some pics

Självklart ska min prinsessa få öpnna ett paket ända fram till jul, här har ni hennes adventskalender:


Nu har vi tomtar i sängen



liiite blek haha

1a advent

Har vart ute en sväng på byn, Emilia fick grilla korv och titta på tomtarna =) ha käka slö mat framför tvn och sett en spännande poker film. Det har toksnöat vilket är mysigt, men blött. Blev överasskad av folk som kommenterat att de läst min blogg i helgen. Jag blir verkligen va? eh? jaha.. är jag värsta poppis bloggare bland äldre bjurholmare eller vad är det frågan om? Klart jag tycker det är kul och jag skriver ju faktiskt för att folk kan läsa.. men helloo sååå spännande är jag inte. Eller är jag? Tycker folk att jag är kul att läsa om? Mina berg och dal inlägg och konstiga låt text snuttar som bara jag vet hur dem ska tolkas. Bilder på mina gardiner och adventstakar. Läskigt samtidigt som kul. Kanske får ta de som en komplimang.. eller att folk bara är väldigt nyfikna.

Imorrn ska jag jobba 7-12, yes thats great! sen.. ADVENTSGRAN!!!???

Bloggen jävlas

Ja den gör ju det, har försökt logga in men de bli ba error, undra om de är denna psyk dator möjligtvis kanske. Har sett stjärnor på is och tack gode gud.. jag gillar underhållningsprogram, lina brukar skratta åt att jag ser sådant som stjärnor på is och postkodsmiljonären haha. Men de är som roligt, helst om man ha tråkigt, efter lite glass är jag lite mer happy. Ja det är en berg och dal bana detta humör. Iaf har jag fortfarande inte fått mig någon adventsgran ute, men imorrn äre dags att hugga.. ha fått lov att hugga på pa's stooor skifte så de ä ju nära och bra. Frågan är bara hur jag ska få ner den i marken och hitta en tillräckligt lång kabel till kontakten. Men de löser jag imorrn. Vill ha sådan släde med flera renar som jag såg de va någon som hade nedanför ullkraft. Ska köra genom kyrkogatan och kika, där äre alltid såå fint med belysningar. Karlsbäck också.. men de är ju lite längre. Får väl ta en sväng dit om vi lix ska på bjurvattne nån gång. Nästa helg blir de julshow med 3-rätters och lyxsvit på hotell lappland, de lär bli najs. Men de dryga kommer igen då jag får jobba 2 helger på raken. Men det äre väl värt.. känns som december bara kommer springa iväg, mysmånad.
Imorrn äre skyltsöndag, det blir nog trevligt.     

Lilla hjärtat dec-07 :D

I will live and smile

Jag är sjukt deppad.. vet inte vad det är med mig. Har lust att gråta. Men det gör nog inte saken så mycket bättre. Får lägga mig och sova.. är nog bäst, då känns det bättre då jag vaknar. Har ätit go mat me mami o papi och Emilia min ängel.
Idag har jag vart ute på byn me malin f en sväng, vi fikade på jonte's och kollade lite affärer. Trevligt. Sen har jag träffat Stellan Olofsson på byn, haha han sa att jag skulle skriva det i bloggen för han läste den minsann. Undra om det är den här eller vk bloggen?

Piss program på tv ikväll så jag ska bara sova, imorrn kommer älskling hem. Jag behöver en kram eller två.
Bästa nyheten är att en vän till mig har fått bebis igår.. Yiippieeee!! Nu är alla bebisar jag väntat på här =D nu får jag vänta in resterande som behagas komma en i dec, flera i april och en i maj? värsta babyboomen.

Jag har inte så mycket mer att skriva.. !

yeah i will live and smile.

friday evening

Idag sov vi till halv nio sen ha vi inte gjort så mycket. Mamma kom och busade me Emilia en stund, sen följde vi med henne hem och åt middag. Potatisgratäng, fläskfilé och champinionstuvning i krustader..muuumms. Sen förbi morfar en sväng. Har ätit kladdkaka och grädde framför idol. Kevin är kung, han måste vinna.. och jag säger det igen, ut med Johan! Vad är de frågan om tjejerna blir alldeles till sig för en såndär liten kille som inte ens har kommit i målbrottet.. iof är väl dom heller inte torr bakom öronen. Tacka vet ja riktiga män.. haha!!
Nu ska jag ner och se vem som åker ut, sen hjälpa mamma med julgardinerna. Imorrn ska mamma, jag & Emilia hugga julgran, sen ska jag umgås med malin.
Jag tror jag får träffa en bebis snart :D
gokväll!!


hejsan hoppsan!

Jag har nu fått se att Christer blev delad 1:a tillsammans med formgivarn och café ägerska. RG blev då 2:a, antar att jag hade kunnat va me i diskussionen om detta imorrn på jobbet men nu är jag ju ledig. Pappa har vart förbi, han är nyfiken hur köket blir. Emilia somna tidigt ikväll, eller egentligen normal tid men hon ha vart vaken lite längre nu ett tag. Så jag har haft emma solo tid hela kvällen.. jag har inte gjort något, bara legat och softat i soffan sett gamla cityakuten avsnitt och sen halv åtta då.
Nu är klockan sådär lagom gå isäng tid för att va pigg imorrn men nu börjar min energi som vanligt den här tiden. Tänkte tvätta lite och kanske torka golvet i köket, Klistra på frimärken på julkorten and so on.
Här är ny magbild:

v. 21 okej jag kan nu konstatera att jag är större nu än med Emilia, inte viktmässigt men magen.

