hard work work

Jag sitter på jobbet och väntar på nattpersonalen. Nu vill jag gå hem. Har räknat ut att jag ska jobba 5 kvällar efter varann, spett drygt. Jag gillar inte kvällar. Men ibland är de såklart skönt med lite omväxling, lite sovis på morron å så, nog för att sovmornarna inte blir långa men bara känslan av att inte behöva ställa väckarn! Jomenvisst. Jag drömmer om hus hela tiden.. ett lagomt stort hus som jag gör så fint i hehe! I'm a dreamer, but i'm not the only one.
Längtar verkligen hem till duschen och soffan nu, ska bli såå skönt att lägga sig och känna lugnet. Har ätit varma mackor ikväll men jag är fotfarande hungrig. Typiskt! Börjar inte förren kl. 15.00 imorrn.. det är skönt, men som sagt ännu en kväll! Jag känner mig tillfreds, det är en härlig känsla. Trött men tillfreds.
Träffade Gojj idag, hon måste va en av världens sötaste tjejer, så go och gla =)

Exakt 30 min till hemgång. Synd att jag har minus på flexen, för annars äre som soft å gå hem tidigare helst på kvällen. Näe nu ska jag se lite tv tro jag. Trevlig helg alla!!!! 

Kommentarer
Postat av: Lina

Nämen usch 5 kvällar på raken! Är det tre extra nästa vecka eller?

2008-10-11 @ 23:02:24
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: Gojj

Tack Emma! Vad söt du är som skriver nått sånt om mej :D

2008-10-12 @ 10:47:46
URL: http://gojjgojj.blogg.se/
Postat av: Lina

Jaha okej så du har nästan alla dina kvällar under en vecka typ, men på ett vis är det väl bra för då har du ju lite kvällar när du gjort bort de =)

2008-10-12 @ 11:22:09
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: Lina

Hm ja men ändå, du hade väl bara typ 5 på 5 veckor? då har du väl gjort bort 4 nu efter denna veckan? Haha jag kanske är helt ute och cyklar i mitt tänk =P

2008-10-12 @ 14:06:19
URL: http://neithotep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0