Sepideh

Som åkte ut, alltså egentligen blir jag rätt less på idol.. det handlar ju inte om att vara bra på sjunga utan om vem som är tuffast eller snyggast eller konstigast. Juryn tycker jag är dålig, men iof är ju Britney Spears ingen bra sångerska heller så sååå bra kan dom ju inte va haha!
Nu äre sängen, jag är så matt.

I väntan på idolutröstningen

Sitter jag här, det är en snubbe som intervjuar mig om Bjur på apan. Han är tydligen uppflyttad från söder och bor nu i Umeå. Förutom älgfarmen undrar han vad som finns att se? jag får hjärnsläpp.. jag som alltid har något bra att komma med ang vår kära kommun. Eller som han citerade "Sveriges minsta kommun med de största möjligheterna"

Ang idol så är jag lite less på Lars nu, sorry. Han va ju min favvo ett tag, lagomt konstig och charmig. Men det är ju trots allt en sångtävling och jag tycker Alice är bäst. Sötast också.. oj nu börjar det snart.

Snubben säger: "Önskar all lycka och välgång med Bjur, dess älgfarm och ditt föräldraskapet :-) " trevlig typ, det är inte varje dag man stöter på sådana. Han berättar nu att han flyttar hit för de är dåligt i skåne, jag citerar "södern kanske är fest ovh glam men också knark, gäng och död" det där lät läskigt. huvva!

Nu idol igen.

Sjuk

Jag har nyss sjukskrivit mig för första gången i mitt arbetande liv på Bjuregården. Eftersom jag är så plikttrogen så har jag alltid jobbat no matter what förut. Men alltså jag mår inte bra, har ingen ork i kroppen och fortfarande snorig och tokont i halsen, svettas och fryser om vartannat. Jag måste ju tänka på mig själv och min hälsa. Plus att jag kan ju faktiskt smitta ner både boende och personal. Jag vet hur svårt det är att få tag i någon vikarie då så många är sjuka nu och det är ju faktiskt halloween, hur många unga vill jobba då? Men jag har ju rätt som alla andra att vara sjuk och hemma och kurera mig. Jag sitter och har dåligt samvete över att jag är sjuk, det är ju inte mitt fel liksom.
Jaja, blir att ligga under täcket idag och dricka te. Detta måste ju gå över någon gång.
Ha en bra helg alla!

sleten

Jag är sliten. Har tagit en power nap idag, något som jag inte gjort sedan Emilia va lill bebis men jag behövde det verkligen. Sen blev det att fara till farmor och gratta henne. Fick goo fika och träffa släkten som man inte träffa alltför ofta. Trevligt. Emilia hann ju krascha ett fint kakfat också. inget kalas utan krash?
Nu är jag hemma och det finns såklart 1000 saker att göra. Men jag orkar inget. Ikväll ska jag bara softa softa softa. Tror att jag drar hem till morsan så hon får pyssla om mig lite :)
Jag längtar efter min M kom heim!

ZzZzZz

Jahapp, jag är svintrött och ont i halsen vill aldrig ge sig än hur mycke te jag bäljer i mig eller hur mycket halstabletter jag äter. Så nu äre sängen ihopp om att vakna with no pain imorrn.
Här kommer lite pics.

Älskade gumman äter glass i höstsolen =)


trött mama v. 18

gungar

sötingar

Dumle

Jahapp, denna dag startade som oftast innan klockan slagit sju. Min hals gjorde så ont att jag knappt kunde prata. Drack några liter te sen va det fixat. Det gjorde ju fortfarande ont men inte alls i samma utsträckning. Sen va de inskolningsamtal för lillan på dagis, gick ju ba bra. Sen personalmöte där jag berättade för mina kollegor samt chef att jag ska ha barn igen, det tyckte dom va skitkul =D dom ha vare på mig länge och sagt att nu äre dags. Men nu kände jag att det var dags att berätta, va visst någon som misstänkt det annars vare bara Anna som visste och hon hade jag sagt det till, underligt ändå att det inte spridit sig då gula & röda vet. Sen drog vi hem till mamma & pappa, träffa brorsan & Evelina.. alltid kul då dom är hemma vilket inte är speciellt ofta. Dom sjöng och spelade gitarr för mig och om jag visste hur man lägger ut videos skulle jag lägga ut den, jag filmade nämligen dom. För jag tänkte att om dom inte söker in till idol självmant nästa år så ska jag skicka in ett sånt där tips ;) dom är hur kung som helst..

