Parteeeyy

Jag har bränt mig så jag flagnar på axlarna, inte snyggt! Annars ha dagen vare bra, som bäst. Jag längtar till på lördag då jag och Lina ska dricka massa öl och ha trevligt =D nu tänker nog massa att men vadå du ha ju just fått barn, hur kan du lämna bort henne så tidigt?? bla bla bla.. inget sägs det om papporna går ut, så varför skulle inte jag få gå ut en kväll? Tilde tar flaska och kommer ha de hur bra som helst medan jag roar mig. Så skippa skitsnacket jag bryr mig inte ett smack! Glad mamma=glada barn!! Jag ska då ha så jävla roligt ;)


byee!!

zzz

Varför får aldrig jag sovmorgon? Jag är så jävulst trött. Emilia & Tilde skrek om vartannat igårkväll, börja den ena förtsatte den andra. Jag tror till och med jag somnade före Emilia. Ingen ordning. Håller på leta min pincett, blir galen!!!
Sen kommer Lina och barnen, vi ska promenera till Nyby, är mammabarn träff hos Annah. Trevligt.

Another lovely day!

Jag är kär i vädret. Jag lyser upp och känner mig så jävla lycklig. Dagen har spenderats i Mellantjärn. Det är så vackert och jag skulle nog lätt kunna bo där på sommarn. Vi har skurat mattor, fikat, ätit, fiskat, åke båt och solat. Har lagt in 88 bilder från helgen, alltså bilderna i kyrkan vart inge bra, typiskt, men så äre ibland. Vi ha ju allt på videokameran.
Lägger upp bilder från söndagen och idag nu, dopbilderna kommer i ett annat inlägg.

Angsjön

Bada med Anders

hoppihopp



sötnos

Farmor & mamma skurar

Emilia tar det chill

Tilde har de skönt i vagnen

Emilia på väg ut i båten

roooligt att åka båt

Vars har fiskarna tagit vägen?

mormor ror

Vackert -Mammas barndomshem

prövar fiskelyckan vid bryggan istället

där nappar det minsann =)

Ingrid kommer och kollar in kattmaten ;)

En nöjd Emilia med sin fångst (lite rädd för fiskarna även =P)

Ingrid & Emilia

Farmor, Mamma, Emilia & Tilde

Nu ska jag försöka få min stora prinsessa att sova, min lilla sover redan.
Sen ha jag massa städ och tvätt och sådant roligt som jag ska pyssla med.

kan det inte vara sommar året om?
imorrn ser de ut att bli lite molningt men på ons kommer den stora solen tillbaka =D
jag känner mig som en sol.
Puss

Lovely day!

Vem väljer att sitta framför datorn i denna värme, inte jag iaf så de bli dåligt med uppdate. Vi har iaf haft en helskön dag i angsjön och jag har badat för första gången i år =D
Bilder får ni senare. Imorrn ska jag till mellantjärn-paradiset. Och skura mattor, fiska och sola ;)
later.

När alla vännerna gått hem

Och festen är slut för länge sen! Man ligger ensam i sin säng åhhååh när alla vänenrna gått hem.
Hel trevlig och hel HET dag, jag höll på rinna bort ett tag, tur kyrkan va sval. Tildes dag va fin, men prästen lite yr vilket gjorde att Jasmine som skulle läsa glömdes bort.. irri över det men god mat, glada människor osv. Summan av allt blev mycket väl godkänd.
Jag är trött, och råkade slå igång datorn på väg till sovrummet. Men nu ha jag läst alla bloggar och uppdaterat min egen, då äre dags för mina ögon att få vila. Är visst 40 års fest på andra sidan skogen så brorsan mfl drog dit =P

Imorrn ska jag städa upp på gården och vistas i solen så mycket som möjligt. Bada kanske? Det vore inte helt fel.

Tack alla som gjorde denna dag till en toppen dag!


bilder får ni vid ett senare tillfälle, nu måste jag bara sova klockan är alldeles för mycket. Jag kommer va trött då tjejerna vaknar imorrn.
puss

Friday night the feeling is right

Trevlig dag med Lina. Mat, glass och surr =) Jag har brännt mig som f*n. Jag vill vara utan kläder för har jag kläder gör det ont i skinnet, men imorrn ha de lagt sig och jag är en bejb... eller så ser jag ut som en kräfta!! =P imorrn äre the dop day. Ja vi har väl ordnat det mesta.. bara lite städ och småfix kvar. Jag är trött, för mina töser va nämligen uppe till kl 02.30 i natt, men jag förstår dem. Sova i denna värme. Emilia roade sig med att hoppa i sängen och på mig, Tilde va mest onöjd. Jag va mest zombie.

Näee dags å göra ett ryck och hoppas på mera sömn denna natt. Gokväll!

