15 days to go!

Nu är jag lite guld rikare och känner mig nöjd med dagen.
Den började sent, närmare bestämt 09.30 .. jag va vaken vid 8 men eftersom Emilia sov så passade jag på att göra det. Åt lunch och sen kom mamma och hämtade oss och vi for in till city. Gick på stan läääng, köpte klocka, örhängen och en underbar guldring med 5 hjärtan som är diamanter i. Den va inte billig men så fin och så jag. Tack älskling för att du låter mig glittra.

Sen fick jag ett par mys mjuk pirat byx liknande byxor och en bh av mamma, även en svart tunika. Tack kära mamma =)
sen blev de H&M och ett plagg till min bebis, även hudcreme, ögonskugga, nagellack och lite sådant =)
Ikväll ska jag ha lite manikyr och pedikyr och ansiktsmask och hela baletten och självklart se mitt andra avenyn jag har längtat efter i en hel vecka.

Dagen avslutades på maxi och sedan middag på great eastern. Vilken kanon dag!
Lite bilder..

sötnos

gott me mcflurry =)

köra bil på maxi

skål på great eastern

grejer

ring, dålig bild men =)

hörs imorrn!!

16 days to go!

Idag klev jag upp vid 8 tiden och var hur trött som helst. Va visst vaken lite väl länge igår, men jag va ju pigg efter min sovmorgon ;) Lämnade Emilia på dagis kl 9, sen lite frukost och sedan vännäs och bm. Där var allt bra, var en barnmorske student där som var jätte gullig. Hon kommer bli en bra barnmorska. Jag fick en ny tid den 14e april, Bm sa att vi ser ju om vi ses. ahh spännande, hoppas bebis har kommit då. Det är alltså en dag före beräknat datum. Emilia föddes en dag innan. Men denna bebis kan ju välja att stanna i ytterligare 2 veckor, onej de känns alldeles för långt bort. Så vi hoppas på snart.
Efter bm vart de lite mat shopping, eller inte så lite ganska mycket faktiskt. Mat är dyrt. Sen hem igen, Richard kom förbi och åt lunch, han är rolig. Sen promenerade jag ner på dagis och jag kände lycka, solen sken och det var varmt. Typ tills jag kom ut från dagis och det börja blåsa svinkallt. Farmor ringde då och bjöd på köttsoppa, så vi gick dit och fick oss lite mat =) sen hem för att baka en kladdkaka som jag & mamma har ätit framför familjen annorlunda. Är trött så jag ska nog sussa snart.

Imorrn blir det CITY!! Änteligen ska jag få handla de sista jag behöver och köpa massa smycken till mig själv (presentkort) Det brukar jag aldrig göra, handla smycken alltså, så de ska bli roligt. Det blir jag, Emilia och mamma som far. Måste nästan köpa något att ha på mig på begravningen också men eftersom pengarna försvann lika snabbt som dom kom in på konot så får jag försöka hitta något till ett bra pris.

Jahapp, ska greja lite nu innan sova.. såg lite av ballar av stål, vilket sjukt program alltså haha!
Gonatt!!

17 days to go

Det är slö söndag idag, att vara på 60-års kalas med kanonkula i värmen är rätt jobbigt =P jag var iaf helt slut och slocknade rätt fort igår. Jättegod mat och tårta var det. Hade ont i magen också, orkade knappt lyfta Emilia. Men idag känns det bättre efter en lång sovmorgon. Den kändes ju extra lång eftersom man ställde fram klockan - sommartid! härligt!

Annars då? Jag känner mig ganska folkskygg och håller mig hemma, inomhus. Jag är inte social och det är tråkigt. Jag vill be om ursäkt till mina vänner, det är inte er det är fel på utan jag har de största problemet själv. Jag känner mig som deppad. Vet inte varför men. Jag som annars brukar få damp och om inte annat tokstäda om jag inte har annat för mig går istället runt som en sur zombie och tar de piano helt enkelt. Men det känns rätt tungt nu på slutet, nu få bebis komma tycker jag. Men nu äre nedräkning, 17 dagar kvar till bf.
Imorrn ska jag till bm och sen passa på att handla i vännäs. Annars är veckan väldigt oplanerad. Känns skönnt.

finaste prinsessan

en trött prins

3 år sedan denna bild togs..

Laugh more, love more.
/E

Så som i himlen



där rosor aldrig dör

God dag!
Natten ha minst sagt vart lite annrolunda. Jag är seg i huvudet idag. Va så trött imorse, skulle kunna sova hela dagen. Som vanligt är jag seg startad nanting. Men nu har jag och Emilia iaf duschat och ska snart äta lite tacos rester från igår =)
Senare i em blir de kalas. Efter lunch blir de kanske att fara till Linda om Emilia inte är alltför trött.
näe dags att rusa.. man är inte den snabbaste.

hejhopp!


friday eyy

Idag är det fredag. Vad har vi gjort? noll och ingenting, typ. Hade planer på att åka in till stan, det har jag alltid men vi sket i det. Jahapp så äre så blire. Sen ha vi sett tv, vilat, eller just de.. jag och Emilia drog ne på byn och inhandlade nya stövlar och mockasiner till henne. Stövlarna va så fina - Rosa med pirater på =)




Emilia va nöjd =D

sen bjöd vi Robin & Sofia på tacos till middag. Trevligt med besök =) har sett lite tv och helt plöstsligt ringer brorsan och säger jag ska se på 3an och såg då att en från bjur va med i singing bee hihi de va lite kul synd att han åkte ur direkt.
Imorrn är det ev grillning eller prom på planeringen sen blir det nog 60-års kalas. Trevligt.
Jag känner mig såå tjock nu, jobbigt. P-a är här och han sa "helseket vilken mage du ha nu" hahaha yes de ha jag,  19 days to go, less or more.
Nu ska jag lägga mig och softa i soffan en stund innan jag ska sussa.
Gonatt!