Bilden ha ja snott av Evelina.


varför kunde inte jag få musikens gåva? Men ja ä väl bra på nå anne då kanske.
Nu hade jag planer på att städa huset, men ja, jag hamnade visst här. Förkylningen sitter i men jag kämpar på.
Imorrn är jag ledig och farmor fyller 82 år, goa gumma <3
skriver väl senare kanske..
ha de gött!


Borta bra men hemma bäst!

Kunde inte säga det bättre själv.
Är hur skönt som helst att vara uppe i norrland och västerbotten igen efter ett par intensiva dagar i fjollträsk. Upptäckte då vi kom till kära bjur att det låg snö på backen. Hur mys är inte det. Jag kände verkligen att man bor på rätt ställe på jorden trots allt. Inte en chans i världen att jag skulle palla med stressen och trafiken där nere. Får ju huvudvärk vid blotta tanken. Nu är jag nyduschad och fräsch(are?) förhoppningsvis, men förkylningen är kvar och jag fryser.. ska bli skönt att krypa ner i min egen säng, fast inte själv. För nu är jag själv några dagar igen. Suck!
Hur som haver gick flygresan hem bra också.. fast ungarna var tröttare och jag mer förkyld. Så det slog lock mer och gjorde ont. Kommer nog vänta med att åka längre sträckor flyg med småbarn, inrikes är så långt jag kan sträcka mig. Stackars ungar som åker 14 tim till thailand typ. Hur orkar de? nappar flyger hit och dit, det är trångt så det går inte att va uppe och springa.
Nu har jag kokat mig en kopp te och hoppas att de lättar lite i hals och öron. För jag måste bli frisk innan helgen, för det är visst någon som ska arbet hela helgen lång. Min kropp är inte pepp.

Jag skulle kunna berätta om en härlig människa som vi hälsat på där nere, hon pratar konstant utom då hon är arg eller orolig. Det har hon sagt själv. Idag då vi var i solna centrum och shoppade då berättade hon gladeligen att vi var från norrland och hälsade på, pekade på oss och undrade om de var någon sale, rea alltså. Inte för att man vill ha den sortens uppmärksamhet då man har förstora mamma byxor eftersom inga egna går att ha längre. Den 2 år gamla vinterjackan och att jag försökt sminka över mina hormon utslag jag har i ansiktet. Bara att se glad ut liksom. Sen kan hon inte mitt namn utan säger Emeli eller Emilia..  Till Emilia säger hon Emma eller Emeli. Så jag svarar på alla tre hehe!! Hon är fruktansvärt rolig och härlig men också ej att förglömma väldigt energikrävande.

På tal om shoppingen så handlade jag bebis kläder.. nu äre nära för massa folk. Närmast min kusin som väntas ploppa ut den sista oktober alltså snaaart. Bäst för den att det blir det kön som de sas på UL, annars måste jag nog spara det till en annan som snart kommer. Lite tråkigt ändå att jag vet va alla ska få, men samtidigt kul. Då kan jag ju köpa presenter i förväg=)

Näe nu ska jag bjuda på en bild, sen äre ba sängen som gäll! Om ja ska va nån människ imorrn.
Gonatt!

trötta små troll på alvik! 

sick and tired

of always beeing sick and tired.
Okej, nu var det väl ett tag sedan men att va förkyld är ingen hit! Helst inte om man heter Emma och får en dunderförkylning varje gång den behagar komma. Eftersom dotra är på dagis kan ni ju förstå att förkylningar kommer titt som tätt. Igår sov jag hela kvällen.. svettades och frös som en tok. Hade säkert feber. Kroppen dunkade och halsen gjorde ondare än någonsin. Har druckit te i mängder. Idag känns de lite bättre men långt ifrån bra. Imorrn äre back to work, eller iaf personalmöte.. och utvecklingsamtal för hjärtat mitt. hur ska jag orka vara på topp? Många verkar va förkylda nu. Ikväll flyger vi hem, hoppas hoppas inte det kommer kännas som huvudet ska sprängas bara för bihålorna är fulla av snor. åh va fräscht det låter. Men jag är så ofäsch man kan vara. Don't give a shit!!
Blev ingen kunga påhälsning igår och vet inte om jag är upplagd för något idag, vill bara softa. Orkar inte kuta i köp centror heller.. vi ser väl.
Godmorgon, ha en bra dag!