Sol i sinne

Imorse åkte lilla bikinin på. Ja den är lite liten med de skiter jag i. Jag går runt på gården som om jag hade den snyggaste kroppen på gatan, folk få tycka att jag borde ha något mer på mig för att dölja min otränade, dallriga, vita kropp, jag ska ju bli brun ffs! Hann med en glass med Emilia och en sväng på fs med Linda. Vi fynda på rean! Vart ett par skor för 100 spänn för mig, som fått! Sen lite parkhäng, sen kom Antonia med family dit.. trevligt =)

Jag ha blive röd enligt en del, fast enligt mig brun ;) Ha äte äckelpizza till middag och fått ännu mer vita ränder på kroppen, man borde sola topless alltså, men då skulle nog verkligen grannarna häpna. För jag kan ju inte ligga still när jag har en vild 2-åring som gärna vill springa runt runt, de skulle se ut det- hahaha!

Emilia gumman somna vid matbordet så det blev en tidig kväll för henne. Tilde vilar och Antonia messa och ville komma förbi. what a lovely night!
Köpte expressen idag för att få en 13 dygns prognos.. de ska vara sol sol sol. Hur underbart är inte det. Jag är lycklig då solen skiner. Grattis till er som har semester första perioden! =P

Ha blive kär i en låt också..


Nu lite mess, lite altan, lite kvällsol..
adios amigos y amigas!!

ella elle la

Nu sover sessorna, jag mår dåligt som fan.. känns som jag ska spy! inte kul! Kanske fattas mat i magen, eller saknas sömn i kroppen och knoppen!
Jag vet inte hur många ggr jag har sprungit mellan Emilias rum och sovrummet för att ge nappar, lägga isäng en tjurig Emilia, trösta en ledsen Tilde.. ikväll känner jag att jag lever!

Nu lyssnar jag på Kate Ryan och peppar att få va only Emma en kväll här fram över, det är jag värd!

sunny day

Snabb uppdatering nu då. Dagen har spenderats hos Tässan i Brattfors? kan de ha hetat de måntro. Hon bjöd på jättegod lunch och en smarrig sommartårta =D känner mig på bra humör idag. Vackert väder och jag känner att jag har världens bästa vänner. Lovely feeling!
Ska visst bli sol hela veckan och jag tänker försöka bli brun, så jag inte är lika blek som klänningen jag ska ha på lördag =P

Skulle gärna ligga vid havet imorrn men jag lär väl ha fullt upp med planering inför dopet, få väl an si hur vi ligger till ikväll.
Mina prinsessor vill inte somna, åhh jag som kände för lite Emma tid. Nåväl.. dags att kila.

Pics;

Tässan & Malin

Emilia, Niki & Malin

Tässan v. 30

Niki&Emilia

huvudvärk. gokväll!

Jag är så het!

Idag ha solen strålat oh happy day, jag gick ut kl 09 och ha vart ute sen dess typ.. hann med en prommis med Evelina och en glass på lilla skaff. Trevligt. Annars ha de vart trädgårdsdag. Mamma kom och hjälpte mig =) jag bjöd på middag som tack för hjälpen.
Vi är över 40 personer på dopet och jag gruvar lite för allt som ska göras iordning och all mat som ska handlas osv osv. Men det löser sig nog. Som alltid!?
Näe om ja skulle dra iväg på affis och handla lite skogsbärsfil och bröd och kanske en dosa onico.


imorrn ska jag till tässy täräss :D min vän sedan barnsben! Så jävla roligt vi haft!!

Denna låt dansa vi sönder Pelles husvagns bord i åsele till =P


Raggartässan är borta men jag kommer ihåg alla dagar med dig! ;)

city day yey!

Idag ha de vart en city dag igen, trevligt! Jag, mamma och flickorna åkte in efter lunch. Blev inte så många köp men jag lämnade igen skorna och köpte ett par med mindra klack. Bytte färg även, svart är ju som alltid snyggt men dom vita kommer passa bra till min vita klänning jag ska ha på dopet.


Handlade en pool till Emilia så hon kan bada även här hemma, sen fick hon välja lite grejer och då vart det ett paraply, en väska och ett par rosa skor som hon ska få ha på dopet =)

De vita linnet köpte jag, rea, billigt å bra!

Blev även solbrillor och såpbubblor =)

Lill tuffing =) och en cykelhjälm så hon slipper ha lekhjälmen (hockeyhjälmen) =P

premiär tur med nyhjälmen =)



Nu ska jag försöka somna så denna förkylning vill ge sig någon gång!! Det är spätt drygt!!!
Imorrn har jag massa ute göra på gården inför dopet. Kanske även jobba på brännan ;)
gonatt!

Feber!

Känns som jag blivit överkörd av ett tåg. Har ont i kroppen och skallen är full av snor.. blää! Jobbigt när man är så orkeslös. Tjejerna mina är också förkylda. Kände bara av lite halsont och snuva igår men nu i em så bröt febern ut. Suck. Jag som ha så mycke göra. Har iaf vart strålande väder idag och innan jag vart en klubbad säl så hann vi ut på en prommis och gå förbi mormor&morfar en sväng där Emilia fick bada.