The day

Torsdag, jag har sovit i princip hela dagen medan Emilia vart på dagis. Jag har ont så fort jag går eller står eller gör något ansträngande. Jag är så less, och hel pepp på föda barn!! Det är bra. Mamma har bjudit oss på middag idag, lax och potatis mums. Emilia som inte sov något på dagis idag somnade vid 19 tiden utan problem. Jag har köpt godis och fanta och sitter och gottar mig. Men blev sådär tvär äckligt mätt. Ska se dokumentär på 4an kl 21.00 om monstret. Huvva vilken störd människ. Sitter och läser om glasbitar som hittats i kyckling, läskigt. Då få man va rädd för nå mer också.
Nu ska jag roa mig med att betala räkningar, hoppas min hp kommer imorrn annars blire tufft.
Dom ha äntligen hyvla vägen utanför mamma o pappa, men inte här uppe hos oss. Jag svor och va så förbannad idag så jag va nära att ringa kommun, ja ge dom en dag till sen äre dags!!
Lite pics då..

min sötnos

jag, håret vart rätt mörkt, nästan svart

v. 38 tjockis

Emilia ställer sig också i profil och vill att man ska ta kort på henne så söt =)

Imorrn äre fredag och helg, kanske man få spendera lite tid me kärleken.. ha blivit lite av de denna vecka då han jobbat every night.
Sitter och lyssnar på sommar låtar och drömmer mig till värme.
Gokväll!


Härlig är jorden

Jahapp så vad har jag gjort idag? Jag har inte gjort mycket alls, gick omkring här hemma och lyssnade på musik, städade toan och lite sånt. strax innan kl 14 travade jag ner på dagis på ishalka och ojämnheter.. eftersom det är våffeldagen idag så bjöd farmor oss på våfflor, mums va gött. Mamma ha färga mitt hår ikväll =D så nu sitter jag och väntar på att det ska torka så jag får se det färdiga resultatet. Vill såklart platta de också men får se om de pallas. Äger ingen hårtork och mitt hår torkar inte på en timma direkt, nej de kan lika gärna va blött imorrn bitti. Jag har oerhört tjockt hår. Iaf blev de mörkbrunt för er som undrar.
Fick ju en snille blixt för ett år sen typ att jag skulle bli ljusare.. vart ju pannkaka av alltihop eftersom jag ska verkligen vara brunett. Färgade ju över ganska snabbt men jag har haft en ful utväxt hur länge som helst och håret ha typ vare brun orange typ. Men nu är de nog hel brunt och fint =) Jag har som aldrig gillat mitt hår men jag börjar göra det, det ska nog vara långt för att va snyggast.

Jag har inga pengar på telen och det är såå störande. Massa folk som vill messa me jag ju haha. På fredag kan jag fylla på igen. Håret ser jättemörkt ut, imorrn få ni bild på det.. jag ser så trött och blek ut nu =P
här kan ni få från min blondie period haha



mörkt igen..

underbara lockar


längre och inte lika mörkt

nu innan jag färga

sååå blond kanske inte va den bästa men nu ha jag iaf prövat.
Nu ska jag lägga mig, har ont i kroppen och trött i knoppen.
sov gott!

baby baby

Goddag! Det är strålande sol men kallt som vanligt. Ibland undra jag varför jag bo bland de kallaste ställen på jorden. aja. Lämnade Emilia på dagis kl 9 sen ha jag ätuit frukost i lugn och ro. Sen sov jag en timme. Nu är jag solo och vet inte vad jag ska hitta på. Ha som städa och gjort sådant redan.. typ.
Sitter och lyssnar på Corona, är som bra.. 90-tals dunka. Tänker på Robin Rehn, jag har för mig han gillar sådan musik. Eller att jag någon gång hört de spelas i hans gula merca som hade frän tuta haha.
Nu är jag lite göralös.. somna igen känns drygt. Kanske ska ringa och höra vad mamma gör =)
later..

kväll

Gokväll!! Nu har jag kikat på AA, fick även besök av Linda.. trevligt =) nu äre en hel vecka tills nästa avsnitt, vart ju spännande i detta. Har även gjort köttfärsås till min arbetande man så han har matlåda imorrn. Vad gör man inte för dem man älskar.
Pappa kika förbi en sväng i em också, trevligt. Pannkaka med vanlijglass och hallon var en hit! Det tyckte även Emilia som åt flera portioner =)




Oj, klockan är redan över 23. Dags att sova, blir att kliva upp tidigt imorrn. Imorrn äre dagisdag och jag tror jag ska ha vil dag eller något.

Det är trångt i magen och jag är inte det minsta nervös för förlossningen längre, häftigt hur kroppen gör sig beredd på vad som komma skall. Jag känner att nu kan min bebis få komma när den vill.
Nu ska jag sussa.
Gonatt!!

tisdag

Det är sådär vårljust ute och jag gillar det. Jag känner mig piggare då. Idag ha vi vart på mammaträff, trevligt. Men det är kallt ute, men påväg mot varmare tider så. På söndag ska man ställa fram klockan, då blir de ljusare ännu längre. Jag längtar till sommarkvällar och grillat på altanen. ohh va härligt!!
Sitter och är dunder sugen på plättar men jag har tyvärr ingent plätt panna så de få bli pannkaka istället, men sitter och är lost på hur man gör pannkaksmeten va så längsen, kollar lite olika recept och alla är olika, jag lär ju misslyckas. ska äta glass och hallon till, nej dags att börja är så hungrig. Emilia ha somna på soffan, typiskt. måste väcka henne så hon somnar ikväll.
återkommer senare, efter andra avenyn =P