sthlm

Jag kan såklart inte slita mig ifrån bloggen, svårare blir det då det står en dator i rummet vi sover i. Flygresan gick toppen igår, jag var nog mer skraj än Emilia. Hon blev ju såklart rastlös emellanåt men då åt vi lite frukt, byggde pussel och läste bok. Hon tittade bara ut genom fönstret och sa "titta, tittaa" då vi startade. Landade på bromma flygplats där Pia får syn på en kändis, ingen mindre än ... Lasse Berghagen =P jag såg han såklart inte, kanske inte så mycket och vil öga på after all, bättre om det vart typ Magnus Betnér eller någon..hadde fullt sjå att få fram väskorna. Sen klämde vi ihop oss i taxin ut till Ekerö där vi nu befinner oss. Jag och Emilia har blivit förkylda, min hals värker och det är jobbigt. Annars är det god mat och trevligt sällskap. Dock för lite sömn. Men det får jag ta igen en annan gång.
Idag kanske vi ska hälsa på kungen på drottningholm, skulle vara trevligt.. va som läng sen nu =P

Kan ju tillägga att jag totalmissade att ställa tillbaka klockan igår så vi stressade helt i onödan, min kära sambo va måttligt glad =P
hoppas ni ha de gött hemme å!

Hormon kossa

Eftersom jag ännu inte känt av samma humör som jag hade förra graviditeten trodde jag att jag inte skulle bli lika känslig denna gång. Men ack vad jag bedrog mig. Idag ha jag vart riktigt hormonfyllfd, skitjobbigt. asförbannad och grinig.. för lite och ingenting. Emilia rev ner min fina lampa och min blommbukett så hela nattuksbordet vart dyblött.. då kom tårarna av besvikelse, det är så löjligt.  Men jag tror det hjälper till rätt bra att jag är trött. Ska lägga mig tidigt ikväll, jag har bara packat ner trosor och en tröja än så länge. Förövrigt har jag ägnat hela dagen åt att städa huset, det va rätt klibbigt på golvet då jag vaknade. Snart klar=) har bara vardagsrummet kvar.
Har noll blöjor hemma.. har glömt att köpa idag och nu är allt stängt. Så jag hoppas mamma hade hemma. Ska åka från bjur kl 09.00 imorrn så det betyder ju att de inte bli att slöa på.
Nu istället för babbel ska jag lägga upp några bilder:

Magen v. 17


Lill älskling gillar att köra traktor, fick låna Alfreds =)


Buketten jag fick av min kära sambo =)


Köket, nya fina gardiner. =)

Troligtvis kommer jag inte blogga under tiden jag är borta så vi hörs väl på tisdagkväll skulle jag tro.
Hade gött!


Playing with fire

Lördag, men känns om söndag. Hasse, Tobbe, Per-Anders, Jag & M har ätit pizza.. Emilia oxå såklart =) nu ser dom film, såsom en bakisdag ser ut. Men det bästa av allt är att jag inte är bakis. Det där med alkohol är bra dumt. Varför dricka i berusningsyfte för att sedan bli en drygjävel? haha. Säga samma sak flera gånger och klänga extra mycket på folk. När man väl är i ruset är det ju kul, men alltså nej. Den tiden är förbi. Men visst kan även jag bli klapp kanon, bjur dagarna är ett exempel, reunion klassfesten i lse ett annat. Det är så att jag tror visst att jag är 18 år igen och klarar av att dricka 10 bärs på förfesten för att sedan intaga ännu några fler på krogen. Men det kan jag inte längre, nu räcker ett vinglas för att få mig lullig. Näe lagom är alltid bäst.. synd bara att vissa inte förstår när enough is enough. De där med att vara nykter på fest gör en bara till sur och tråkig. Är trevligt till en början sen orkar man inte höra på folk som står en centimeter ifrån en och stinker sprit. Chaffis blir man alltid, för av någon anledning är man den enda som är nykter på just det kalaset.
Middagen igår blev lyckad och det var trevligt, men summa sumarum så klarar jag mig från fulla människor ett tag nu.

