hej kväll!

Okej, jag sket inte i att tvätta bort mascaran eller hänga upp tvätten igårkväll, jag gjorde det. Typsikt mig! Idag har jag jobbat 7-14 sen hämtat Emilia på dagis och gått prommis me Malin. Handlat meterpizza och gått hem i regnet, kollat in jessicas nya lägenhet och pratat med daniel. Blivit blöt av regnet och ätit meterpizza till middag. Busat med Emilia och nu hamnat här. Inte så trött ikväll faktiskt. Bra det för jag ska (för ovanlighetenskull) städa. oj nu åskar det dags att stänga av datorn.

adios!

God afton

Jag har en liten tjej som vägrar sova, hon har inte skrikit såhär på länge. Känns inte roligt, klockan är ändå halv nio.. dags att sova eftersom det är dagis kl 06.45 imorrn. Dagen har vi iaf spenderat i Gräsmyr hos Lina och barnen, vi hade picknick i lekparken, surrade och hade det bra i solen =) kom hem vid halv fyra helt matt, la mig på soffan en stund men sen var Emilia hungrig så det var bara att göra mat. Jag ska faktiskt lägga mig snart.. har huvudvärk och mensvärk och illamående.. allt på samma gång, tackar tackar! Jag vill inte vara en trött mamma. Jag vill vara fylld av energi..  men kvällarna är en pain att va pigg på, mamma tycker jag är sur jämt.. kan dock inte hålla med om det. Men hon har rätt mamma, jag måste sova.. men jag vill ju hinna med så mycket som möjligt. Nu tänker jag skita i att tvätta bort mascaran och skita i att hänga upp tvätten som är i maskinen och bara lägga mig och sova. För imorrn ska jag upp och jobba igen, har verkligen njutit av denna lediga dag.. känns bra att bara jobba 50 % i höst.. jag måste ju hinna och framförallt orka med annat också.

gonatt!

Ett till inlägg

Nyduschad och fräsch, har betalt räkningar och blivit några lappar fattigare. Har även rakat mina ben. kom på att det kanske är fint väder imorrn och kanske vill vara fin i kjol. Känner mig happy! =)
nu film & mys me min darling!

hetta

Ha vart go värmen idag, jobbade 7-15, bakade muffins som blev totalt misslyckade, fel på receptet.. måste ta dit ett riktigt. Efter jobbet hämta ja lillgumman på dagis, sen handla vi och jag lyckades krossa en barnmatsburk på ica. great! Gjorde paj till middag, gött. Sen har vi myst i soffan. Nu ska jag duscha och sen se film. Imorrn är jag ledig, underbart!!
adios!

gokväll

Jag har jobbat ikväll, gick som en dans. Jag bakade kladdkaka och den blev god. Nu smaskar jag nudlar och ska snart sova. Älskling är hemma och det känns bra. Upp och jobba ímorrn igen 7-15, ja kom å va tröttis.
Jag känner mig tillfreds med det mesta.
0



gumman gungar på röbäck!

Bilder

   
Kul bild på mf & pe =P  Gullunge                  Bada fötterna med mamma & antonia

Goding plaskar i vattnet på bölesholmarna

  
Tre försök till en bra bild, vette tusan om jag lyckades men söta som socker är dom =D


Vacker vän me tjockis mage =D


sist men inte minst, tror jag är snygg på jobbet, ack vad jag bedrog mig! =P

LOVE

Det är söndagkväll, känns inte alls jobbigt att en ny jobb vecka tar sin start imorrn eftersom jag har jobbat hela helgen. Bara att köra på! Ser fram emot min lediga onsdag då jag och lill gumman ska hälsa på Lina i gräsmyr. Åt middag med mamma, pappa & brorsan. Blev kasslersallad och vitlöksbröd, de va mumma. Sen for jag och Emilia hem till lägenheten, borta bra men hemma bäst, fast iof känns det ju som hemma hos mamma o pappa också. Emilia va trött så hon sover, Malin & Nicole kom förbi och förgyllde min tillvaro. Jag har snart om ca. 4 bitar smällt i mig en 200 grams choklad kaka. Oj va gott jag mår. Jag tänker skita i att sluta snusa på tal om ingenting.. nån last måste jag ju ha. Väldigt omoget uttalande, jag vet .. men just ikväll är jag otroligt anti. Jag har mensvärk, suck.. jag mår illa, skulle tro det beror på all choklad och nikotin just nu. Är trött, ska sova tror jag.. inatt kommer älskling hem =D jag längtar!

and i try, oh my god do i try.. i try all the time. and i pray, oh my god do i pray, i pray every single day.
I scream of the top of my lungs, whats going on??


Jag sitter och läser om flickan som blev påkörd och miste livet. Jag känner mig så ledsen, jag kände henne inte.. men det är så fruktansvärt. Hon hade hela livet framför sig. Det är hemskt att saker och ting kan förändras så fort. Man ska ta vara på all tid man får här på jorden.

Lite bider på mitt allt!










I'm head over heels goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you forever

I'm not ever alone
You're not ever alone

lördag

Soliga dagar har det vart, Igår for jag, Antonia och Emilia till angsjön och badade, lite prommis och sen jobb. Idag har jag jobbat hela dagen och är utslut. Jag undrar själv varför jag sitter vaken. Imorrn blir det jobb 7-16.30 och det tar emot. Ikväll for jag, mamma och brorsan och bada.. mitt första dopp för i år. Kallt va det. Sen hann jag med att hälsa på antonia och malin en snabbis. Har sett tv me mami o papi en stund och nu väntar sängen.

Som ni alla säkert  vet så har det hänt en hemsk olycka, en 17 årig tjej miste livet eftersom någon körde för fort. Jag känner mig ledsen då jag tänker på det, samtidigt förbannad.. alla fartdårar där ute, sänk hastigheten!!!! Jag skänker en tanke till hennes familj och anhöriga. Vila i frid tjejen, du var för ung för att dö. Det är hemskt att livet verkligen kan förändras på några sekunder. Så fruktansvärt!