Måndag

Dagen ha vart... soft? Ja det har den. Mikael va här en stund på förmiddagen, annars har jag typ städat. Håller med Annah om att de är drygt nu när solen skiner in och man ser varenda dammkorn. Ja, jag har lite städmani. Hämta Emilia på dagis kl 14 sen for vi förbi mamma som va i morfars lägenhet. Sen bjöd mamma på middag mums, har ätit hur mycke som helst känns de som. Tog en power nap, fikade och hade de bra.. farmor var också där, trevligt =)
Nu har jag sett familjen annorlunda och spårlöst, är så häftigt att folk väljer att leta upp sina rötter.. jag skulle tycka de va hur fränt som helst om min kära sambo skulle tycka de va lika fränt som jag. Men jag antar att det inte är lika viktigt för alla, men ändå.. Emilia kanske också är intresserad hon är ju ändå halv lankes. Skulle va kul att besöka landet, fast det är visst oroligt där. Näe nu ska ni få lite bilder från Elias kalas sen ska jag sova, jag är såå trött. Imorrn blire mama träff =D

Alla i väntan på glass





min vackra dotter


sötast

gonatt alla!!

Leos

Vart precis som jag föreställt mig, roligt och jobbigt nanting för min otränade, tjocka, höggravida kropp. Emilia hade spring i benen och ville va överallt såklart, jag hade fullt sjå att hänga med i svängarna.
Minus va att föräldrarna inte fick fika, men de va roligare för barnen, jag åt ändå lite glass med Emilia, man få ju inte va dum =P vi stannade till halv 4 ungefär efter 1,5 timme va jag nöjd, Emilia också som egentligen inte gjorde alltför mycke motstånd till att fara hem, men hon fick ju godis. Hoppas inte tandläkarn läser detta haha.
Svängde förbi Ica vännäs för att köpa blöjor, dom är visst billigast i västerbotten (tips)
hem och åt lite pizza. Nu ska jag ta tag i diverse här hemma. Imorrn äre måndag, ny vecka, härligt!!
Bilder kommer senare.
adios!!

sunny sunday

Igår gick jag och brorsan ne på byn, träffa Elin & Johnny.. vi köpte fika och for till morfars lägenhet för att fika me de andra. Sen kl 15.00 va de föreningsmöte. Efter det thai middag hos grannen och sen slog jag igen ögonen kl 22.00 och vaknade kl 8.30 imorse. Jag känner mig rätt utvilad men inte pigg.. förkylningen sitter kvar men känns bättre. Denna helg ha bestått av mycke sömn och mycke snor papper. Ska snart äta lite tror jag, sen till Emilias förtjusning blir det klänning idag, och sen kalas på leos, blir nog skoj =)
trevlig söndag!

the summer is magic

Jag gick och la mig tidigt igår, natten ha vare jobbig eftersom ja knappt kunnat andas och vaknat stup i kvarten för att måsta snyta mig och ha hostattacker. Sov till nio tiden imorse, de känns bättre men näsan svider. Jag ska ut i solen nu med min prinsessa. Brorsan är här, trevligt.

Ja vill ba grin!!!

Jag är dundermega förkyld, och jag har ont i varenda muskel i kroppen. Jag och Emilia har badat.. yes jag kände mig som en flodhäst. Förkylningen har nått kulmen och jag hoppas att jag mår bättre imorrn. Hur ska man palla med dagen annars.. jag vill ba grina och va förbannad.
Nu får bebis komma tycker jag, jag är beredd nu.. så j'vla beredd man kan bli! Men den kan ju vänta sisådär en vecka iaf så jag orkar , för inte skulle jag palla ett maraton lopp med denna förkylning, nej inte ens ett varv runt huse. Så nu vet du bebis. Mamma längtar iaf efter dig. Jag kan inte ha några kläder längre och det trycker mot revbena- det är skönt att klaga. Finns dom som ha de värre så jag ska sluta nu. Tack för du lyssna bloggen. Nu ska jag dra täcke över huve och somna! Adjöken

Förkylningen..

.. Kom över en natt och jag känner mig rätt överkörd. Men har sovit på soffan nu en timme, de va skönt. Jag tror på att vila.
Annars då? Idag har hänt nada, eller jo Johanna & Mårten va dock förbi en sväng. Det var trevligt.
Raspeballerna vart kanon goda =) känns bättre att säga palt. Känns fränt att det går så snabbt och även jag lyckas.
Sen var det me&i träff i gräsmyr hos Lina. Jätte trevligt och gott fika. Tyckte de va typiskt att jag kände av min onda hals så jag inte kunde njuta på samma sät =P har inte skrattat så mycke på länge och bilfärden hem va crazy kul. Köpte inget trots jättefin kläder men man är ju inte den rikaste så att säga.

Idag har barnbidraget kommit vilket betyder yes, jag kan handla mat. Tror jag ska göra köttfärspaj till middag, ska snart ne på byn och hannel. Kvällen ska jag spendera i soffan framför rallybrudar som Linda så snällt skulle komma förbi med =)
Imorrn äre saturday och thai mat samt föreningsmöte. På söndag är det kalas på leos lekland, Elias blir 4 år, stora grabben.. tyckte de va nyss han fyllde 2 och Emilia va en liten bebis på bara en månad typ.
Frågan är hur jag ska orka springa runt på leos med Emilia så tjock som jag är? =P iaf nu äre v. 37

trevlig fredag!!

Torsdag

Lill kusin Elly i tidningen igår =)




Det är vackert väder även idag, har lämnat sessan på dagis och nu ska jag göra raspeballer =P
later..