Pelle ringde igår och undrade vilket år Brolle Jr kom ut med låten playing with fire.. jag satsade på 2002 eller 2003. Rätt svar var 2002, jag är en jäkel på gissa. Men till saken hör att jag var otroligt kär i den låten.. och i Pelle också för den delen. Jag var 15 år och han var 26. Jag var för ung för att dricka vin och han hade coola bilar. We were playing with fire..

She was barely sixteen and too young to be drinking wine
She belonged to a guy with a car the aggrasive kind
 
I got high on a rush when my eyes locked on hers
She would not look away and from there it got worse
She came up and said i know that pain doesn´t hurt
I should have found the words

Come on come on it´s late and we´re  way off the track
Troubles wait for us now
If we kiss there´ll be no turning back it´s a fact
Troubles wait for us now
Cause we´re playing with fire
I´m playing with fire
Playing with you

We went out in the night to the stars and the mystic moon
We were far from the crowd and a thought shall we get back soon?
But her face was so close and my mind was a mess
And the stars they said no but the moon whispered yes
She took my hand and said i know a place we can go
No one will ever know


Come on come on it´s late....

Cause we´re playing with fire
I´m playing with fire
Playing with you
Is playing with fire
And you got me burning now
Don´t get me burning now
oh....

my friday night

Vi har haft 12 pers på middag ikväll.. dom är fortfarande kvar och ljudnivån blir bara högre och högre. Jag har hållit ställningarna i köket. Jag är utslut! Somnade på soffan vid 17 tiden och tänkte att jag skulle vilja sova till imorrn. Men här är jag vaken, klockan 23.54. Emilia har haft en kalas kväll, charmat alla och ätit glass och godis. Hon sover nu.. konstigt att hon inte vaknar som här lever om. Jag funderar på att lägga mig.. men samtidigt måste ju någon hålla ställningarna, och jag råkar vara den enda nyktra på bygget, eller just de johanna också! Sen kanske jag har lovat att skjussa hem någon. Drygt! This gonna be a long night...

Lördag imorrn då måste jag packa inför stockholmsresan. Åker på söndagmorgon, ska bli skönt att få en liten minisemester. Hoppas bara flygresangår bra för lill gumman. Man är ju lite smått flygrädd själv.
Fick mitt lönebesked idag, blev positivt överasskad faktiskt. Fick dubbelt vad jag trodde :D
Näee, ska va lite social.. eller osocial nu.

Hoppa alla har en bra fredagkväll... undra vem som åkte ur idol? Måste undersöka saken =)

Jaaa, internet fungerar!!

Har satt upp lite hyllor, speglar och gardniner ikväll, blev mys. Här kommer bild på huset:

Taget från baksidan =) ni får väl kort på framsidan en annan dag.
Förövrigt känns de som öga blö. Så trött är jag. Nu ZzZz sen upp å arbet.
sussa sött!

data abstinens

Känner mig som en rikig datanörd med abstinens som sitter här istället för att slappa i fikarummet. Iaf så har jag nu tagit igen de förlorade dagarna på datorn, har läst alla bloggar osv.. har inte missa mycket. Vad tror jag egentligen? Sååå viktig kan inte datorn va i mitt liv. Jag försöker få tag i internet snubben men han svarar inte suck, typiskt kommun aldrig någon där när man behöver dom!
I natt vakna jag av att Emilia satt och lekte på sitt rum haha.. hade tagit henne till vår säng då hon vaknade och var ledsen. Efter ja hade somnat igen hoppade hon ner och började leka, sötnos. Men så va hon trött imorse också. Måste börja stiga upp tidigare. Tar längre tid nu när man ska bylta på overall och skrapa rutorna på bilen and so on.. va ändå bara 10 min sen imorse och då låg jag till 06.20. pretty fast för å va jag.
Imorrn har vi bjudit massa folk på middag =) ska bli trevligt. Är mest M's kompisar, eller våra gemensamma. Jag ska bjuda mina tjejer någon annan helg, då jag är solo. Synd att typ ingen kan dricka vin, hade vart trevligt med en vin kväll med mina bästa vänninor. Antingen gravida eller ammande. Det får bli mammor med barn, lika trevligt det. =D Förresten är alkohol oviktigt, vi har lix lika trevligt ändå. Jag lär ju bli chaffisen imorrn.. den ständiga. Så äre, så blire först klåe sen svie!!
Hujj!