Nu vill jag att älskling ska komma hem!!
Gonatt!

härlig dag

Imorse klev vi upp klockan 7, förbättring oja. Mår mycket bättre om jag får ut så mycket som möjligt på en dag. For till Nördmalíng och hämtade mamma & pappas gamla husbil som M och en annan har hyrt ihelgen. Dom har åkt iväg på annan ort och kommer inte hem förren på söndag kväll. Jag & Emilia for sedan in till Umeå och mötte Antonia & Patricia på Great Eastern för att äta en utsökt lunch. Sedan blev de lite city och shopping, handlade söta klänningar till Emilia på Lindex, va ta två betala för en. Kanon pris. Sedan for vi och kollade in Antonias lägenhet vilken var nice. Promenad längs älven och lite bad för Emilia. Hennes första bad ute, hon tyckte det var såå roligt och blötte ner hela sig, hon blev så ledsen när vi skulle gå. Söt gumman. Sen hem till mor och far, här ska vi spendera helgen.. mysigt att bli ompysslad emellanåt =) tyvärr ska jag jobba hela helgen vilket känns piss tråkigt men vad göra. Bara att härda ut. Börjar inte förren klockan 14.00 imorrn så om vädret är bra så hinner vi nog fara och bada en sväng =)

Kvällen har bestått av film hos Antonia här i bjur, hon följde med oss då vi åkte från stan. Vi såg Jumper, den var faktiskt bra och åt romröra på rostat bröd. Nu är jag en aning trött och ska lägga mig och sova så jag orkar upp imorrn. De här två lediga dagarna ha vart underbara.. nästa gång jag är ledig är på onsdag. Men det märks på lönebeskedet, så idag ringde jag H&M och beställde massa kläder. Så det är kul. Tror jag ska gå in på internet och beställa en väska också.. patti hade en så snygg.
Slutpratat, puss & gonatt!

Det brinner

Eller ja, gjorde.. Har tvättat flera maskiner så det hänger kläder över hela lägenheten. Hängde upp Emilias tröja på en lampa, som jag några minuter senare bestämde mig för att tända och vad händer? Joo.. M ropar på mig som håller på att dammsuga i köket, "Emma kom och kolla det brinner här" Hel lugn är han, jag får paniken och river ner tröjan som brinner.. springer in i badrumet kastar den i badkaret och slår på duschen, elden släkt. Jag blev rädd.. skiträdd. Tänk va fort det kan gå. Läskigt. Tröjan är ett minne blott, men lägenheten oskadd så som vi.

Min dag

Alltså Emma idag. Jag sover och sover men blir aldrig piggare. Dagen har vart slö. Åt lunch som bestod av grillkorv och pommes, ha vart så sugen på det i flera dagar så jag gjorde olika maträtter till mig och M. Rätt bra för å va jag, men jag tog igen latheten till middag. Iaf fikade jag & Emilia med Daniel på pizzan. Sen hälsa vi på farmor/gammelfarmor och fick glass.. sen hälsa vi på M på verkstan, sen konsum & ica sen hem för att värma en pastarätt i stekpannan. När jag kom hem upptäckte jag att jag glömt att kasta soppåsen i soptunnan så grannes katter eller möjligtvis fåglar ha vart där och haft skrovmål, påsen var sönderiven och på hela bron låg alltifrån kaffesump, till pistagenöts skal och massa andra äckliga matrester.. va bara att börja städa =/ Jag är på urdåligt humör och även Emilia som vart grinig hela em. Blir alltså pannkaka av allt. Jag känner molvärk i magen och mår illa, finnig i hela fejset - PMS, ja snart kommer hon tant röd.

Lägenheten är en mess, har rensat ur Emilias byrå me kläder, ojoj vilka kläder hon har. Ska ringa H&M nu och beställa för 2000 kr, det är jag & lill hjärtat värda =) Hoppas bara jag har beställt rätt storlek.. beställer S.. tror nog de ska passa, men ett par jeans 28/32 är jag lite fundersam över.. äh, få väl banta eller äta upp mig annars.
Nu måste jag fortsätta städa och tvätta.. fy fan!

klagomål

Vaknade hel spräng imorse, jag är så trött. Emilia och jag tog lite sovmorgon, Vaknade kl. 11.. sen bar det iväg upp till svärfar som bjö på lunch och sen säga hej då till stockholmarna som vart uppe en vecka nu. Kändes lite tråkigt, är ju inte så ofta man träffas. Sen klockan 13.30 lämnade jag Emilia på dagis. Hon grät då jag gick det gjorde hon även igår..(det brukar hon inte göra annars) nu till mitt klagomål.
Det finns ingen ordinarie personal från avdelningen Emilia går på. Varför? Jag misstror inte alls vikarierna eller annan ordinarie personal från andra avdelningar. MEN varför ta semestetr alla tre samtidigt? Jag tror inte det är några problem för de äldre barnen som kan göra sig förstådda, men för de yngre.. som Emilia. Igår hade hon sovit jätte dåligt. Då kan man ju undra om det beror på att en människa som aldrig lagt henne förut gjorde det. På mitt jobb är det jätte viktigt att ordinarie peronal finns kvar på alla avdelningar under hela sommaren. Det finns något som heter två semester perioder!! Det gör ont i modershjärtat att lämna min lilla älskling gråtande med både personal och andra barn hon inte är van vid. Det skulle för mig som förälder kännas mycket tryggare att veta att Emilia har någon omkring sig som hon känner igen och som känner henne bäst. Så där Bjurholms barnomsorg har ni gjort ett stort misstag. Jag kommer ringa till chefen och klaga!

Det är piss väder och jag ska snart fara på jobbet. Hoppas på en lugn kväll. Jag är sååå trött.


illa

Jag har nu städat min garderob och upptäckt att jag har inga fina kläder alls.. jag är inte fåfäng och köper kläder max 4 ggr per år. Jag hittade även längts in i garderoben kläder som jag använde då jag var gravid och efter förlossning, dom badar jag i nu. Jag ställde mig på vågen igår och vägde precis 56 kilo. Shit pommes va ja ha gått ner. Som tur är har H&M's höstkatalog kommit idag så jag ska unna mig att beställa lite kläder, måste passa på medans jag har fet lön. Andra tider blir det i höst då jag börjar på min 50 % tjänst. Då lär det inte bli många kronor över varje månad. Såå bäst att jag tar på mig spender byxen nu!

Duktigt sleeten

Är trött och mår illa. Försöker äta bort illamåendet med morotsbröd med bara smör på och en clementin. Det känns lite bättre. Hasse ha vart här på middag, jag var dock inte kock. Det blev renskav. Regnet bara öser ner, men av någon konstig anledning tycker jag det är skönt. Det är mysigt att ligga under filten och höra regnet smattra mot taket. Nu ligger jag inte under någon filt men jag kan ju vid ett senare tilfälle. Iaf slutade jag jobbet 15.30, kom då på att jag har varken bil eller vagn (vagnen var i bilen) och jag skulle gå upp och hämta Emilia på dagis. Till saken hör att det spö regnade. Fick åka med Annika upp, tack =) .. Jag bar Emilia som absolut inte ville bli buren så hon fick gå själv, men då kan ni ju tänka er att det tar lite längre tid, eftrsom hon ska utforska varje sten och varje vattenpöl. Men hem tog vi oss och dyngsura var vi, jag hoppade ur byxorna just innanför dörren och där ligger dom än. Ska sätta igång en tvätt, lägenheten är en mess.. men såklart noll ork. Imorrn börjar jag inte förren 15.00 så jag kanske hinner röja lite. Måste även sortera ALLA Emilias kläder eftersom mycket är urväxt och större storlekar inta hennes byrå. Hon har en hel påse full med kläder som hon fått av hennes farmor. Kanon, för nu börjar alla strl 80 snart va för litet.
Daniel kom förbi och drack kaffe och va lite social med mig, nu har han farit och Emilia sover. Solo kvist igen, hoppas min love kommer hem snart. Skulle va mys me en film.
Jag kan inte ens snusa, så illa mår jag.. blää, undra om det är åska i luften, känner mig så tung i huvudet. Eller så är det bara sömnen som saknas.