Vila i frid

På denna soliga dag lämnade morfar jordelivet efter en tids sjukdom. 5 år och 5 dagar sedan mormor dog.. nu får ni vara tillsammans. Jag kommer sakna dig! Vi ses en dag.





Vila i frid kära morfar!!

Solig underbar dag

Ja nu äre dags för lite posititvitet i denna blogg. Jag känner mig på så bra humör, så lycklig =D
Solen skiner och det är varmt ute. Vi är snart klara med köket och jag känner att det går mot ljusare tider. Klev upp kl 7 imorse, ställde till och med väckarn. Jag måste bli en morgon människa känner jag. Lämnade Emilia på dagis vid 9 och sen ha jag och love gjort lite ärenden. Hälsa på pappa & p-a på ullkraft också. Idag blir de bara lugnt, va hemma och greja med diverse.
ohh happy day!! Har blivit kär i en låt också:

Tisdag

Ha vart en bra dag. Den började med sovmorogn till kl 10.00 tack =) sen åt vi lunch, jag lagade mer mat. Bjöd pappa och per-anders på lunch. Sen va de läggdags för Emilia. Hon sov mellan 12-13.30 så nu hoppas jag det funkar bra på dagis imorrn =) sen kom Linda och W, vi försökte gå en prom i slasket, men de va tungstyrt och blött så vi vände rätt fort. Blev lite surr i soffan istället. Sen middag och efter de for jag och Emilia till mormor&morfar, hämtade en väska och bebis overall. Nu ska jag snart packa bb väskan. Fick träffa farmor också, trevligt. Kul att träffa mamma, är ju så sällan nuförtin men det har ju sina orsaker.
Nu väntar jag med spänning på andra avenyn, lite glass eller gotta till det, vilken perfekt tisdagkväll.

imorrn, city med mig själv? handla lite bebis kläder och smycken för flera hundratals kronor till mig själv? låter roligt, men vi ser hur jag känner mig. Just nu känns de som jag vill vila hela dagen medan lill gumman är på dagis. min kropp gör ont.
hejdå!

monday

Idag skulle jag kunna skriva en novell, men jag gör inte det. Mascaran som jag lyxade på med är borta för längesen. Iaf så är min bebis nu fixerad. Alltså snart ready att komma ut till mig =) Emilia fixerade sig i v.37 och kom ut 2 veckor senare. Tänk om denna bebis kommer om 2 veckor, hello de är nära. Bm fråga mig om jag var redo att föda, om jag skulle kunna fara in ikväll och nej minsann jag är inte redo. Jag fick lite broschyrer, sen skrev vi hop en sammanfattnig av min gravidet och hur jag vill ha de på förlossningen. Som vanligt är jag miss vet inte, men jag sa ju att jag är rädd för sprutor och kommer inte vilja ha epidural och sen finns de lix ingen som hjälper så jag kör väl på lustgasen. Alla värden toppen bra också. Jag kan inte skylla min trötthet på dåliga värden och så.. nej de är minsann bara för lite sömn här.

Jag är så sjukt hungrig hela tiden, är jobbigt att jag känner mig omättlig. Det är värsta vår vädret ute och visst är det härligt, men ändå så kom jag på mig själv att gå och svära över att det är så blött. Jag får ju ge mig alltså.. ! Träffade en farbror som styrde sparken på asfalten typ, han trodde de sista sparkföret far idag, han skulle nog införskaffa sig en vagn han med. Emilia sov inte på dagis idag så hon somna i vagn på vägen hem. Ska snart väcka henne, hon lär inte va på bra humör.
Som tur är redan middagen klar, bara att värma. Jag hade köpt 2 kexchoklad men dom är spårlöst borta, M har säkert gömt dom för mig =P
Ikväll ska jag äta gött och bara ta de lugnt. så sliten.. Emilia vakna kl 5 igårmorse och jag somnade inte förren kl 01.30 i natt. tidig kväll ohjaa.

ja men de här vart ju en halv novell kanske..
ha de!

God morgon

Sitter och äter havregrynsgröt och mackor. Är faktiskt uppe, påklädd och har även lyxat med mascara woow. Lämnade Emilia på dagis kl 9, snart alldeles snart ska jag hoppa in i bilen och fara till vännäs för att besöka bm, är som trevligt. Det regnar typ ute, eller halglar... kanske mest troligt något mitt emellan. Vår vår vår =)
Hittade en bra skiva igår, så nu kan jag poppa hela vägen. Det står party MJ på den, så de är din madde =P M's bilar har inehållit mer en en som det står madde på =P

happ, få önska er en bra dag!
later.  



Lördag

Idag var det dop, jättefint var det. Spelade en sådan fin låt i början, inte ett öga var torrt.
Fick god smörgåstårta också och sällskapet var väldigt trevligt. Jag och st pratade om old memories då jag hällde cider i hennes hår för att hon sa sin åsikt ang en pojke jag var förtjust i. Samt hur jag brukade putta henne då jag vart sur. Åhh vi har verkligen blivit stora på riktigt nu. Men minnena finns alltid kvar.
Efter dopet for jag och Emilia och hälsa på min morfar, som var mycke piggare idag vilket var roligt =) sen åkte brorsan med hem till bjur så vi fick skratta hela vägen hem. Han va mest åkrädd och tyckte jag hade dålig musik som vanligt, hitta lite bloodhound gang och hade lite allsång. Vi har så roligt brorsan och jag, träffas alldeles för sällan.
Sen blev det middag hos svärfars, gött. Va så trött efter stads resan så vi stannade inte så länge.

