst är det tufft och svårt och visst vill man ge upp och skiljas men livet blir ju även underbart då man får barn. Livet får en helt ny mening.

Nu: Soffläge
Imorrn: Umeå & NUS


every smile you fake, i be watching you

Har jobbat 7-12. Hur soft dag som helst.. jag har rätt många sådana. Blir lite pengar dock. Men pengar är ju inte allt. Jag har ätit en gorby.. nu mår jag illa och har ont i magen. Hade det så skönt sittandes vid köksbordet och läste lite reklam, men så kom ja på att jag skulle kolla om Lina var online på msn och sen har jag hunnit va på apa, läsa massa bloggar och familylife, ja you name it. Emilia sover och jag känner att jag tar till vara på denna egen tid. Emilia har förresten blivit en tjurskall vid läggdags, det har alltid gått som en dans men nu vill hon inte och skriker, jätte jobbigt då man inte är van. Va över ett halvår sen hon va tjurig vid sängående. Men kanske en är det en fas? jag hoppas det.
Så vad ska jag då göra på min lediga eftermiddag?
Städ samt tvätt och sen ska jag sätta in kort i Emilias album. Det är drygt att jag alltid beställer för stort så jag måste klippa korten för att dom ska passa i plastfickorna. Ja harre vilka problem.
Näe nu måste ja slita mig från denna dum burk. (kommer sluta med att jag sitter här hela dagen)
hanä!

????

Söndag, slö dag. Har inte gjort mycket vettigt so far. Vill dock hitta på någe skoj. Lillan sover så jag får vackert vänta.. funderar på city. Bara göra något. Äta kan man ju. Synd att börsen inte är för fet. 
För tillfället känner jag mig finnig och lönnfet. bad hairday everyday.
this must be a great day. tomorrow back to work.
ja ä cool som skriver på engelska hejdå

Vilken underbar lördag

Emilia som inte ville sova igår vaknade kl 05 imorse.. som tur va somnade hon om efter någon timma och vi sov sedan till 9.30. Åt lunch och sen gick vi ut i den skinande solen. Sen bjöd ja mamma på lunch, prommis, fika och ica. Nu ska jag snart börja göra lasange.. älskling vart ju så besviken igår då jag inte gjorrt det. Jag somnade ifrån allt jag höll på med igårkväll.. så ikväll ska jag äta chirre och se någon bra film. Hoppas på bättre tv utbud ikväll.
Har hunnit städa lägenheten idag också.. de va verkligen skitigt, har inte tprkat golven på år och dag- Jag har blitt lazy.

hanä!

hejsan svejsan

Fredag. Jag har jobbat med Daniel & Andreas. Slutade kl 12.00 sen hämta jag en trött lill gumma på dagis. Sen prommis och go fika hos mamma, hon hade bakat morotskaka och kolakaka mumma. Till middag blev det pasta, pastasås och broccoli. Hade tänkt göra lasange men vart för lazy. Sen ha lillis badat och haft fredagsmys i soffan med vindruvor och disney =) Nu är det snart sängdags och jag ska krypa ner i soffan me mina golden delicious äpplen och toffifie. Hoppas på en bra film.. nu är det postkodsmiljonären. Det är också bra. =D Känner positiv energi, känns bra.. jag har så lätt att gräva ner mig men inte nu. Jag ska va glad och tacksam att jag har det så bra. Morfar är sjuk.. ligger på sjukhus. Känns konstigt. Hoppas han blir bättre. Han måste.
Men jag kom att tänka på idag att man kommer inte alltid att få ha människor man älskar omkring sig. Träffa farmor på byn idag, hon va ute och rejsa saaben, hon är ingen ungdom längre heller. Hemska tanke att veta att hon och morfar inte alltid kommer finnas hos mig. Jag saknar mormor varje dag, mer och mer känns de som.. jag minns saker som hennes steg då hon gick uppför trappen och hur hennes sängkläder va mjuka, hur god hennes mat var och hennes porslin. Mellantjärn, klockan som slår i köket. Den lilla godisskålen på rumsbordet. Hennes kjolar och kubbar. Det är så jobbigt. Men livets gång..


Ledig ihelgen, skönnt se nanting. Jag ska softaaaa- En ego pic..

Trevlig helg!!