Stannade av vid skolan så Emilia fick leka lite =)

bad

Tilde midsommardags fin =)

näe vila lite kanske. Veckan blir visst fullt upp som vanligt. Men det är bra.. måste hålla mig sysselsatt annars infinner sig lite damp hos mig. gokväll!

Glad midsommar!

Imorse va jag såå trött, men det var bara att he upp sig då Emilia vaknade. Efter lunch och lite vila för Emilia så gick vi till hembygdsgården, jag och Emilia dansade runt midsommarstången medan Tilde låg och sov sött i vagnen. Det kändes att det var typ längesen jag dansade runt en midsommarstång och jag var inte helt bekväm, men allt för min prinsessa =) Efter dansen fick barnen godispåsar, föräldrarna fick köpa fika. Men jag skippade det eftersom jag blev bjuden på äppelpaj och daimtårta hos Elin & Christoffer. Där var även Linda & Wilhelm. och lite senare kom Henke och hans tjej, Trevligt =)

Emilia träffa kusin Mikael på hembygdsgården =)

Vid 18 tiden åkte vi till Agnäs för att äta middag med trevligt sällskap, va jättegod mat. Ångrar att jag inte tog kort på festmåltiden. Tack Richard!


folket

Vart rätt sent ändå, Emilia va så trött då vi åkte, dessutom är hon förkyld.. hostar och snorar. Så flickorna somnade sött i bilen på vägen hem och nu ligger dom i sina sängar och sover. Jag tror jag ska försöka lägga mig snart. Hoppas på att inte bli väckt sent i natt. Jag är peppad på att sova!

Min sötnos =)

Hoppas alla haft en trevlig dag/kväll!
over and out!

City all day long

Jag, Tilde, Malin och Nicole drog in till stan efter jag lämnat Emilia på dagis. For till Antonia där Sandra också va. Hon hade gjort jätte god lunch, lax och potatis. Åt, surra en massa och sen gick vi ner på stan. Jag fick värsta ilet och handlade bara saker till mig själv =) va roligt faktiskt för det va så längsen.
Lovade Antonia att ha en liten modevisning i bloggen ikväll, men jag tänker inte posa utan visar bara upp en bild på vad jag köpt.

Är helnöjd med allt förutom leggingsen, fatta inte riktigt vad jag tänkte med, typ grå glittriga, men dom kanske kommer till pass någon dag.
Tänkte att jag skulle vara lite kvinnlig och köpa skor med klackar, smart som jag är och även ovan köpte jag med ganska hög klack, men helloo.. jag kan inte gå i dem. Jag trodde jag kunde öva men si de tror jag inte. Jag kommer lämna tillbaka dem och gå på jakt efter ett par med lite mindre klack, men fina va dom!


nu är jag trött och ska snart kvälla, bara vika lite tvätt först.
Några bilder från idag först:

Niki, Malin & Sandra

Antonia

Emilia & Mikael kör skoter =)

Erika & Tilde

Lill gumman börja bli rund om kinderna =)

Imorrn äre midsommarafton och jag hoppas på fint väder, kanske blir det att dansa runt någon midsommarstång. Blir iaf mat i Agnäs på kvällen. Trevligt!

right now

Idag känns som en bra dag =) Efter jag lämnat Emilia på dagis så gick jag och la mig igen och vakna 11.15 hoppsan bara en kvart till jag skulle möta Linda på lilla skafferiet. Fick meddela att jag hade tagit en sovmorgon så hon kom upp till mig, sen gick vi prom. Va som härligt väder ute, lagom för att gå prom iaf. Sen bjöd hon på fruktsallad och vaniljvisp, va se gött.. hade kunnat äta upp hela skålen men jag tänkte på Robert som kanske ville ha då han komme hem från jobbet =P Sen hämta Emilia på dagis, åt glass och surra. Sen vart de lite lekpark och nu sitter vi hos mamma & pappa. Jag har tänkt tigga mig mat här, är hur hungrig som helst och känns så tröökigt att laga mat idag.
Undra va mamma bju på för gött idag, hon och Emilia ha fare och handla och Tilde sover så jag passa på med lite nördning.
Jag har tjuvrökt idag, men nu är det ju ingen hemlighet längre eftersom jag skriver det här.. men jag va ba tvungen att känna om de va gött eller inte =P

Happ redan torsdag imorrn, sen äre ju midsummer. Men ingen heat. Har hört de skull regna- trist isf. Uppehåll kan de väl få va iaf.
Imorrn är det sista dagen för Emilia på dagis, sen har hon sommarlov =D men jag tror nog hon kommer sakna dagis lite faktiskt, hon pratar jämt om dagis. Men sommardagis tycker jag inte om, dessutom kan de vara skönt att passa på va ledig då man kan. Kommer komma många sommrar då jag måst arbet.

Nu ska jag ringa världens bästa Antonia =)
hejhej!