Emilia v. 24

Inger på jobbet tyckte jag hade en pojkmage, jag tycker det är svårt att säga, tycker den är ganska lik förutom att jag är lite bredare om höfterna men det är väl helt naturligt eftersom jag fött barn en gång. Ja det är så spännande, vad tror ni det blir?

Pappa tog bilden ikväll och efter det skrattar han och säger "Vill du inte ta en bild av farsgubben, fotografen"  Självklart ska han få va me på bild:

typisk pappa bild alltid glad och skrattar =D han är en allt gå ba man vill typ, det önskar jag att jag va ibland också.

shooo

Dagen ha vart bra men jag har vart en aningens trött. Imorrn ska jag sooova, om Emilia tänker ta en sovmorgon vill säga. Hade ju tänkt hälsa på Sandra men hon jobbade visst till kl 15 =/ får väl hitta på nå anne kul då. Kaklet är på sin plats, bara lite kvar.. om ni undrar varför det tar sådan tid beror det på att han som kaklar inte har all tid i världen så han kommer någon stund då och då.
Har haft rikitgt roligt på worket idag, man få då skratt iaf. Alla är så härliga. =D
Emilia och jag har också haft en rolig eftermiddag. Vi har lekt och hon badat. Nu ser hon tv. Hon frågar mycket efter pappa, så söt så.

Har tänkt på det här med mina barn och andras ungar.. va en bekant som sa att hon skulle vilja slå andra barn som va dum med hennes. Självklart ska man ju kunna förstå att sitt eget barn också gör fel och ta till sig det fröknar eller andra föräldrar säger, än om det är svårt. Finns många som tycker att deras barn aldrig gör fel och skyller allt på just andras ungar. Men åter till det här med att känna ilska mot andra barn så fick jag känna den känslan idag, jag hade typ lust att säga nå fult till ungen men såklart gjorde jag det inte. Jag kände inte som min bekant att jag ville slå ungen men säga något spydigt hade kännts bra, men på vilken nivå är jag då lixom? Grejen var att det här barnet inte va dum fysiskt, det hade nog gått bättre att ta, barnet va dum psykiskt.. vilket jag tyckte va läskigt på en sådant litet barn. åh det här vart svammel men det är nog en normal känsla. Man vill ju alltid skydda sitt barn.

Har betalt lite räkningar och är ganska många tusenlappar fattigare, men vad gör det om hundra år. Nu ska jag vara positiv! Ska lägga mig i soffan och mysa med mitt allt innan hon ska sova. Sen ska jag se vem som vinner hemma hos mig halv åtta. spännande haha.

skriver senare. adios!

hello evening!

Jag är såå trött. Efter jobbet for jag & min prinsessa in till umeå och hälsade på lill kusin, så söt och gosig. Fikade lite och sen heim. For och hälsade på morfar som förövrigt ha kommit hem från geriatriken nu. Mamma hade gjort mat där så vi åt.. nu har jag lagt Emilia och jag sitter och äter godis framför datorn. Är inte riktigt på hugget.. dåligt humör och så. Kanske beror det på alla jäkla räkningar eller att jag är utslut. Måste bli en tidig kväll ikväll.. somnade på morfars soffa en stund de va skönt. Ringde till telia för de hadd blive nå fel.. fick prata med en sur tjej som gjorde allt för att jävlas, ringde senare upp och fick prata me en kille, han ordnade allt =D hon måste ha haft en dålig dag.
Ska nog adressera lite julkort nu, eller lägga mig och softa i soffan. Imorrn äre worket igen 7-14. Sen ska jag hem och göra lax, är så sugen på det.
Sen på fredag blir de att hälsa på världens goaste Sandra i rundvik=D
är så kramsjuk, det är jobbigt då man är solo.
gokväll.


snart onsdag

Happ nu äre sent igen. Pappa kom förbi och kollade in köket. Han tyckte de blev kanonfint. Sen hjälpte han mig med diverse små saker i huset som jag själv inte förstår mig på. Såg på halv åtta hos mig ikväll, roligt att en från bjur va me :) älgostparfait med hallon, grädde och chokladsås är underbart gott. Det har jag fått smaska på då jag jobbat på älgfarmen vid diverse festligheter.
Har kikat in på kungsfoto och fick se min älskling, såå fin. Nu längtar jag till korten kommer hem så jag kan rama in och hänga upp. Nu måste jag kvälla. Jag ska ju upp och arbet. Sen city så det blir nog en heldag.
Jag är sugen på fisk.
haha jag hade onsdag idag såg jag på mitt förra inläggs rubrik.
Gonatt!!

älskade sötnos

En onsdag

Hej och hallå bloggen!
Har vart kass på uppdatera känns de som, men jag ha inte vart på ile. Idag ha jag hälsa på malin =) .. sen ätit skrov med grannen. Nu ska det kaklas, det kommer bli fett najs! =D imorrn äre back to work, 8-13. Sen ska jag och Emilia åka in till city och hälsa på bebis, yes imorrn änteligen ska jag få träffa henne (vet inget namn än) så det ser jag fram emot. Slapp jobba kväll på tors, så det blir min vanliga tur 7-14, najs igen.
Igår julpyntatde jag klart, bytte gardiner i Emilias rum, köket samt tvättstugan, blev fint.