Till alla mammor & pappor

Fick de här länkarna av pillan igår, självklart har jag slängt nappflaskorna och åkt enkom in till vännäs idag och köpt nya för här i bjur finns ju inget tyvärr.
Alltombarn

Ofarliga nappflaskor


Tycker de va skrämmande, jag är ju en sådan person som är rädd för allt så..
Emilia sussar nu och jag laddar hem love songs. snart idol.
PS. Imorrn ska jag jobba på mitt kära rödklövern =D

Hej höst

Onsdag. Idag har vart en bra dag. Fick sovmorgon till halv tio. Sen gjorde jag mig iordning för lunch med vänninorna. Vi åt på Jonte's, jag svulla på med ett skrovmål, de är jag värd ;) Var väldigt trevligt. Jag älskar mina vänner, dom är så viktiga i mitt liv och jag blir så glad då jag får va me dom. Emilia fick vara hemma med pappa medans. Nu sitter jag och framkallar kort, har inte framkallat sen i feb tror jag, Emilias födelsedag. Emilia gullet sover. Micke & Erika ha vart här en sväng ikväll också. Emilia är dum med Mikael.. det är inge roligt. Förstår inte, hon som vart så snäll förut. Har inte tyckt om när andra barn vart dum mot Emilia då blir de extra jobbigt för jag vet hur det känns. Iof är de svägerska, inte lika jobbigt som om de va nån mer okänds barn. Hon är inte jätte elak men tar grejer typ och små puttas. Lilla hjärtat! Sen blir hon avis om jag håller i något annat barn, undra hur hon kommer reagera när syskon blir aktuellt? Hon lär ju va äldre då så förhoppningsvis lite bättre.
Nu är det snart idol, höll på missa de igår tur att Antonia ringde och påminde mig. Nu vill jag att det ska börja på allavr är less på auditions även fast det är kul.

Imorrn äre back to work 7-14. Känns inte så jobbigt för jag känner mig inte trött nu. Jag har bestämt att jag ska ha kvar mitt långa hår, bara tunna ur lite.. i just love it long. 

Idag satt vi och prata om pengar och eftersom jag var så kaxig att vi hade så bra ställt så dimper de självklart ner massa dyra räkningar i brevlådan idag, vi kom å va utfattig denna månad så jag säger bye bye mr money! Men nog om det, lite få man ju skylla sig själv för typ fortkörningsböter 17 km/h 2400 spänn åt h-vete.

Nu börja visst idol, lite pics:

Lill gumman

Jag

Antis & Sandra

Malin & Nikki

sunshine in riverland

Tisdag. Jag har inte haft energi idag så det har inte blivit gjort något. Började dagen kl 8, sen vart de disney channel i soffan. Lunch och sen kom Mikael hit medans Erika va i city. Sen kom Antonia. Vi åt smågodis och låg i soffan sen for hon hem och vi grillade kött på vår innegrill (okej jag erkänner de va ett bra köp då) potatisgratäng och rödvinsås.. skulle vilja använda ett uttryck som Daniel bruka använda men det känns så vulgärt haha!
Jaha, nu ha jag inge mer och skriva.. min blogg är ruskigt tråkig men den kanske blir roligare med tiden.
fick veta nå kul idag.. crazy!!


Ovanligt mig att lägga ut djurbilder men denna är söt, den är på Daniels kattungar.
PS. det är tråkigt att inte jobba med Astrid, Annika, Helena, Maria, Daniel, Andreas o Susanne längre. LOVE to Rödklövern forevever in my heart!

Halluu

Måndag. Jag har jobbat 7-14. Sen gjort nada. Simon och Antonia ha vart här och Antonia gjorde pizzasallad till oss. Har nyss lagt Emilia och känner mig trött.. blir nog film, igårkväll låg jag i sängen och kände sådan total lycka och det var en så underbar känsla. Oftast annars är jag mest trött, less eller något annat tråkigt. Men igår kom den tillfredställande känslan att ta över. Hoppas den stannar, för alltid.
Nu är jag ledig två dagar och jag ska njuta. OM jag är energifylld ska jag hitta på massa roliga saker, men är jag trött ska jag bara vara hemma och göra ingenting.
Emilia mitt hjärta har kommit in i värsta trotsen känns det som, så fort hon inte får som hon vill slänger hon sig raklång på golvet och skriker.. Idag har hon även roat sig med att rita med bläckpenna på våra vita stolsdynor samt på sig själv. Men after all, hon är liten och förstår inte allt än..
Jag älskar henne så djupt, min stolthet, min prinsessa, mitt allt.

Söötnos

saturday ey

Det är lördag - jag & emilia chillar hemma hos mamma. Har vart på prommis och hälsat på morfar & farmor. Jag är tröttslö. Igår hyrde vi filmen Angel av Colin Nutley, jag tyckte den var tråkig. Kom på idag att jag vill flytta, men inte från bjur... bara till en större lägenhet eller varför inte hus? men de finns ju inget bra till salu. Radhus skulle ju va bra, finns en ledig.. men, den lär va paxad. Ska iaf ringa och höra.
Nu ska jag äta något gött. Jag längtar efter min älskling.
Trevlig helg!

love love love you

Är rätt trött.. borde sussa eftersom jag ska jobba 8-13, sen är det helg =D såå skönt.
Vill att Emilia ska va vaken så jag kan krama henne och så att hon kan sova i min säng. Imorse då Emilia vakna låg vi kvar i sängen ett tag och hon strök mig på kinden och kramade mig.. det var kärlek. Sen efter en stund då hon tyckte de va dags att kliva upp så slog hon mig på munnen.. hehe men det var ju en annan femma. Hon är så go min prinsessa.