Btw, Grattis till IDA som fyller 17 år idag =)


Nu ska jag ta tag i röran, hejhej!

helt jävla solo då

Hate it! Jag blev inte mätt på makaroner och ketchup, bad. Jag är nyduschad och har tänt massa ljus, men jag är fortfarande solo. Hate it again. Nu ska jag göra en sån där solo sak. Jag ska äta min sista munk. Jag var trots allt smart som bara köpte 3 idag. Inget får ju gå till spillo. 24 spänn som fått. Dessutom lyssnar jag på depp Eva Cassidy - Fields of gold. Just nu skulle jag vilja gå på fields of gold.. eller varför inte rosa moln. Kändes som jultomten kom tidigare ikväll.. jag kom in ett lyckorus. Lyckoruset är borta och jag smaskar på innehållet i påsen där det står stora och små och några med socker på. Okej, jag ljuger om jag säger att jag inte vill stå längts fram vid scenen och rocka till riff raff ruff just nu, visst känns det skönt att va hemma i harmoni men inte solo. Nej, då hade ett par öl och fulla bjurholmare eller västerbottningar vart bättre. Belive it or not.

Bara för att jag blev tvärdepp så drar jag igenom alla sad FM låtar, vilket gör låtlistan lång. Jag gillar att filosofera, det händer ofta att jag drömmer mig iväg till inga bekymmers land och det är rätt skönt att va en liten dreamer. Man tar som semester från den trista vardagen och upplever det som upplevs på film, såklart är det inte lika fantastiskt som att uppleva det själv in real. Som ni märker använder jag ofta engelska ord, vilka en del säkert kan tycka låter löjligt. Det gör det säkert men för mig är det som naturligt att få me ett engelskt ord i nästan varje menining. Det förstärker det jag säger och menar.. som en svordom kan göra för andra. Jag försöker att inte svära, för det är fult (ursäkta rubriken). Men jag tror Gud förlåter mig om en groda ibland hoppar ur min mun. Jag tror inte heller Gud har något emot att jag är ogift och har barn, något som många tycker är en synd. Jag tror bara Gud är glad att jag fick en sådan fin gåva. Sådeså.

Jag har kommit fram till att allt som skrivs om kärlek, är sant. Shakespear sa "resor slutar med att älskare möts" Så bessynerligt. Jag tror jag tänker på kärlek mer än vad jag bör. Jag förbluffas över dess kraft att förändra våra liv. Shakespear sa även "kärleken är blind" Jag är helt säker på att det stämmer.
För vissa avtar kärleken, För andra är kärleken bara förlorad, men det förståss, kärleken kan även hittas, om än bara för natten. Sen finns det en annan typ av kärlek som kallas "obesvarad kärlek" De flesta berättelser handlar om folk som blir förälskade i varandra, men de andra då? De som blir förälskade själva?

Ni borde se The Holiday, jag gråter varje gång och Jude Law får mig att smälta som smör i solsken.
Oj, nu har det gått en timme.. snart kanske dörren låses upp och jag får mig lite love. Eller så dröjer det en timma till och jag har somnat utan att blåsa ut ljusen. Nej det tror jag inte, alltså att jag skulle glömma blåsa ut ljusen =P


Det kanske är något bra på tv, ska lägga mig under ullfilten (tack pappa) och känna lugnet. För lugnt är det verkligen.

Love lift us up where we belong, love make us act like we are fools.
bra slut, hörs imorrn läsare!

if you kiss me like that

Jag är hel slut i kroppen efter en hel dag i åsele. Men det var trevligt, köpte rökt kött och munkar. Sen va jag me Antonia en stund. Såg Adam Tensta på hembygdsgården men det var inte så mycket att hurra för (sorry adam) =P Nu är jag trött och har inte ätit någon middag, tror jag ska koka makaroner. Ikväll ska jag mysa framför tvn, övervägde en stund om jag skulle åka in till åsele ikväll men slutade ut det. Klockan var så mycket då vi kom hem och jag är somsagt trött. Då är det mer värt att vara pigg imorrn för imorrn ska jag ju jobba kväll. jamenvisst. 
Det kom fram en hel skara människor i annorlunda kläder idag, dom var inte från Sverige. Dom tittade ner i vagen och sa vilket vackert barn, läste på skylten och sa Emilia och log. Det var gulligt men en aning annorlunda
Om bara min kära sambo ville komma hem så vi kan kramas.

puss

1 av 4

Av mina älsklingsbloggar har uppdaterat, äre bara jag som har lite göra eller? Förmodligen festar alla för fullt, jag är dyngtrött. Höll på somna hos bosse. Blev inget vinglas för mig.. har noll sug och skulle förmodligen redan sova nu då. Jag kollar lite apa, familjeliv och så. Är solo hemma och lill hjärtat sover. Jag ska också sova för imorrn blire ingen sovmorgon. Ska ju på marknad vilket är lite blandade känslor.. känns roligt att göra något och roligt sällskap samtidigt som jag vet att det kommer va trångt och jävligt, Emilia kommer vilja gå själv och det går ju inte så snabb som hon är, marknaden här i bjur gick ju bra men den är ju så liten i jämförelse me åsele. Well, hoppas på uppehåll annars är det ju en pain.
Har problem med att få åt knappen på mina jeans, magen är som en ballong = att jag har gått upp i vikt och jag vet varför.. JO allt goo fika på jobbet och alla chokladkakor som dämpar min rastlöshet en ensam kväll framför datorn. Måste bli ändring på det, det tog på att gå uppför låång backen idag, men hälften berodde på att jag faktiskt va utslut efter en hel dag på jobbet och inte så många timmars sömn denna vecka. Jag måste skärpa mig, jag ser så sleeten ut att det inte är sant..!

Kom på en annan sak idag, jag har alltid matfläckar på kläderna.. jag märker det inte och hänger in dom i garderoben igen och jag kan berätta att det är inte Emilia som kladdar ner mig utan det är jag själv, är bland de fumligaste människorna jag känner, en riktig sölgris. Jag spiller ut allt och ofta på mig själv.

Nu fick ja mess av antis, hon och simpan ska komma förbi =) lovely!
hejdaa kära läsare!

