2 timmar senare..

Är jag fortfarande vaken och surfar runt på familjeliv.
Jag hostar och hostar, nu äre dags för förändring. Imorrn äre jag som går och köper vitaminer.


Va lycklig jag är som har en sådan underbar dotter. <3

12 minuter senare..

Mitt humör har nu åkt bergochdalbana, är nu nere och förhoppningsvis på väg uppåt. Jag måste verkligen lägga mig nu innan jag exploderar. Piss Pms!

Det går dåligt i harpan

Jag har lagt hur många som helst men den vill aldrig gå ut. Idag har jag jobbat, har gått fint. Sen åt jag mat hos mami och en underbart god kladdkaka med hasselnötter, never stop och daim som brorsan & hans tjej gjort och såklart grädde till det. Jag är trött, tog en liten powernap efter middan. Ska duscha, vika lite tvätt och sen krypa till kojs. Upp och jobba imorrn igen. Om jag har tur har jag bytt bort min lördag kväll så jag kan gå ut och roa mig på själva bjur-dagar. Skulle va najs, va längesen nu.

Nej nu ska jag lira lite mer harpan hehe.
Det blir visst aldrig som man tänkt sig!

Efter regn kommer solsken

Likaså, efter dåligt humör kommer bra.. Jag och Emilia for ut och lekte i solskenet och jag sken upp. Min underbara dotter kan få mig att må så bra. Sen badade hon innan det var läggdags. Nu viker jag tvätt samtidigt som jag surfar lite. Hasse är och hälsar på också =) Kom på för typ 5 min sen att jag har en full godispåse i skafferiet, vilken lycka hehe!
Känns inte jobbigt längre att jag ska jobba imorrn, min energi är back. Det är inte lätt alla ggr att va kvinna full med hormoner, humöret kan pendla snabbare än en klockpendel. inte riktigt sant men det lät bra =P

Näe nu ska jag städa och fortsätta va happy! Jag har underbara vänner, TACK för att ni finns! =)

Take a bow

Har nyss avnjutit en god lasange. Annars har jag & Emilia vart på promenad, vart på kyrkogården och sagt hej till älskade mormor. Det är så fridfullt på kyrkogården, va rätt skönt att bara vara där. Vattnade även på farfars grav samt några andra bekanta. Det var så härligt väder idag, det blåste ljumma vindar och solen värmde skönt. Va på Ica och konsum också.. handlade lite. Annars ha dagen vart lugn. Jag känner mig sårbar. Känns som tårarna bränner bakom ögonen så fort jag tänker på något tråkigt.
Jag känner mig tråkig idag också.. men jag ringde faktiskt en vän som jag inte pratat med på länge. Då blev jag lite glad.
Imorrn äre jobb igen, 7-16.30 underbar start på veckan.

Jag känner mig så negativ, måste hitta lite positiv energi.. kanske ska jag ta med mig Emilia ut i lekparken, sen bada.
Inte blir det bättre av att jag lyssnar på sad songs, men det är inte riktigt läge för värsta uppåt låten.

ähh hej då!

ingen rubrik

Jag är trött, och en aning deppad. Eller inte bara en aning.. nu vill jag somna och vakna upp till en underbar dag.

tröttis

Jag kommer somna snart och det är positivt, så här orkeslös har jag inte vart sen Emilia var lill bebis. Jag ligger till och med och skriver detta inlägg, fråga mig inte varför jag ens orkar slösa sömn tid på detta men det känns som roligt att uppdata lite. Skulle sluta kl. 14.00 men det blev 16.30 istället för en skulle sluta tidigare. Har ätit kycklingrulle till middag, slappat framför tvn.. om orken fanns skulle jag helgstäda men det ger jag tusan i. Får bli nästa vecka denna tid. Fick lönebeskedet idag och såhär mycket pengar har jag aldrig tjänat ever.. jag är fett rik haha! Näe men efter att ha gått hemma med 180 kr per dag så känner jag mig duktigt rik, har jobbat som ett psyk denna månad så jag har gjort rätt för varje krona.
Imorrn blire jobb 7-14.00 och sen äre helg! Underbart!!

Emilia va jätte trött efter dagis, somna innan kl. 18 men sen vakna hon så vi har myst lite och lekt. Nu sover hon igen.
Känner mig glad, rosslig och trött.

Nu skiner solen och mamma & pappa ha komme hem från alicante, jag har saknat dom så det ska bli kul att träffa dom imorrn.
Tack och hej leverpastej!

sick and tired

of always being sick and tired!
Jaha här är jag igen efter ett arbetspass. Blev lite paniken innan jag skulle fara och jobba, fick ringa ner brorsan som fick va barnvakt en stund =) Imorrn kommer mamma o pappa hem, säkert bruna och fräscha, själv ä man blekfet men det orkar jag inte bry mig om. Jag är helsprängd! Förkylningen sitter kvar än och verkar inte vilja lämna min kropp. Känns som jag har smittat ner hälften på jobbet också.. sorry!!
Ska snart duscha men det känns så drygt, det är svinkallt ute.

Jag ska försöka somna tidigt ikväll, det funkar aldrig.. suck. Jag kan inte somna närsomhelst, varsomhelst längre.. det var ändå bra. Imorrn blire tidig morgon, Emilia hjärtat kommer nog va trött då jag ska väcka henne för att fara på dagis.
Alla kommer nog vara trötta.. näe nu äre dags för dusch om jag ska ta mig i säng innan 23.