Köket


Emilias rum


Tvättstugan

så nu är alla rum pyntade, förutom datarummet men de är inte så viktigt, sätter en stake i fönstret på sin höjd. Tänkte först skita i tvättstugan också men jag fick sådan stämmning och mysigt blev det.
skriver nog sen ikväll.
adios!

Skinny!!

Hittade en bild som är tagen i juni 2008.. shit pommes här va ja smal.

Ledsen!

Jag tror att tröttheten hjälper till en aning. Höll förövrigt på att försova mig imorse. Men jag blev så fruktansvärt besviken då mamma ringde och sa att hon jobbade juldagskvällen och annandagen. Jag som hade planerat att vara där hela juldagen för att vi inte lär va där på julafton. Det kan ju inte gå en hel julhelg utan att jag ska vara hemma hos mamma & pappa, helt omöjligt!! Jag måste lösa det här..

Emilia ha nyss ramla ner från en kökstol. Jag tror det är första gången jag inte blir livrädd. Tror hon blev mest rädd. Va ska jag laga för middag då? har ingen energi. vill göra julfint i köket men utan kakel på plats känns de inge kul. Kanske får pigga upp mig själv med lite julstämning.. blev ingen gran idag heller.. man hinner ingenting. Skitväder är det också.. undra om det är någe mer jag ska klaga på? JO att Daniel jobbar 7-16.30 jämt, alla på röda som läser detta ska låta Daniel flexa den 15e december.. för då ska vi äta julbord. sådeså!


Hej och hå!

Om ni bara visste hur trött jag äre i både kropp och själ. Denna helg har varit allt annat än lugn. Vi har grejat på men nu änteligen börjar de närma sig klart. Bara kakel kvar nu, det blir någon dag i veckan. Imorrn är det jobb igen, 7-14 v. 4 är en bra vecka, fast nu har jag bytt me lite folk men de vart helt ok ändå. i matväg kan jag berätta att denna vecka vart en riktig fetto vecka, mest på grund av att köket mer eller mindre vart ur funktion. Men idag, sista dagen på veckan var det dags att vara nyttig. Jag åt en kycklingsallad istället för en pizza och oj vad god den var. Måste bli en god vana. Är glad att jag har tjuvstartat me julpyntningen för i veckan blir det resterande och imorrn ska jag hugga adventsgran. Sen hoppas jag hinna träffa min lill kusin på tisdag, sen är det jobb jobb och malin och jag tänkte hälsa på sandra. jag känner att det kommer bli mycket. Men det är ju roligt det med. Nu ska jag hänga sista tvätten sen kvälla.
Godnatt!

Världens bästa farmor!!

Jag har världens gulligaste farmor, hon kom hit med blommor och ett kuvert inlindat i blågula snören. En stundent present. Min första studentpresent. Jag har faktiskt tagit studenten fast det har tagit en himla tid. Hon hade skrivit ett par fina rader som fick tårarna att vilja kika fram. Fina farmor, du sprider glädje med ditt härliga skratt och varma hjärta.

Farmor med en liten Emilia <3

Löördag

Jag fick mig en välbehövlig sovmorgon idag. Ur allt kaos börjar köket nu likna något.. bara bänskskivorna samt kakel kvar =D Annars blir det väl att grejja på här hemma idag. Ska fara ner och köpa fågelmat så fåglarna får sig mat i vinter. Känns som det här kommer bli en bra dag. Jag är glad och utvilad.. härligt!
Godmorgon!

Utmaning

Jag blev utamnad av  Annah Ta den 6:e mappen o sedan den 6:e bilden o så publicerar du den på din blogg. Denna bild blev det för mig:

Haha inte så rolig, är från morfars 80 års kalas, hans syster Vivianne till vänster och Ingrid till höger =)
men regler är regler.
Nu utmanar jag:
Mia
Frida

Madde
Malin
den som vill..

Julbord

Jag sitter och längtar efter att få äta julbord, finns en lista vi ska kryssa i här på jobbet vars vi vill gå och vilken dag samt tid. Skulle vara roligt om jag kunde matcha in så jag kan gå med Daniel, Lina och Erik..
är så många olika dagar, ställen samt tider men jag kan ju nästan när som helst eftersom v 2 är min slöö vecka.
Daniel ska komma över snart då ska jag prata med han. Nu lite hard work work.. sen helg =D

kvällikväll

Några underliga samtal senare är man ju lite confused. Jag har det bra, finns alltför många som mår dåligt. Jag är glad att jag mår bra och jag tycker synd om dem med problem.
Jag är hungrig, men köket är ju en mess så det är ju ingen idé att göra någon mat, spisen står på fel ställe och man blir inte direkt sugen att sätta sig och äta i allt gips damm. Men men en dag blir det fint.
Jobbar imorrn med 8-13 läängtar efter min lediga helg. den ska bli skön. vet inte riktigt vad jag ska göra, bara softa. Eller städa .. hoppas jag får mitt kök klart snart.
Nu ska jag värma några bullar i micron.. mums.