Rast

Sitter på jobbet och har min timmas rast, borde kanske lägga mig och vila en stund. Tur det finns säng och tur jag har youtube så jag får lite musik i mina öron. Efter jobbet ska vi upp till Bosse och äta middag, besök från el stockholmo är där. Pratade nyss med Gauri, hel härlig tjej!
Emilias urinprov visade inget så det känns ju skönt. Min fina lilla prinsessa.
Blir nog marknad för mig imorrn, kan bli trevligt. Kan ju inhandla en munk eller två. Usch det luktar potatisbullar.. jag har inte med mig någon mat, men är inte så hungrig egentligen. Får spara mig till middagen ikväll. Kanske slinker det ner ett vinglas till det.
Nu ska jag ringa Daniel tror jag. Är som tomt och tyst på jobbet utan han.

hejhej!

snabbis ikväll

Jag skriver bara en snabbis. Har jobbat 8-13. Helt död efter de passaet fast det är det kortaste. Har varit hos mamma o pappa hela dagen, ätit tacos och powernapat på skin soffan. Skönt. Nu är jag halv pigg igen och inväntar Evelina som ska komma på besök. Imorrn har jag vart snäll och bytt pass med Jennie som ska till åsele, jag ska alltså jobba till 16.30, inte 12.00 som det var tänkt. Tur jag är elit så det går bra. Emilias besök på VC gick bra, har tagit ett urinprov, få se vad det säger. I övrigt var allt bra, hoppas hon är på bättringsvägen.

kanske hinner med ett inlägg senare.. annars få ni tjå er till imaran.
adios!

hej igen bloggen!

Jag har tråkigt, är inne på familjeliv. En bradålig sida.. man kan bli total knäpp av att läsa allt folk skriver samtidgt som man kan få råd och tips om saker och ting, men folk som tar kort på sin eventuella nid blödning (en blödning som kan uppstå då ägget fäster i livmodern) och lägger ut bilder och frågar vad folk tror, är det inte lite att ta i? Folk analyserar sönder grav symptom och annat. Samtidigt kan jag förstå dem, finns de som kämpar i flera år för att äntligen få det efterlängtade plusset. Vissa frågar om de tycker att det är för tidigt att planera barn när man är typ 17 och inte har  jobb, bostad osv. Hallå? Kan jag svara på om du flicka17 är redo? Nej det kan bara du.

Hittade ett personlighets test på den här sidan

Sådan är jag:

Du är mycket intresserad av vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


 Tyckte det stämde in ganska bra, eller?


gokväll bloggen

Här sitter jag efter jobbet, endast iförd klänning.Det var kallt när jag skulle gå hem, men varmt då jag gick till jobbet. Tur jag bor nära. Är inte speciellt trött egentligen, bara slö. Jobb imorrn med men bara 8-13. Skönt, hoppas solen vill lysa som idag. Alla peppar väl åsele och party ihelgen, jag peppar lugn helg och kanske marknad. Det är rärr drygt med marknader, mycke folk, trångt å jävligt. Men somsagt rätt trevligt annars skulle man väl inte gå eller? Man pressar sig igenom och tittar knappt på hälften. Nuu mina damer och herrar ska jag duscha och kanske lösa lite korsord och läsa mama.
Bjuder på lite ögongodis för er herrar


Sommarflicka Evelina

Godmorgon bloggen

Jag har alltså nyss vaknat, eller för typ 50 min sen. Jag & Emilia tog en låång sovmorgon och det behövdes verkligen. Nu är jag hungrig men det finns typ ingen mat. Bara till min arbetande sambo. Jag är för bra som alltid gör lunch till honom då han jobbar.. det är väl inte så självklart egentligen. Eller är det kanske kvinnans uppgift? Jag vet att vi lever på 2000 talet men det tror jag karlarna har glömt bort emellanåt.
Det är strålande sol och jag ska jobba kl. 14.00. Ska av smart och köpa med mig middag idag för det var visst något äckligt.
Mamma kommer hit kl. 13.00 och ska ta hand om lill gumman. Nu måste jag kamma håret och bädda sängen.



godingar leker =)

hejdaa!

ZzZzZz

M drog upp persiennerna och drog upp mig ur sängen strax efter 12 då han kom hem på lunch. Jag har fortfarande inte fått på migt nå vettiga kläder eller borstat tänderna, inte kammat håret för den delen heller. Men det är väl dags nu för om cirkus en timme ska jag infinna mig på jobbet. Jag hade hellre legat kvar i sängen hela dagen och inte rört mig en millimeter. Så känns det. Emilia sover också, ha gjort det i 2 tim nu, snart kommer hennes farmor och hämtar henne. Hoppas hon känner sig piggare så hon orkar leka me little mickey.
Min lunch blev nudlar och ett glas fanta. Emilia åt faktiskt lite mat till lunch, förbättring =) Nu måste jag bädda sängen som är fläckig av choklad.. jag är en gris.

hejdaa!

chokladkakan kom kl.00.30

Då låg jag och sov, men såklart vaknade jag och mumsade i mig halva (100g) Har tryckt i mig den andra halvan nu på morgonen. Har lite ont i magen nu. Sitter halvnaken och känner att det känns drygt att klä på mig. Har ringt på vc och Emilia ska få fara dit på tors och träffa distrikts sköterskan, hade hoppats hon skulle få träffa dr. peter han ä ju bäst! Slö är hon idag med, hoppas hon är mer matfrisk. Jag börjar jobba kl. 14.00. så Emilia får vara med farmor och faster. Jag skulle egentligen kanske vara hemma med sjukt barn. Men det handlar ju om 2,5 timmar innan älskling kommer hem.
Emilia är så mysig då hon vill kramas hela tiden. Men helst av allt vill jag att hon ska vi pigg och ha ork att leka. Jag känner mig så maktlös. Nu ligger hon i soffan och ser på playhouse disney. Jag ska klä på mig. Sen är det dags för lunch.
hejsvejs!

öga svi

Jag har inte kännt mig såhär utmattad på länge, mina ögon svider och kroppen känns tung. Jag känner mig deppad- brukar göra det då jag är trött. Är solo och lyssnar på Celine Dion - It's all coming back to me now. Jag håller med Daniel, är man inte deppad redan så blir man det av sån här musik. Men det är samtidigt så skönt att lyssna på sån musik.
Känns som det måste hända något, jag är så fruktansvärt utråkad och känner verkligen att allt går på rutin. Hate it! Bara jag kan förändra det.. jag vet. Men när jag blir såhär så blir jag som handlingsförlamad.. jag blir tillbakadragen, det är det sista jag vill. Har vart där en gång redan och det sög. Ska sova snart.. allt går segt för mig idag. En hemsk sak, jag kom på mig själv att känna avundsjuka idag, och det är dumt.