Antal snusar har ökat från 1-6, jag är kass.. men ändå bättre än förut.
goodnight sweethearts, well its time to gooo!

skit väder

Åh vad jag har ont i huvudet. Har tagit en alvedon, det måste bli bättre för snart börjar jag jobba. känns hur tungt som helst men det ska nog gå bra. Har bara tagit en snus idag, vilket frmasteg för å va jag. Men jag mår illa, vet inte om det beror på mjölkglaset jag svepte eller om det är förkylningen.
Har vart upp på byn å handla lite och träffat lina & pojkarna. När jag skulle gå hem börja det tok regna och blåsa.. då vart jag duktigt irriterad. Nu sover min älsklingsgumma som är mycket piggare idag. Snart kommer M hem och då drar jag på jobbet.

det är en halvbra dag för emma idag.
alvedon hjälp mig nu!

late night

Nu är jag hemma efter en kväll på jobbet, jag har jobbat stenhårt och även hunnit med att baka en god kaka. Dom skrattade åt mig när jag sa "Nu kan vi väl fikaaaa" med en djup suck och svetten i pannan. Vi satt ute, tjur satt ute i blåsten. Jahapp och som vanligt när man kommer hem så hamnar man här. Lill gullegumman sover och svärmor ha fare hem. Min love är inte hemma.
Har iaf bytt tur imorrn så jag jobbar 15-21.30 istället för 7-15.45 så jag kan vara hemma med min prinsessa som är sjuker. Tror det är tänderna som spökar för hon dreglar mycket och har inte hög feber. På torsdag blir det nog dagis. Hon ha inte vare där på länge nu så hon tycker säkert det ska bli roligt =)

Annars är allt som vanligt, jag har tryckt i mig tortilla cheese chips och sitter nu och mår dåligt. Nu har jag slut på snus, och jag ska göra ett seriöst försök att sluta på rikitgt nu. Jag tror jag kommer klara det.

Nu ska jag duscha men det känns drygt... sen sova säng. Känns inte alltför dumt att jobba kväll imorrn ändå eftersom jag är en aning tröttis. Hoppas Emilia också vill ta sovmorgon, skulle inte tro det men ;)

nu känner jag för att kramas.
gonatt!

Den vackraste



Helt plöstligt känner jag mig så dålig. Jag hatar att känna mig dålig. Emilia har feber idag med, ville inte äta.. förstod ju inte att det var därför. Jag blev arg då hon slängde maten på golvet, skrek och spottade ut då jag matade henne. Men lillan är ju sjuk, nu kommer det dåliga samvetet.
Nu sover hon, mitt hjärta, mitt allt!


Mamma älskar dig mest i hela världen!

 


woohoo

Jag vaknade av att M for på jobbet och möttes då av en underbar syn. Min älskade Emilia satt på sängkanten och hade fått tag i en bit choklad, med ett stort leende och choklad över hela ansiktet pussade hon M och vinkade glatt då han for. Hon var hel nöjd över sin frukost hehe! =)
Sen har jag faktiskt legat kvar i sängen medans Emilia slitit mig i håret och satt sig på mig och hoppat. Nästan bitit sönder min snusdosa och kletat choklad och välling i halva vår nybäddade säng. Hon la sig tillsut brevid mig men inte somna hon inte så vi steg upp istället.
Jag känner mig pigg idag =D Underbara känsla.
Nu ska vi leka lite och äta lunch sen ska jag platta håret, efter att ha sett ut som 7 svåra några dagar äre dags för förändring. Dessutom regnar det inte idag, skönt.


made by Lina =)

Av chocklad blir man glad

Körde nyss upp på kiosken eller Jonte's som de numera heter och köpte en 200g schweizernöt, oh va gott! Dagen ha vart slö, jag & Malin ha legat i soffan och surrat medans flickorna sov- Skönt, tog en alvis och huvudvärken släppte, thank god och thank god att jag börjar känna mig bättre. Jag kan andas genom näsan nu. wihoo!
Svärmor var ledig imorrn på em så hon kan vara med Emilia så hon få va hemma en dag till och kurera sig =)
Nu ska jag se film och mysa i soffan, sedan krypa ner nyduschad i renbäddad säng, då sover man som en kung, eller i mitt fall drottning. åh vad jag ska sova gott inatt, och vara pigg och utvilad imorrn då det är back to work.

ha de bra!

piss dag

Den där glada positiva energin jag skulle vakna med fanns inte där då jag slog upp ögonen. Mitt huvud gör ont, likaså kroppen.. orken finns inte och Emilia verkar känna likadant. Vill inte hon ska fara på dagis imorrn, måste alltså hoppas på att svärmor är ledig.
Regnet det bara öser ner och det är mörkt, jag är slö och orkar inte laga mat. Tur det finns pizza rester kvar men bara tanken på det gör mig illamående. Jag får äta soppa eller något.

Jag vill att mamma ska komma hem!

blää

Det känns som jag har blivit överkörd av att tåg! Fy fan.

ain't no river wild enough baby

Om ni kände samma trötthet som jag skulle ni förmodligen sova för länge sen, men eftersom jag är en jag ska bara typ så är jag såklart fortfarande vaken, kan tala om att jag har slite ont ihelgen. Eftersom jag hade feber och var förkyld så blev allt såklart ännu tyngre och jobbigare. Mina kollegor tyckte att jag såg sleeten ut och ja det var jag. Försov mig imorse också, inte så fasligt eftersom Andreas ringde 07.12 och fråga om jag hade försovit mig, mitt svar blev då.. ja lite, vadå lite? kan man försova sig lite haha.. hade världens whiskey röst också, men det berodde inte på whiskey utan på halsont. Jag är hes, kroppen dunkar och det värker i varje muskel jag har. Inte blev det bättre av att jag blev väckt klockan 03 inatt av att det ringde på mobilen och på dörren.. var visst någon som ville in och sova efter att ha vart på örträskdansen och druckit öl. Lite bitter blev jag då jag låg hemma själv i sängen och snöt mig när jag visste att alla andra hade kul. Men idag känns det bra, har kämpat på hela helgen och storhelgsersättning är inte dumt! =)
yippiekayey imorrn är ledig dag! Åh vad soft, Malin & Nicole ska hälsa på, sen ska jag bara vara. åh vad skönt, för sen jobbar jag resten av veckan igen.

