Sepideh

Som åkte ut, alltså egentligen blir jag rätt less på idol.. det handlar ju inte om att vara bra på sjunga utan om vem som är tuffast eller snyggast eller konstigast. Juryn tycker jag är dålig, men iof är ju Britney Spears ingen bra sångerska heller så sååå bra kan dom ju inte va haha!
Nu äre sängen, jag är så matt.

Kommentarer
Postat av: Lina

Jasså så både hon och Loulou har åkt ut nu.. har inte sett på slutet men nu finns det ju ingen anledning att se fortsättningen heller. Egentligen så är ju den här lilla killen som bryter det dem söker efter idol, han sjunger sån musik som förväntas, han har världens självförtroende, utstrålning och röst. Är tävlingen rätt ska ju han vinna. Loulou och Sepideh är ju egentligen inte popstjärnor, de är ju mer soul..

2008-11-01 @ 11:31:35
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: johanna

ha en fortsat bra kväll!

2008-11-01 @ 15:16:43
URL: http://joooo0.blogg.se/
Postat av: Lina

Hahaha nä men inte Johan så klart.. men den här killen som är den här självklara popkillen. Vet inte vad han heter men han bryter, han kommer alltså inte från Sverige (Johan bryter väl inte?!?), han är iaf den enda som egentligen sjunger riktig pop i programmet och gör det bra. Men Sepideh och Loulou är klart bäst tycker jag, men de skulle göra karriär inom något annat än Idol så de får göra sin egen musikstil och inte den skivbolaget väljer ut åt vinnaren i programmet..

2008-11-01 @ 17:32:41
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: Lina

Alltså han kanske har åkt ut redan jag har lite dålig koll..

2008-11-01 @ 17:33:44
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha nä han kanske inte är så liten, men han ser lite liten ut =)

2008-11-01 @ 17:41:56
URL: http://neithotep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0