Jag väntar på en chokladkaka som inte verkar vilja komma, det är lite synd. För annars skulle det kanske ha gett mig en sockerkick eller åtminstone att jag blev lite happy över att få lite gottis. Richard tyckte jag hade blivit smal, han frågade om jag dragit ner på gottis hehe.. tror jag äter mer om jag har tråkigt.

Nu äre sista inlägget för idag, ha blivit en hel radda idag i brist på energi och ork att göra annat och kanske i behov av att skriva av mig lite.

There were nights when the wind was so cold
That my body froze in bed
If I just listened to it
Right outside the window

hörs imorrn!

Blev en bra dag ändå

Solen tittade fram och graderna höjdes en aning. Så efter lunch (som Emilia inte ville äta) gick vi ut på prommis. Hade stämt träff me Evelina på jonte's för en mjukglass som förövrigt hann smälta innan jag hann ut och sätta mig på bänken. Där satt vi i flera timmar. Richard & Nina kom förbi och pratade en stund också. Sen handla jag och gick hem för att göra middag (som Emilia heller inte ville äta) Om hon inte har sovit så har hon vart grinig. Hon ville till och med till sängen nu efter vällingen, annars bruka hon inte direkt gå dit självmant. Lilla hjärtat vad är det för fel? Blir så orolig. Nu håller jag på städa, lägenheten är en mess och jag försöker städa undan men imorrn äre samma visa igen. Jag slumrade till på soffan för en stund sedan, det var skönt men såklart väcktes jag av de som inte ville jag skulle sova. Back to work imorrn igen.. jobbar kväll så det känns som att chansen finns att jag får sova lite längre än idag. Nu ska jag återgå till städningen.
hejhej!

känner du som ja känn?

okej, jag försöker roa mig med diverse städ, men hur roligt är det på en skala? har ingen ork, ingen lust.. Hoppas Emilia vaknar snart. This sucks big time!

I brist på annat

Får ni dagens outfit:

Gina alltihop, tröjan köpte jag för 49.50 kr.

Jag har så otroligt tråkigt, någon som har förslag vad jag kan göra??

Utmanad

Vad gjorde du för 10 år sedan? 
Hm då var jag 11 år, gick då alltså i 5an.. umgicks jämt med mina vänner, Bennan, Izza och Vicke. Bodde i Bjur.. och var ihop med typ jt eller stefan.

Nämn 5 saker du skall göra idag:
1. Städa
2. Laga lunch
3. Byta blöjor
4. Leka
5. Laga middag

Nämn vilka platser du har bott i:
Bjurholm
, Lycksele och Åsele

5 saker du skulle göra om du blev en billionär:

1. Skänka till välgörenhet och forskning
2. Sätta in på massa olika sparkonton och fonder.
3. Köpa hus
4. Köpa en fet bil till MIG SJÄLV!
5. Ge till mina nära och kära

Gomorron gomorron

Dom ringde nyss från jobbet och undrade om jag kunde jobba idag. Men Emilia är inte pigg så jag vill va hemma och ta hand om min prinsessa nu. Förövrigt vaknade hon kl. 06.00 imorse och var ledsen. Jag känner mig pigg, vet inte vars jag ska rita korset. Pigg den här tiden på morgonen, jag? omöjligt =P Vädret är inte speciellt lockande. Jag känner lugnet och det är skönt. Blir en lugn dag, jag & Emilia ska bara mysa och ha det bra.

Lill älskling!
 

Rundvik

Har nyss kommit hem därifrån. Sandra hade ett jätte mysigt hus och bjöd på jätte god middag, tack tack! =) Emilia var tröttis, har upptäckt nå utslag på hennes kropp, vet inte vad det kan vara =( tycker så synd om sessan som alltid måste vara sjuk och trött. Tur jag är ledig imorrn, blir nog inge dagis i veckan. Nu måste min älskling bli frisk.
Låna mamma & pappas bil och den gick pissdåligt. Så jag körde typ 80 hela vägen.. gick bra ändå för ja hade värsta bra musiken att lyssna på =)
Jag ljuger om jag säger att jag inte är trött, tro jag ska hänga en tvätt och sedan inta soffläge. Hoppas på en bra film.. de ä ju söndag. Bruka kunna va bra då. Imorrn ha ja noll plans, ha ingen bil så ja kan inte hälsa på lina heller. Suck! Jag vill ha en egen bil. Men om ja så rik va. Får rulla tummarna och säda helt enkelt.

Känner att ja ha boring blogg, men för privat får det inte bli. Då får ni för mycket att prata om =P

hejda!


after work

Känner mig oerhört rastlös. Ha vart en sväng till mami o papi och ätit goo mat och sagt hej till släkten. Vart förbi malin och sagt hej.. nu är jag hemma igen. Tror de bli dusch och sängen. Nu är jag ledig 2 dagar =) soft!


av längtan till dig

God dag lördag!
Halv slö känner jag mig, även fast jag sov till k.l 10.00 + att jag sov 3 timmar igår efter jobbet. Så mycket brukar jag aldrig sova men det behövdes verkligen. Emilia är feberfri men slö. Har lagt henne nu och hon gjorde inte något väsen av att hon misstyckte att sova en stund. Lilla hjärtat!
Åt en utsökt middag igår, kom på att vi skulle bjuda mami o papi. Så det blev grillad fläskfilé, potatisgratäng, majskolvar, rödvinsås och champinion stuvning, Det slår mig nu att jag blir förvirrad över hur man stavar champion? aja.
Jag ska jobba snart.. 14-20.30 känns en aning tungt men så går det då man ska byta tur för att kunna gå ut och roa sig men det var det värt.

Nu efter helgen så går dom som ha jobbat första perioden på semester, så med andra ord kommer jag sakna er. Men då kommer ju alla andra tillbaka vilket blir roligt såklart =) fatta va fort den här sommarn kom å gå. Lite panik infinner sig i min kropp. Men jag skjuter undan tanken.

Det är vackert väder ute men ja pallar inte sola. Jag kan ta ännu en blek sommar. Det gör liksom inget. Kom på igår att jag är verkligen inte fåfäng, men ibland skulle det vara roligt att vara det. Längtar ihjäl mig efter att få äta mat med mina vänninor imorrn, mina underbara vänner vad skulle jag göra utan er? Känner mig i behov av att prata med någon som förstår.