I feel the magic between You and I

Jag har ingen blogg lust, sorry! Jag har inte lust med mycket. Ikväll ska jag städa. Ni får lite pics från helgen istället..

Fina E & A


Fina Jasmine =)


Emilia & Elly =)

Morbror Magnus & Kusin Elly

Sussie

Johannes

Jonny

Brorsan & Kusin Elin

Tilde

Linn & Mira

Mira & Emilia

Nu ett ryck! Adios amigos y amigas ;)

BMI

Jag har ett bmi på 23,8 alltså ideal vikt. Fan va skönnt! Men det skulle va ideal vikt att väga 55 kilo också. well. nu ska jag då ut på prom.

and i try, oh my God do i try!

Dagen ha börjat kasst. Snart kommer Lina, så eftermiddagen lär ju bli much better =)

love love love you!

I just wanna be treated fair

Jaaa! Jag har så jäkla mycke göra men ändå fastnar jag här - alltid! Oftast när orken pyser ur mig. Känner mig ändå halv tillfreds med tillvaron. Nåväl.

Jag var på efterkontroll hos barnomrskan idag, hon gjorde ingen gyn undersökning, hon sa att de inte behövdes eftersom jag inte sprack något. Sen fråga hon om jag kunde knipa och det kan jag ju. Men ska man inte kolla och känna livmodern typ? eller är jag ute och cyklar, någon som vet?
Fick även mina journaler, va rolig läsning.. den med Emilia va lång , typ "Emma har det jobbigt nu" "Emma behöver stöttning nu" "Emma behöver hjälp med amning" "Emma är trött och behöver avlastning inatt" Tildes va desto kortare och typ "Emma föder en flicka, Emma åker hem"

Prinsessorna sover så jag borde ju göra allt jag inte hinner med när dom är vakna och har min uppmärksamhet. Jag hade väl massa bilder jag skulle lägga upp... kanske senare ikväll då jag hunnit lite.
Imorrn kommer Lina och barnen hit, det blir roligt.. Emilia kommer tycka det är superkul också. Hon pratar jämt om Elias, Loke, Lina och bebis =)
tänkte jag skulle visa vem den där Pelle jag jämt pratar om är =P inte för att jag pratar om honom jämt, men alltså Lina vet inte vem de är så.. here he comes. Inte bäst bilden för att se vem han är men den får duga:

Antonia & Pelle, skotertävling i Agnäs =)

stressig söndag

Full fart och fullt upp. Kl. 10 skulle vi befinna oss i kyrkan, som vanligt va vi i sista sekund. Jasmine konfirmerade sig. Efter kyrkan blev de smörgårtårta hemma hos fam Olofsson. Gött! kl. 14.00 va de möte med prästen inför dopet. kl 15.00 studentmiddag för lillebror och mellan de skulle vi hem och byta nå kläder. Nu sitter jag trött, mätt och belåten. Alla sover, så de är lungt och stilla. Ska lägga mig i sängen och se en action film. Imorrn äre måndag och efterkontroll hos bm, lunch med några av "elit-kollegorna" =) samt mammaträff?
imorrn blire bilder. orkar icket ikväll. härligt vad det regnar förresten =P

höres!

Anders har tagit studenten, fy fan vad han är bra!

Idag känner jag lugnet. Har inte gjort mycke denna förmiddag. Suttit lite vid datorn, lekt lite, sett lite tv. Nu vilar barnen och jag hamnade återigen här. Skulle egentligen ha städa, men jag skjuter upp det ett tag. Det blåser typ varma vindar ute och jag vart hel pepp på börja träna. Det lär ju gå över snart men kul att känna motivation iaf.

Gårdagen då? Joo vart ju som vanligt lite stressigt, brukar oftast bli det när det gäller mig. Fick iaf låna Pias bil, tack så mycke =) men jag hann fram innan dom glada studenterna kom ut. Då kändes de lite faktiskt, jag har ju aldrig fått känna känslan, såg så roligt ut =) dessutom att de va my old school. Blev lite nostalgisk och kind of bringing back sweet memories. Träffa ju min gamla sambo Sara också, sötnos.
Brorsan va sliten efter en hel veckas öl drickande =P men glad!


Anders & Evelina

Emilia tog the chill

Brorsan & Mamma



Farmor var också med =D

När dom for iväg och åkte lastbil så skulle vi ne på stan och kolla, men vi missa såklart. Tog en glass på Indo café istället.

helnöjd! =)

Sen blev det middag på Ansia Camping - Skogskåtan med Evelinas familj och vår. Va kött å he va gött!

Tilde sov mest hela dagen Hade klänning dagen till ära =)



Emilia hittade en lekpark =)




körde över granö, skivsjö, bastuträsk hem, farmor åkte med mig och vi surrade en massa, hon berättade vars folk bodde och så =) va mycke bättre väg än bjurholm-lycksele vägen, hate it -typ tusen gupp.
Nu lär det nog dröja innan jag besöker lse igen känns det som. Kanske blir det djurparken, någon marknad och kanske till och med hotelle nån gång.

näee nu ha jag skjutit upp städningen nog länge. Sen blir det prommis me mina tjejer.
trevlig lördag, trevlig helg!