Godis

Anna ha köpt godis som jag sitter och snaskar i mig för fullt. Min kväll är räddad!!! =D

at work

Idag är en dålig dag.. dvs jag är inte på topp. Har köpt med mig en pizza som jag ska äta nu. längtar hem efter min prinsessa. Till min man och min säng.
Jag vet inte vad jag har att förtälja, dagen ha vart seg. Men after all bra. Hoppas på en lugn kväll. Jag har ont i skallen.

gaahhh

Vårt kök är en mess.. allt kakel borta, nu vill jag bara få upp de nya, detta går ju ej.
förövrigt är jag trött och rekord i antalet besökare idag 70 st unika.
kvällen på jobbet ha vart knasig, dom va och skulle bona golvet i köket så vi kunde inte vara där.. fick springa runt med allt fika och porslin och så.
nu ska jag dammsuga upp allt damm sedan sussa sött.
godnatt!!

Lite jul i mitt hus

Det jag beställt från Jotex kom idag =D så jag har bytt gardiner i sovrummet samt tv rummet, nu är det julmys =)

sovrum

tv rum
 
Julkuddar=)

Emilia vaknade till och sover nu i vår säng, ska lägga mig jag med. Bär smoothien gjorde mig pigg men nu känns de i kropp och knopp att det är dags att kvälla.
Gonatt!

Sötaste ungarna





Fina kusiner Mikale & Emilia.

Mamma kom just förbi med mina julgardiner jag beställt.. jag blev helnöjd nu kan de börjas pynta =D

Handlake village

Jag är såå trött. Har suttit på kurs hela dagen, DemensDagny, hon va bra =) förutom den kassa maten va det trevligt. Såhär i efterhand är jag glad att jag tryckte 2 mackor till fika på fm och 2 bullar till fika på em, annars hade min mage vart onöjd. Är grämen att jag kastat 75 spänn åt skogen.
Gick till dagis imorse, de va så skönt. Lite jobbigt på hemvägen men jag behöver motionen. Alla tre ha ätit olikt till middag. Jag har nyss ätit. Laxpasta, snabbmat. Nu är jag solo, ska njuta av lite egentid.. sen ska jag sätta dit handtagen på köksluckorna. Det blev så fint. =D Helnöjd, senare i veckan blir det att kakla och byta bänkskivan sen kommer de va som nytt.


 
Har blivit kär i den här låten, precis som curly sue. lovely.

Jag är inte på nå il ikväll.. har noll ork och energi. Emilia va vaken en del förgående natt. Hoppas hon vill sova inatt och imorrn behöver vi inte stiga upp i ottan iaf, jag jobbar kväll... nice.
puss emilia <3

Ultraljud!!

Jaa, idag fick vi äntligen se vår bebis. Så underbar. Då vi kom in tyckte barnmorskan att jag hade så stor mage så hon började prata om tvillingar och till och med trillingar, jag och M blev lite skraja för en stund. Visst skulle de va kul med flera, men samtidigt blir de ju dubbelt upp med allt. Jag har faktiskt tvillingar i släkten, så det är ju ingen omöjlighet om de skulle vara så.  Men sedan sa hon"Ni får en i taget" 15 april är den beräknad att komma. Vi blundade då hon kollade i de nedre regionerna för att inte se kön. (Jag försökte dock tjuvkika men fick mig en arg blick) M har rätt, skulle jag veta skulle jag ändå bara försäga mig. Det är mycket roligare att inte veta. Det är så spännande nu känner jag. är alltså inte i v. 20 utan v. 19. Men det förstod jag nog att jag skulle bli tillbakaflyttad.
Nu är köksluckorna på målning. =D fin fint! Jag är lycklig!!

and i cry..

Nu sitter man här ännu en kväll at work. Om en dryg timma får jag stämpla ut och bege mig hemåt. Glömde vantarna och kommer förmodligen måsta skrapa rutorna på bilen, kallt. Idag är jag inte på ile. Jag grät innan jag skulle på jobbet.. och när jag satt i bilen på väg till jobbet, och när jag bytte om i omklädningsrummet. Sedan torkade jag tårarna och tänkte positivt. Jag är väldigt hormonell.. måste vara det. Har inte gråtit på länge. Grejen var att jag hämtade älskling i stan och sen när vi kom hem så for jag på jobbet nästan direkt. Vi går alltså om varandra.. när jag är ledig jobbar han helg osv.. men ibland faller sig turen att vi är ledig samtidigt. Kände bara att det är jobbigt att ha det så. Kände mig ledsen och otillräcklig mot Emilia som måste ha barnvakt då jag jobbar kväll och ingen är hemma. Jag är absolut inte den enda och vet folk som förmodligen har det värre på den fronten än jag. Och jag tror absolut inte Emilia har tråkigt hos mormor eller farmor. Men jag har själv varit liten, jag har själv kännt att jag vill att mamma och pappa ska vara hemma. Jag vet att jag bara jobbar 50 % men kvällar och helger gör att familjetid försvinner. Jag ska bli lärare och vara hemma varje kväll och helg, varje jullov, sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov. Tänk vilken dröm!! Jag otrivs inte på mitt jobb, men just de obekväma tiderna. Det är inte så lätt att få det att gå ihop alla gånger. Tur vi har våra familjer nära.