Min älskade farmor ringde idag och skulle bjuda mig, M o Emilia på middag på värdshuset som sedan visade sig vara stängt, så det blev pizzan istället men det funkade lika bra =) sen följde hon med hem och drack kaffe och lekte med lill gumman. Nu sover min älskling, hon hade lite feber ikväll. Jag känner att jag blir less på denna feber förkylning som bara går runt runt, vi byter bara av varandra. Förbannat!

Jag ska duscha hett och sen krypa ner i sängen för det förtjänar jag. Oh ja! Fick ett mms av mamma och pappa som är i alicante, det såg inte alls härligt ut och jag är inte det minsta avundsjuk =P jo en hel del. Värme och bad, denna sverige sommar lär ju regna bort som så många andra. Nej nu börjar jag bli negativ, så jag ska sluta skriva.. imorrn är jag förhoppningsvis utvilad och full av positiv energi.

so long!

fuck förkylning

Min kropp är hel slut på. åt en pan pizza till middag.. och lite tortilla cheese chips från euro shopper. Dom är goda. Antonia och Simon ha vart här en sväng ikväll.. trevligt att jag han träffa dom men synd att jag är så slö och osocial? Det känns tungt att kliva upp än en morgon men det går bra eftersom jag vet att måndagen är ledig =) .. nog för att det lär bli tidig morgon ändå men bara tanken på att kunna softa hemma en hel dag känns skönt.
Nej nu sätter jag punkt för ikväll, nu ska jag sova!

Auf wiedersehen!

The word is on your lips

save the world!

Det är lördag och midsommardagen, jag sitter och hostar och snorar på jobbet. Vilken härlig dag. Min midsommarafton bestod av jobb, dusch, te och en alvedon samt sängen flera timmar före midnatt. Vilken underbar midsommarafton, jag är inte alls bitter. Har nog aldrig gått så sakta till jobbet som idag, jag är inte fräsch. När jag kom på jobbet igår sa Daniel att jag såg ut som 7 svåra år och han hade rätt.. tur att någon är ärlig. hehe! Jag ska jobba till kl. 16.30 sen vet jag inte vad som händer, skulle tippa på att kvällen ser likadan ut som igår, alltså sova tidigt, alvedon och te ihopp om att va lite piggare imorrn. Ska nämligen jobba 7-16.30 imorrn också. Så ni kan ju tänka på mig när ni har kul i Örträsk ikväll, för jag antar att en tredjedel av västerbotten kommer vara där. Men jag unnar er allt roligt, någon måste ju hålla ställningarna på jobbet och den uppgiften tillfaller mig i år - Eliten! =P

Känns piss att jag var så trött igår att jag inte hann med att träffa mina älskade vänner mf och antis. Men det kommer väl fler tillfällen. Jomenvisst, nu är min rast snart slut.

Ringde hem till min M för en stund sedan och då fick jag prata med Emilia, jag sa hej det är mamma och hon svarade då mamma mamma. Min älskade dotter. Jag vill bara hem och krama henne.

Jaha annars äre ba bra för er?
trevlig midsummer.

Dyng förkyld

Har sovit max 2 tim inatt av och till. klockan 06.00 gav jag upp. Började lix jobba kl. 07.00, så nu är jag hemma på timmar. Kl. 16.00 ska jag infinna mig på jobbet igen känns som detta kommer bli en dryg helg, jobbar sedam 7-16.30 lör och sön. Eftersom jag är förkyld så är det extra jobbigt. Regnet det bara öser ner.. trevlig midsommar får jag väl önska alla läsare! Nu ska jag ringa antonia. hujj!

hej igen bloggen

Jag känner mig ensam idag, jag är ju inte ensam jag har ju min gullunge men hon går inte att prata med på samma sätt. Ringde Lina men hon va på väg till Gräsmyr så vi fick äta glass själva. Sedan va vi på ica, jag köpte dricka som jag ska ha med mig på jobbet imorrn, vi ska äta go mat jag, helena och bertil. Nåt roligt måste vi ju få ha på midsommar vi som jobbar.Emilia och jag ha vart i lekparken här utanför en stund, det är varmt idag.. till och med så man svettas. Jag som tog på mig leggings under klänningen. Eftersom Emilia inte ville somna i vagnen gick vi in och nu sover hon så sött. Jag funderar på sätta mig på bron och sola men jag har seriöst ingen lust, min abstinens efter att bli brun är som bortblåst. Jag får leva med att vara blek året om så är det bara. Jag har lust att slå sönder den här datorn för internet kopplas av hela tiden. Jag sitter och dricker lemon te. Nu eftersom internet är borta måste jag starta om den här piss datorn så jag kopierar texten och sparar den, för annars måste jag skriva om alltiihop.. intresseklubben antecknar förstår jag. Jo nu sätter jag mig ute och läser min mama tidning jag fick igår.. Nu går alla på ledighet och jag går på jobbhelg, äre int underbart så säg.

Dagens outfit:

klänning H&M -98 kr
Vita leggings Gina -50 kr?
bilden bli lite störd eftersom spegeln är delad men bättre än inget.