Friends

Den som inte ser dig saknar ögon.
Den som inte hör dig saknar öron.
Den som inte älskar dig saknar hjärta och
den som inte vill ha dig som vän,
får helt enekelt skylla sig själv.
Skicka detta vidare till de fem vänner som betyder mest i ditt liv. Du är en av mina ;-)


Hittade de messet under sparade meddelanden. Fick de av Pelle. Det var fint tycker jag.


Min bil är inte lik nån bil, det är en likbil!

haha pappa har suttit och dragit värsta bagar vitsarna för mig och farmor som skrattat hjärtligt, egentligen vet jag inte om dom är speciellt roliga, men är man trött är det fan kul. Jag bjuder på några..

Vet ni vad bagarn läser för tidning? - Svenska Degbladet och Degens Nyheter
Vad gör bagarna på sitt årsmöte? - Dom sitt å dega
Bagarn hadd en lärling som smet
Sen var det bagarn som hade rent mjöl i påsen

Glasmästarn lever ett väldigt inrutat liv sen blir han ofta förkrossad
Sotarn han jobba ba svart



haha tror seriöst bara att det är pappa som kan göra så dom blir roliga, hans skratt gör ju att man måst skratt.

dagen ha vart toppen, brorsan har nu gått ut gymnasiet, med toppen betyg dessutom. Imorrn får ni bilder-
adjöken.

where do we go from here?

Jag har ett enormt blogg behov känner jag, beror nog på att jag känner ett stort behov av att surra med någon. Någon som lyssnar på mig.
Känns som jag inte får en minut över för mig själv, jag ska ha koll på precis varenda grej och är centrum för alla i familjen. Självklart är det något jag tycker om att vara. Men ibland skulle jag faktiskt vilja kunna få andas och tänka på mig själv i typ en minut utan att bli störd. Efter jag skjussa brorsan till en kompis dröjde jag kvar i bilen i typ 10 minuter, satt och lyssna på den musik jag ville och hämtade energi. Det var undebrart.



Hur orkar man med allt på samma gång?

Jag har hållit på nu i nästan 2 timmar med Emilias sängående. Tänkte om vi la oss strax efter 18 tiden och läste bok och varavade ner kanske hon skulle somna vid 19 snåret. Hon va väldigt trött så jag tänkte att ikväll lyckas jag. Men icke. Men iof så har vi gäster vilket gör det hela svårare, men min tanke var god. Jag har gett upp, nu ligger hon i vår säng och ser teletubbies. Det ser ut att bli en sen kväll ändå. Dessutom har det vart en tung eftermiddag, orken har som pyst ur mig.

jag har iaf en ny telefon, det var på tiden och det är ju kul.

Tuffa tider för en drömmare

Jag har träningsvärk i benen, det beror nog på att jag satt på huk och rensa ogräs större delen av e.m igår. Hallå hur tränand är man egentligen? Har drömt mardrömmar också, drömmar är jobbiga då det känns som det hänt på riktigt! Jag hade lyckas trassla till det för mig.
Det är inte direkt vackert väder, men iaf uppehåll. Jag borde gå en prom iaf, annars vet jag som inte vad jag ska göra.. jag orkar nog inte göra något. Emilia är på dagis, Tilde sover.. bara jag hemma. Tyst och stilla.. tror det vore uppfriskande med en promenad faktiskt. Rensa tankarna.

Allting är sig likt, bara mera trafik som kraschar i min hjärna och jag kan inte somna för det är svårt att blunda

Tror det här med mina lockar i håret är hormonellt.. nu finns dom inte riktigt längre, nu äre de där mellantinget. Fluffiga stora oraka, olockiga.. nu saknar jag dom.

här önskade jag inget hellre än rakt hår, why? weird.

För jag har bara regn hos mig

Jag sov efter jag lämnat Emilia på dagis, ville inte vakna men såklart va jag tvungen. Ut i regnet och rensa grönsaks/potatis landet och plantera blommor i rabatten. Fint vart det iaf. Har vart en rent ut sagt skit piss dag.. jag känner mig ur form. Är så trött och less, eller det är fan bara förnamnet.
Nu tror jag att jag lägger mig och sover.. bara Emilia kunde somna, att det ska vara så svårt att komma till ro för min stora prinsessa. Förstår inte varför barn inte förstår det härliga med sömn.

näe nu ropar Tilde på mig! skulle visst bli regn imorrn med, va roligt..
gonatt!