Nu till något roligare, imorrn ska vi på ultraljud!! =D som jag har längtat, imorrn ska jag få se bebis. wiihooo!! Sen ska vi fara på barnenshus och handla julklappar till min prinsessa!! Jag är köpgalen vad det gäller saker till Emilia. Men hon är ju mitt allt!! Mitt liv! Lina har också UL imorrn så det ska bli spännande.
Tjolahopp!!

let it snow, let it snow, let it snow

Nu är det mysvinter på riktigt :D Jag har jobbat, känner mig trött.. ska snart inta sängläge. Idag har Sigrid klippt mig och Emilia =) jag blev bara toppad och urtunnad.. på golvet låg en stoor hårboll och ändå har jag mycket hår kvar på knoppen. Emilias burr försvann också. Lite ovant att se henne så korthårig men hon blev så fin så. Imorrn behöver jag då inte stiga upp i ottan för att skrapa rutorna på bilen. Börjar inte förren 15.00. Har fått byta nästa jobbar helg så förhoppningsvis blir det julgala på hotell lappland här framöver. =D
Shit nu orkar jag inte mer med datanördande. sängen, jatack.
gonatt!

city day

Blev en heldag i stan. Gick bra för lill gumman på öron näsa hals, gjorde hörseltest , var såå duktig lilla hjärtat och läkaren sa att hon hörde näst intill normalt vad nu det betyder. Hon hade dock vätska kvar i öronen så vi skulle komma tillbaka på ett halvår för att se om de var kvar. Om det är så kan det bli aktuellt att operera in rör i öronen, men jag hoppas det självläker.. och det trodde också läkaren så jag hoppas på det :) Sen blev de lunch på great eastern och sedan expo, jysk, rusta och geriatriken för att hälsa på morfar. Nu sitter jag och väntar på att idol ska börja =D spännande hoppas Robin B åker ut! Eller Johan !
Trevlig kväll!


torsdag kväll

Idag har jag vart rätt effektiv, jag har städat nästan hela huset =) .. så nu luktar de gött och är skinande rent. Imorrn ska vi bryta trenden och kliva upp lite tidigare. Emilia ska vara på öron näsa hals klockan 10.30 vilket betyder att vi måste fara från bjur vid 9 tiden, vilket betyder att vi måste kliva upp klockan 8. OJ vad tidigt, nej nu äre skärpning. Blir bra att komma tillbaka till jobbet ihelgen och att Emilia börjar få rätt dyngns rytm igen. Blir så lite dagis för henne då M jobbar så konstigt och jag bara jobbar 50 %. Vi är som ledig ofta. Är väl både bra och dåligt, dåligt för att hon inte får träffa kompisar och leka me dem. Bra för att hon får va hemma mycket eftersom hon inte är så stor. I somras va hon på dagis jämt, och låånga dagar de va ingen hit! När bebis kommer får hon va 15h/veckan, det blir nog bra, Emilia är full av energi och spring så det kommer hon bara tycka är roligt.
Jaha nu tänkte jag platta håret för första gången på typ flera veckor.. har som trivts med lockigt men inte nu längre. Nej nu är jag less på burret. Ska ringa Sigrid imorrn och höra om hon kan klippa mig och Emilia någon dag, jag måste verkligen tunna ut mitt hår.
Här kommer veckans magbild. Jag ser lika trött och blek ut på varje bild. Måste ta en då jag är nyduschad, nysminkad och fräsch någon gång =P

v. 20

Hemma hos 2

Förra lägenheten visade jag ju hur den såg ut så jag tänkte visa hur vi bor nu.

Hallen



köket

köket ska få ny bänskiva, färg på luckorna, nya handtag och nytt kakel =)


tvrum
 


sovrum



Emilias rum (sussar sött på bilden)


Så, datarummet, tvättstugan och badrummet är inte så roligt så de skippar jag :P

jag ser det snöar..

Fiskbullar var ingen hit för Emilia så det blev korv och potatis istället. Tusan, nu är jag den enda i familjen som tycker om det. Vi har inte gjort så mycket idag. Vart ute en sväng.. det snöar ju =D nu har jag lagt Emilia och själv ska jag städa. Vill så gärna börja julpynta men får hålla mig lite till kanske =P Har inte fått mina snygga julgardiner jag beställt heller. Senare i em kommer Erika & Micke hit, sen efter middagen tänkte jag hälsa på Malinf. Känns som jag har så fullt upp.. nästa vecka jobbar jag massa dagar. Jag som tänkt julpynta ;) haha
Jag har inge vettigt att skriva istället får ni lite bilder:

Huset

Älskling

Vill styra vagnen

Fanta är gott!

Det blev inga fiskbullar. mamma ringde och bjöd oss på middag och det tackade vi inte nej till =) Jag är hur trött som helst, vet inte vad jag gör vaken, vill hitta en bra film jag kan se och kanske somna till. Känns så tråkigt att bara lägga mig i sängen och sova. Men kanske bra så jag är pigg och alert imorrn.
Imorrn ska jag träffa Erika & Micke samt Malin & Nicole, inte dåligt!
Fick ett mms på min lill kusin också, så söt så.
hejråå bloggen!

Jag har fått en kusin!!! =D

En tjej, 03.56 inatt. 52 cm och 4095 g. Jag längtar till jag fåt träffa henne!!
Grattis Magnus & Malin!