kusinerna på farfars bakgård i söndags


Anti

Jag är oerhört sur idag och fråga mig inte varför. Kanske beror det på lite sömn och mitt halsont. Men ändå känner jag mig inte trött.. fick sova till strax före nio imorse. Min lill älskling är också trött, hon har bara grinat på morgonen. Har lagt henne nu och hoppas hon ska vakna upp pigg och glad och smitta av sig lite på sin mamma. Det är vä halv varmt ute.. måste väl pallra oss ut på eftermiddagen fast det känns drygt. Har ingen ork i kroppen, ikväll.. jag vet att jag säger det varje kväll men nu äre allvar, jag måste sova tidigt. Jag orkar inte med detta annars. Kunde inte sova innan min M kom hem igår, fast jag försökte febrilt. Jag funderar så mycket och då går det verkligen inte att sova, måste väl laga lunch också till min arbetande karl, det tar emot just nu.. får bli nå simplet. Ja vi måste ju också äta Emilia och jag, när jag är opepp på allt så är mat det drygaste jag vet. Ska iaf göra en köttfärspaj till middag, det är ju inte svårt, ska kanske köpa mjukglass idag så jag blir lite happy.
Orkar inte bjuda hit några mammor idag, isf få vi träffas ute, men jag orkar inte ta tag i något.. vänatr och ser. Lina vill jag iaf se innan hon drar till gräsmyr, det låter som hon ska flytta till andra sidan jordklotet, men hon har ju alltid vart min vän som bor på byn som jag.. alla andra bo ju i byar eller big city ume och då är det inte lätt när man bara har en bil och Lina och jag ha ju alltid setts ofta, förutom nu när jag jobbar och tiden inte räcker till. Lina är en super mamma tycker jag, jag beundrar hennes energi alltså, hon orkar med att ses och hitta på saker, gå ut tidigt på morgonen och hinner göra så mycket. så skulle jag också vilja va, men jag är bara slö och seg =P

Har försökt skriva blogg 3 ggr nu men datorn bara jävlas så jag lägger ner det här nu. nu blir det lunch och sedan glass. =)

hej igen

Okej, efter lite glad musik är jag på bättre humör igen, världen går ju lixom inte under för att Sverige är ute ur EM. Men några minuters surande är det värt. Jag har noll koll på vilka blogg adresser jag hade på mina kontakter förut.. alltså jag minns ju en del men kan inte ni som läser min blogg skriva in era blogg adresser i kommentar så jag kan snabbklicka? =)
Undantag är:
Lina
Madde
Mia
Sara
Evelina
Malin
Malin
Maria
Frida

öhh var det alla? haha nej någon har jag nog glömt.

Jag har ont i halsen och svettas, suck nu äre min tur att bli förkyld, men nej tro inte att jag blir sängliggande. Jag ska fortsätta som vanligt bara drygt att snyta sig och dricka te i värmen, vilken värme förresten? =P

Alphabeat - Fascination

Jag borde sova men trro det blir lite harpan, kan ändå inte somna förren älskling är hemma.
HUJJJJJJ!!!

Jaha

Det var det! Sverige loosa mot Ryssland. Jag kan väl inte påstå att humöret är på topp. Nu äre sängen som gäller. Godnatt kära läsare!

Ledig dag

Det är onsdag och ledig dag. Jag och Emilia tog en liten? sovmorgon idag till 11.30, fast vi var ju vaken några timmar från morgonen, fast då låg jag i sängen och tittade på när Emilia lekte nedanför. Jag är mer död än levande på morgonen. Kanske för att jag låg och såg Irene Huss - Nattrond inatt. Det var nog den bästa Irene Huss filmen jag hitentills har sett. Klockan 12.00 infann vi oss på Wärdshuset där vi mötte upp älskling, svärfar och vår vän Thomas för att äta en god lunch bestående av pasta med bacon sås och Emilia åt korvstroganoff och ris. Sedan besökte jag Ica för att handla diverse varor till middagen, tänkte göra taco kyckling, det är underbart gott. Kanske ska bjuda brorsan på middag.. men det är så att jag har tappat bort receptet så jag måste fråga min vän MF.

Emilia har ingen feber idag, vilket är positivt.. läkaren ringde och sa att han skulle skicka en remiss till öron eftersom hon fortfarande har vätska i öronen 3 månader efter öroninflamationen. Det är en bra läkare vi har här i bjur. Han är väldigt engagerad och duktig.
Annars så äre full fart på Emilia och ibland önskar jag att jag hade ögon i nacken, hon klättrar och ramlar mest hela tiden. Såklart får jag dåligt samvete för att jag inte hinner va me alla gånger. Suck! Tur att barn är så mjuka.
Mina vanligaste meningar nuförtiden är typ "Neeej Emilia inte röra den, neeej Emilia inte vara där"
Just nu vill hon göra ALLT själv, ta på sig skorna, äta, gå osv.. men allt går ju inte till hundra 100 % och då blir hon förbannad. Hon har en vilja av stål min prinssessa. Vilket iof är väldigt bra. Hon blir nog mer framåt än jag, vilket är väldigt bra.

Nu mina vänner ska jag röja lite i lägenheten städkärring som jag är. Adios amigos y amigas!

helluu

Här sitter jag efter en arbetskväll. Emilia sover och min M är inte hemma. Jag njuter lite av att få lyssna på musik i min ensamhet och bara vara. Klockan är sent men det märks inte eftersom det är ljust. Men ihelgen går det mot mörkare tider igen. Kan kännas en aning tungt om man ödslar några minuter på att tänka att snart är hösten här, därför så gör jag inte det. Midsommar helgen ska jag spendera på jobbet, känns helt okej. Jag är inte sugen på att supa mig full bara för alla andra gör det. Nu låter det kanske som alla dricker alkohol på midsommar och att det är det enda man kan göra men ja, tyvärr är det så att folk gärna dricker på helger och framförallt storhelger i berusningsyfte och det bli knas av alltihop. Nu ska inte jag vara någon moralkärring för jag har vart likadan själv. Men jag har nu på senare år blivit så emot alkohol att jag gärna avstår. Visst händer det ska jag väl understryka, jag vill inte låta som fröken präktig om ni tror det. Tycker bara det är tråkigt vad alkoholen kan medföra i längden. dvs beroende, ångest osv. Nog om detta!

Nu har jag två lediga dagar att se fram emot, lill gumman har 37,7 i feber. Hoppas hon kryar på sig. Känns bra att jag är ledig och kan va hemma och ta hand om min älskling. Ikväll har hon varit med farmor, faster och kusin. Här har ni ett härligt kort på Mikael och Emilia:

Sötnosar! <3 skiljer bara 18 dagar mellan dem.