Nu ska jag äta nåt sen äre bed time.
goodnight!


Varför byter alla till blogspot.com?

Det har jag undrat. Jag föredrar blogg.se.
Det är torsdag och jag ska jobba kvällen igen. Vill inte. Vill jobba dag och få gå hem kl. 16.00 som alla andra. Vill hinna se tv eller ligga i soffan hela kvällen inte bara se 2 min sen sova.
Happ, då känns det bättre då.
Emilia sover och jag vet seriöst inte vad jag ska göra under tiden. Lägenheten är städad, gardiner bytta och tvätt tvättad. Nog för att jag kan torka golvet i köket de tro jag. Har hälsat på Malin på morgonen. Jag känner lite höst rastlöshet om det nu finns något sådant, eller om det bara är Emma rastlöshet. Vilket är jämt. Jobbigt, vill alltid det ska hända grejer vilket inte är alltför stor chans här där jag är. Allt är som man gör det.
Har tappat blogg begäret, tycker inte det är särskilt roligt. Vet inte varför.. jag är bara annorlunda än jag var för ett tag sedan. Men det är helt okej, jag antar att så är det.







nu ska jag lämna datorn, det är inge roligt med dator.
KORS I TAKET!

hard work work

Jag är vrålhungrig för de va någon äcklig skinkomelett med bara skinka i på jobbet. Jag har ont i nacken/ryggen.. vart nå knäppt då jag skulle ställa undan strykbrädan. Har nämligen bytt köksgardiner idag. Inte trendiga för fem öre men jag gillar dom. Snart kommer natt personalen. ska hem till mamma och äta varma mackor sen mums.

Onsdag

Jag är numera gräsänka, känns inte så mycket än eftersom jag är ganska van att va solo =P vi sov till halv nio imorse. Första natten på hur länge som helst som Emilia sov i våran säng. Hon var så ledsen i natt, vet inte varför. Jobbar kväll ikväll så Emilia får vara med mormor ikväll. Nu ska vi bada tro jag.

way back into love

Okej, det blev ingen prommis.. jag somnade på soffan istället, sen vaknade jag dreglande framför en kass brittisk komediserie. Älskling hade köpt en 200 grams choklad kaka som låg och väntade på mig då jag vaknade. Isn't he the best? Om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag är i övergångsåldern.. jag svettas som en tok. Känner mig så ofräsch.. mitt hår är en lurvboll och jag hoppas Antonia vill klippa mig ikväll.. de ska bli kort och tunnt. Alltså axelkort inte kort kort då ser jag förmodligen ut som en man från södra europa. Vi är bortbjuden på middag hos mor, svärmor och farmor. Ska bli trevligt. Mitt paket från H&M har kommit, najs.. hoppas alla grejer är med, annars blir jag pist off. Förmodligen kommer inte Emilias skor eller mössa vara med. Jag tror Emilia är uttråkad. Det verkar så.. jag är inte rolig idag. Jag har massa måsten hängande över mig, men orken finns inte så jag säger hela tiden "det gör jag imorrn" men det blir aldrig så. Skit samma.. va spela de för roll om sommargardinerna hänger fram till jul?

sötnosarna äter glass hos farfar/morfar


zZzZzZz

I really need a vacation

Jag har en dålig dag. Jag har jobbat 7-12. Helt okej. Men trötthet och allt annat gör att jag är nära till gråt.. eller om sanningen ska fram har jag gråtit. En hel del. aja, nu tror jag vi ska ut på prommis.

Mystrött

Jag håller på göra varma mackor, är trött.. sådär mys trött. Kramsjuk. Jag skulle verkligen vara toppen mysig om jag inte skulle somna efter 2 minuter. Vilket numera är vanligt. Kvällen på jobbet gick kanon. Jag gick lite prommis innan så jag fick energi. Emilia har än en gång rivit ner blomkrukan i soffan, men idag gör det ingenting för jag känner bara kärlek.
puss

more than you know

Det är söndag.. jag är på dåligt humör och orkar ingenting. Solen skiner och jag borde vara ute. Jag ska jobba kl. 15.00 Jag vill ba lägga mig ner och dra täcket över huvudet. Fy vad jag är less.


kväll

Jag sitter och försöker förstå hur man söker föräldra ledighet. Kommer inte fram till något vettigt. Om jag får ledigt ska jag till sthlm. Idag har jag lunchat på mina timmar med Sara, Malin & Sandra.. jätte trevligt =) my frieds are the best.
ha en fortsatt trevlig helg. Jag trivs på min nya avdelning. its great!