Hade gentligen tänkt fara och umgås me Malin & Linda men jag kände att orken va som bortblåst och jag kanske inte skulle vara så social så jag har hjälpt till lite i köket och sett melodifestivalen och jag älskar vinnarlåten =D
näee nu lite pics, sen sängen.
Börjar med en magbild, nu v. 36

fick låna en klänning av malin =)


Familjen Hennström/Vennberg + faddrar Sandra och nån :P

Fina familjen =)

snygg sandra & kevin =)

Emilia ville mest åka wiiieee =D

St, Malin, Emilia & Nicole

jag & min prinsessa =D

Höres imaran!!
Gonatt!

fredag kväll

Jo men de blev city tillslut =P köpte dop present till Kevin, sen spotlights på elkedjan till köket. Blev även en sväng på H&M och handla lite hårgrejer till mig själv. Alltid skoj me presentkort. Har ett på guldfynd också, men ska fara själv någon dag och bara gå runt i lugn och ro =) sen vart de sen middag på McDonald's.
Mamma ringde då vi va på väg hem, morfar hade blivit sämre så vi for och hälsa på han en sväng. Vilket ställe, verkligen jättefint. Emilia va ju rätt trött och rastlös så hon sprang mest bara runt men hann ju vara en stund iaf. Kändes bra.
Nu är jag hel knäckt. Ska fixa me lite grejer sen lägga mig och sova. Imorrn blir de dop och city igen. Trevligt! Synd bara att ja inte vet va ja ska ha på mig ;O är för tjock för de mesta nu.
Lite fika också såklart... ;)
gonatt!!

Friday I'm in love!

Ha vart en bra start på denna dag. Alla glada nöjda.
kanske ska vi till city, maybe baby!



all the times that i cried

Jahapp.. jag har inte lyft ett finger idag. Vart inge city ändå vilket jag egentligen ångrar. Ha vare sådär halv skönt samtidigt som jag hunnit få damp ett x antal ggr. Låg i soffan resten av dagen jag inte låg i sängen. same same but different. Drog hem till mamma och pappa för att få mat och se andra väggar ett tag =P slockna till och med på deras soffa, jo jag är rätt sliten verkar de som.
Har vart på skithumör också, dels pga alla jävla skit räkningar som verkar vilja bombardera brevlådan. Jag är även sur för något annat också men de tänker jag inte skriva här. Är så less, less, less, less!!! Längtar till måndag för då ska jag till bm, måste fråga henne om en sak jag misstänker. Hade ju hoppats Lina skull va på msn så ja kan fråga hon.. få messa istället. Ja de här är ju jäkligt intressant för er att läsa, mina funderationer, jo men visst. Jag är visst lite anti idag.
Kanske ska ägna mig åt bland de bästa jag vet för tillfället- äta!!

Längtar efter brosan också, träffa han max 1 gång i månaden. Du kan väl komma hem nångång! Äh du läs int lix min blogg =P Undra om man ska göra lite fika och sen sussa. Imorrn äre fredag och jag vet inte riktigt vad som händer.. kanske city? eller inte haha
ähhhh hejdå de bli inge bättre än såhär just nu.

hejba

Jag har nyss klivit upp ur sängen, där har jag spenderat min tid sedan jag skrev sist. Oj vad skönt för kroppen och knoppen. Är nästan så jag skulle vilja lägga mig ytterligare en timme men njaa si något vettigt måste jag väl uträtta idag.
Nu vill jag ha varmt och vår, de är så grått och trist ute.. going crazy.
city eller inte, jag funderar ännu. =P
later.

Torsdag

God morgon!
Sov till kl 08.20 typ, även Emilia.. vi va nog rätt trötta efter gårkvällen. Lämnade på dagis kl 09.00 och nu sitter jag och äter lite frukost. I Almanackan står det city idag, men jag vet inte.. jag vet inte om jag ska palla dra iväg. Skulle som va roligt samtidigt. Bara gå själv och handla för mina presentkort jag har. Träffa Antonia och så.. kanske jag ska fara ändå. åhh va svårt, eller lägga mig och vila igen. Vilket dilemma.

Drömde att jag for till thailand i natt, höggravid och allt och när jag kommer ner har jag inte packat med mig någonting och kommer på att jag inte kommer hinna hem innan det är dags. Det är även en flygtur på typ 12 timmar så de kanske skulle bli att föda på 10 000 meters höjd. ja de va panik kan jag lova. Dessutom hade jag farit utan M och Emilia. Hel knasigt. Va en jobbig dröm.

Fick ett jättefint mess igår som löd:
En vän är alltid en vän. Även om livet för oss vidare i olika riktiningar, så kommer alltid minnena att finnas kvar. Jag tycker det är viktigt att vi tänker tillbaka ibland på det som varit så vi inte glömmer vänskapen och alla fina stunder. Det är ändå det som format oss till de vi är idag. Jag skickar detta till er gamla vänner som jag har i min telefonbok, gör det ni också. er glömmer jag aldrig.
kram
de va fint =)

näee nu ska ja lämna datorn.
adios!!

kors i taket

Nu går jag i säng, jag pallar inte va vaken. Hela kroppen värker och jag orkar inte ens prata i tele. Inte messa, inte nå..
hörs imorrn.

i am what i am, i do what i want.. but i can't hide

Vad har jag gjort idag?
Legat i sängen, ätit, gått ne på dagis och hämtat Emilia och lagt mig på soffan igen.. jag orkar ingenting. Dessutom fick jag mig en spark i nedre delen av magen så jag har ont, ont. Var såklart inte meningen av Emilia men jag blev arg ändå. =S
Just de, va på vc också.. gick bra, blir laktulos för min sessa. Hoppas det hjälper.
Som tur är slipper jag laga mat idag, finns 2 rätter att värma men jag är inte sugen på mat. Jag är sugen på hårdmackor med skinkost, skinka och gurka på samt oboy till. Kan man leva på det, jag äter de jämt. Fåt äta lite fisk kanske.