Om ni tycker dagens outfit börjar bli dryg få ni säga till själv tycker jag det är lite kul.. =)
Har även sett att det är poppis att gästblogga, om någon vill gästblogga i min blogg är det bara att säga till.
Här har ni dagens:

Tröja Gina 199 kr
Byxor Gina 499 kr

Jag gillar ginatricot =)

Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen, kanske ladda hem någon svensk film som bara jag vill se!
Höres imaran!

tack för sovmorgon

Emilia vaknade kl. 09.00 det gjorde jag med, pigga och glada är vi båda. Har inte hunnit ta någon feber men ska göra det. Måste göra mig iordning för kl. 11.00 ska vi skjussa mamma o pappa till ume airport. Sen är det hem efter en väg för att sedan börja jobbet kl. 15.00 skönt att jag är pigg och alert. Vad jag känner mig på bra humör, underbart. Emilia sitter och diggar till musiken samtidigt som hon sliter sönder en tidning. Jag låter henne roa sig med det, eller fram till nu.. nu tog jag tidningen. Då blev hon sur, hon vill också sitta vid datorn, men det går dåligt.
 Här får hon dock sitta vid datorn:


Har ju missat lite dagens outfit, här kommer lördagens:

Lee jeans jc 799 kr
Linne gina tricot  70 kr tro jag
kofta gina 149 kr?
Halsaband gina 129 kr

Nu är Emilia less på att jag sitter och nördar, ska klä på oss nu och äta lite maat.
Här får ni en bild av mig också:

trevlig dag!


monday night ey

Det blir korta inlägg idag, har jobbat, det har åskat och blixtrat. malin & nicole ha vart här.. mamma o pappa också som lämnar skitväder sverige imorrn. Emilia har feber, men bara lite. somna tidigt. Jag är tröttpigg, vi ska se en natt på museet. Imorrn återkommer jag med en längre uppdatering samt bilder, i promise!

monday ey

Jag rastar, va dötrött imorse och drog mig till halv sju vilket resulterade i lite eller rättare sagt mycket stress. Lill gumman ska va på vc kl.11 och kolla öronen, jag funderar på att gå ner och morsa på mina älsklingar. Verkar bli en fin dag idag, hoppas värmen vill komma och stanna nu.
Later!

sleepy sunday

Man är som trött då helgen börjar lida mot sitt slut. Dagen har vi spenderat hos Emilias farmor och farfar. Emilias kusin Mikael var också där, så dom fick leka =) ni får en bild imorrn, orkar inte nu. Ska bada Emilia och sen bada mig själv för att sedan lägga mig och se en film i sängen och mysa med min M <3
Imorrn äre en ny arbetsdag. 7-15.30

Helgen ha vare mycket trevlig, hoppas ni haft en bra helg ni med!

Bjuder på 2 bilder





som jag förövrigt snott från IDA!
crazy night!

friday night

Här sitter jag och spelar harpan igen, gillar det alltså.. Middagen bestod av grillat, min M hade införskaffat oss en grill idag. Till det blev det grekisk sallad, vitlöksbröd, lyx potatis sallad, champinion sås och coca-cola. Mumma. Lill gumman våran va så tröttis när hon kom hem från dagis vid halv fem tiden så hon orkade knappt äta, somnade snabbt. Inte så konstigt med tanke på att hon vaknade kl. 05.00 imorse och inte ville sova mera, det ville mamma o pappa kan jag lova =) så jag är trött jag med, ska sova nu.. snart, efter lite harpa.

Fredag den 13e idag, en otursdag enligt vissa men för mig är det en tur dag. Jag ska få en fast tjänst till hösten som det lät =) MEN en tår kommer rinna från mitt öga när jag lämnar "min" avdelning som jag arbetat på sedan februari 2005. Jag tycker om er så mycket och jag kommer sakna er. Tur det är nära så jag kan komma över och säga hej ibland.

Hoppas på sol imorgon för vi ska vara ute och leka lekar, äta smörgåstårta och umgås me släkta!

Trevlig semester till er som nu har 4 veckors ledighet att se fram emot!

timmas rast

Har legat i vilorummet och försökt sova men det går banne mig inte. Jag kan inte sova längre och det är högst irriterande. Hungrig är jag också.. ! Jobbar till 16.30 idag och kommer va tröttis ikväll. Skulle visst äta nå kött, pären och rödvinsås till middag. Hoppas M vill va kock ikväll för jag känner inte peppen.

Sen är det helg och imorrn blir det träff med släkt, känns roligt för de va ett tag sen. Jag ska få en kusin (undra om det är hemligt än?) har ju lix inte sagt vem som ska ha barn. Blir min fjärde och mina andra 3 är vuxnare än jag =P kommer säkert bli så för Emilia också.. för brorsan lär väl inte skaffa barn än på några år, fast man ska väl aldrig säga aldrig. Men Emilia har ju Micke som är lika gammal. När jag var mindre ville jag ha massa kusiner som var lika gamla som jag. På pappas sida har jag alltid vart äldst av barnen, fast oftast blivit placerad vid barnbordet som jag för några år sedan bröt mig loss från haha. Mina kusinbarn är typ i min ålder.. iaf dom 2 äldsta. På mammas sida har jag bara en, som är 5 år äldre än mig.. det gick bra när vi var små.. sen va det ett glapp när hon blev tonåring och jag var lillis. Nu är vi tillbaka på samma våglängd igen så det är roligt, även fast jag känner mig väldigt liten ibland. Har alltid vart den där som är mittemellan vuxen och barn, kan va lite smådrygt ibland. Hoppas jag kan få många barn så mina barnbarn får massa kusiner =)

oj vad jag svamlar alltså.. nu är snart rasten slut och jag borde fläta ihop mitt rufs till hår. Ska äta lite korv också.
tjohej!