Nu ska jag ut på bron och kolla läget.. Löjligt!! Varför återvände jag till nikotinträsket efter jag slutat amma?


med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna..

men hello bloggen

Det är fredagkväll.. eller på väg mot lördag. Vi har grillat här hemma, jag, marcus, emilia, mamma & pappa. Nice.. en öl och ett och annat vin glas har slunkit ner. Jag känner kärlek som jag alltid gör då alkoholen kommer in i bilden.
I just love you! oj detta kanske vart ett litet barnsligt inlägg, men hey i'm just me!! =D

Fascination

Här sitter jag efter ha proppat i mig en pizza, eftersom min family ha vart på äventyr idag medans jag jobbat så hängde jag med Daniel & Peter på pizzan efter jobbet. Sen satt vi och pratade på LBC och jag tjuvrökte, kände mig som 14 igen och det var för stunden rätt soft =P Jobb dagen ha vare kul och lugn.. värsta elit kollegorna jag har.
Imorrn blire jobb igen 7-13.30 sen höll jag på säga att jag har helg med si det har jag icket. Ska jobba även lör kväll. Men det är väl ok. Sen på söndag ska jag till Rundvik på middag hos min blomma Sandra =)

Nu sitter jag och längtar ihjäl mig efter min lill gumma som jag ska gosa med. Dom kommer nog hem snart =)
kvällen ska bli en mys kväll. Jag är trött. Låg och såg Irene Huss glasdjävulen igår natt... den va bra men hemsk.
Jag känner mig på strålande humör!!! =D

Idag gillar jag mitt hår, jag har lockat det med locktång.. skitfint. Jag ska aldrig klippa mig, jag ska ha långt hår jämt. Oj jag sa något positivt om mitt hår, framsteg =P
Har även blivit nominerad till :

Tack Lina!! =)
Nu är det min tur att nominera 7 st.
Mina favvobloggar är alltså:

Lina - Mys blogg, mys familj och mys liv
Frida - Cool och rolig mamma
Evelina - En "jag bjuder på mig själv blogg"
Mia - Söt tjej, Intressant att följa en 15 årings liv, påminner om mig själv i den åldern.
Madde - Rak och tuff blogg, håller inte inne med något. Vågar säga vad hon tycker!
Malin - Crazy kusin, helskön blogg
J - Så skön tjej, kul blogg

finns såklart fler, men era är jag trogna läsare till.
Nu ska jag lämna datorn.
Hanä!


Please, just cut it out

Klockan är 23.00 och det är dags att kvälla.. inte för att det känns kul men behövligt. Jag har bästa turen imorrn 7-16.30 (ja, jag var ironisk) jag har nött harpan ett x antal ggr och kanske måste avancera till kungen eller typ spindelharpan men det förstår jag mig inte på.


Här får ni skönheten!  Jag skulle lätt vilja se ut som henne!

gonatt!


every night

Det är onsdagkväll och jag är tröttare än tröttast. Fick en sovmorgon till kl. 12 idag, skönt men jag är fortfarande trött. Tog en powernap på soffan också.. men inte hjälpte det. Dagen ha vart bra, men kort. Jag & Emilia for på hembygdgården och fikade med Malin, Perra, Nicole och Evelina. Sen ha det som inte hänt så mycket. Har ätit korv och makaroner.. upptäckte att Emilia har feber, igen! Jag blir tokig.. varför har hon feber jämt? Lill hjärtat mitt!

Back to work imorrn, så jag antar att jag måste försöka sova tidigt. Har blivit några sena kvällar nu. Skulle gärna lägga in en bild eller två men tyvärr så orkar jag inte nu. Blir lite harpan och sen ska jag platta mitt lurv till hår.
Kanske ska se Irene Huss - Glasdjävulen om jag orkar också.

Hade tänkt bjuda på en skönhet men denna blogg är ju alltid nå knas me.
hujj!

test

Gjorde ett swingerstets som jag hittade på fridas blogg.

Resultatet blev:
DU KAN BÄST BESKRIVAS SOM "TVEKSAMMA TONI"

Du har hajat att swinging är tidens melodi, men därmed är det inte sagt att du har lust att sjunga med. Du förundras över fenomenet, men är inte särskilt sugen på att spela en av huvudrollerna i ett erotiskt triangeldrama. Kanske för att du har svårt att se din partner tillsammans med någon annan, kanske för att du är rädd att ett partnerbyte skulle bli sista spiken i er redan ekande relationskista. Eller så är du bara inte intresserad, helt enkelt.


http://www.swingit.eu/test.asp


Spola tillbaka

Ja, känns som jag skulle vilja spola tillbaka tiden lite, lördakvällen gick så fort och jag vet att jag inte kommer ha så kul ute igen på länge. Det andra är att jag skulle vilja minnas lite mer.. ja va som en yr höna som skulle springa runt och hinna så mycket som möjligt på så kort tid. Men i guess thats me! Tur att vissa påminner mig. Jag älskar Bjurholm, och jag tycker om alla som bor här, mer eller mindre men med en eftertanke är det ingen jag egentligen ogillar. Gammalt groll är glömt för längesen. Jag kanske har blivit vuxen.

Idag har jag jobbat 7-12 och jag vet att jag kommer trivas när jag börjar där i höst. Sen gick jag & Erika upp på byn med barnen och träffade Malin och Evelina. Satt och surra en stund och åt glass. Sen gick jag och lill älskling hem. Stannade och pratade med mina kära kollegor och det slog mig då vad mycket jag tycker om dem och vad jag är glad i deras sällskap. Jag känner mig lite nere.. kan som inte klura ut vad jag ska göra för att jag ska bli uppåt igen.

För att ta mig ur pizza/skräpmats träsket gjorde jag kyckling gryta och pasta till middag.. blev lite stressigt med en hungrig dotter som stod och slet mig i benen samtidigt, men efter en mätt mage kommer humöret tillbaka, precis som på mig.

Såg så som i himmelen igår och jag grät, det är så vackert.. ibland undrar jag om allt som upplevs på film kan hända i verkligheten eller om det bara är i allas fantasier.

Ibland behöver även jag en klapp på axeln.

down

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

En vaniljmunk och 50 cl vatten senare..

Sitter jag fortfarande här. Jag har fått sms dissen av både Malin & Evelina och Marcus. Jag intalar mig själv att det är min telefon det är fel på.
Jag vill se Så Som i Himmelen, nu var det längsen. Den är vacker, precis som kärleken.
Har nyss vart inne och tittat till min prinsessa som ligger och sover, vacker som en sommardag och som den klaraste vinternatten.

Tänkte äta upp en munk iaf för att dom inte skulle ligga och förstöras men jag kan berätta att det har dom redan gjort, jag mår illa och det ligger en halv munk kvar på mitt fat. Varsågod den som vill. Sockret på mina läppar smakar äckligt sött och får mig att tänka på light dricka.


Hur vet man att man tycker om någon?
-
Man blir glad då man ser honom/henne
- Man tänker på honom/henne

Hur vet man att man älskar någon?
-
 Man blir glad då man ser honom/henne
- Man tänker på honom/henne
- När man älskar någon så är man lycklig ihop med varandra

Nu ska jag duscha och sen krypa ner framför så som i himmelen.