Emilia petade då bara i maten, hon är trött.. som jag. Ikväll ska jag banne mig sova tidigt. Undra om de blir stan imorrn? Har inte hört något från mina kollegor..kanske måste ringa dit, dessutom är jag så trött, trött, trött.. men jag måste ju fixa dop present.

Egentligen är det bra att jag börjar bli less på att vara orekslös och tjock, för då blir jag ju som peppad på att föda, för egentligen är jag nervös.. jag vet vad jag ger mig in på och vilken smärta de är.  Men så värt då jag får belöningen =D en prinsessa eller prins på mitt bröst =)
Jag hoppas också att öppningskedet går fortare än förra gången.. ha värkar i hundra år är inge roligt. Näe tänk om jag kunde åka in och dom säger att nu är du öppen 8 cm, sen tar de bara en liten stund och sen får jag börja krysta. Inte va öppen 2-3 cm och ha värkar var 5e minut i ett dygn innan de händer något. Men dom säger ju att de ska gå snabbare andra gången, i really hope so. Någon med erfarenhet som vet?

Fan va jag är på dåligt humör. Är så less på att allt känns jobbigt. Är så less på att va sur, är så less på va ledsen, är så less på att klaga. Ikväll är jag solo hemma och vad skönt de känns. Jag ska ba göra saker jag vill, se lite aa på svtplay och softa fallskärm.
hejdåååå

Tisdag

God morgon! Sitter nu nyduschad och påklädd, men såå trött jag blev. Om jag ändå fick lägga mig i sängen och sova halva dagen men nej serru det går inte.
Frågade nyss Emilia om hon vet vad vi ska göra idag, näe sa hon då.. vi ska fara och leka med barna,
då säger hon nej, - Birgit. Birgit är min farmor, mormor osså.. Klart vi ska hälsa på Birgit, men mormor är i stan, okej säger hon då. Såå söt =) hon har börjat prata så mycket, det är roligt.
Nu sitter hon här nedanför och leker med servisen, pappas kaffe, thomas kaffe, mammas kaffe, varsegood.

nej på med mascaran och lite frukost sen är det dags att bege sig ut. Hoppas jag får skjuss :P
later.

monday night

Ja så var klockan 22 och jag hade ju planerat att ligga i sängen nu. Men jag fastnade framför spårlöst och va tvungen att grina en skvätt. Har även hunnit surra ett tag med Antonia i tele, blev bjuden på dop på lördag :D ska bli roligt!! Sen ha jag bakat tigerkaka och chokladbollar jag ska ha med mig imorrn, mumsigt. Mamma ha även hjälpt mig sätta om de blommor som var kvar. Är så härligt då hon kommer och hjälper mig ibland, allt går så snabbt och lätt då =) själv ä man ju segheten själv.
Nu är det dags för magbild, det känns i hela kroppen att det inte är långt kvar nu.. ibland tror jag att bebis är på väg ut, det trycker och gör så ont. Känns så mycket mer denna gång än då Emilia bodde i min mage.  Men än är det nog några veckor kvar hoppas jag =)

v. 35
har klippt bort ansiktet för jag såg så fruktansvärt sliten ut. haha

Nu ska jag lägga mig och se sex and the city och kanske mumsa lite fika =P
först en bild på mitt allt:

älskling <3

Imorrn blir det mammaträff, trevligt värre.
Gonatt!

you spin my head right round

Så trött, varje steg känns jobbigt att ta. Det blir film ikväll, tro jag ska köra igång sex and the city season 1 ;)
Emilia va jätteduktig hos tandläkarn, öppna glatt munnen och lät tandhygenisten kolla läget. Fina tänder, förhoppningsvis ärver hon sin mors super tänder som aldrig haft ett enda hål, ja ä hel stolt!! =P Inge godis eller sötsaker såklart, jag höll god min och nickade instämmande. haha! Sen fick hon tandborste och glad ihågen mötte vi upp mormor. Som förövrigt fick betala min matkasse på ica, köp medgavs ej, så pinsamt. Jag sprang till och med på bankomaten för att kolla om de verkligen stämde, de gjorde de 77 kr endast.
Jag har sovit en halvtimme i em, mamma gjorde mat åt oss, tack och bock.
Emilia är nybadad och jag ska baka så jag & Emilia ha nåt och fika imorrn på träffen =)
Ska lägga ut bilder senare då min princess ha somnat.
Just de, fick en tid på vc på ons, är så less på alla som klagar på bjurs vc, jag har alltid fått tid då jag ringt dit. Men just de, jag är ju"borta gräddfil'n"  vilket bullshit! hahaha

later.

Guten morgen

Godmorgon Måndag!
Emilia är nyss lämnad på dagis och jag ska äta frukost. Sen inväntar jag ett samtal från vc. Emilia har så problem med magen. Det har visst följt henne ända från födseln. Stackars prinsessa. Det gör så ont i mamma hjärtat.
Hoppas på få en tid idag eller imorrn. Sen efter dagis blir det även tandläkaren för Emilia, kan ju bli spännande. Blir första besöket jag följer med på, förra året jobbade jag. Då fick jag minsann höra att jag borde vart där så jag fick lyssna på vad de gäller godis och sötsaker.
Har fått hem spjälsängen också så mest troligt blir det att bädda och göra fint i den =)
skriver senare.

Fika&Surr

Vaknade upp som en surkärring, yes, kände direkt att denna dag kommer suga. Men sen fick jag mess av Linda som bjöd på fika. Tänk va lite surr me tjejer och fika kan göra mig på bra humör =D lite egen tid och även högsta volymen me bra låtar i bilen. Kom hem som en ny och glad Emma. Känns bra nu, har lite huvudvärk av någon anledning. Ikväll ska jag se en bra film, igår såg jag en kass. En svensk thriller med Samuel Fröler och va hon nu heter- Ögat hette filmen, haha.
Middag? ingen aning.
Imorrn är det måndag och på något vis känns de bra med ny vecka. Nya tag.