Ella Elle la

Okej, jag har slutat worket, hämtat Emilia och mitt huvud gör ont. Jag mår illa.. hoppas jag inte blir sick nu. Vill inte, hinner inte. Jag är även trött.. inte så konstigt med tanke på att jag inte kan sova nuförtiden, och att jag ser tv eller film och fastnar så att jag inte kan slita mig.
well här har ni dagens outfit:



work =P

privat
Stickad tröja från Zara -250 kr
Gina Jeans - 200-300 kr typ?

Nu ska jag och sessan mysa

Igår, sessan gillar att köra bil =)

I wanna make love in this club

Idag jobbar jag, har rast för tillfället, måste understyka det så ingen tror att jag surfar på arbetstid. Well, det regnar och det är skönt för jag är inomhus. Som tur är finns youtube så jag har lite music att lyssna på. Nu är det Usher - Making love in the club, skön låt.
Dagens outfit då?
Jo mörkblå arbetsbyxor, vit v-ringad arbtesrock med matchande mörkblå inslag vid ringningen och fickorna samt ljusblå fusk foppa skor. Ett vitt diadem pryder mitt huvud, om ni har tur får ni en bild senare ;) Jag kan inte säga annat än att jag är smashing hot på jobbet.

Slutar kl.14.00 idag, då hoppas jag det har slutat regna för jag ska hämta lill gumman på dagis och jag har ingen bil. Sen vet jag inte vad som händer.. bara ta det lungt. Såg Sunes sommar igårkväll, den är så klockren. haha det känns som det skulle kunna vara vilken svensson familj som helst, total kaos.

Nu ringer Antonia, kul å få surr lite! Skriver senare =)


Outfit, bebis och barn

Nu sover sessan min och Malin, Nicole och Emmy ha fare heim. Ska torka golven men det känns lite drygt så vi ser hur det blir med den saken. Fiskpinnar och potatismos till lunch inte det godaste men enkelt, ska avancera en aning till middagen tror jag =P

Har tänkt lite på det där med dagens outfit och det kan ju vara lite kul, så jag börjar idag:

Vitt linne H&M - 59.50 kr
Grå stickad tröja H&M - 149 kr?
Svarta baggy jeans från Veromoda - 499 kr

Har laddad hem värsta bra låtar, digilistan is the shit, brorsan retas jämt med mig för jag vill ha låtar från digilistan haha han tycker det är skit musik.
Vet inte vad jag ska skriva, är pissed off på vattenfall som drygar med räkningar från emmagränd, jag flyttade ut sista feb och får fortfarande räkningar. Har ringt 2 ggr men dom verkar ju inte förstå att jag inte bor där längre.
Blir lite fler bilder:

Min Emilia plockar blommor

Nicole 1 månad

Nu ska jag njuta av mina låtar och städa lite!
Hejsvejs!


I love you, Ich liebe dich

ZLATAN IBRAHIMOVIC, vilken kille, vilket mål, vilken match! Har alltid tyckt att det är roligare att se hockey.. det händer liksom mer där, men vad tänker jag med? Vem vill inte se vältränade snygga killar springa runt och svettas? jag hade nåt å vil öga på hela kvällen och ett glädjerus infann sig när Sverige vann med 2-0 mot regerande mästarna Grekland.
Jag kommer sitta som klistrad framför tvn när Sverige spelar.. dom andra lagen bryr jag mig inte om. Bara vi kommer långt så är jag nöjd =)


Igår åkte vi in till city på morgonen, handlade lite på maxi och några presenter till Nicole. Till mig själv blev det en ansiktskräm och läppglans och till Emilia en klänning.
Sen for jag och hälsade på Malin med fam. Trevligt.. Emilia va hur trött som helst men jag fick henne inte att sova, hon bara skrek. Så det blev att vara uppe. Skräpmat x2 vart det också igår, McDonald´s till lunch och pizza från LaGondola i Vännäs till middag. Gött vare och jag ångrar inte en tugga =P 


Idag ska Malin & Nicole hälsa på.. =) sen vet jag inte vad som händer.. det är så tråkigt väder.
Emilia satte sig på min mage imorse och dunkade min telefon i mitt öga.. det var inte skönt men jag antar att hon ville att jag skulle kliva upp och vara rolig. hehe svårt att vara kul när man är trött. Jag försöker.

Nu ska jag klä mig och försöka göra mig lite sötare.
Skriver senare, hujj!

Tack och bock

LINA - http://neithotep.blogg.se/  för den fina headern =D

Det är nu som livet är mitt

Jag har ont i huvudet och mår dåligt, och jag vet vad det beror på.. jag är trött. Min korta nattsömn har gett resultat. Låg och funderade på livet efter detta, alltså vad som händer.. när jag tänker att när jag är död kommer det att gå flera hundratals år men jag kommer aldrig att finnas mer på denna jord. Då får jag liksom paniken. Ni kanske tycker det låter knäppt men prova ska ni få se. Iof ska man ju inte tänka så, men det är svårt att låta bli att undra, kommer man till himlen och får träffa alla nära och kära som gått bort, eller är det svart? Jag är övertygad om att det finns något efter detta. Hoppas det är bra!
Emilia är också trött.. har lagt henne nu. Köttbullar och makaroner till middag, orkade inte med något mer avancerat. Har nu plockat undan lite och ställt upp stolarna på köksbordet, hade tänkt torka golven.. det behövs. Känner inte peppen, inte heller för att vika tvättberget som ligger på sängen. Men jag kommer göra det ändå.
Annars har Lina, Elias och Loke, Emma & Jesper vart här idag.
Vet inte om det blir nå city imorrn, vet inte om jag orkar.. blää vad jag är less.