Tvär irriterad

Läste en grej i ett forum som gjorde mig lite halv irriterad.. känns som en person alltid hackar på min blogg eller vad jag skriver. Och att dennes är så bra. Sluta läs om du tycker min mat, dagens outfit, göra ingenting, dålig svenska blogg är kass!
Varför bryr jag mig egentligen? varför skriver jag det här egentligen? är bara så less på uppblåsta människor som verkar tycka att mitt liv/mina val är sämre än deras. Jag är inte som er. Jag har valt att leva som jag gör..och trivs med det. Jag dömer inte någon av er.Jag trivs med att jobba på äldreboende, vad är det som säger att det är ett dåligt jobb?? Vad skulle vara hemskt om jag blev kvar i bjur och på sjukhemmet för resten av mitt liv?? Nu blev det plöstligt massa som jag fick ut mina aggressioner på..
Nu sjönk jag till deras nivå men fan va skönt det var.

ello friday

Sitter och äter frukost i sängen samtidigt som jag datanördar. Soft. Var visst 2 st i familjen som vaknade kl. 05 imorse. den ena sover och den andra är inte hemma. Jag har alltså lite egentid. Idag är det dåligt väder. Jag ska städa och umgås me Malin tror jag. Höll på skriva att nu är de äntligen helg men då kom jag på att jag ska jobba ju. aja. Känner mig rätt utvilad ändå.. somna tidigt igår också. Drömmer såklart knäppa drömmar. Inatt drömde jag att Mr. Big valde Carrie framför mig och jag satt och grina i trappen, han försökte trösta mig men de gick inge bra hahahahha. Sen drömde jag att jag bråka med ssk och uska på jobbet, grät även i den drömmen =P Drömde ännu mer konstigt också vet inte om jag ska våga skriva vad jag drömmer för de är hel sjuka grejer så jag gör inte de tro jag.  
Jag hostar än, hur normalt är det här egentligen? Jag minns inte ens hur länge jag har hostat. Men jag vet att det är läng. Fick mama tidningen igår men utan faktura, hel skumt.. om jag inte ringer lär jag ju få en påminnelse?
Nu äre duschen som gäller.
hanä!

Angels in the sky

Jag är kass på att blogga nu jag vet, men det känns som varken tiden eller orken inte finns. Jag jobbar alldeles för långa dagar för min prinsessa som är trött och grinig på kvällen. Det är jag också så jag känner mig som en kass mamma då. Hur orkar alla? Tycker de som jobbar heltid och har massa barn gör det väldigt bra. Jag jobbar inte heltid och har ett barn och jag är dyngslut på efter en hel dag. Ibland har jag lust att lägga mig och gråta. Typ som idag då jag stämplade ut från jobbet, tårarna brände bakom ögonen. Jag vet inte vad det berodde på, om det var trötthet, hormoner eller att jag bara kände mig deppad. Det kom dock inga tårar vilket i sig är väldigt ovanligt. Jag har ju så lätt till gråten.
Fick en väldigt rak fråga av en väldigt rak person på jobbet idag.. jag diggar henne för att hon är så ärlig och härlig.

Har ätit spaghetti & köttfärsås till middag det är så gott. Har köpt cheerios som jag snart ska käka med mjölk. Har börja halv städa lite men allt är ändå som en röra. Oj nu höll jag på glömma att de är idol ikväll =) .. nice.
imorrn är jag ledig, sen drar jag igång med helg på min rad.
Nu ska jag grejja lite, skriver mer imorrn.

14 timmars sömn senare..

.. Är jag mycket piggare än jag varit på länge. Slocknade på soffan vid 19 tiden igår och sov sedan till halv tio då jag la mig i sängen och somnade skönt om och sov till kl. 9 idag. Ubnderbart. Är slö med bloggningen nu. Men jag var iaf på bio i måndags och såg Sex and the city. Den var underbar men sorglig. Nu är det lixom over. Samantha fyllde 50 år, shit.. dom är ingen ungdom längre. Ska inte avslöja alltför mycket för er som inte sett filmen men jag är hemligt kär i mr. big. haha! Drömde om han inatt. Weird. Idag är det ledig dag = regndag såklart. Vet inte vad vi ska göra.. vill in till umeå och handla på ica maxi eller kvantum. Får se, ska börja med att laga lunch.
ha en bra dag!


RSS 2.0