Har nu tänkt och jag kommer inte klippa av mig håret, ska bara färga det själv och sen låta de växa och bli lååångt, kommer bli najs =)

haha kanske ska lägga ut en bild på mig själv, ohnej just de jag ser ju likadan ut på alla bilder,hahaha
hujj

Oh boy!!!


yes jag vann =)


fina pyjamasar

saturday ey

Så trött, som vanligt. Min ork är bortblåst, ändå tar jag det faktiskt lugnt ni som kanske tvivlar en aning på det. Men faktiskt har jag mest legat i soffan i em-kväll. Jag och Emilia for ne på nian efter middagen och handlade lördagsgodis. Sen blev de lite disney och nu har lill gumman lagt sig. Jag sitter och ska vinna bebis pyjamas på tradera =D älskling är så duktig här hemma. Köket kommer bli så fint.
Jag ska hänga en tvätt, messa lite me mina friends och sen ba ligg och ha de bra i bäddn, äta lite gotta, dricka lite cola.. mums.
btw, nu tror jag vi har bestämt namn för både tjej och kille, andra namn och hela kittet. Nu återstår de att se om vi tycker namnet passar på den som kommer ut =)
gokväll!!





mysgos bebis emilia =)

Lördag

Idag ha jag vart på prom med Antonia & Malin, de va trevligt och så fint väder =) sen åt vi semla och surrade ett tag. Nu är jag hemma och känner lugnet. Mina ben värker och jag ska nog bara ha soffläge ikväll =)
trevlig helg!!

Helloo friday, hello helg

Soooo tired!! Ha vart en lång dag. Klockan ringde klockan 7, upp och lämna Emilia på dagis kl 8. Sen gröt frukost och sen kom mamma förbi och vi fixa de sista i hallen =) vart så bra. Sen drog vi in till city. Hon skulle besikta bilen och jag på rusta och k-rauta. Vi åt även mat på McDonald's mmmuums. Köpte nya mattor och en hylla som jag nu har i tvättstugan, nice värre.
Jag har någon bild men jag vet inte om de syns så bra, har en kass kamera men iaf här en före bild:


och efter...

har inte hunnit sätta upp något på väggarna så de är lite emty


och på mina fina gardiner =P



Emilia hjälper till att skruva ihop hylla =)

sötnosar

är ju egentligen dags för magbild, är ju v. 35 nu men tyvärr ha jag ingen. Får bli en annan dag.
Fick middag hos grannen, gött sen for jag och Emilia och hälsa på Antonia & Kevin, söt kevin ha blive så stor =)
Nu sitter jag och msnar lite och känner lugnet, ska krypa ner i sängen och se film eller ännu bättre somna direkt =P
Imorrn blire prom =D

Måste verkligen tacka min kära föräldrar som alltid finns där och ställer upp. Tack mamma för all hjälp med hallen och med allt annat också, världens bästa, Love you!!



Thank you samarin

Jag har ingen halsbränna längre och jag undrar varför tjurskalligheten ska ta över jämt, jag har alltså tjurats med att inte ta något mot mina besvär, löjlig ohyes, jag kanske kan tänka om även när det gäller bedövning vid förlossningen, jag kanske kan ta någon bedövning istället för att tjuras och ha skitont. Ja det blir spännande att se.
Jag är så trött så trött, har strykit gardiner och hängt upp nya i tv rummet, inte helt nöjd för ena panel va lite sne och vinn, billig jotex =P Putsade också rums fönsterna, lär ju ha blive bra i mörkret haha Sen har även en del av mina blommor satts om ikväll, har bara några kvar nu. Härligt! Jag börjar kunna bocka av en hel del grejer som jag har haft på min göra lista i mars. Ska försöka få med mig mamma till city en snabbis imorrn. Vill fara på rusta och inhandla nya mattor samt på babyproffsen och hämta ut baby box och köpa ny skötdyna. Vi ser om de blir imorrn, kanske kan man softa en dag också.
Näee nu äre dags för att lämna datorn för idag.
Gokväll!

what a day

Eftersom natten ha vare som den ha vare så kan man ju förstå att allt blir en pannkaka idag. Humöret pendlar och jag gråter för ingenting. Jag började faktiskt gråta för att en snubbe va otrevlig i telefon. Alltså hallå? jag tar inte alls åt mig, eller?
Första varvet målat och vart väl inte helt nöjd, så nu blir de en annan färg ikväll. Min kära mor har åkt till vännäs och ska även köpa hem pizza, tack för att du är så bäst!
Ikväll blire sova tidigt, imorrn äre dagis för lill gumman, kul för henne.. =) hon är snäll som en ängel här hemma, roar sig själv och är så söt.
Imorrn blire väl att fortsätta med hemmet.
måste iväg och köpa samarin, pallar inte ännu en vaken natt.

no sleep

Jag har sovit kasst i natt, och det beror på alla piss pauser, halsbränna och smärta. Känner mig lite grinig. När jag väntade Emilia sov jag som en stock. Inte denna gång, Emilia sov också oroligt i natt, vakna flera ggr och var ledsen. Då blev jag påmind om mina kommande nätter. Man har verkligen blivit bekväm =P Från att Emilia var lite drygt 1 år har hon sovit hela natten och utan att tjuras innan sängående, visst har hon haft vissa perioder, men överlag så att säga.
Känner mig opepp på fixa nå mat, men jag är så illa tvungen. Snart kommer mamma och då Emilia sover ska vi börja måla. Det blir fett najs.
Ni får väl bilder senare.
God morgon!