Sitter och försöker lyssna på lugn musik men antingen äre musik som får en att få ont i magen eller så är det skilåtar. Kanske får he på lite pepp musik istället, jag skyller på piss vädrets fel (jag vet att jag skrev i förra inlägget att det var härligt men jag har ångrat mig)
Kanske ska dra in till city och shoppa lite imorrn ändå.. kanske gör mig på bättre humör? Det där med dagens outfit är ganska roligt ändå.. men ni skulle inte vilja se min idag för jag har bruna mjukisbyxor från H&M som är lite små och en randig tröja från effes. Mitt hår är lika ruffsigt som en nyduschad, Daniel påminde mig.. haha!

Dagens bästa är iaf  "De ä ba å känn me fingre om de ä blött eller torrt"
Vi pratade om blommorna som stod på balkongen, kan lätt misstolkas om man har humor!
Hujj!

Ain't no sunshine today

Hello och god morgon måndag! Kanske god förmiddag låter bättre? Här sitter jag på jobbet och har rast, Daniel ringde imorse och frågade om jag kunde jobba och självklart ställer jag upp för laget! =) Jobbar till kl. 14.00 så jag hinner ändå med lite idag. Dessutom regnar det, eller har väl regnat inatt, ändå härligt på något sätt, luften blir så härlig och när man är sjöblöt av svett på worket kan man gå ut på balkongen och svalka sig skönnt! Är på väldigt bra humör idag fast jag inte har fått så många timmars sömn. Kunde inte sova pga värmen, sist jag kollade på klockan var den 01.00 så jag somnade säkert inte förren vid 2 tiden.
Emilia var på strålande humör imorse och var jätte mysig, känndes då inte alltför roligt att kliva upp ur sängen men vi har ju eftermiddagen ätt mysa på.
Känns som det här kommer bli en rolig vecka. Sol i sinne, glad inne.

I eftermiddag blir det nog träff med mammorna, iaf Lina so far.. =)

puss hej!

work

Men drygt att man måste skriva in bloggadresserna, tur ja kan dom då =P Sitter nu på jobbet och har rast, bara typ 10 min kvar. Är dyngtrött.. inte alls peppad men jag ser det som så att sen är jag 3 dagars ledig. Skönnt se nanting! =) Sen börjar semetertperioden, då blir det mer jobb så bara att passa på att njuta. Det var kallt idag, vi for en sväng på Bjurvattne så Emilia fick se hästar och får.
Planerar ytterligare en stadresa i veckan, känns som det vore skoj.. men ser väl hur det blir. Imorrn så kan vi väl ses mammor?

Jag vill ha ett hus!
Hujj!

sim sim sim salabim

Här sitter jag och luktar eldrök, äckligt! For förbi Agnäs efter jobbet och pussade älskling som uppvaktar sin kompis som fyller 30 år idag. Vilken vacker by Agnäs är, där skulle jag lätt kunna bo. Iaf har jag jobbat delad tur idag vilket innebär att jag först jobbar 7-12 är ledig mellan 12-16.30 och jobbar sedan till 21.30. Drygt men iof är det okej för då få jag umgås med lill gumman min på dagen, jag har vart slö idag. Jag är trött.. ska duscha bort lukten och sedan lägga mig och sova, kanske se någon film.
Emilia och jag for och hälsade på min farmor och hennes gammelfarmor idag och fick go fika, sedan bjöd mamma & pappa på kycklingsallad till middag vilket också var mumsigt. Solade en sväng men jag hade så ont i huvudet så det vart som ingen större pressning. Emilia är överallt nu alltså.. jag springer hela dagarna, snabb är hon också.. man måste verkligen va på alerten för att hinna med i svängarna. Hon växer och blir stor, är ingen bebis längre utan ett barn, lill prinsessan, gladast i världen tror jag åh vad jag älskar henne. Mamma har farit hem för en stund sedan, hon har vart barnvakt medan jag jobbat.

Jag fattar ingenting av denna nya blogg, vars är mina kontakter? Måste jag skriva in deras blogg adress så fort jag ska gå och läsa eller ? helt nollad, hjälp mig!

nej nu äre time for bed! Skönt att jag inte börjar jobba förren kl. 15.00 imorrn, jag hoppas på sol opch värme, det var kallt ikväll! Hanä!

nationaldagen

Bloggen ha inte funkat men nu är jag back igen! Dagen i umeå igår va jätte trevlig, jag shoppade 2 klänningar. en tröja, 2 linnen samt halsband och örhängen. Vi åt på max och lekte i lekparken, promenerade och jag brände mig i den stekheta solen. Men färg fick jag ;) Nicole sov hela dagen, de va lite trist men söt är hon =)
Nu ska jag och älskling mysa! Imorrn äre back to work efter 2 lediga dagar.

PMS

Jag är på dåligt humör, har i stort sett vart det hela dagen.. mer eller mindre. Efter jobbet tog det mig lång tid innan jag änteligen kom till lekparken, tog till och med bilen.. för annars hade jag väl vart framme då alla gick hem. men det var trevligt och medans de andra satt i skuggan satt jag och försökte få lite färg. Inte så lätt då jag var tvungen att springa efter Emilia som ville klättra upp på allt hela tiden. Fick lite färg ändå. Jag är typ besatt av att bli brun. Men det beror nog på att jag vart tjock och blek länge.. så nu vill jag va smal och brun. Fast min mage lär nog aldrig försvinna om jag inte gör ett seriöst försök att träna bort den vilket vi alla vet inte kommer hända så nog om det.

Iaf så somna jag tidigt igår, före klockan tio, vakna 06.40 och då vart det lite stressigt att göra oss iordning och åka upp dagis. Men jag hann, kanske kom några min försent men vad gör det. Är ju allt jämt i tid annars så.