uppdate

Nu ska jag uppdatera lite. Vi har flyttat till ett litet hus breve per-anders =) ni från bjur vet var. Hur fint som helst och vi trivs kanon. Har inte fixat internet än hoppas på morgondagen. Vi har i stort sett fått iordning de mesta. Emilia verkar också trivas bra, det är roligt..mer yta att leka på. Har inte ens satt upp parabolen så jag känner mig lite lost utan både tv & dator haha. Imorrn äre back to work, skriver mer då. Ni får en bild på huset sedan också.
Jag har verkligen allt jag kan önska mig, en underbar karl, en underbar dotter, ett bra jobb, ett fint hus och en bebis i magen <3
de här vart ett happy family inlägg.
hoppas ni hare bra!
puss

i kissed a girl and i liked it

Okej, det mesta är nerpackat och imorrn börjas det att köras grejer. Känns bra =) Har vart på middag hos Ingvar, Sussie, Jasmine & Robert ikväll.. gött vare! Här sitter jag och tror att jag är ledig imorrn men jag jobbar ju 7-14. Yes.. men nu ska jag duscha och sen organisera lite. Adios amigos y amigas.

sista för ikväll

Jag kommer stupa isäng.. jag är helt slut på. Nu äre färdigpackat för ikväll. Gonatt!

paus i packet

Har tagit ännu en paus.. ja är trött i kroppen. känns som jag känner bebis men jag vet inte om de är lite tidigt..? läste någonstans att omföderskor kan känna tidigare. Med Emilia tro jag att jag började känna i v. 20 kanske. Känner när jag jobbar att jag får ont i svanken och när jag går som typ idag då vi va på affärer å så. Men jag har bestämt att jag ska jobba fram till och med mars =P vi får se om jag lyckas.. men tjurig som jag är, är det ingen omöjlighet. Har inte ens berättat för min chef att jag ska ha barn, men tänkte göra de efter ul.

Iaf har jag nu rensat ut ett "gval skåp" jag klarar inte av att slänga gratulations kort och dopkort osv.. har högvis med typ grattis emma på din 15 års dag och sen har morfar o farmor skrivit något sött eller snitsigt. Men nu rök de faktiskt.. sparade dom sötaste men de där det står typ, grattis på dopdagen slängde jag. Kan inte spara allt.

nu äre back igen, de tar sig!

Hej lördag

Idag ha jag vart i umeå och hälsat på morfar, han är på geriatriken och mår nu bättre. Sen blev de lite rusta och öb. Nu är jag hemma i lägenheten.. har tagit en paus i allt stök och bök. Gud vilka grejer man samlar på sig genom åren. Vi ska flytta.. så bye bye bjurholm.

haha näee.. vi ska bara flytta till större, blev snabbare än vad jag trodde men de gör inget. Ju förr desto bättre.
Nu tillbaka till de jag kom för.. packa packa packa.

mamma är lik sin mamma

Jag & Anna har kul på jobbet!! =) snart om 45 min få ja gå heim. Ska hämta upp mamma på älvis för vi sluta samtidigt. sen blire förhoppningsvis varma mackor.. =D
de här är en oh happy day fast de regnar =P

helloo sista jobbkvällen nu

Snart ska jag väcka lill gumman och fara med henne på dagis. Har sovit kasst inatt.. har funderat alladeles för mycket, på små saker hehe. Typ som julkort och liknande. Sen blir de att fara på kommun och sen worket. Ännu en kväll.. ikväll får min pappa va barnvakt. alla andra jobbar.
Malin J ha vart här, vi har fikat och skrattat och pratat om gamla minnen då folköl och bjur fester va great! haha fjorton suger, men de va förjäkla kul ändå.

nu måste ja snabba mig hejhej

tröttis

Solokvist.
Har ju sålt min dator jag fick i julklapp till Eric ikväll, så nu är jag några tusenlappar rikare. Kanon bra helt enkelt.. gick och nynnade på låten pengar rullar in som dom ska det går bra nu, kompis det går bra nu. Av någon anledning tänker jag på Gap då jag hör den. Tror det var han som annamade den då den gick på ztv eller nå sånt. 
Iaf så borde jag ju sova nu, men hur roligt känns de. Emilia kommer förmodligen vakna tidigt imorrn för hon somnade rätt tidigt. Imorse sov hon till halv tio, fast då hade hon ju skrikit en del under natten av ren tjurighet, hon ville upp och se uv (tv alltså) men konsekvent som jag försöker vara så tog jag inte upp henne. Hon fick tjurskrika.. kanske tycker ni jag är fruktansvärt elak som låter mitt barn gråta. Men i längden tror jag att hon mår bäst av gränser. Barn är trots allt väldigt smarta och märker snabbt hur dom ska göra för att få som de vill.  Jag tycker det är ett mörker det här med uppfostran och vara sträng. Godis eller inte, dricka saft eller inte. Få leka med tangentbordet ena dagen men inte nästa. Hur lätt äre inte att på något sätt ge med sig då man är urtrött och försöker laga mat med ett barn hängandes i byxbenen? Men jag tror nog ändå jag lyckas rätt bra... kanske. =P