Half time

Det här är en bra dag. Dagen började så sent som 09.30 Emilia var som en sol och det smittade såklart av sig till mig. En dusch och sen ner för att äta lunch me Lina på jonte's, va gött såklart. Sen for jag & Emilia och hälsa på Jessica & Bianca. Jag kan inte förstå att Emilia vart så liten, och nu längtar jag ännu mer efter min bebis. Emilia va jätte försiktig och duktig med Bianca så jag hoppas hon blir det mot sin lillasyster/lillebror också. Sen blev de lite bankärenden samt ica. Nu sover min prinsessa och jag ska ta tag i lite tvätt samt städ. Till middag blir det fiskbullar i dillsås och potatis. Jag får inte ens öppna en burk då min kära sambo är i närheten så jag och Emilia ska passa på nu då vi är solo =)

Nu har jag gått halva tiden på min graviditet, eller det beror ju på om jag blir tillbaka flyttad på UL vilket nog är ganska troligt med sisådär en vecka. Tror faktiskt jag har mindre mage nu än med Emilia.

v. 21 med Emilia



v. 20 med bebis.

City, jul och lite annat!

Sov till cirkus halv nio. Sen efter lunch for vi in till city jag och min kära familj. Va på K-Rauta mest hela dagen. Handlade massa saker så nu ska vi fixa till köket =) det kommer bli så fint. Jag vill ju att allt ska va klart med desamma men får såklart vänta eftersom jag är gräsänka mest varannan vecka. suck. Förövrigt har jag gråtit halva kvällen.. de beror nog på att jag känner mig utmattad och att jag är lite mer känslig än vanligt. Har en fullbokad vecka, eller veckor framför mig känns de som.
Något tråkigt som hände idag var att vi körde över en katt på väg till city, den kom springandes upp på vägen och samma sekund som jag ser den så har vi redan kört över den. Den sprang rakt in under däcket. Jag har aldrig vart någon djur människa eller haft något husdjur men jag vart väldigt ledsen. Höll på börja grina. Men jag tänkte mest på den som ägde kissen och det såg så hemskt ut där den låg. Har dessutom aldrig vart med att något djur blivit överkört så det vart som ledsamt.

När Emilia somnat ska jag slå in julklappar, det är så roligt. Har köpt massa fint julpapper och snören/rosetter idag. älskar julen och allt som hör till. Det är mys. Men sen kommer man ju till frågan var man ska fira jul? Jag har aldrig i hela mitt liv firat med någon annan familj/släkt än min egen. Såklart känns det lite jobbigt att bryta sig lös och börja fira varannan jul. Men samtidigt är det en självklarhet för mig att göra det, ge och ta är viktigt. Något år då jag känner mig mogen kan ju vi ha jul och bjuda in båda släkter. Det skulle va roligt. Men som tur är så är juldagarna 3 så man hinner ju va på flera ställen under de dagarna =) Nog om det.
Imorrn ska jag äta lunch med Lina, sen får jag träffa Jessicas bebis =D
kanske ska göra en tidig kväll ikväll..
adios!


sleepy day

När jag hämtat lill gumman på dagis så gick vi alla och la oss. Jag vaknade 15.30 och alla sov fortfarande. Gick och väckte Emilia och M sen for vi ut på byn en sväng och sen gjorde jag paj till middag. Pappa åt med oss också. Skönt att va lite pigg för en gångs skull =D
Min mobil ha sega ihop totalt, men jag vägrar köpa en ny.. !! Har haft 2 mobiler tidigare i mitt 21 åriga liv och jag tänker fortsätta hålla fast vid mina mobiler tills dom inte fungerar längre =P
Jag sitter och tjuvlyssnar på julmusik, men det är ju så mysigt snart får jag börja julpynta =)
Satt och kolla hur mycket jag vägde då jag var gravid med Emilia, när jag va i v. 19 så vägde jag 67 kg. Nu väger jag bara 63 kg. Jag är helnöjd. Jag kanske inte lägger på mig lika mycket denna gång ;)
Känner mig väldigt tillfreds med mitt liv och är så lycklig =D


Heartbeat

Idag fick jag höra bebis hjärtljud =D 137-148 slag i minuten och alla värden bra. Nu äre bara en vecka till ultraljud. wiihoo!!
Nu ska jag hämta lillgumman på dagis.
byee!

något sur

Jag blev på väldans dåligt humör eftersom min dag inte blev som jag ville. Hade ju tänkt fara till bosse och mamma o pappa.. men de vart ju så att jag och Emilia satt själv hela dagen, va skönt till en början me sen kom dampen. Vi åt potatisbullar och klockan 18 gick vi till min pappa, sedan var vi där till halv 8 sen for vi till bosse.. alltså blev klockan såhär mycket innan vi var hemma och Emilia lagt sig. Imorrn ska vi upp rätt tidigt, ska vara hos barnmorskan kl. 9 ska få höra hjärtljuden på min bebis =D eller vår bebis kanske låter bättre. Emilia ska på dagis klockan 8 så de bli att kliva upp 7 för att hinna allt. Det är ju senare än när man ska på jobbet men jag har blivit lite bortskämd med sovmorgon. Nu är jag trött och vill sova, ska se lite tv först.. kanske somna i soffan, det är soft.

Men grattis alla pappor, och framförallt pappan till mitt barn och min egen fader Bengan!!