Underbar dag har det vart och jag åt nudlar till middag, sen åkte jag upp och köpte mjuukglass till mig o love. Guu va gött det var. Ska duscha och göra en tidig kväll ikväll med.. för imorrn ska jag upp med tuppen och åka in till big city, just det måste ringa mamma och höra om hon kan komma ner med bilen också.
Jag antar att mitt dåliga humör beror på att tant röd ska komma, känns i hela kroppen. Kvinnan fick all smärta alltså.. fast jag skulle inte vilja vara man, dom fatta ju ingenting ju haha. Sen är det mäktigt att föda barn, det får aldrig dom känna, fast dom är nog glad att slippa smärtan.. som dom klagar över en förkylning skulle dom aldrig palla, vi är starkare!

Lite pics från idag
image155
Lina& Loke, Emma & Jesper

image157
Diana & Tindra

image158
prinsessan min


sol i sinne, brun inne?

Jag är mega trött, känns som jag inte orkar ta ett steg till idag, känns som jag inte gjort annat än att kuta fram å tillbaka på jobbet idag. Mamma bjöd på middag, TACK! Va helt slut då jag slutade halv fem, satt mig till och med ner på vägkanten och väntade på att mina älsklingar skulle hämta mig. Efter maten lekte vi ute på gräset och jag blev till och med solbränd i ansiktet på den lilla tiden. Emilia va såklart supertrött hon med så hon somnade så fort jag la henne. Ska nu vika lite tvätt och sen duscha och SOVA!! Gick inte att somna igårkväll, det var varmt och drygt.. inte heller på min timmas lunch gick det att sova. Jag har allvarligt fått lite sömnproblem, något som jag aldrig tidigare i mitt liv haft. Jobbigt! Oerhört jobbigt! Har ont i kroppen också, nacken och axlarna.. samt svanken. Skulle behöva en helkropps massage. 
 
Iaf ser jag fram emot 2 saker nu.. eller flera egentligen men jag nämner de två första sakerna som händer.
Imorrn ska jag och mina mamma kompisar + barn leka i lekparken och fika, kanske glass? skulle va mumsigt. Först ska jag såklart jobba men jobbar bara till 13.30 =)
Sen på torsdag ska jag & lill gumman till city.. ska också bli jätte roligt. Så när man har något att se fram emot så går allt som lättare + att det är underbart väder.. livet leker ju! 

Tror jag ska lyxa på med att raka benen ikväll.. man gör ju allt för att va smashing hot, om jag lyckas är en annan femma. Finnig, flottig och red face är vad jag är idag.. whatever! Det är varmt och jag svettas.

nämen klockan tickar.. nu äre dags och lämna datorn.

Trött kväll

Det blev leverbiff och potatis till middag, har tyckt om det men jag säger då att det inte är någon större hit. Men järn är ju viktigt så det är ju bra. Är helt slut i kroppen, jag & Emilia somnade på soffan klockan 18 och sov en timme. Sedan var det sängen för lillan och jag klev motvilligt upp.. har nu nyduschat och är redo för sängen jag med. Jag behöver sömn. Imorrn ska jag jobba 7-16.30 igen, det är en dryg tur.. men det går bra det med.

Här kommer lite sommar bilder på min prinsessa:
image152
Finast i världen

image153
Emilia gungar hängmatta

image154
Luktar på maskros

rast igen

Här sitter jag på min timmes rast och funderar om jag ska gå hem eller inte. Jag har rast i 40 min till och jag bor bara ett stenkasst från jobbet. Men då måste jag byta om vilket känns oerhört jobbigt. Hade tänkt vara smart att skala potatisen vi ska äta till middag så det går snabbt då vi alla kommer hem halv 5 trötta och inte alls på hugget att ställa oss vid spisen. Jag tror nästan på den idén alltså.. då får jag lite frisk luft samtidigt. Det är varmt på jobbet, såå varmt. Ute också.. känns som jag har spritlukt i näsan efter att ha använt handspriten, känns nästan som man blir dåsig av den starka lukten ibland. Tur att jag bara inbillar mig, när jag var gravid inbillade jag mig att det var farligt att andas in den lukten.. jag ska slut å funder så mycke alltså hehe.

Längtar till på torsdag då jag & Emilia ska till umeå och umgås me Malin & Nicole.. =D hoppas det är fint väder så vi kan promma och äta glass. Sedan hoppas jag hinna se Antis lägenhet också. Åh vad jag känner att det är härligt med sommar och värme, vi är redan inne i juni, helt sjukt vad tiden går fort.

Näe dags att promenera ner på stigen.
Höres!

soliga söndag

Har vart en underbar dag, jag & Emilia har vart och hälsat på Antonia som är i bjuris. Ätit glass, gått på prommis och hoppats att solen gett mig lite färg. Åkt lite bil runt bjurholms vackra vidder och ätit tandori kyckling till middag. Sedan badade vi. Nu har jag lagt Emilia men hon är vaken hör jag.. trodde åskan gick men det var Emilia som slog i väggen hehe. Ikväll ska jag slappa framför tvn och imorrn är det ännu en ny arbetsdag.
Nu knackar det på, det var Antonia & Simon =)
Lägger in lite pics imorrn om jag hinner, nu ska ja va social.

Då var det min tur

Att blogga, har läst era på min kontaktlista.. fast det var bara hälften, kanske mindre som uppdaterat sen sist jag loggade in på blogg.se. Well alla har väl inte samma tid som jag? haha. Förövrigt är klockan sent och dagen har vi tillbringat i solen. Blev bjuden på middag av Sussie & Ingvar. Deras dotter fyller 14 år idag så två tårtbitar hann jag få i mig också. Sedan kom min vän Antonia hit och vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var mysigt. Nu är det så att jag måste sluta med sena kvällar annars är jag snart en sur zombie. Därför ska jag vik in åren nu!
Hoppas på sol, prommis och mjukglass imorrn.. säger som så, brännan jag skulle jobba på har inte förändrats, jag är lika blek som vanligt och resten av min familj är snyggt bruna!

Tack och hej levepastej!

RSS 2.0