Bild på min älskade tjurskall =)


dagen då

Tisdag kväll, 14 oktober, v.3 på jobbet, jämn vecka- v.42. grav vecka-16. Dagen då älskling lämnar landet.. eller ja you name it!
Ledig dag ha vart bra dag. Först kom Lina hit en sväng, sen gick jag prommis ut till Malin och där var Sandra. Vi fikade och pratade :) sen kom love och hämta mig, gjorde en för salt kycklinggryta och färsk pasta, after all helt okey.
Nu sover lillan och jag gör mest ingeting.. ska jobba 2 kvällar på rad nu, drygt me kvällar alltså.
Skriver mer sen, får ingen lugn och ro nu känns de som.

Här ha ni min vecka. 16 mage. känns sjukt länge till jag får lyssna på hjärtljud och fara på ultraljud. HELA 3 veckor till BM och 4 veckor till UL. Men den som väntar på något gott...

hem hem hem

Om en sisådär timme får jag äntligen gå hem. Jag har toklängtat hem hela kvällen.,, mest efter Emilia. Hoppas på något sätt att hon är vaken men förmodligen kommer hon att sova, och bra är väl de. Men får jag vara självisk hoppas jag på det =) Nu ska jag grejja lite me de sista, sen tro ja att jag flexar sisådär 15 min om de gå bra ;)

Blodbröd och fläsksås

Sitter på jobbet och har middagsrast, har nyss ätit de som rubriken lyder. Va gött faktiskt. Men som vanligt är jag fortfarande hungrig. Är så jobbigt, ändå åt jag först lunch med Emilia - köttbullar och makaroner och sen med M - bullens pilsner korv. Men så är det, får fika senare ikväll.
Nu sitter jag och längtar efter Emilia. Har jobbat så många kvällar att vi bara hinner ses på morgonen typ =/
Men imorrn är jag ledig, gu va skönt de ska bli. Really... jag har längtat. Då ska jag ägna 110 % åt mitt hjärtegull.. nu har jag dåligt samvete för att jag jobbar. Men jobba måste man ju. Har lite dålig koll på när min rast är slut egentligen för här rastar dom så konstigt. Men jag ska sluta nu.
Har så mycke roligt jag vill berätta men gör de först då jag vet att det kommer bli så.. yes.

bye byee!

sunday

Jag är vrålhungrig än, fast jag har ätit 2 portioner spaghetti & köttfärsås, tomatsoppa, ett äpple och en limpa med ost. Det är jobbigt, vill känna mättnadskänslan men når inte dit. Måste va nå fel på mig. Sitter och ser disneydags som är inspelat sen jag & m va små.. det är såå bra helst nalle puh. Det som är på playhaouse disney animerade nalle puh kan ju slänga sig i väggen. Börjar jobba om en dryg timma.. så jag borde väl klä på mig och platta håret som är ett lurv idag eftersom jag har sovit med blött ouppsatt hår =P
Lill gumman sover så sött.. hoppas hon vaknar snart så vi hinner ses innan worket.
En limpa till kanske ...

adios!!

Utmanad av MariaT

5 saker...