spya spya spya överallt

Då va man trött ännu en kväll. Dagen ha vart trevlig, först lunch hos Diana och sedan träff hos Linda =) har ätit kycklingsallad x 2 idag, gött och nyttigt. Tilde spyr hela tiden så jag går runt med spya i håret och på kläder jämt. En känsla av att känna sig ofräsch precis jämt. Men det spelar mindre roll så länge min lilla gumma är glad, för då är mamma också glad och då är lite spya på kläderna inget att bry sig om.
Jag orkar inte skriva nå längre inlägg ikväll, jag hoppas då på fint väder imorrn så jag kan vara ute. Ska plantera blommor nu då dom där j*vla järn nätterna är förbi som har gjort så min fina tomatplanta fick stryka med. Okej det var ju jag som glömde ta in den en kväll, men måste de va frost i juni??? näeee jag skulle inte vilja påstå att de låter speciellt vettigt med tanke på att juni räknas som sommar. Nåja. Jag har ju lärt mig en läxa i alla fulla fall.
Har vart skrik och gnäll från bägge döttrarna ikväll, så jag känner mig seg. Mina fina barn. I natt kommer min kära sambo hem, efterlängtad! Har vart segt med promenader nu de senaste dagarna, imorrn får jag ta igen det och gå dubbelt så långt!!
Blir lite bilder från dagen sen ska jag dra fram dammsugarn det är damm råttor överallt.

min stjärna

Tim & Diana

Emma, Jeppe, Linda, Anna och Linde

Sandra, Lina, Tyr, Erika & Jonna

Godingarna Loke & Emilia =)

Emilia & Jesper äter rån =)

Malin

Jo förresten det hjälpte nog att jag klagade över att barnmorskan aldrig ringer upp, för imorse ringde hon och jag fick en tid för efterkontroll, det var bra.
nej men nu äre dags att slita sig.
gokväll!!

i want you bad

Idag ha jag gjort ingenting, Intressant va? nee inte direkt. Men jag ha haft noll ork och noll energi. Men det hoppas jag försvinner till imorrn. För först ska jag & Lina hälsa på Diana, hon skulle bjuda på lunch, sen blir de träff hos Linda. Trevligt =) har hyrt en film och köpt choklad ikväll, har blivit som tokig i det. Kanon då man försöker gå ner i vikt eller så .. men whatevvah! Blev en Samuel L Jackson film även ikväll och såklart en thriller. Thrillers is the shit. Stod och funderade på att hyra en svensk drama men jag har gjort det misstaget fler än en gång, haha till exempel alla älskar alice som jag blev mobbad för eftersom jag trodde den skulle va såå bra. Sara & Evelina va inte riktigt lika förtjust i svenska filmer som jag. Men svenska kriminalare är ändå bra typ beck, wallander och van veeteren. Drama är lite segt, jag vill ju ha spänning och action.. precis som jag vill att det ska hända grejer hela tiden i vardagen också. For förbi mamma och undra om vi skulle fara in till stan vid 15 tiden, hälsa på lite släkt och så, men nej hon tyckte att man skulle planera sådant, jag som ville va väldigt spontan för en gångs skull.. annars är jag också en som vill planera allt.

Emilia sov inget på dagis idag så hon somna på en minut typ. Tilde är vaken och ligger här nedanför i babygymet.
Emilia är så söt, lägger sig breve Tilde och säger kort. Hon vill jag ska ta kort på dem tillsammans =)

mina sötnosar

Emilia ville ta kort på Tilde

Har försökt få tag på barnmorskan i vännäs men det är ju stört omöjligt, och nu lär de ju bli ännu svårare då det blir semster perioder och grejjer. Har lämnat två meddelanden på telefonsvararen och ringt typ varje dag dom har telefontid, men ingen verkar ha tid med mig, får göra ett nytt försök imorrn.

en låt också sen ska jag försöka slita mig från datorn och börja se filmen, hitta brorsans offspring skiva i bilen, helt okej asssåå.

i remeber mama said

Energi




jag blir glad då jag hör den!
Nuu. ducha, kom igen nu emma vakna!

Vad gör man idag?

Emilia är på dagis och jag är trött. Brorsan ha vart här en sväng, sen ha jag typ sovit. Funderar antingen på typ att forstsätta sova hela dagen, eller ta en dusch, vakna till liv, rycka upp mig och kanske hitta på något. Men fantasin är inte på topp känner jag, kanske ska jag lägga mig breve Tilde och somna igen..
återkommer.