Mysig farsdags morgon

Ja det har det vart. Jag klev upp och gjorde fika, sen fick M paket och fika på säng. Det uppskattades. Emilia ser disney och jag försöker göra mig iordning samtidigt som jag ska göra 100 andra saker så det går inte speciellt fort. Lyssnar på gamla låtar, de är soft. Gamla minnen.
Jag måste säga att jag drömmer sjuka drömmar, det måste bero på hormoner och dylikt. Man kan visst drömma konstigt då man är gravid. haha!
Idag blir det väl att fara till papporna. Kanske bjuds det på tårta nagerst.. skulle inte va helt fel ;)

saturday ey

Jag är trött idag, vart rätt sent på middagen.. men trevligt =)
Idag ha ja inhandlat lite på loppis, sen ha jag grejat på här hemma. Mamma & Pappa ha vart och hälsat på. Gjorde go middag, kräftstjärtar i vitlöks creme fraiche och hummerfond på rostat bröd sen blev de älgkötte och potatisgratäng. Hasse ha ätit här.. jag är slut nu. Ikväll bli de mys framför cast away.
Imorrn farsdag, har inte köpt något till min pappa än.. få fixa de imorrn. Skulle va roligt med något annorlunda istället för lotter varje år =P


Jag, Emilia, Sandra & Nicole

v. 19

Rast at work

Satt just och bloggade på vk, har ju börjat med det lite smått. Men fick en kommentar från en nördmalingsbo som skrev "ha du ingen egen väg att gå?" vet inte rikigt vad denne menar. Blogga gör väl alla? Någon som vill dryga.
Satt och skrev om mina vänner.. hur underbara dom är.  Sandra som är den bland de goaste människor jag vet. Så glad och positiv. Tässan som jag saknar och aldrig träffar. Antonia & Malin som alltid finns där och lever ganska samma liv som jag, och vet hur de är med allt som hör till.
Här kan ni ju läsa min vk blogg om ni känner för de.
VK blogg

Nu är min rast slut. Så jag ska arbet.


gokväll

Mumisgt med kvällsfika och glass.. synd att det är inge bra å äta på kvällen. MalinF ha vart här och vi ha suttit och pratat i flera timmar. De va trevligt för de va lääng sen. De nya soff överdragen har kommit och jag har än så länge bara bytt på fotöljen. Blev najs.. ovanligt men najs. Jag gick och trodde att jag var ledig imorrn men ja ska ju worka 7-13.30 jag börjar bli för lat med mina långledigheter.. ge mig extrajobb!! Vill jobba så mycket som möjligt innan jag inte orkar mer. Ingen kusin i sikte heller.. en vecka över tiden. Jag är så spänd! Det ska bli så roligt.

Emilia är inne i värsta trotsen.. jag är helt knäckt, men bra hon härdar mig så jag inte blir för bekväm innan bebis kommer =D då lär de ju bli liv i luckan, jag väntar mig kolikbebis nr. 2 =P men kanske så slipper bebis ha magont som sin stora syrra som skrek mest de 3 första månaderna. Jag var zombie.. men som med förlossningen så är det ju övergående som tur är.

puss & gonatt!

viva la vida

Idag fick vi minsann sovmorgon. Halv tio.. inte dåligt. Lill gumman sov till kl.10.00 Sen kom Richard och hälsa på, bjöd han på lunch också. Nu äre eftermiddags lur för Emilia. Jag ska städa tro jag. Tappade plötsligt all ork.. va ute en sväng men de va kallt. Skulle ta julbild på Emilia men hon krascha tomten istället och ville inte sitta still hahahaha.
Well, dags och ta tag i nåt medan jag är på ile.. tro ja ska äta lite soppa. Pumpa och majs.. undra om den ä god. Fick den gratis på maxi.
Som många andra är jag nu kär i låten poker face me lady gaga.
Drömde inatt att de inte hördes nå hjärtljud då barnmorskan skulle lyssna. Höll på hur länge som helst.. sen fixa ja en apparat själv och försökte lyssna och tillslut hörde jag =) det är Lina som skrämmer upp mig med att det är nå fel. Slut nu!! =P

skriv kanske ikväll, bye!

Trötta är vi allihopa!!

Jag har varit vaken i natt och sett valvakan. Onej tro inte att jag offrar en god natts sömn för att se vem som blir USA's president.. det kan jag lika gärna läsa om nästa dag. Men till saken hör att vi sov ju hos Antonia & Simon jag och Emilia. Emilia hade först svårt att somna, sen vakna hon mitt inatten och somnade inte om. Eftersom det inte gick nå barnprogram den tiden eftersom det är tänkt att små barn ska sova så satt vi och såg när rösterna räknades och Obama höll sitt seger tal. Folk grät och det var ett jäkla ståhej. Men jag höll lix på han så det var ju bra. Stiligt med en mörk president också. Yes. Nämen det blev trots allt en sväng på stan och jag inhandlade lite julklappar till M & E. Det är så roligt med presenter =)

Emilia har ju vart hur trött som helst idag och bara sovit en knapp timma.. så nu gråter hon, jag har lagt henne men hon tjuras.. idag skulle jag behövt lite mer tålamod. Här sovs det i hela huset.. förutom jag. För jag palla inte sova nu, det går ju inte. Har så myket annat att pyssla med ju.
Ännu en ledig dag imorrn.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Hoppas på bättre väder så man kan va ute. är såå tråligt väder nu. Grått och blött. Det kom en liten tjej hit idag också.. öppnade bara dörren.. hon va söt, vet inte riktigt vem hennes mamma o pappa är. Hon undrade om Emilia ville komma ut och leka med henne. Men Emilia är för liten för att leka ute själv ju. Och jag hade inte lust att gå ut i kylan och mörkret.