Utmaning antagen av Maria

5 saker i min frys:
-Älgkötte
-Fikspinnar
-Broccoli mexicana
-Köttbullar
-blåbär

5 saker i min garderob:
-Tröjor
-mjukbyxor
-för små kläder
-linnen från H&M
-jeans

5 saker i min bil:
-CD-skivor
-Nycklar
-tomma ciggpaket ( inte min utan m's)
-Kvitton
-godispapper

5 saker i min handväska:
-Nycklar
-Mobilen
-Börsen
-Läppglans
-Skräp

5 personer jag utmanar:
Lina
Mia
Frida

Madde
Malin


hard work work

Jag sitter på jobbet och väntar på nattpersonalen. Nu vill jag gå hem. Har räknat ut att jag ska jobba 5 kvällar efter varann, spett drygt. Jag gillar inte kvällar. Men ibland är de såklart skönt med lite omväxling, lite sovis på morron å så, nog för att sovmornarna inte blir långa men bara känslan av att inte behöva ställa väckarn! Jomenvisst. Jag drömmer om hus hela tiden.. ett lagomt stort hus som jag gör så fint i hehe! I'm a dreamer, but i'm not the only one.
Längtar verkligen hem till duschen och soffan nu, ska bli såå skönt att lägga sig och känna lugnet. Har ätit varma mackor ikväll men jag är fotfarande hungrig. Typiskt! Börjar inte förren kl. 15.00 imorrn.. det är skönt, men som sagt ännu en kväll! Jag känner mig tillfreds, det är en härlig känsla. Trött men tillfreds.
Träffade Gojj idag, hon måste va en av världens sötaste tjejer, så go och gla =)

Exakt 30 min till hemgång. Synd att jag har minus på flexen, för annars äre som soft å gå hem tidigare helst på kvällen. Näe nu ska jag se lite tv tro jag. Trevlig helg alla!!!! 

timmar

Jag har delad tur. Så nu är jag hemma. Helt solo. Emilia har varit med farmor på förmiddan så hon sover nu och min sambo jagar älg. Jag ska passa på att städa hela lägenheten. Ska bli härligt. Tänkte först sova men nu när jag har tid ska jag passa på att spela hög musik och skura.
yes så blire! förstå klåe sen svie!

En sådan dag

Då jag helt plötsligt fick massa energi och har lagat mat, tvättat, stökat undan och vill gå låånga promenader, synd att min andra hälft är trött idag och har soffläge. Iof ska jag träffa Evelina senare idag. Det ser jag fram emot. Kanske ska man gå en prommis ändå. Emilia ska ju lix sova snart.
Ikväll äre idol, de ser jag också fram emot.
hejsansvejsan!

kärlek

Dagen ha vart bra. Emilia var på dagis mellan 9-12 de hade någon invigning av några kojjor och pizza lunch. Då sov jag. Sen drog vi in till Umeå för att handla telefon som inte ens kommit in än. Träffa Linda på elgiganten, Träffa Pia, Erika & Micke också. Sen bar de va hem, köpte kabel mellan tv och dator så vi kan se film. Ante & Diana bjöd på middag, mums. Va där till halv nio, tjejerna var trötta. Emilia somnade i bilen och sover nu i sin säng. Jag sitter med huvudvärk, drygt. Ska lägga mig i soffan. Igår såg jag The Bucket List, med Jack Nicholson & Morgan Freeman, var en bra film. Tänkvärd.
Imorrn äre fredag. Men ingen helg här inte. Ska ju jobba, men det känns inte så jobbigt. Lör-sön-mån.
ZzZzZz puss


nice surprise ;)

Som jag tidigare skrev har dagen varit dålig. Mamma kom dock hit och muntrade upp mig och hjälpte mig rensa lite bland allt gval. Mamma är bäst! Skulle göra laxrullar men de jävlades med gelatinbladen, får bli kvällsfika istället. Till middag blev det pasta&skinksås. Är lite stolt över skinksåsen för den blev över förväntan.
Nu sover Emilia, det är tyst och lugnt.. ska snart fixa laxen, synd bara att jag inte kan avnjuta den. Den är kallrökt, jag är för rädd för listeria & toxoplasma. Nog för att det står att man kan äta om de är bra datum på den. Men fjant som jag är får jag vackert avstå. Får äta fyllningen och brödet istället ;)
För som jag skrev har jag en bulle i ugnen, är på smällen-GRAVID!!! :D Förmodligen visste hälften av alla som läser redan, men för er som inte visste berättar jag nu. Har dock inte lyssnat på hjärtljud eller vart på ultraljud än, det blir i november. Hoppas att allt står rätt till! Men jag är sååå glad att Emilia ska bli storasyster.