Chok-o-licious

Det vart sent ännu en kväll, jag vet inte hur jag lyckas alltså. Men iof är Tilde vaken än, hon ligger nöjd i min famn. Idag ha vi ba vart hemma, Robin & Sofia och Richard ha hälsa på, trevligt =) sen vart det middag hos mamma & pappa, brorsan va hemma också, skoj! Sen en kvällsprom med Malin =) Jag är fortfarande solo hemma och det känns.. jag är så trött, Tilde vakna flera ggr än vanligt natten som va och Emilia vakna vid 01.30 tiden. Brorsan ringde och fråga om jag ville skjussa han typ vid den tiden, jag va inte så pigg på det och han var nog inte speciellt nykter som ens föreslog det =P Nu ska jag lägga mig och sova, hoppas att Emilia sover hela natten, för jag behöver några timmars sammanhängande sömn. Jag längtar efter sovmorgon.
Måndag imorrn och dagisdag för Emilia, så de bli ingen ligga och dra sig - inte klä på sig förren lunch dag, nej upp och hoppa. Lika bra för jag har massa jag borde göra.
Nu ha Tilde somna så jag ska göra detsamma.
gonatt!

prata om slingor idag med Antonia, kanske ska göra en favorit i repris? hahaha =P


hitta även en gammal bild på söt svägerska =)

Den blomstertid nu kommer

Vaknade som vanligt trött, men Emilia fick mig att rycka upp mig. Vi såg lite disney och lekte. Sen var det ju dags att få äta den mat som bjöds på värdshuset. Emilia fick rida ponny, vilken hon tyckte va såå kul, det lyste verkligen om henne min prinsessa.


Sen vart det prom med Lina & Linda, for hem till Linda och åt lite götta. Sen bjöd mamma & pappa på middag. Sen skjussa jag "brorsan" Johannes till Otternäs, dom skulle dricka öl, trevligt att träffa han, va längsen. Han berättade lite om lärar utbildningen, lät spännande.

brorsorna =) längesen kortet togs, allt är så längesen nuförtin tyck jag. Minnen. Tur minnen finns kvar föralltid.
Här kan ni se vad stilig han och Jonna va på balen.

Sitter och letar lite låtar och psalmer inför dopet, prästen ringde nämligen idag. Blev lite besviken att det inte är Johan som döper faktiskt, men han va visst ledig. Har hittat en låt som jag skulle bli överlycklig om Anders & Evelina sjöng och spela. Skulle vilja lägga ut den men då blire ingen surprise. Men jag blir tårögd, så fin är den.

När jag gick hem från mamma och pappa for jag förbi lilla skafferiet och hyrde en film, Cleaner heter den, hoppas den är bra, men Samuel L Jackson är med och hans filmer bruka va bra. Köpte även en chokladkaka så jag ska bädda ner mig i sängen och se den och äta götta, ha även kvar lite sen igår.. nu fattas bara dricka, tusan att jag inte tänkte på det. Få bli vatten, ändå bästa törst släckarn =)


Tilde badar =)

sitter och funderar om jag ska klippa av mig håret eller ej, alltså inte superkort utan typ att det tar i axlarna.. tricky.

kort

långt

frågetecken

slut babblat. gokväll!

Bal i Lse

Ja då ha vi vart ock kikat på brorsan och Evelina. Så fina så =) Har värdelös kamera och nu äre dags att köpa en ny känner jag, vart inte så bra bilder då jag zooma men.

dom åkte amazon

uppe på röda mattan, stiliga =)

lillebror är stor

vinkar till Emilia =)

Bättre bild här

efter balen blev det dollarstore och lite shopping, köpte några tavlor och typ shampoo och sånt som är billigt. Lite godis även ;) sen for vi på min favvo pizzeria i lse, Laponia.. jag och ägarn är som tjenis sen way back haha, fast han va då inte där idag. Va nämligen en gång (sen natt efter hotelle) de vart slagsmål och en ruta krossades, blev kaos men Tässan sa "Du baka pizza så städa vi" yes, jag och Tässan hjälpte till och städa och blev belönade med gratis pizza, det tackade vi inte nej till =) oj nu flög tankarna iväg en aning. Alltså det känns så längsen, träffa även några jag bruka hänga med i lse ikväll och det slog mig att det är typ 4 år sedan. 4 år... shit! vart tar tiden vägen?

på laponia

Emilia & morfar

min kära moder & fader

Emilia fick välja solglasögon själv, det blev dessa =D

Jag trodde de va vuxen glasögon för dom såg så stor ut, mamma bad mig pröva dem och tog kort så jag fick se, jag förstod då att de va barn hahahaha!

Tilde sov mest hela tiden, då vi kom hem va hon vaken en längre stund.

Nu sover Tilde och även Emilia, men hon har ju sovit ett tag, men det vart ändå sent, så det lär ju inte bli något hoppa i mammas säng kl 03 i natt =P så nu äre dags för mig att sussa, känner att jag kommer somna innan jag lagt huvudet på kudden.
Imorrn ska vi på invigningen av Wärdshuset här i bjur, det blir gratis mat (gratis är ju gott) och ponnyridning för Emilia. Lär va massa folk, så det blir trevligt.
Syyynes!

friday eyy

God dag!
Filmen igår va väldigt gripande. Så fruktansvärt att förlora ett barn. Om ni inte sett den så se den, den är sevärd.