Bibbi ringde från dagis och sa att Emilia hade en farsdags present där.. så jag for och hämtade den, va stort paket.. jag är såå nyfiken. Men jag får vänta till söndag=) Synd att inte M är någon tårt människa för då hade jag bakat en farsdagstårta.. få göra nå anne go fika/mat.

Sen har jag fått tio tusen röda rosor av min man också, Antonia fick också en bukett.. men den va inte passion red, den va gul. Hon blev happy.. blir såklart jag också men de gör rätt ont att sticka sig på taggarna, så jag står och småsvär när jag snittar 80 rosor. Men hey.. jag ska absolut inte klaga, det fanns en gång i tiden då jag aldrig fick röda rosor. =P haha!!

Nu ska jag hänga tvätt och vika den torra.. denna tvätt alltså! Vill ha en ny tvättmaskin den här suger.
julklapp 2008? nej för dyrt, eller hur äre? he ä väl int penninga he sitt te?
mohahaha dagens skämt!


big city

Sitter hos Antonia i city, jag & Emilia ska sova här.. vi ha skjussa in M på airport. Har svullat chirre & dirre och sett DH jag fattade ingenting eftersom de va hundra år sen jag såg de sist.. kom ihåg nu hur bra de egentligen är. Tog en bra stund innan Emilia somnade men nu hon sover hon, jag få söva på soffa. Har kollat på bebiskläder och diverse bebis saker och nu längtar jag bara ännu mer. Nu är de nära för Antonia =D Imorrn kanske de bli julklappsinhandling.. jag ska va ute i god tid för en gångs skull.. få se hur de blir me den saken, slutar väl med att jag kör runt runt i parkeringshusen dagen före jul för att få plats i julstressen. =P
Nu ska jag läsa lite mer bloggar och va lite social.
gokväll!!

Robbie

Jag har suttit och kollat på denna mans live framträdanden rätt många minuter nu, han har något speciellt. Om ja vart singel och 16 år hade jag sagt något i stil med I want him bad in bed.. men så äre ju inte riktigt. Näe, nåt å vil öga på som Daniel skulle uttryckt det.

Falling slowly and Lies

Eftersom jag inte kan lägga in youtube videos så får jag länka som vanligt. Dessa låtar sjöng brorsan & evelina tillsammans för mig, i'm in love.
LÅTEN
LÅT2
nån som kan lära mig förresten?

Jag diggar dig!!

Måndag, jag såg visst sur ut i omklädningsrummet imorse.. haha! Jag var inte pigg.. Emilia ha vart vaken inatt
och vare pigg!! Man ska ju inte springa runt och leka och va pigg på natten! Men dagen ha vart bra, sluta kl 12.00 sen hem och äta, städa, greja, laga mat and so on.. Sussie&Ingvar , Jasmine&Robert ha vart här å häsa på ikväll. Jag bjöd på maräng swiss? ja de är sjukt gott.. jag åt ur skålen då alla ätit klart. Magen börjar va rätt utputande nu och bebis sparkar, jag längtar efter dig såå mycket. Imorrn ska jag till tandläkarn, usch och fy vad dyrt de kom å va och tråkigt för den delen.. har aldrig haft ett hål i hela mitt liv så jag hoppas på de nu me.
Nu ska jag göra något annat än dator.

Min vän ha fått en dotter idag också, GRATTIS!! Så underbart! Fick ett mms på sötnosen.

Nya sofftyger

Soon baby soon

Nu äre snart inga vita soffor längre! =D


helluuu

Ja va hur trött som helst då jag slutade worket. Blev en kebabrulle till middag. Sen har jag sjåat på här hemma.. de tar aldrig slut på saker att göra, en märkabar skillnad mot lägenheten.. vips va den städad. Har nu lagt lill älsklings gumman. Mitt allt , hon ha blive så duktig på prata =D Antis & Simon va förbi en sväng och sa hej nyss.Snart få dom också bebis.. så roligt =)
Nu ska jag sätta in lite papper i pärmar och sen slappa lite i soffan innan läggdags.

gokväll.


hard work work

Jag är sleeten påm worket. Huvudet gör ont och kroppen är trött. Men om inte alltför länge får jag fara hem och kramas. Det har jag längtat efter.
Söndagkvällen kommer nog tillbringas i soffan framför en film eller tv program, kanon kväll!
Imorrn äre ju worket igen men enast 7-12.
adios amigos y amigas!

feeling fine

Ja, hur mår jag nu då? Faktiskt bättre så imorrn äre back to work igen. Känns bra, är rätt drygt att va hemma och sjuk. Imorrn kommer min love hem =)
Ja, de är kasst på tv ikväll också... skulle ha haft en bra film eller två och några chipspåsar. Great!
Kanske kan kirra de, dip skulle va väldigt mumisgt också =) ska ringa min vän antonia också. Väldans många också jag har klämt in. Har inget att skriva egentligen.. vill att snön ska komma så de bli lite ljusare man bli ju deppad av mörkret.
yes, ha en bra kväll!

RSS 2.0