Don't tell me you're sorry, Cause you're not

Okej, min minisemester jag planerade gick i stöpet. Efter att ha pratat med hotellet i lycksele och fått veta att lyxsviten jag hade planerat att sova i imorrn natt var bokad. Den sviten hade både bubbelpool och bastu.. Fett najs det hade vart men vad göra när man jobbar jämt. Finns ingen lucka. Har inte vart ledig en hel helg på läng, förutom förra. Inte förren i agusti har jag en hel ledig helg. Men det är självförvållat som allt annat.. så nu ska jag sluta klaga och vara glad över att jag har ett jobb jag trivs utmärkt med.
Iaf jobbade jag på avdelningen jag ska få min tjänst på idag. Kände mig lite vilsen, hade ju inte koll på allt som jag annars har och det är jobbigt att heta emma och inte ha koll.. men det gick bra ändå. Jag är ju elit =P

Sitter och lyssnar på Elvis, han ha så fina låtar.. jag blir kär i hans texter.

Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
If I made you feel second best
Girl, I'm so sorry I was blind

You were always on my mind
You were always on my mind

Annars då? Jo jag är trött än efter helgen bravader och jag lyckades inte ta ett enda kort, inte för att jag hade med mig kameran men telefon hade jag väl kunna plocka fram, nej det glömdes bort som både tid och rum. Eller nu såg jag att jag hade tage två posar bilder på mig själv som självklart inte blev bra. Antonia hade sminkat mig så snyggt, hon är bäst på det! Själv är jag kass på vad allt som har med mode och skönhet att göra.. jag vet inte vad jag är bra på. Hatade alltid när man skulle skriva ner 3 bra och 3 dåliga egenskaper om sig själv typ i skolan. Jag komme aldrig på några bra förutom snäll och man kommer inte alltid så långt med att vara snäll jämt.

Har 3 munkar som ligger och väntar på mig i skafferiet, samt 2 godisremmar. Synd att jag inte är sugen.. munkarna lär ju inte va lika goda idag som igår. Hoppas jag inte fastnat på kort hos någon annan heller, det räckte med bilderna M hade tagit då vi kom hem och jag råkade somna på köksgolvet. hmm..Jag vet, men jag var sååå trött.

Nämen lira lite harpan kanske, det är mitt nöje, kanske borde ta upp korsordslösandet igen för det händer inte mycket på stigen om kvällarna.
lär bli ett inlägg till ikväll, i feel it.

Mamma älskar dig!


Emma is the shit!

I lördagskväll satt Lina och förklara för Mia att om man ska umgås med någon i Bjurholm så är det Emma, Emma is the shit! haha så gullig.

Förövrigt så har jag jobbat idag 8-13. Nu planerar jag minisemester.
adios!

sleeten söndag

Jag säger bara det att det var en underbart trevlig kväll igår, massa fina och glada människor =) Va längesen jag hade så kul, längesen ja va så full också.. hehe. Imorse var jag sleeten nanting, har nyss kommit hem från jobbet. Gick bra fast jag var lite seg.

Skriver mera senare, nu är jag så trött.

Puss

lalalalala

Jahapp, här sitter jag efter jobbet. Det är fest i lägenheten ovan och där befinner sig min sambo. Dom dricker öl och Emilia är inte hemma eftersom jag ska jobba kl 7 imorrn och hennes pappa vara bakis. Känns lite surt att inte jag får va på fest, eller får och får.. men ja, känns som jag kommer vara sprängd på jobbet då. Jobbar bara till 12 men sen blir det marknad och sen party. Jag ska fara och hälsa på Antonia, och om jag är smart så lägger jag mig tidigt ikväll så jag är på g imorrn. Jag lär va nöjd imorrn bitti att ja vart nykter.

tjohej ses imorrn!

if i could be sweet

Igår STOR städa jag dasset,  torkade alla ytor och skurade allt som gick att skuras. Jag har inget problem med det som folk kan tycka är äckligt. Det är rätt skönt. Sen skurade jag även köket, men det känns som det var skitsamma för jag går barfota med skitiga fötter inne. aja, känns ju ändå bra att göra något åt röran. Målade tånaglarna med ett orange nagellack, det såg för jävligt ut så jag ändrade till rosa idag. Better. Hittade inga kläder på FS, det gör jag aldrig.. inge illa menat, det är fina kläder men jag passar helt enkelt inte i dom. Känns boring att va typ jeans svart nu när det är sommar men vad gör man utan fina kläder i garderoben? Jag vill hitta en fin somrig klänning. hinner inte till city imorrn heller.. whatever okej.

Jag har ingen bra musik alls på datorn och är ruskigt less på de som ligger i mappen under namnet Emmas bästa. 
Jag har ätit en pan pizza till middag (andra dagen i rad) men när det är varmt är jag inte hungrig och har ingen ork att laga mat. Gjorde iof makaroner och köttbullar till lunch men det är ju piece of cake. Såg båda filmerna igår, den där norrlandsfilmen från 1906-idag var väldigt spännande och torsk på tallin är ju en höjdare. Sen sov jag.. måste göra en tidig kväll ikväll för annars kommer jag inte orka med helgen. Kan ana att jag kommer va dyngslut ändå, har tagit på mig att jobba mån-tis fast jag egentligen skulle vart ledig. Men vad gör man inte för att ställa upp, jag var visst sista hoppet.

Emilia ligger och pratar, hon är så gullig.. hon har haft några dagar nu då hon är uppe i 110 hela tiden inte en lugn stund. Jag försökte lägga mig med henne i soffan och se lite disney men det slutade med att hon hoppa på mig och slet i gardinerna och blommorna. Känns som det var längsen jag la upp någon ny bild men jag har inga batterier i kameran och telen är så dryg att tömma, men jag ska bättra mig.
Här kommer iaf en på hjärtat mitt ikväll:


En annan dag:

gumman gillar att äta själv.

Har ju glömt vad jag har gjort idag, haft besök av Daniel som förövrigt inte vill va med på bild men gillar dock att fota mig, helst när jag äter =P


sen vart på byn och försökt bli brun under solens strålar, hälsat på farmor en snabbis och fått rågbullar. Lekt i lekparken, nej nu vart ja sugen på en rågbulle.. hoppas vi ha smör hemma. Vi äter typ aldrig bröd.
aja hanä!

SOL!

Solen skiner och man kan inte annat än vara glad. Jag ska bjuda min kollega på lunch, sen ska jag & Emilia ut och leka och köpa mjukglass på byyn. Ska gå förbi FS och se om jag hittar något snyggt att ha på mig ihelgen, inte för det kommer hända men ändå ;)
later.