Filmen va rätt lång så de blev ju även sent igår. Klockan va väl kring 01 tiden. Blev väckt kring 03 tiden av en naken Emilia som hoppar i min säng. Jag ville bryt ihop. Hon va pigg och ja va dyng trött, bara upp och hämta ny blöja och pyjamas. Tog en bra stund innan hon kom till ro men sedan somnade hon. Somnar hon tidigt vaknar hon ofta på natten, somnar hon sent vaknar hon ändå tidigt men är trött och grinig. Det här med sömnen är svårt tycker jag. Skulle vilja hitta den optimala rytmen. Emilia är nästan mer vaken än Tilde nattetid =P Jag ska verkligen inte klaga för jag får sova mycke mer än många andra med små bebisar.


Idag ha vi inte gjort mycket, nu vilar mina små tjejer och jag har slitit ut Emilias garderob, måste sortera bort och vika ihop, just nu är allt huller om buller. Ska väl passa på att göra mig iordning medan tjejerna sover också. Vid 15 tiden åker vi til lycksele för att se bal. Synd att de är kallt och trist väder. 7 grader?? hallååå det är juni!!

näe back to de ja höll på med.

telling me i need to slow down

Idag är jag väldigt seg i skallen. Imorse då Emilia vakna ville ja ba grin så trött va jag. Kom hem vid 22 tiden igår och då skulle jag försöka mig på att se wallander-hämden som M så snällt hade hyrt åt mig. Jag somnade ganska fort, tyckte filmen va helknasig som inte hade någon röd tråd, så jag tänkte jag skulle se den imorse.. slumrade en stund och insåg sedan att det är inte handlingen det är fel på utan filmen haha den hoppade fram och tillbaka hela tiden och vips va den slut, styggt att jag typ började se den flera ggr innan det gick upp ett ljus för mig =P för lite sömn och ammning gör en snurrig.
Vårruset igår va trevligt, först åt vi middag på rött, he va gött! =P


snygga mammor

det var bara jag som åt upp all mat, syns att jag gillar mat =P

sen kom man i mål på 1 timme, jag hade seriöst gått mycke snabbare om de va omkörnings möjligheter med barnvagn haha!
Målgången  röblommi och grann!

Idag va dagis stängt och det ha blåst som bara den, jag, Malin och barnen tog ändå en promenad och åt sedan daim biskvi på lilla skafferiet. Var även till hasse för att lämna en grej och robin för att hämta men ingen av dom hemma. Blev tortilla tårta till middag, ett recept som jag hittat på växelhäxans blogg
va gött! Bjöd hit pappa på mat, mycke roligare än att äta själv. Emilia sover redan, hon somna på soffan innan kl 19, det märkas att hon ha vare trött idag så jag hoppas hon sover hela natten så hon är pigg och glad imorrn =D

Nu sover Tilde i babysittern här nedanför mig , bilden är tagen innan hon somna =)


och jag ska väl städa undan och fortsätta försöka ta mig igenom tvättberget, sen ska jag se film, - changeling. Upptäckte att skivan va repig så jag hoppas den inte hackar, för då bli jag pissed off. Ha ju villa se den så länge.
Imorrn ska brorsan och Evelina gå bal så det blir nog LSE med prinsessorna och mormor & morfar.
Jag snor en bild från Evelinas blogg

är från deras konsert, anders & evelina som sjunger.

go kväll!


hallelåja

God dag!
Jag är trött och slö. Ha vart full fart och sena kvällar. Igår mötte jag upp med Antonia på city, gick runt och kolla affärer och prata. Köpte en body till Tilde och en sådan där haklapp som är som en tröja till Emilia. Är så less på fläckar som aldrig verka vilja gå bort. Mamma säger att jag måste ta bort dom direkt men det är inte min starka sida det där med att göra saker med en gång. Jag skjuter gärna upp det mesta till sista sekunden. Efter city for vi på maxi och storhandlade, känns bra nu äre full frys! Kom inte hem förren vid 20-tiden.

Ikväll ska vi gå vårruset jag och mina vänner, ska först äta middag, blir trevligt =) hoppas det inte regnar. Nu äre dags för lite städ.. ser ut som en mess här.
Nu är man gräsänka igen. Det känns av mest på kvällarna då barnen är grininga och man bara har två armar, men det går ändå. Emilia har kommit in i värsta trots perioden, gnäller väldigt mycket också. Hon ha blivit jätteduktig på prata också, Hon är så smart  =) Nu är hon på dagis så jag ska passa på att göra alla hushålls sysslor, ska även platta håret (som förmodligen kommer bli krulligt igen ikväll om det regnar) men tidsoptimist som jag är kommer jag inte hinna hälften ;)


På maxi

min stora tjej =)

Lika?


Emilia


Tilde


snabb uppd.

Vi ha vart i big city umeå heela dagen, barnen är trötta och griniga, även jag. Huset ser ut som ett bomb nedslag och det finns massa att göra. Ikväll blire film, wallander och mys. Imorrn ska man minsann springa (gå) hehe vårruset. Skriv imorrn ha icket tid att sitta här.
god afton!

RSS 2.0