Bilden är tagen förra veckan, nu är jag i v.15

Jag har en bulle i ugnen


blääää

Soffor ska det va i förgående inlägg. Iaf är jag på pissdåligt humör. Jag lyckas alltid dubbelboka ALLT!  Åhåh åh.. nu ska jag jobba kväll på mån, vilket betyder att jag inte kan gå på föräldramötet på dagis. suck. det är inte bara det som är dubbelbokat. massa möten å shit. nu ska jag fortsätta va sur och gå prommis

happ

Emilia har ritat med bläckpenna på våra vita sofot, yes! orkar inte ens bli arg. hejdå

hejhejhej jag är bara 21 år!

Men får vara med på youtube, wow.. som en i gänget av alla bjur's fjårtisar. Kan väl erkänna att klart ja va en fjåårtizzz en gång i tiden som gillade att skriva kramiz (såklart med z) ha vita savann byxor och små väskor och trippa runt byn med ett prince paket i byxlinningen. Skit fränt att få åka bil, eller epa med äldre killar.  Dricka mixed malt 3,5 iställe för folköl för de va ju så dåligt :P
ha fjortisfester på hembygdsgården eller lagnäste.. ligga och spy bakom en buske, hångla med killar and so on. Jag var ju frän! =P
Här kommer en julklapp mina kära vänner gav mig julen 2002, alltså året ja va som fränast, jag säger bara ENJOY!!

Det är alltså jag & robert frank på bilden, roligt vad livet kan förändras och tur är väl det. Idag är jag mamma och han snart pappa. Då va vi de eviga singlarna som gillade öl, fester.. och kanske varann?

tisdag

Det är tisdag, jag är mätt och belåten. Emilia sover och Lina ha just fare tillbaka på jobbet. Jag ska jobba kl 15.00. Det händer lite och ingenting jag städar emellanåt å så. Min blogg får bara mindre och mindre besökare.. vilket är ju ett bevis på att min blogg är booring so booring. Kanske måste krydda till den lite. Nån dag..


city day

Nu har vi kommit hem från city. Har handlat flera påsar mat, så nu gapar de inte tomt längre. Det gillas, speciellt då ja gillar att äta på kvällen ;) som grädde på moset blev de middag på McDonald's mmmm. Sen en sväng till Harrselefors för att hälsa på bekanta. Emilia fick sig en overall och skor. Overallen blev rosa men skorna fick bli svarta, nog för att ja va på väg att köpa rosa ;) tur ja ha någon som stoppar mig i allt rosa haha.
Det blir inte 7 dagars ledighet, ska jobba extra imorrn kväll. Helt okej faktiskt. Bara roligt.
Nu har jag stoppat in en tvätt och stökar på här hemma, ska lägga sessan och sen blir de soffan och tvn.
good evening!

sunday, im in love

Håller med Lina, för att va blogg back är jag otroligt dålig på att uppdatera, men saken är den. Jag har vart hos mor&far. Blogg lusten har inte infunnit sig och blogga bäst gör jag vid min egen dator. Nu är jag hemma, mitt hem är min borg även om de är soft att va hos mamma & pappa och bli ompysslad. Nu har jag min älskling hemma också, vilket gör det mer roligt att vara just hemma.
Idag har vi vart på dop, Nicole var tyst som en mus hela tiden, Emilia däremot höll låda i kyrkan. Men det gick bättre än jag väntat. Jag hade väntat spring och skrik.. nu vart det bara lite hopp och prat. Min lilla prinsessa är en busunge. Det bjöds på god mat och god tårta.. jag åt flera lass. Tack family falk!
Är inne på min 7-dagars ledighet nu.. som ni förstår är det verkligen soft. Nästa jobb dag om inget extra dyker upp är lördag. Imorrn hoppas jag på Umeå. Måste handla vinterkläder till lill gumman och mat mat mat, här gapar det tomt.
Nu ska jag se lite mer tv.
adios amigos!

bloggers i'm back

internet funkar hos mor & far igen.. ikväll ska jag ligga under täcket och se idol. har inte så mycket mer att tillägga för tillfället. puss emilia & marcus my everything!

hej bloggers

saknat mig? hehe jag har inte haft tillgång till internet de senaste dagarna, har softat hos mami o papi. Vet inte varför internet inte fungerar där. annars har jag myst med antis och hälsat på mf i huset, va hur fint om helst.
Jobbar till 13.30 idag sen är det helg skönt =) blir dop på söndag. Höstmarknad i bjur på lör. Hoppas på bättre väder, detta suger. saknar såklart my love som befinner sig i ett annat land.
de va allt för mig.
hejhej!

RSS 2.0