Prom, kalas och letande av filten

Jaa, dom tre orden beskriver min dag rätt bra. Jag har i stort sett bara tryckt kakor och tårta idag. Inte så mycket mat. Sedan gick jag prom med Linda & W, när vi gått hela rundan upptäckte jag att Emilia tappat sin snutte filt, så då var de bara att traska nästan en hel runda till, jag var inte så förtjust eftersom mina ben och kropp värkte nog av en runda. Filten låg iaf här uppe så runda nr två var rätt onödig men vad gör man inte? Emilia sover jämt med filten.
Sedan blev de kalas hos Erika, åt underbart god smörgåstårta samt massa kakor. För er som inte vet så bor vi grannar, i hus som ser likadana ut, iaf så mätade vi de rum som är "datarum" för vi upplevde att deras var större, och mycket riktigt, deras var 30 cm bredare, medans vårt varadagsrum är 30 cm bredare än deras. Lite skumt.

Nu ska jag fortsätta maskera hallen klart för imorrn blir det måla måla måla =D har lust att åka in till city och köpa ny hallmatta samt lite grejs men man är ju så rik, not.
guu va de ä skönnt å va ledig!! =)
hanä!

Äntligen plus

Grader ute =) jag och Emilia har nyss ätit, mest åt jag, Emilia är inte så matfrisk. Vi inväntar Linda & W sen blire prom. Känns lite jobbigt men vi måste komma ut i friska luften.
Hade så fruktansvärt ont i kropen igår då jag la mig och det värkte till och med imorse då jag vaknade kl 8. Så jag låg kvar till 10 =)
Idag fyll även Svägerska 22 år, Grattis!! Så de bli väl tårta sen då =)

Har även upptäckt att min gamla header syns då jag använder mozilla, explorer funkar den nya, weird.
later..

Ny header!

Tyckte de var dags för lite förnyelse här på bloggen, ville ha lite mer vår tema, är less på vintern liksom mitt vinter tema. Så tusen tack Lina , superfin!! =)
Ljusare tider, gladare tider.. nu borde jag sova.
Gonatt alla!


Bra dag!!

Det är tisdag och denna dag är bra på alla sätt och vis. Jag känner mig tillfreds med mig själv idag. Jag har hunnit så mycket. Hunnit baka kärleksmums, städat sovrummet, bytt sängkläder, städa toaletten, tvättat, diskat, ätit god frukost i lugn och ro. Har även hunnit köra fast med bilen till min kära sambos lycka, not. Men va tusan, man ska kunna satsa över en (liten i mina ögon) plogkant och komma över =P tydligen inte, så de va ba fram me spaden och inte hjälpte det, utan fick ta hjälp av en annan bils krafter. Helt sjukt va snön kan ställa till det, nu får de allt sluta va vinter. Jag är spätt less på denna piss vinter. Skotta, skotta skotta, jag vill att de ska va varmt så man kan va ute utan att frysa.

Farmor ringde och bjöd på semlor idag till min lycka =D men blir inte att fara dit förren efter middagen som idag blir chile con carne, jag har längtat =) Thomas är på besök, han är bra. Det är bra. Jag fick godkänt för mina mumsar jag bakat.
Emilia gumman sover och Mikael är här och han ligger också och vilar, Emilia kommer bli glad då hon upptäcker att han är här =)

Ikväll är de äntligen dags för Andra Avenyn, ha vänta en hel vecka!! =) såg City Akuten igår, såå bra jag måste börja följa de igen, va längesen.. då va jag smyg kär i Dr. Kovac

som i verkligheten heter Goran Visnjics

och nog kan jag vil öga på han.. är han med fortfarande förresten?

Nu ska jag lämna datorn. Adios!!


don't you sometimes, wish your heart was a heart of stone?

Måndag, den började dåligt men jag tror på ett bättre slut istället. Lämnade Emilia på dagis på förmiddagen, for sen hem och åt lite lunch med mig själv. Sen for jag till vännäs för att träffa BM. Gick ju som vanligt fint, bebisen har nu vänt på sig och ligger med huvudet neråt. Hjärtat slog med 144-148 slag i minuten. Sf-måttet var nu på 32 och min vikt ligger stadigt på 70 kg, som för 2 veckor sen.
Hann även med storhandling på Ica kvantum, jag fick mig sisådär 5-6 kassar fulla med mat för en 1000 lapp drygt. Känner mig nöjd, nu har vi iaf mat i 2 veckor? max kanske. Har börjat planera lite bättre för rik är jag inte. Skulle ju klippa mig och färga håret denna månad men det går inte. Typiskt! Eller kanske, får se hur de ser ut.. man kanske kan unna sig. Jag gillar de där med att unna mig =P

Just det, har även köpt färg idag så på torsdag kväll blir det att måla hallen =) kommer nog bli fin fint.
Kom även tradera paket idag, roligt roligt. Nu ska jag greja lite här hemma innan bad och musse.

Leeedig!! =D

Har ikväll jobbat mitt sista arbetspass för 2009. Kändes en aning vemodigt samtidigt som en lättnads suck drogs då jag stämplade ut mig kl 21.33 ikväll. Har haft så ont i kroppen de sista veckorna då jag jobbat.
Blödig som jag är så tårades mina ögon då tanterna och farbröderna tackade mig för denna tid, kramade min hand och önskade mig lycka till. Fick också höra att jag vart så snäll och gullig och det värmde =D Jag platsar nog väldigt bra där jag jobbar. Jag sa visst något positivt om mig själv, wow! Det är inte varje dag.

Nu har ett inre lugn intagit min kropp och jag ska nu duscha för att sedan lägga mig och vila mina värkande ben och fötter.
Tvättmaskinen är installerad och jag har kört igång första tvätten.

Jag känner kärlek!

RSS 2.0