Foolish games

Emilia sover, min kära sambo är inte hemma, lever säkert dubbeliv.. haha näe jag skojjar bara.
Min sms kompis dissar, eller det har gått typ 3 min sen jag skicka men jag känner mig solo. Kanske ska trycka en pan pizza och skita i att torka golven, men det är behövligt. Jag snusar alldeles för mycket i brist på godis och saker att göra.
Min svank hurts like hell, näe nu är jag där igen.. tycker synd om mig själv och beklagar mig. Men det är väl det du är till för kära blogg.. att lyssna på mig när ingen annan har tid? Jag saknar att ha nära vänner i bjur. Jag saknar Malin & Antonia som bor i city. Ibland vill jag flytta dit, men samtidigt vill jag aldrig lämna bjur. Jag har ju mitt liv här.
Alla är så utspridda och lever olika liv, tänk när vi var old 9B gang eller den såkallade "ligan" det som känns hemskt nu när jag tänker på det är att den tiden är förbi, men samtidigt är jag glad att jag inte är där. Ja ni kanske förstår vad jag menar eller så inte.

Jahapp, det är en solig afton och jag skulle gärna ha lite sällskap. Men eftersom det inte kommer hända så får jag helt enkelt umgås med skurmoppen och sedan soffan. Hittade 7 okända filmer här på databordet, har ingen aning vars dom kommer ifrån men blev lite intresserad av Svenskarnas egen historia - upplevelser från norra norrland. Kanske ska se den, sen finns det en annan goding - torsk på tallin, får mig ju att skratta iaf.
Jag är inte deppad, känner mig bara lite ensam. Nu fick jag svar av sms kompis :D nu ä ja int lika solo längre.

i guess thats all for tonight, i brist på annat kanske ni får ännu ett inlägg.


Tips

Tänkte tipsa er om en helskön blogg! Jag äskar den, den får mig att känna igen mig själv och så får jag mig alltid ett gott skratt!
http://fredan.blogg.se

play that song

Dagen har rullat på, jag är trött.. Det är Emilia också. Hon är gnällig och kan inte sitta still en minut. Men det är lite väl tidigt att sova nu, klockan är ju bara 18. Ha vart i angsjön med jobbet idag, åt en utsökt lunch. Kyckling toast!
Är mätt än och blir ingen middag för min del. Jag håller på att städa men fy vad det tar emot. Det går sakta men säkert. Ikväll måste det bli en tidig kväll.. jag är ledig imorrn =) hoppas på vackert väder.
Hon som jag skulle byta tur med är med på noterna och det är likamed party på lördag likamed kul för det var läängsen. Evvan -  http://evesve.blogg.se/  kommer hem och jag hoppas hon vill dricka en öl eller två med mig ? =) och LINA! - http://neithotep.blogg.se/     Vi har aldrig festat med varann under hela våran vänskap.  Det vill säga 2 år. Någon av hos har antingen vart gravid eller ammat för tillfället. Men nu får vi ett iaf! =)

Emilia vill oxå knappa på tangentbordet, nu är det dags att lämna datorn.
På återseende!

I can take a few tears now and then

Hej och hallå bloggen! Nu är jag på bra humör så jag ska inte skriva ännu ett klagoinlägg.. som sagt berochdalbanan har pendlat hejvilt idag. Men nu känns allt bra efter ha ringt och pratat med min privata rådgivare. Han är toppen! Nu ska ni inte tro att jag har grova problem för det har jag inte. Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer.. jag kanske är något mittemellan. Jag är ruskigt kass på att stava känner jag. Har kanske vart ifrån skolbänken för länge nu. Har iaf sett sjukhuset och blev ruskigt peppad på läsa till uska eller ssk. Men då kommer frågan när? Inte till hösten för anmälningsdagen har redan gått ut + att jag ska börja som fast antälld då, ordinarie personal. Welcome! Ni förstår inte hur lycklig jag är över detta. En strulfia som jag som hoppat från skola hit och dit, har ändå under 5 års tid lyckas ta studenten med fullständigt betyg. Specialutformat program står det eftersom det är en blandning av samhälls ekonomi och handelsprogrammet. Men betyg har jag och inte för att skryta men rätt så bra ;) Kan ge er ett råd som snart ska välja gymnasie utbildning att gå någon linje som är yrkesförberedande. Jag ångrar bittert att jag inte gick omvårdnadsprogrammet. Men det är ju inte försent än.
Kanske får jag börja läsa till våren, men jag ser ju hur mitt liv ser ut då. Nu lever jag i nuet.

Lägenheten är en mess, i fredags var Antis & Jt och hälsade på och för första gången på jag vet inte hur länge sa jag "Ursäkta det är lite stökigt här.." Men vet ni, vilken befrielse. Jag är inte längre fast i städträsket.. förutom då jag har mens, då jäklar städar jag. Men det kan bero på hormonerna. När jag var gravid började jag städa kl. 23.00 på kvällen, rev ut skåp, förråd och drog fram dammsugarn.. det skulle vara ordning och reda och dammfritt. Kanske höll jag på att "boa" som gravida kvinnor ofta gör.. gör hemmet redo för en bebis. Vet inte vad oordningen i förrådet har med det att göra men ;)

Eftersom tant röd är här och hälsar på i veckan är det mest troligt att jag börjar städa efter jag skrivit klart detta inlägg.. men att jag kan slappna av i röran är underbart. Har tvättat våra vita sofföverdrag ikväll, oj va det behövdes. Har dragit mig länge för att slita bort dom men idag rev Emilia ner en blomkruka så soffan vart full med jord så då vart det läge. Måste köpa nya, i en mörkare färg.. jag skulle vilja ha mörkbrun men jag tror inte det finns. Så här ser vår ut:

Vi har även en 2-sits + fotölj och fotpall. Nice men dyngsamt.

Har blivit lite dagens outfit nu men det kanske ni är glada för, vissa tycker det är störtlöjligt. Men min blogg jag bestämmer =P men mina outfiter ha inte vart nåt att hänga i julgran direkt.. har vart trött och sleeten så det har vart rufsigt hår och mjukiskläder. Skulle vilja åka in till city på tors och handla nå kläder jag kan ha på mig om jag ska gå ut på lördag. OM! Inget bestämt än men det lutar väl mot det om hon jag skulle byta tur med fortfarande är med på noterna.

Nu ska jag duscha och tvätta håret, jag har äntligen fått tummen ur och köpt balsam. haha, har tvättat utan också men det är inte lika kul. Gud vad jag svamlar nu ska jag sluta skriva, det här vart långt. Imorrn ska jag endast jobba 2,5 timmar. Vi ska på utflykt hoppas solen vill titta fram.

Nu lyssnar jag på musik som endast har dansande lättklädda tjejer i sina musikvideos, säga vad man vill men dom får mig att vilja dansa.

Adios amigos y amigas!

RSS 2.0